man ;)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
102 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Δευ 13 Δεκ 2010, 15:54
moumia
εισαι μεγαλος!!
103 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 05 Ιαν 2011, 03:09
Tasoulis_13
Παιδες ειμαι καινουριος σε αυτο το σαιτ..να ρωτησω μεχρι ποιο επεισοδιο εχετε μεταφρασει???και που μπορω να κατεβαζω??
edit:μεχρι ποιο επεισοδιο εχετε μεταφρασει??και που μπορω να τα κατεβαζω?
edit:μεχρι ποιο επεισοδιο εχετε μεταφρασει??και που μπορω να τα κατεβαζω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 05 Ιαν 2011, 11:46, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : double post + greeklish)
104 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 05 Ιαν 2011, 12:03
maggie
^Το παλιο σαιτ ειχε μεταφρασει καποια επεισοδια....μπορεις να βρεις αυτα τα επεισοδια (1-53) στο gamato.me....
τωρα ο Tsiakkos μονος του μεταφραζει καποια επεισοδια και τα ανεβαζει στο blog του, http://tsiakkos-rg.blogspot.com/..
επισης τα greeklish δεν επιτρεπονται, στο εκανa εντιτ εγω αυτην την φορα :)
τωρα ο Tsiakkos μονος του μεταφραζει καποια επεισοδια και τα ανεβαζει στο blog του, http://tsiakkos-rg.blogspot.com/..
επισης τα greeklish δεν επιτρεπονται, στο εκανa εντιτ εγω αυτην την φορα :)
105 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Δευ 10 Ιαν 2011, 14:47
NIKSKE
Bravo ρε Τsiakkos...
Καλή υπομονή φίλε....
Καλή υπομονή φίλε....
106 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 23 Μαρ 2011, 14:36
BHacker
Ρε παιδιά τα πρώτα 53 επεισόδια που θα τα βρούμε;
108 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Πεμ 24 Μαρ 2011, 17:59
BHacker
Ευχαριστώ πολύ, μέχρι αύριο θα έχουν κατεβεί(δεν το λέω ειρωνικά) προς το παρόν θα πάω να δω μερικά επεισόδια με αγγλικούς υποτίτλους και αυτά μια χαρά είναι!
109 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Δευ 06 Ιουν 2011, 08:06
didimaki
σιγουρα ειναι στα ελληνικα ομως;τελος παντων didimakia η ιστοσελιδα που μας εδωσες δεν ειναι προσβασιμη μαλλον εχει διαγραφει αν μπορουσες να μας δωσεις τα λινκς.......
110 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Δευ 06 Ιουν 2011, 15:49
didimakia
Βασικα το site ειναι under construction και πιθανοτατα να επιστρεψει συντομα. Δυστηχως ειναι το μονο link που υπαρχει και εγω δεν τα εχω τα επεισοδεια.
Υ.Γ. μα didimaki ονομα? :P
Υ.Γ. μα didimaki ονομα? :P
111 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 08 Ιουν 2011, 18:35
sandokan
αφου διδιμακια σε λενε.Πως να σε πω;
112 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 08 Ιουν 2011, 18:41
Johnyman
το δικό σου σχολίαζε
113 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Τετ 08 Ιουν 2011, 19:46
Aldark
ειναι ο διδυμος αδερφος του;
114 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Πεμ 09 Ιουν 2011, 12:19
sandokan
όχι ρε παιδιά νόμιζα ότι στο Ψευδώνυμο μέλους βάζουμε το όνομα του χρήστη που θέλουμε να απαντήσουμε ο΄χι το δικό μας αλλά τέσπα το one piece στο p2planet.net διαγράφτηκε
115 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Πεμ 09 Ιουν 2011, 15:01
leon black
συνεχείζετε την δουλιά? ίσως να μπορούσα να βοηθήσω.... αν κατεβάσω τα επισόδεια τα οποία δεν έχουν υπότιτλους και μπώ στο wachop και να βλέπω για να κάνω μετάφραση (δεν ξέρω να προσαρμόζω υποτιτλους .... αλλά θα βρώ κάτι) γιατί θέλω να βοηθίσω.... το one piece αξίζει στα ελληνικά... το πιστεύω
116 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Πεμ 09 Ιουν 2011, 15:15
didimakia
Λοιπον μαγκες ειστε τυχεροι. Βρηκα το torrent σ εναν private tracker. Θα το κατεβασω και θα το ανεβασω σε κανα piratebay : )
Οχι δεν συνεχιζουμε.
Οχι δεν συνεχιζουμε.
117 Απ: My blog - Reviews και νέα επεισόδια του One Piece Πεμ 15 Σεπ 2011, 21:01
Kamikaze
Tsiakos συνεχίζεις την μετάφραση;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης