Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

quenta

quenta

pooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψαχνοντας για το ποτε ακριβως θα βγει το 598 κοιταχτε τι βρηκα και μου εφτιαξε το κεφι...

Remember guys and gals, no OP for 4 weeks. Major suckage but hopefully Oda comes back with a 59 page chapter to make up for it.

ποοοοο!!!! 59 σελιδες τσαπτερ...μπορειτε να φανταστειτε τι εχει να μας διξει μετα απο μια επιστροφη στην ιστορια 2 χρονων?τρελα πραγματα..θα πρωχορησει την ιστορια πολυ μπροστα..η μαλλον οχι λαθος το ειπα..θα διξει πολλα πραγματα απο το τι συμβαινει την στιγμη αυτη(μετα απο 2 χρονια)στον κοσμο...δεν περιμενω να μας διξει το παρελθον...

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
επιτελους ενα χορταστικο και μεγαλο chapter ^^

maxuris

maxuris

Triple chapter coming guyz !!! ... Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να δω στο mangastream One Piece 598 available !!! :D :D :D

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

πωωω θα ειναι πολυ προ το 59σελιδο! aww

dem

dem

χα! μαμαει. σαν το επικο last chapter του fullmetal alchemist που ιταν 108 pages

quenta

quenta

ρε το χαψατε?ψεματα λεω..ποοο τι ειστε εσεις..αμεσως να τα πιστεψετε ολα..

Go.D.yo

Go.D.yo

Σε παρακαλω...μην παιζεις με τις καρδιες μας και το OP!!! red card,outa tha ga

dem

dem

quenta έγραψε:ρε το χαψατε?ψεματα λεω..ποοο τι ειστε εσεις..αμεσως να τα πιστεψετε ολα..

το νουμερο 59 ηταν ψαρωτικο >.<

quenta

quenta

ψαρια..!!!
το δευτερο ποστ ηταν μουφα..
to 598 τσαπτερ οντως θα εχει 59 σελιδες..οποτε οντως θα αξιζει το περιμενε αφου ο οντα θα μας διξει πολυ πραμα πιστευω απο το τι γινεται στον κοσμο μετα απο αυτα τα 2 χρονια..

αμα ειμαστε τυχεροι μπορει και να αρχισει τον νεο κυκλο απο το αρχιπελαγος με την συναντηση του πληρωματος και οχι να αρχισει με το να φευγουν απο εκει που ειναι.αμα το αρχισει με το να φευγουν τοτε θα θελει 5 μηνες να φτασει η ρομπιν στο αρχιπελαγος λοοοοολ...οποτε λογικα θα μας ξεκηνησει με την συναντηση..

dem

dem

σαδιστη :x

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
να το πιστέψω?δεν το πιστεύω...αλλά ας το ελπίσω

maxuris

maxuris

Ολοι το ελπιζουμε , εμενα και παραπανω δεν θα με χαλουσαν whistle

petrikios

petrikios

Ε νταξ αυτο ελειπε να περιμενουμε εναν μηνα για να διαβασουμε 19 σελιδες....

quenta

quenta

na re εδω το διαβασα..
http://forum.mangastream.com/showthread.php?t=6275

didimakia

didimakia

Δες καλα τι γραφει ο πρωτος....υποθετικα μιλαει...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μα πως του ήρθε το 59? why you..!
αφού υποθετικά(και ελπίζει ταυτόχρονα) μιλάει

ας έλεγε 60-σέλιδο

quenta

quenta

nai alla o Loki που ειναι αδμινιστρατορας στο mangastream που περνει πρωτο απο ολα τα κεφαλαια δεν θα ξερει κατι παραπανω για να το λεει?αλλα και αν αυυτος ελπιζει εμενα μου φτανει γιαν απιστευω οτι θα σκασει με μεγαλο κεφαλαιο..

και ξαλου αν το σκεφτειτε εχει πολλα να δειζει ο οντα..ενα μεγαλο κεφαλαιο θα ηταν οτι πρεπει αυτη την στιγμη..ασε που μετα απο 4 εβδομαδες και μετα απο τσο μεγαλο ΜΠΑΜ με το 2 χρονια μετα σαν το ναρουτο ενα πραμα ειμαι σιγουρος οτι το τσαπτερ αυτο θα κανει τις περισοτερες πολισεις στην ιστορια του οπ..
και αυτο το ξερει και ο οντα οποτε θα εχει κατι καλο να μας διξει σιγουρα πραγματα...εμενα ετσι λεει το ενστικτο μου παντως..

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ότι θα έχει κάτι καλό να μας δείξει,θα έχει
το θέμα είναι αν αυτό το καλό μας το δείξει σε παρτς ή σε ένα μέρος(μιλάω για την πρώτηξ βδομάδα)

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

για να το λεει ο Loki ετσι θα ειναι.Admin στο mangastream σημαινει οτι θα εχει προσβαση σε πααααααρα πολλα πραγματα.ειναι και στην ομαδα των scanlators ή translators δε θυμαμαι καλα....

Gol D. Sparrow

Gol D. Sparrow

Ας μην σταματησουμε να ελπιζουμε ολο και κατι θα γινει παντως δεν χερω για 59 παντως πιστευω να ειναι περισσοτερες απο 30 aww3

quenta

quenta

θα ηταν ενδιαφερων τωρα που εχουμε το 3D2Y timeskip να γραψει ο καθενας μας για το πως περιμενει να ειναι ο κομσος μετα απο αυτα τα 2 χρονια που περασανε..
δλδ τι περιμενεται να μας παρουσιασει ο οντα στα πρωτα κεφαλαια μετα το 598 μεχρι να μπει στην ιστορια και παλι..τουλαχιστον ετσι περιμενω εγω τα πρωτα 1-2 κεφαλαια..δλδ να μας διξει με μια γενικη ματια το τι συμβαινει στον κοσμο "ΤΩΡΑ"και μετα να μπει στην ιστορια και παλι αρχιζοντας το νεο αρκ...

σκεφτηκα να το ανοιξω σαν καινουριο Topic αλλα θα ειναι μονο για 2 βδομαδες μεχρι να βγει το 598 και να σταματησουν μετα οι οποιες predictionς εχουμε να κανουμε για το νεο "ΤΩΡΑ"...

--επειδη ειναι μεγαλο το ποστ μου και θα ηταν κουραστηκο να γραψω και το τι πιστευω οτι συμβαινει στον κοσμο μετα απο 2 χρονια θα περιμενω να γραψει καποιος κατι,οτιδηποτε και να ειναι αυτο και μετα θα γραψω και εγω το ποστ μου για το τι πιστευω,ειτε γραψεται εσεις ειτε οχι..
απλα εδωσα μια ιδεα για συζητηση μιας και ολο αυτον τον καιρο που εχουμε το brake τα θεματα για το onepiece ειναι ολιγον νεκρα kai ισως κατι τετοιο να εδινε ζωη ξανα γιατι εχουμε ακομα αλλες 2 βδομαδες στο περιμενε.. --

petrikios

petrikios

Καλα εκανες και γω το σκεφτομουν αυτο....

Λοιπον εγω φανταζομαι να κανει μια αναφορα στους Μαρινες δειχνοντας τον Aokiji εως τον νεο Fleet η μπορει και οχι και να ναι κανας αλλος γιατι π.χ κατι αλλαξε και να μας δειχνει ποιος απο τους vice ειναι τωρα στην θεση του...τι απεγινε ο Coby και ο Helmeppo που σιγουρα θα χουν ανεβει βαθμο και θα χουν εκπαιδευσει το χακι τους....

Μετα θα δειχνει τι κανουν οι Σουπερνοβας ποιοι απετυχαν και ποιοι πετυχαν στον New World...αν και πιστευω οτι ο Drake ισως μπορει να συνεργαστηκε και με τον Kaidou γιατι για παραδειγμα ηθελε να τον πολεμησε αν θυμαστε στα τελευταια Τσαπτερς και μαλλον να εχασε απο αυτον και να γινε κατι σαν βοηθος του....

Επειτα θα δειχνει τι κανουν ο Γκαρπ και Σενγκακου τωρα που παρετηθηκαν....τον Γκαρπ τον φανταζομαι να εχει γυρισει στην East Blue και να μενει στο χωριο που μεγαλωσε ο Luffy...

Θα γινει σιγουρα αναφορα στους w.b pirates τι απεγιναν και ποιος ειναι ο νεος καπετανιος,πιθανοτατα ο Μαρκο

Τι κανει ο B.B ποσο δυνατος εχει γινει και σιγουρα θα εχει παρει καποιους νεους νακαμα που θα ναι παλι τουμπανοι και καθαρματα....

Τι γινεται στο I.D μετα απο εκεινη την ομαδικη αποδραση,ισως να δουμε και Hannyabal Chief Warden...

Ισως να δουμε και καναν Μπαγκυ ως Σικιμπουκαι αφου ειχε λαβει ενα μυστηριο γραμμα απο την W.G και τ κανουν οι υπολοιποι Σικιμπουκαιδες

Και τελος θα δειξει τον Λουφη και τους υπολοιπους,σιγουρα ανανεομενους εξωτερικα π.χ μουσια μακρια μαλλια αλλο στυλακι γενικα,και ως προς τις ικανοτητες τους...τωρα δεν ξερω αμα θα τους δειξει μαζι δηλαδη και καλα οτι εχουν συναντηθει ή οτι τωρα ξεκιναν να φυγουν μιας και εχουν περασει 2 χρονια...

Αυτααααααα...δεν σημαινει οτι 8α ειναι και με την σειρα που τα πα αλλα πιθανως να μας δειξει τα παραπανω και ακομα περισσοτερα...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ενωμενους θα τους δούμε
και δεν νομίζω να μας δείξει την πρώτη βδομάδα τι έγινε σε όλον τον κόσμο σε αυτά τα 2 χρόνια

Aldark

Aldark

Σχολιασμός chapterιων :

594: Wat? Pan-Fleet Admiral? wth!? Ωστε ο (King) Κong υπαρχει ακομα....0_ο , ο Sengoku είναι όντως αληθινή δικαιωσύνη , έτσι μπράβο τον Αοκιτζι fleet...Και ο Kidd μάγκας , ετς μπραβο... slash , και ο Basil....
595(εχα βρει ιντερνετι και το διαβασα οταν βγηκε) : ο Sanji είναι ruler.....
596: εξωφυλλο: SABO!?
597: λολ ο Μιχοκ γελαει xD. Και 2 χρονια timeskip ε; χμ ο Λουφφυ θα προπονηθει απο τον Rayleigh και οχι τη Χανκοκ τελικα.... geek .

Oh YEEESSS! Enel had Haki! maggies fav hell yeah!

wth 4 βδομαδες; ποτε τελειωνουν; (γι'αυτο ειχε τοσα λιγα τσαπς.......) (α οκ αλλες 2 βδομαδες (το πε ο Quenta....holliy shito)

dem

dem

λιγο πολυ αυτα που πε ο petrikios...
ο BB θα χει κανα πλοιο τεραστιων διαστασεων
Και οι revolutionaries θα χουν κανει κατι μεγαλο και ο sabo θα ειναι μαζι τους...
ο bon-chan πιθανον να τη γλυτωσε
η φαντασια μου δεν εχει να προσθεσει τιποτα περισσοτερο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης