η φήμη σου έχει φτάσει στα αυτιά μου, εμπιστεύομαι την κρίση του @Scarlet D. και σε συγχαίρω συνάμα που βρίσκεσαι ακόμα εδώ να ποστάρεις ακόρεστα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
427 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 16:30
Scarlet D.
εγω μια φορα θυμαμαι σιγουρα τοτε που "τρολλαρες" με fake account, αααχ το πιο αστειο μπαν που εριξα, μεχρι και topic για το ποιος θα μαντεψει σωστα ποιος ηταν πισω απο το ψευτικο account διοργανωσα.Aokiji έγραψε:Για δες το ιστορικό μου, γιατί έχω φάει άλλη μια φορά μπαν για πιο χαζό λογο απο spamming
Επισης warn ποσο μαλλον μπαν για spamming και double post δεν εχει ριξει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ μας (εκτος ισως απο εκεινη την φορα που ειχα τον santoryuu στην μπουκα και το εκανε επιτιδες ) , warn εριχνα σπανια για επιτιδευμενο off-topic σε θεματα, για επανηλημενη εξυβρησην της εξουσιας (ωστοσο ο σχολιασμος για τις ενεργειες τις εξουσιας επιτρεποταν), για ασυστολο τρολλαρισμα εκτος του off-topic και... τωρα που το σκεφτομαι ημουν παρα πολυ ελαστικος με τα μελη... μεχρι και οταν εβγαιναν off-topic μετεφερα την συζητηση ΟΛΗ στο εκαστοτε spam topic, αν νομιζεις οτι τα warn που εφαγες τα εφαγες χωρις λογο ενω υπαρχουν ξεκαθαρα κανονες, τοτε κατι τρεχει μαζι σου.
428 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 16:56
Aokiji
@Aldark να ξερεις παντα με εκθεσεις απαντάει όταν μιλάμε γιαυτο το θεμα. Τον τσιγκλάω
429 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 17:10
Scarlet D.
συγνωνη ρε aokiτζαρε παντα ξεχναω την ανικανοτητα των εγκεφαλικών σου συνάψεων να διαβάζουν πέραν της μιας πρότασης αλλιώς δεν θα χρειαζόμουν να επαναλαμβανομαι. τουλαχιστον εφοσον κανεις που κανεις βλακειες συνεχεια, own it, μην το παιζεις ομως μετα θιγμενη γκομενα οταν τρως τα warn σουAokiji έγραψε:@Aldark να ξερεις παντα με εκθεσεις απαντάει όταν μιλάμε γιαυτο το θεμα. Τον τσιγκλάω
430 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 18:03
Aokiji
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα γιατι τσαντίζεσαι έτσι γι'αυτό το θέμα συνέχεια; Οκέυ, έφτιαξα ένα fake account και πήρα την τιμωρία μου, so what? Αφού και συ το διασκέδασες το thread.
431 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 18:08
Scarlet D.
οοοκ ενταξει τα παραταω, εχεις δικιο σου κραταω μουτρα για ενα ψευτικο account που εφτιαξες, αν αυτο καταλαβες απο τις "εκθεσεις" που σου εχω γραψει μεχρι τωρα, πορευσου με αυτο.Aokiji έγραψε:Ρε φίλε, σοβαρά τώρα γιατι τσαντίζεσαι έτσι γι'αυτό το θέμα συνέχεια; Οκέυ, έφτιαξα ένα fake account και πήρα την τιμωρία μου, so what? Αφού και συ το διασκέδασες το thread.
432 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 15 Μάης 2020, 21:19
Elidor
Ποια παντρευτηκε ρε? Κατσε κατσε, ειχε ερθει και σε αυτο το φορουμ η μονο στο παλιο ηταν ? Δωσε βοηθεια κοινου
433 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 19 Μάης 2020, 04:24
Aldark
@Elidor όχι μόνο στο άλλο πρέπει να ήταν. Παντρεύτηκε η Νάμι. (Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι).
434 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 19 Μάης 2020, 18:51
Scarlet D.
για ποσα χρονια πριν μιλαμε;Aldark έγραψε:@Elidor όχι μόνο στο άλλο πρέπει να ήταν. Παντρεύτηκε η Νάμι. (Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι).
435 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 19 Μάης 2020, 21:59
Elidor
Aldark έγραψε:@Elidor όχι μόνο στο άλλο πρέπει να ήταν. Παντρεύτηκε η Νάμι. (Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι).
Κατσε.. αυτη ηταν απο αυτες που συμπαθουσα η απο κατι καθυστερημενες που μπαναρα? Θυμησε μου λιγο.. Μια που ηταν με μια φιλη της χαζοχαρουμενο ντουετο και σπαγαν μπαλες?
Ρε μηπως εκεινη η τυπισσα απο Κατερινη που τα ειχε με τον τρομπα τον.. πως τον λεγανε εκεινον καταλαβες.. Που μετα χωρισαν.. Γιατι σε μια συναντηση του anime.gr η αλλη η ρουφ η Ολγα τον ειχε δει με αλλη γκομενα στην Αθηνα και τα ειπε σε αυτην κτλ.. Σερεστρουμ νομιζω τον ελεγαν? Καπως ετσι... Η εχω μπερδεψει τα μπουτια μου ?
436 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 19 Μάης 2020, 22:30
Aokiji
η απο κατι καθυστερημενες που μπαναρα?
Τι έγινε όλοι admins ήταν εδώ κάποτε;
437 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 19 Μάης 2020, 22:56
Elidor
Εγω ημουν Ο Αντμιν.
Κυβερνουσα δικαια και σωστα.
Κυβερνουσα δικαια και σωστα.
439 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Κυρ 14 Ιουν 2020, 01:59
Patty D.Luffy
Πάλι τα καλά χάνω...
440 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 23 Ιουν 2020, 21:53
Scarlet D.
για βασιλισσα του yaoi εχεις χασει πολυ σημαντικο yaoi , ειχαμε aldark-elidor κι εσυ απουσιαζες
441 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 24 Ιουν 2020, 22:00
Aldark
Δεν θυμαμαι γιατι ημουν παρα πολυ μικρος, αυτη οπως και ο ΣΕΡΕΣΤΡΑΜ/ΣΕΡΕΣΤΡΟΥΜ πρεπει να μην εμπαιναν καν όταν γράφτηκα/αρχισα να γράφω (Αρχές-Μέσα 2009).Elidor έγραψε:Aldark έγραψε:@Elidor όχι μόνο στο άλλο πρέπει να ήταν. Παντρεύτηκε η Νάμι. (Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι).
Κατσε.. αυτη ηταν απο αυτες που συμπαθουσα η απο κατι καθυστερημενες που μπαναρα? Θυμησε μου λιγο.. Μια που ηταν με μια φιλη της χαζοχαρουμενο ντουετο και σπαγαν μπαλες?
Ρε μηπως εκεινη η τυπισσα απο Κατερινη που τα ειχε με τον τρομπα τον.. πως τον λεγανε εκεινον καταλαβες.. Που μετα χωρισαν.. Γιατι σε μια συναντηση του anime.gr η αλλη η ρουφ η Ολγα τον ειχε δει με αλλη γκομενα στην Αθηνα και τα ειπε σε αυτην κτλ.. Σερεστρουμ νομιζω τον ελεγαν? Καπως ετσι... Η εχω μπερδεψει τα μπουτια μου ?
Η @maggie τα θυμόταν.
Δεν ξέρω αν είχε φίλη, και το μόνο που γράφει είναι ότι είναι από downtown Θεσσαλονίκη.
@didimakia επίσης ίσως θυμάται
νέβερμάηντ αρκετά με το κουτσομπολιό!
HAPPY BIRTHDAY στο ΦΟΡΟΥΜ!!
442 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 01 Ιουλ 2020, 01:02
Elidor
Ο Didimakia τους παντες ηξερε.. καλα εγω ειχα πετυχει Μορτη ενεργο..
443 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 26 Αυγ 2020, 14:20
Aokiji
Τι κάνετε παιδιά καλά; Ο κορονοϊός ευθύνεται για την νέκρα;
445 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 18 Δεκ 2020, 21:09
Aldark
Santouryuu έγραψε:monkaS
που σαι παίκτη
πω άλλαξα σε νεκομαμούσι και μου φαίνεται ότι όλο το φόρουμ έχει σπάσει
επίσης έχω 45 κυριολεκτικά πμς από τσοντικά. τι διάολο;
446 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 18 Δεκ 2020, 21:18
Aokiji
Το νεκομαμούσι είναι το μόνο dark theme που μισώ.Aldark έγραψε:πω άλλαξα σε νεκομαμούσι και μου φαίνεται ότι όλο το φόρουμ έχει σπάσει
Ναι σπαμμάρουν στη φορουμότιον.Aldark έγραψε:
447 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Δευ 28 Δεκ 2020, 23:08
Hawkins
τι λεει ρε παιδια πεθανε το φορουμ βλεπω ειμαι στρατο και δεν μπαινω σε δυο μηνες απολελε εσεις δεν εχετε δικαιολογια ομως!που ειναι ο santoryu,tcixlas,magie και ολλα τα αλλα φοβερα μελοι το γαμησατε το φορουμ λες και δεν διαβαζετε πλεον one piece xD
448 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Δευ 28 Δεκ 2020, 23:46
Aokiji
Το χω παρατήσει το one piece. Αποφάσισα να μάθω μόνο το τέλος του όταν με το καλό βγει. Είναι ένα σίχαμα εκεί που το χω αφήσει με τους samurai.
Πάλι καλά που μου έρχονται και τα emails στο φόρουμ γιατι αλλιώς δεν θα έμπαινα καν.
Πάλι καλά που μου έρχονται και τα emails στο φόρουμ γιατι αλλιώς δεν θα έμπαινα καν.
449 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Πεμ 07 Ιαν 2021, 01:31
Santouryuu
Aldark έγραψε:Santouryuu έγραψε:monkaS
που σαι παίκτη
πω άλλαξα σε νεκομαμούσι και μου φαίνεται ότι όλο το φόρουμ έχει σπάσει
απο το 2016 εχω να ασχοληθω με ΟΡHawkins έγραψε:τι λεει ρε παιδια πεθανε το φορουμ βλεπω ειμαι στρατο και δεν μπαινω σε δυο μηνες απολελε εσεις δεν εχετε δικαιολογια ομως!που ειναι ο santoryu,tcixlas,magie και ολλα τα αλλα φοβερα μελοι το γαμησατε το φορουμ λες και δεν διαβαζετε πλεον one piece xD
αργησες να το εμπεδωσεις οτι το ΟΡ ειναι γτπAokiji έγραψε:Το χω παρατήσει το one piece. Αποφάσισα να μάθω μόνο το τέλος του όταν με το καλό βγει. Είναι ένα σίχαμα εκεί που το χω αφήσει με τους samurai.
450 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Σαβ 09 Ιαν 2021, 15:39
Hawkins
εγω το κραζω 5 χρονια τωρα...8 χρονια εχω να δω το ανιμ απλα διαβαζω το μανγκα...εχω χασει κ εγω το ενδιαφερον μ...παντα ενα αρκ ξεκιναει καλα και στην πορεια το γαμαγε...αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μ λειπουν οι απειρες ωρες που σχολιαζαμε τα τσαπτερ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης