θα το κοιταξω για να το μαθω
και αν το μαθω και εχω χρονο θα ασχοληθω γιατι θελω να βοηθυσω για να ειναι ολα τα επισοδεια τελεια:D
και αν το μαθω και εχω χρονο θα ασχοληθω γιατι θελω να βοηθυσω για να ειναι ολα τα επισοδεια τελεια:D
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Έχει επεξεργασθεί από τον/την hankoner στις Παρ 23 Ιουλ 2010, 12:10, 1 φορά
OK το έπιασα...προφανέστατα δεν σε ενδιαφέρει ούτε καν να μπεις στον φοβερό αυτο "κόπο" ακόμα και να προσπαθήσεις να αναγνωρίσεις κάτι που είναι απλά ανώτερο από όποια μεριά και να το δεις.Tsiakkos έγραψε:Ρε φίλε συγγνώμη αλλά ξέρω καλύτερα το rapidshare.
Respect...Tsiakkos έγραψε: Όπως έγινε τώρα είναι η καλύτερη sharing machine
Ρε σοβαρά τώρα; Τι ακριβώς θέλεις να προστατέψεις από τους hackers;Tsiakkos έγραψε:προστατευέσαι και καλύτερα από hackers
Tsiakkos έγραψε:Νομίζω περιμένεις 15 λεπτά μετά από κάθε download αν δεν είσαι premium user.
Tsiakkos έγραψε:Απλά θέλω και λίγη βοήθεια όποιος μπορεί και ξέρει.
maxuris έγραψε:Κατεβαστε ενα jDownloader ρε παιδια και βαλτε τα links και περιμενετε ... Κανει την δολεια μονο του ... Γινετε να το βαλεις να κανει reconnect το ιντερνετ γιατι η rapidshare κοιταει την ip σου οταν πας να κατεβασεις κατι αλλα και παλι τα κανει ολα αυτοματα απλα βαζεις τα links και το αφηνεις να στα κατεβασει ...
http://jdownloader.com/
Επεισης εκτος απο rapidshare κατεβαζει απο οτι αλλο host υπαρχει ακομα και google images και youtube videos ... Ειναι πολυ καλο προγραμματακι ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης