Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

IwantCookie

IwantCookie

+1 στον δεμ και εγώ αυτό πίστευα από το σαμπάοντι αρχιπέλαγος

quenta

quenta

http://www.mangareader.net/103-56333-9/one-piece/chapter-595.html
τερμα κατω λεει οτι αν δεν εχει κατι να βγαλει απο την συνεργασια του με την κυβερνηση μπορει να την κανει ανα πασα στιγμη απο τους σιτσιμπουκαι..για να το λεει αυτο παει να πει οτι απλα οταν εδιρε τον μορια ηταν μονο εντολες απο πανω..ισως απο τους γκορουσει η απο καποιον ανωτερο αξιωματικο οπως αυτον που μιλαει στο λινκ που εδωσα.αλλα δεν νομιζω λογικα ηταν οι γκορουσεοι που το διεταξαν γιατι δεν βγαζεις απο την μεση εναν τσισιμπουκαι ετσι απλα..μην ξεχναμε οτι ειναι 1 απο τις 3 δυναμεις του κοσμου..μια τετοια αποφαση ειναι πολυ συμαντικη για να παρθει απο καποιον αξιωματικο..ακομα και απο καποιον ανωτερο και του σενγκοκου..γιαυτο λογικα ηταν οι γκορουσεοι που το διεταξαν..
ο φλαμονγκο ειναι απλα ενας σιτσιμπουκαι..δλδ ενας πειρατης που τα εκανε πλακακια με την κυβερνηση ετσι ωστε να σταματησουν να τον κινηγανε για το μπαουντι του (δλδ να σβηστει)και οι μαρινς να κανουν τα στραβα ματια σε οτι και να κανει..και απο την αλλη οι μαρινς θα τον εχουν στο πλευρο τους απεναντι στους ιονκου και εν καιρο να τον χρησιμοποιουν οπως μπορουν...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ο συγκεκριμμένος νομίζω δεν τα έκανε απλώς πλακάκια με την κυβέρνηση για να πάψει να τον κυνηγάει...κάτι θέλει να κερδίσει αυτός από αυτή την κίνηση..κάτι πολύ σημαντικό πως να το πω..σαν να θέλει να έχει επιρροή στους ναυτικούς

IwantCookie

IwantCookie

quenta αυτή τη φορά θα ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ :Ρ

καταρχάς σχεδόν κανένας από τους σιτσιμπουκαι δεν πήγε για να σταματήσουν να τον κινηγάνε και κανέναν τους δεν τον κάνουν ότι θέλουν.... ο μόνος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι το έκανε για να σταματήσουν οι μαρινς να τον κινηγάνε είναι η μποα λόγω του νησιού της που και αυτή όπως είδαμε στα @@ της τους έχει όλους..... Ο μόρια επίσης θα μπορούσαμε να πουμε ότι και αυτό το έκανε για αυτόν το λόγο αλλά και εκείνος δεν έδινε και πολύ σημασία...πτώματα ήθελε να μαζέψει...απο εκεί και πέρα ο κούμα λογικά πήρε διαταγή από τον ντράγκον ...ίσως παίζει κάποιο σχέδιο ... δεν ξέρω πάντος ότι έγινε σιτσιμπουκάι για κάποιον λόγω (και όχι για να μην τον κινηγάνε) είναι προφανές..... όπως επίσης και ο μιχοκ....λέτε να φοβόταν τους μαρινς..μπαααα....απλά θα ήθελε να εξηλεωθεί ίσως για κάποιες του πράξεις η απλά βαρέθηκε...δεν ξέρω....πάντος τυχαίος δεν ειναι και ουτε τον έχουν του χεριου τους οι γκορουσει.... είναι επίσης ΗΛΙΟΥ ΦΑΙΝΟΤΕΡΟΝ ότι και ο ΜΠΜΠ μπήκε για δικούς του σκοπούς...ντάξ

τώρα όσο για τον φλαμίνγκο εγώ πιστεύω ότι τους παίζει όλους και ότι στο μέλλον θα είναι πολύ μεγάλο κεφάλι και θα το δείτε..

(ξέχασα τον αγαπημένο μου κρόκο :Ρ ο οποίος τα είχε όλα ως κάλυψη για να έχει τους μπαροκ γουορκς και να ψάχνει το πλουτο..)

quenta

quenta

θυμαστε που μιλαγαμε για το αν ή οχι εχει ο γκαρπ και ο ντραγκον χαουσοκου χακι?
διαβαστε τι λεει εδω ο ιβα-τσαν πανω αριστερα..
http://www.mangareader.net/103-44810-4/one-piece/chapter-570.html
διαβαζοντας το αυτο δεν σας δινει την εντυπωση οτι και ο δρακος εχει και αυτος χαουσοκου χακι?απο την στιγμη που αναφερεται στην δυναμη του χαουσοκου χακι που εχει ο λουφι και αναφερεται στον δρακο τι καταλαβενεται εσεις?
εγω παντως απο αυτο που λεει καταλαβαινω οτι και ο ντραγκον εχει την ιδια δυναμη με τον λουφι...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χμμμ οντως απ αυτο που λεει ισως και να εννοει οτι ο Dragon εχει κ αυτος Haoshoku....ή μπορει απλα να λεει οτι ειναι κ ο Luffy δυνατος οπως κ ο πατερας του...

petrikios

petrikios

Ισως και να χεις δικιο φιλε μου Quenta....αλλα ρε παιδι μου δεν βαριεσαι ολη μερα να ψαχνεις στα τσαπτερ διαφορα πραγματα....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κακό πάντως δεν κάνει..οπότε quenta συνέχισε για να μας δίνεις τροφή για σκέψη :xD:

petrikios

petrikios

Eιπα εγω οτι κανει κακο???....οχι ειπα εγω τετοιο πραγμα???

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν το είπες,αλλά το είπα εγώ σαν υπεράσπισή του

ότι δηλαδή αυτό που κάνει κάθε άλλο παρά κακό είναι..

petrikios

petrikios

Eυχαριστω ρε Γιαννη δικηγορος μου να γινεις...με το αζημιωτο φυσικα...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μπα,δεν τα πάω τα θεωρητικά

εξάλλου δεν υπερασπίστηκα εσένα

και στην τελική...είμαστε οφφ-τόπικ

quenta

quenta

δεν ψαχνω τπτ..απλα διαβαζω παλι και παλι τα αρκς..το ξερω οτι ακουγεται καμενο αλλα ναρουτο και οπ τα διαβαζω ξανα και ξανα..και θα τα ξαναδιαβασω στο μελλον..πχ σας ειχα πει οτι ειχα αρχισει να βλεπω στο ανιμε επεισοδεια απο το cp9 ark παλι και τωρα που εφτασα στα ιμπελ νταουν επεισοδια βαρεθηκα και θα αρχισω την ιστορια απο το πρωτο επεισοδιο μεχρι το τελος..
ενας λογος ειναι οτι δεν εχω βρει αλλα ανιμε που να με κανουν να κολλησω με αυτα..πραγματικα τζιφος..ΤΠΤ!!!
αλλα το ΟΠ και το Ναρουτο δεν τα βαριεμαι ποτε να τα βλεπω η να τα διαβαζω Οποτε μεσα στις τοσες φορες που τα βλεπω λογικο ειναι να παρατηρω πραγματα και να βγαζω καποια συμπερασματα που σου ξεφευγουν οταν τα διαβαζεις μια φορα..
αυτο γινεται λοιπον,δεν ψαχνω στα τσαπτερ διαφορα πραγματα οπως νομιζεις φιλτατε πετρικιε..και δεν το λεω επιθετικα προς θεου απλα εξηγω τι παιζει με τις παρατηρησεις που κανω ανα διαστηματα

didimakia

didimakia

Kι εγω απ την αρχη το ξεκινησα (το μανγκα) και ειμαι ηδη στο 66 chapter (βεβαια εκανα skip καποια XD)

quenta

quenta

ρε παιδια ποσες μερες εχουν περασει απο την στιγμη που βγηκε το τελευταιο τσαπτερ?ποσες βδομαδες εχουν περασει γιατι εχω μπερδευτει?..ποτε βγαινει το καινουριο και πολυαναμενομενο 597 τσαπτερ??

α και για να κανω μια προβλεψη...προβλεπω οτι ο Οντα θα μας ανταμειψει για την υπομονη μας και οτι το νεο τσαπτερ θα ειναι αρκετα μεγαλο,θα εχει πιστευω πανω απο 30 σελιδες..!!

didimakia

didimakia

Τo One Piece θα βγει στο 1ο Release του WSJ τον Οκτωμβρη....

maxuris

maxuris

Την αλλη πεμπτη εχει 16 και την επομενη 23 , τοτε δεν βγαινει και το chaptah ?

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

βασικα το break απ οτι ξερουμε ειναι για 4 εβδομαδες...
αρα λογικα το chap θα βγει στις 23...
ευθυμη αυτο που λες για Οκτωβρη ειναι απο εγκυρη πηγη?

didimakia

didimakia

Ναι ρε παιδια. τον Οκτωμβρη θα γυρισει το One Piece.

quenta

quenta

kaτσε πως οκτωμβρη?αφου τωρα που το εψαξα το (597 - 3D2Y) βγηκε στις (Aug 25th, 2010) οποτε με 4 εβδομαδες διαλειμμα κανονικα πρεπει να γυρισει στις 26 Σεμπτεμβριου...25+31=26(τρελα μαθ λοολ)...
χμμμ αλλα τωρα που ειδα και το calendar 26 Σεμπτεμβριου ειναι κυριακη οποτε δεν θα βγει κυριακη αλλα την επομενη τεταρτη η πεμπτη απο αυτη την κυριακη που εχει 26...

Οποτε το επομενο κεφαλαιο αναμενεται στις (τεταρτη βραδυ 29 Σεμπτεμβριου) ή στις (πεμπτη 30 Σεμπτεμβριου)

αλλα υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα για ολους εμας που ειμαστε πολυ αισιοδοξοι να βγει την εβδομαδα πριν το κλεισιμο των 4εβδομαδων αρα να βγει την τεταρτη-πεμπτη πριν τις 26..δλδ 22-23 Σεμπτεμβριου..

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
καλα ωρε,δε μπορετε απλα να περιμενετε ησυχα?
λες και τελειωσε ο κοσμος κανετε... ellefson is an idiot
ας περιμενουμε να γυρισει και κανουμε τοτε predictions/σχολια....

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

μια χαρα μπορουμε να περιμενουμε(εγω τουλαχιστον) αλλα αμα ηταν ετσι δε θα 'χαμε τι να πουμε... :xD:
λεμε καμια μλκια και δω να περασει η ωρα,να μεινει και λιγο on αυτο το τοπικ xD

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
εγώ δεν μπορώ να περιμένω!

petrikios

petrikios

Ουτε εγω...

Gol D. Sparrow

Gol D. Sparrow

Oυτε εγω μπορω να περιμενω αλλα την παλευω αρχισα το Fairy Tail και (ψιλο)πορωθηκα :xD: :xD: :xD: gj! your mom=15$ goodjob²

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης