Kamikaze έγραψε:Σιγά τον Croc και το Zoro, ο ένας ένα σχέδιο καραμέλα 100 chaps και μετά χαμαλίκι στη Marineford και ο άλλος απλά badassιλίκι από την αρχή για να καυλώνει το κοινό.
και συγγνώμη αλλα δεν σου αρεσει αυτο?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Kamikaze έγραψε:Σιγά τον Croc και το Zoro, ο ένας ένα σχέδιο καραμέλα 100 chaps και μετά χαμαλίκι στη Marineford και ο άλλος απλά badassιλίκι από την αρχή για να καυλώνει το κοινό.
do not feed the troll, το έκανα το ίδιο σε gaming ομαδα πριν κατι μηνες.Shikkoku έγραψε:Εμένα μαρέσει αυτός ο Ζέλντα που φοράει κάτι πράσινα στα βιντεογκέιμς που παίζετε εσείς οι κουλ νεολαίοι.
Έχω να δω τόσο ενεργό σπαμ πάν από χρόνο.Tcixlas έγραψε:νικόλα πρεπει να είναι η καλύτερη σου μαν μου εεε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hawkins στις Σαβ 25 Νοε 2017, 19:25, 1 φορά
οσο το ποσοστο των τοπικς που είναι ενεργά και έχουν να κάνουν με one piece δεν ξεπέρνα το ποσοστό των τοπικς που έχει να κάνει με σπαμ, τότε είμαστε safe.Tcixlas έγραψε:και μετά θα κράζετε πάλι τσίχλα
Tcixlas έγραψε:κρατάω λίγο για όλους, είναι σπάνιο
@Hawkins σου απαντάω εδώ γιατί πάμε off... έχουμε ξαναβγεί δεν παίχτηκε τίποτα, είναι περίεργη, έκανα κι εγώ χοντράδα και πήγε στράφι όλο... :D δε με νοιάζει η εικόνα εγώ τα λέω χύμα
@Patty D.Luffy ρίχτε τον στον λάκο με τα γιαόγια.Hawkins έγραψε:Καρχιες όλες ας κανουμε σεξ μεταξυ μας τι τις θέλουμε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης