Παιδιά έχω μείνει στο 30 επεισόδιο και δν ξέρω απο που να κατεβάσω τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
GregoryGero έγραψε:Παιδιά έχω μείνει στο 30 επεισόδιο και δν ξέρω απο που να κατεβάσω τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους.
HawkEyes Juracule έγραψε:τελικα τα εχουν ολα :P
και απο πού μπορώ να τα βρώ???Πάντως το www.tzatziki-fansubs.com δν έχει τα επεισόδια που ψάχνω και δυστυχως το onepiece.gr είναι εκτός λειτουργίας.moumia έγραψε: τα εχουν αυτοι που εκλησαν το One piece.gr τα πρωτα 50 μου
φαινεται
Aldark έγραψε:Ο ΜΟΡΤΗΣ; ΛΟΟΟΛ , αυτος εμπαινε μονο τα χριστουγεννα.......true story.
Θα περιμένω παιδιά και ελπίζω να τα βρώ γτ έχω τρελή αγωνία για την συνέχεια !!!!HawkEyes Juracule έγραψε:ναι βασικα επειδη εκλεισε δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις καπου.ομως αν περιμενεις να μπει ο αδμιν εκεινου του one piece.gr μπορει και να ξερει αν υπαρχουν καπου ;)
didimakia έγραψε:Λινκς δεν εχω...
μπορείς να δώσεις ένα link?Γτ ψάχνω και δν βλέπω τπτ....moumia έγραψε:τα εχει εκει που λεει για παιδικες ταινιες και ανιμε ψαξε εκει
και θα τα βρεις τα ειχα κατεβασει πριν μια εβδομαδα εγω και τα εγραψα
σε Dvd για να τα εχω!
Μετά τα τελευταία γεγονότα έχουμε να αναφέρουμε σε όλα τα μέλη οτι το BlogΘέα αποτελεί γενικό forum συζητήσεων και ουδεμία σχέση έχει με παράνομη διακίνηση λογισμικού, μουσικής ή ταινιών. Ακόμη και στις ελάχιστες περιπτώσεις που βρέθηκαν σύνδεσμοι προς υλικό που ενδέχεται να είναι προστατευμένο απο πνευματικά δικαιώματα αυτοί έχουν απομακρυνθεί και δεν θα επιτρέπεται η εκ νέου δημοσίευσή τους.
Εμείς ώς διαχειριστές, ξεκινήσαμε και διατηρούμε το BlogΘέα απο χόμπυ και ουδέποτε είχαμε ως στόχο το κέρδος καθ'οποιοδήποτε τρόπο.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, που είναι κοντά μας ,και τους moderators για την εξαιρετική δουλεία τους.
Φίλε μου σε ευχαριστώ παρα πολύ ....moumia έγραψε:Δε ξερω τι να σου πω εγω εκει τα βρηκα πριν ενα μηνα μου εκανε ενας φιλος μου προσκηση για να μπω και απο τοτε το πολυ 5 φορες να εχω μπει εψαξα στις ανιμε ταινιες τα βρηκα τα κατεβασα σε rapidshare κιολας που ειμαι μελος 50 επισοδεια που ειναι και τα εγραψα σε Dvd τωρα τι λεει το μυνημα δε καταλαβαινω
Λοιπον λοιπον θα σε φτειαξω επειδη σε βλεπω να βασανιζεσαι πολυ!
συντομα και τα αλλα γιατι δουλευω κιολας και δεν προλαβαινω!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης