Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

dem

dem

αργει :X

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
είναι επειδή θα είναι πιό μεγάλο από τα φυσιολογκά

kostigio

kostigio

ΑΝΤΕ ΒΓΕΣ ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟ

maxuris

maxuris

http://mangastream.com/read/one_piece/55133868/1

lol βγηκε μολις το ειπες xD!!!

sirQuackly

sirQuackly

Ω ναι franky's revenge!..Μμμ λυθηκε η απορια του Usopp και εμου.
Chopper ovah 9000 * o * for his walk point

maxuris

maxuris

Franky just become uber kewl once moar ...

Chopper walk pointoo ωωω ναιιι super :P Zoro sanji , just pro'z aww ♥ that simple

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Πολύ καλό κεφάλαιο...
Άντε να έρθει και ο Luffy τώρα να ξεκινήσουν...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

dem

dem

μαμησε xD
και τωρα ο Brook ειναι επισημος SH

didimakia

didimakia

^Αυτο ελειπε.. εμενα παλι δεν μ'αρεσε πολυ το chapter... Αργει πολυ ο oda. Ηταν και 600th chapter και περιμενα κατι special αλλα @@
Ο Chopper indeed cool στο walk point. αντε να τον δουμε και στ αλλα points.
Franky δεν μ'αρεσε αυτο με το χερι λολ :/
O Brook επιτελους Cool σκηνη ^^

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

Ο_Ο το chapter ηταν επικο!
ειδικα οι σκηνες με τον Brook και εκει που φωναζαν "New World" με επιασε ριγος xD
νταξ τελικα ο Franky ειναι half normal :P
καλα ο Sanji και ο Zoro το γνωστο :P

γενικα μ αρεσε πολυ^^

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Θέλω ξύλο στους failers fake strawhats...

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Έλεος δεν προχωράει καθόλου η ιστορία... Ελπίζω στο επόμενο να δούμε κανένα σκαμπίλι...

dem

dem

λετε να εχουμε καμια περιεργη trolling περιοδο α'λα bleach? xD μπορει να μιν προλαβε να τα ετοιμασει ολα στον 1 μηνα

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
εκπληκτικο τσαπτερ! Και μη λετε βλακειες... Ειναι λογικο να εξελισεται αργα αυτη τη στιγμη... Για μενα το καλυτερο απο τα 3 τσαπτερ μετα το διαλλειμα..
Επιτελους επικ brook... Ο τσοπερ πολυ καλος, Ο φρανκυ πρωτοτυπος. Ψηνομαι απειρα να τον δουμε σε action. Οι fake SH και οι αλλοι πειρατες οτι θα φανε ξυλο ειναι το μονο σιγουρο... Το θεμα ειναι θα φανε απο ολους του straw hat η θα τους δειρει ολους ο Λουφφυ? Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο...

rapbullys

rapbullys

πιπ@@ το τσαπ , ελεος δεν προχωραει τιποτα και βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια τιποτα ουσιαστικο

dem

dem

Grimmy έγραψε:εκπληκτικο τσαπτερ! Και μη λετε βλακειες... Ειναι λογικο να εξελισεται αργα αυτη τη στιγμη... Για μενα το καλυτερο απο τα 3 τσαπτερ μετα το διαλλειμα..
Επιτελους επικ brook... Ο τσοπερ πολυ καλος, Ο φρανκυ πρωτοτυπος. Ψηνομαι απειρα να τον δουμε σε action. Οι fake SH και οι αλλοι πειρατες οτι θα φανε ξυλο ειναι το μονο σιγουρο... Το θεμα ειναι θα φανε απο ολους του straw hat η θα τους δειρει ολους ο Λουφφυ? Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο...

το πιο πιθανο ο καθενας να κανει κιμα τον fake του

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

αυτο θα ηταν πολυ συνηθισμενο xD

εγω λεω παντως οτι θα τους κανονισει ολους ο Luffy μονος του! gj!

dem

dem

HawkEyes Juracule έγραψε:αυτο θα ηταν πολυ συνηθισμενο xD

εγω λεω παντως οτι θα τους κανονισει ολους ο Luffy μονος του! gj!

στις μαχες ο oda ειναι σχεδον παντα προβλεψιμος. luffy - boss, zoro - enemy swordsman, sanji - enemy martial artist κλπ κλπ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Παντως ο Franky ανέβηκε λίγο στα μάτια μου...
Πατάω ένα κουμπι(μύτη τεσπα) και βγαίνει το μαλλί.... :xD:
Σοβαρά τώρα...Μου αρκεί να φάνε πολύ ξύλο οι failers...
Αλλά θα έχει φάση να φάει κάποιος ξύλο,επειδή μπλέχτηκε στην "μαχη" Ζορό-Σάντζι...

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
o zoro και sanji epic φαση, πεθανα στο γελιο με τον τσακωμο τους...ο chopper τωρα εγινε θηριο μεγαλο και ο brook ειναι σουπερ σταρ, αντε να ερθει και ο λουφυ να φυγουν να πανε impel down οι ψευτικοι Pandman ownz

Aldark

Aldark

επικ ο Μπρουκ. Ο Φρανκυ αλλαζει χερια; δεν καταλαβα (μαλλον οχι...:/).
ωωω Ο Τσοππερ μεγαλωσε σαν ταρανδος...χαιρομαι....
Λολ @ Sanji 'n' Zoro....

zOOOk

zOOOk

εγω λεω να φανε ξυλο οι fake oι marine οι rookies βασικα ολοι για να καταλαβει ο κοσμος πως οι στραβ χατς επεστρεψαν is there trouble?

^nice sig!! nosebleed heh θα αρχισω το high school of the dead!!!

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
zOOOk έγραψε:^nice sig!! nosebleed heh θα αρχισω το high school of the dead!!!
ξεκινα το αμεσως...και απο το μανγκα κιολας και μετα το ανιμε :inlove:

drakos

drakos

ΜΙα χαρά chap, δεν μπορεί όλο να είναι ξύλο ξύλο ξύλο και μάχες τύπου Ασπρογενειαδα με WG, καλα το παει, δεν το κολοτραβαει όπως το bleach Η (ειδικα) το naruto...

Brook όλα τα ευρό, "The pirate strawhat luffy is alive" πόρωση, και αστους να ψάχνονται...

Κόβω ο Λουφαρος να κάνει ο λούφαρος καμιά Χακια και να τους ξαπλώσει όλους κάτω(και τους fake και όλους), το στανταρντ είναι ότι θα τις αρπάξουν...

Αν και εγώ γουστάρω άσχημα να τις φάνε οι Pacifistas και εκείνη η γκόμενα ο Σεντουμάρου...

Υ.Γ. :Στηρίσω σκληρά H.O.T.D. ξέρει κανείς πότε βγαίνει καινούργιο chap??

loner

loner

Ο Brook μάμησε όπως πάντα και γενικά ένα πολύ καλό τσάπτερ κατά την γνώμη μου...Η ιστορία προχωράει αργά αλλά σταθερά...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης