Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
οι κανούριοι ρούκι είναι φαιλ..μόνο ο μεγάλος καρίμπου μπρο μου άρεσε...μα γιατί πρέπει να τους κάνει όλους σκατά?

όλα τα άλλα καλά...και οι φέικ μπορεί να φάνε ξύλο από τους μαρίνς..δεν θέλω να τους δείρουν οι real SH

lefteris

lefteris

Δεν αξίζουν ούτε καν την προσοχή των real SH οι fake.
Αν γίνει μάχη μόνο με Sentomarou θα αξίζει για να τον συντρίψει ο Luffy
αν και λίγο δύσκολο να τον έχει απόλυτα τόσο γρήγορα...
Τα pacifista θέλω να τα δω ένα ένα να σοριάζοντε για το χαβαλέ των SH...
Και άντε βουρ για NEW WORLD να βγάλουμε γούστα !!!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

τι τοσο γρηγορα ρε?2 χρονια περασαν και ο Luffy ηταν μαζι με τον υπερτουμπανο Rayleigh.Τον Sentoumarou τον εχει για πλακα πιστευω...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι,κι εγώ έτσι(ή τουλάχιστον κάπως έτσι) τα θέλω

lefteris

lefteris

2 χρόνια πέρασαν δεν λέω όχι..
Αλλά και για sentomarou πέρασαν αυτά τα 2 χρόνια
θα δυνάμωσε και αυτός....είδαμε να φοράει και μια καινούρια κάπα που μπορεί να σημαίνει και προαγωγή...
Δεν θα ήθελα να *^%$ει και να δέρνει ο Luffy τόσο ξαφνικά για την πλάκα του και ας πέρασαν τα 2 χρόνια..
ΟΚ έχει χάκι αλλά και άλλοι πολλοί θα έχουν δυναμώσει...
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

Δεν θα τον εχει για πλακα....δε νομιζω....

didimakia

didimakia

Οχι για πλακα, απλα θα τον νικησει :)

Aldark

Aldark

ok θα μπορει να τον νικησει αλλα δε θα φυγει ενα χιτ...μη λεμε κι οτι θελουμε...ηταν ηδη τουμπανος , και θα ναι και τωρα....

sirQuackly

sirQuackly

Πρωτη φορά που με εντυπωσίασε ο brook.Aντε να δουμε αν θα τον εγκρινω ποτε ως μελος.
Θερμότατος ο χαιρετισμός της nami με τον φρανκυ.Μα τι σκατά;Μάλλον σκέφτηκε οτι δεν θα τον εφτανε για τον ζουλήξει.Τωρα που το σκεφτομαι ποτε δεν είχαν τοσο καλή σχέση ,damn.
Έχω την εντύπωση οτι ο oda δεν σχεδίαζε εξαρχής να κάνει τον franky να βγάζει μαλλία.Μάλλον θα επηρεάστηκε απο τις γνώμες στο διαδίκτυο η του editor(που -ασχετο-αλλα τα σπαει)

zOOOk

zOOOk

2 χρονια ειναι αυτα θα εχουν δυναμωσει ολοι αλλα αλλο να προπονησε και αλλο να μεγαλωνεις απλα!
αναρωτιεμαι πως ειναι τωρα ο βλακμπεαρντ κυριως!

S.Rayleigh

S.Rayleigh

O βλακμπεαρντ πιστευω πρεπει να φαει πολυ vindictive βρωμοξυλο. (δεν ξερω αν το εγραψα σωστα)
ειναι ο τυπος μου η εκδικηση aww
στο κατω κατω αυτος ευθηνεται για ολα. aaaaaah!

Michael D. Luffy

ανοιπομονο για αγριο ξυλο!!!
οφφ τοπικ:@s.rayleigh και γαμω τα σιγκνατουρ μπραβο!!!!!

vaggelis94

vaggelis94

Θέλω να δω τι απ'εγινε ο κιντ στα δύο αυτά χρόνια!!!πρέπει να έχει γίνει τουμπανιάρης και να έχει κανα bounty 500.000.000 beli....

maxuris

maxuris

Και οχι μονο ο Kidd ολοι οι SN και οι yonku και οι εναπωμειναντες wb's κλπ κλπ ...

Aldark

Aldark

θα χουν περασει καποιο τον Λουφφυ.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι σε λιγο θα μας πεις οτι θα χουν περασει και τον Marco πχ ή τον Rayleigh -_-

οι αλλοι Supernova αποκλειεται να τον εχουν περασει,εχει κανει προπονηση με τον RAYLEIGH και εχει HAOSHOKU.δεν γινεται να τον εχουν περασει.το ιδιο ισχυει και για το Zoro.ουτε αυτον τον εχουν περασει.μιλαω για Supernova παντα...

Lo0kBeHiNdU

Lo0kBeHiNdU

Ναι παιδιά είπαμε δυνατοί κ οι άλλοι αλλα είπαμε, δεν γαμ****ε ο luffy 2 χρονία για να κάνουν οι άλλοι τα ίδια μόνοι τους!!

1 ΗΙΤ Κ.Ο τους έχει άντε 2 :xD:

dem

dem

Συγκεντρωθειτε. Ναι εμεις ξερουμε οτι ο Luffy πιθανοτατα τους εχει ολους αυτους, αλλα οι Marines εχουν μεινει βαθα νυχτωμενοι. Τον ειχαν για ξεγραμμενο τον Luffy ενω οχι μονο ξεγραμμενος δεν ηταν αλλα εκανε και 2 χρονια τουμπανιασμα. Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους SH. Σε αυτα τα 2 χρονια αδιθετα οι Supernovas θα εχουν πιθανοτατα κανει μεγαλο ονομα με τα κατορθωματα τους και θα εχουν σαφως αυκησει τα bounty τους, αδιθετα με του Luffy που περα απο την κατα 100m αυξηση που πηρε μετα το War, παγωσε εκει. Ειναι λογικο αν καποιοι εχουν ηδη κανει μεγαλυτερο bounty απ τον Luffy.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dem στις Κυρ 17 Οκτ 2010, 12:34, 1 φορά

maxuris

maxuris

dem έγραψε:Συγκεντρωθειτε. Ναι εμεις ξερουμε οτι ο Luffy πιθανοτατα τους εχει ολους αυτους, αλλα οι Marines εχουν μεινει βαθα νυχτωμενοι. Τον ειχαν για ξεγραμμενο τον Luffy ενω οχι μονο ξεγραμμενος δεν ηταν αλλα εκανε και 2 χρονια τουμπανιασμα. Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους SH. Σε αυτα τα 2 χρονια αδιθετα οι Supernovas θα εχουν πιθανοτατα κανει μεγαλο ονομα με τα κατορθωματα τους και θα εχουν σαφως αυκησει τα bounty τους, αδιθετα με του Luffy που περα απο την κατα 100m αυκσηση που πηρε μετα το War, παγωσε εκει. Ειναι λογικο αν καποιοι εχουν ηδη κανει μεγαλυτερο bounty απ τον Luffy.

dudeee my eyez :conf:

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

για Bounty μιλατε τοση ωρα?xD

εγω νομιζα για δυναμη :xD:

ε ναι στο Bounty καποιοι θα τον εχουν ξεπερασει και ειναι λογικο,στη δυναμη ομως οχι :muaha:

Aldark

Aldark

Ναι ρε οι πιο τουμπανοι θα ειναι πιο προσιτοι σε δυναμη αλλα κανεις τους δεν προκειτε να φευγει ενα hit. Εαν μπορει να νικησει τον Αοκιτζι με τη μια θα ναι φεηλ...ισως να μπορει αλλα θα κοπιασιει....

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

άλλο ο Aokiji και αλλο οι Supernova που ελεγες.ο Aokiji ειναι σε τελειως αλλο επιπεδο και ισως να μην τον εχει ο Luffy ουτε τωρα μετα απο τοσο training

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
ισως?? Ο Ao kiji εχει τον λουφφυ για πλακα... Ενα χιτ... O Kid ειναι στο επιπεδο του λουφφυ αν οχι δυνατοτερος. Μη κανετε τον κοπο να διαφωνισεται... Θα φανει στα επομενα τσαπτερ

Aldark

Aldark

Ο Κιντ μαλλον θα ναι πιο δυνατος...καποιοι αλλοι αθλιοι Σουπερνοβαζ θα ειναι οντως ενα χιτ (βλεπε urouge)

Τον Αοκιτζι τον ανεφερα ως παραδειγμα για τα τουμπανα του new world....

Steve-O

Steve-O

δεν νομίζω ο κιντ να είναι πιο δυνατός.. θα είναι πιστεύω στο επίπεδο του λουφη..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης