Οκ. Θα βάλω και το ταγκ #μορφονιόςκαιμόρτης
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
652 σπαμμερια αλητες πουλια Δευ 16 Απρ 2018, 21:56
Scarlet D.
Kamikaze έγραψε:1) Αν τον βρεις δίνεις λεφτά, δεν σου δίνουν.Aokiji έγραψε:1ον, γιατι έχεις αρνητικό νούμερο bounty?
2ον, το thunderbird γιατι βρίσκεται μεσα στο σπόιλερ?
2) Ντρέπεται.
Aokiji έγραψε:Δεν ξέρω πραγματικά πως να χαρακτηρίσω τον @Kamikaze, ειρωνικό όχι και τόσο. Ολους του αλλους μπορώ αυτός παραμένει ιστορία του crocodile...
Kamikaze έγραψε:Πες με μορφονιό και μόρτη δεν παρεξηγώ.
Aokiji έγραψε:Οκ. Θα βάλω και το ταγκ #μορφονιόςκαιμόρτης
λεγε τον παλιοπαιδο, λεγε τον αληηητη, μεεεχρι και ληστηηηη, ΜΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΧΑΑΑΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΕΓΩΩΩΩΙΣΤΗΗΗ, για οσα εκανε για σενα, μην του λες ευχαριστωωω, να δεν μπορεις εσυυυ αυτονα, να τον λες αχααααριστοοοο!
Υ.Γ χαιρομαι που δεν βγαινεται ποτε off-topic γ@μ0 τα ορφανά σας... πάλι θα πρέπει να μετακινώ...
653 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:01
Aokiji
Δεν έκανες τοπικ αυτο το ποστ;
654 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:02
Scarlet D.
πρεπει να κανω split τις παπαρδελες που γραφεται πρωτα και μετα να το κανω merge στο σπαμ... ολο αποριες εισαι τουλαχιστον ελεγα οτι χρησιμοποιεις τουλαχιστον τα moderator tools σου μια που εισαι και admin φορουμ της forummotionAokiji έγραψε:Δεν έκανες τοπικ αυτο το ποστ;
655 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:03
Aokiji
Ναι είμαι. Δεν καταλαβα ακόμα τι προσπαθείς να κάνεις κάνοντας τοπικ και μεταφέροντας το στο SPAM WARS
656 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:04
Scarlet D.
ωραια... ας το παμε αλλιως, μπορεις εσυ υπερλαμπρε ηλιε με καποιον πιο γρηγορο τροπο να μεταφερεις συγκεκριμενα post απο το ενα topic σε ενα αλλο;Aokiji έγραψε:Ναι είμαι. Δεν καταλαβα ακόμα τι προσπαθείς να κάνεις κάνοντας τοπικ και μεταφέροντας το στο SPAM WARS
657 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:06
Aokiji
Μπορείς απλά να τα αφήσεις εκεί που είναι να πάρουν αέρα. Αναρωτιέμαι πάντως πόσες σελίδες θα έφτανε το spam wars έτσι και η forumotion άφηνε το οριο των 1000 ποστς
- Σπόιλερ:
- Κάνουμε και τον έξυπνο
658 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:17
Tcixlas
σκέφτομαι να φτιάξω ένα φόρουμ για τα digimon γιατί δεν υπάρχει, αλλά δεν έχω έμπνευση στο πως να το φτιάξω, έχει κανείς καμιά ιδέα?
659 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:17
Aokiji
Ναι έχω απλά δεν τρελαίνομαι και πολύ για digimon.
660 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:19
Scarlet D.
ρε τι καθεσαι, αντε φτιαξε κανα φορουμ για naruto μπας και σταματηζει να μας τα πριζει η παττη! (κατα προτιμηση naruto.gr)Aokiji έγραψε:Ναι έχω απλά δεν τρελαίνομαι και πολύ για digimon.
661 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:20
Aokiji
Ε βέβαια ας δώσουμε και το 20αράκι για το naruto που μισώ
662 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:22
Scarlet D.
@Patty D.Luffy δευτερο μπαν αμαρτια δεν ειναι;Aokiji έγραψε:Ε βέβαια ας δώσουμε και το 20αράκι για το naruto που μισώ
663 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:23
Tcixlas
αν δε μισείς το digimon το δίνεις για εκεί να γίνει η δουλειά? σκέφτομαι κάτι σε θαλασσί μπακγκράουντ και καφε γενικά, να όπως αυτό ρε παιδί μου, απλά να μην κάνει μπαμ ότι είναι αντιγραφή
664 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:27
Aokiji
www.forumotion.com
Θέλει ψάξιμο. Ο δήμος μιας και είστε πιο στενοί φίλοι απότι είμαι εγώ με σένα μπορεί να σε βοηθήσει
Θέλει ψάξιμο. Ο δήμος μιας και είστε πιο στενοί φίλοι απότι είμαι εγώ με σένα μπορεί να σε βοηθήσει
665 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:30
Tcixlas
φίλο με το δήμο δε με λες, μιας και απ ότι σου πα πέρυσι στο meet up κοντέψαμε να τις παίξουμε, αλλά οκ... μου ναι και πιο εύκολο να του κλέψω τη δουλειά χχααχαχα
666 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:32
Scarlet D.
αφου καταβαθως με αγαπας ρε σκατογερε, μαζι αναστησαμε αυτο το φορουμ, γιν και γιανκ και ελειπεις πληροφοριες απο μεριας aldark, φιλικη συμβουλη; ξεκαβαλαTcixlas έγραψε:φίλο με το δήμο δε με λες, μιας και απ ότι σου πα πέρυσι στο meet up κοντέψαμε να τις παίξουμε, αλλά οκ... μου ναι και πιο εύκολο να του κλέψω τη δουλειά χχααχαχα
667 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:34
Patty D.Luffy
Ναρούτο.γρ κάνει εγκαίνια τον Ιούνιο, ετοιμαστείτε...
668 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:35
Aokiji
@Scarlet D. μπορείς να μου αλλάξεις το όνομα σε Angel D. Metal ?
669 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:35
Tcixlas
σκατόγερε λέει επειδή πάτησα τα 43, δηλαδή στα 60 τι θα λες ?
670 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:36
Scarlet D.
Δεν σε κανω κανα teliosmetonma μπας και σταματησεις να μου ζητας να το αλλαξω καθε τριμηνο;Aokiji έγραψε:@Scarlet D. μπορείς να μου αλλάξεις το όνομα σε Angel D. Metal ?
Μανωλη... θα σφαχτουμε ρε, τι να πει ο αλ που εχει πατησει τα 100 και τρεχει σε μπιλιαρδαδικα με μικρα αγορακια;Tcixlas έγραψε:σκατόγερε λέει επειδή πάτησα τα 43, δηλαδή στα 60 τι θα λες ?
671 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:38
Aokiji
Οκ κάλα, teliosmetonma, πιο καθαρο
672 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:42
Tcixlas
δεν πιάνω την αναφορά του ονόματος
παρόλα αυτά ο aldark κυνηγάει αγοράκια για προσωπικούς του λόγους, έτυχε να ναι παππάς τώρα τι να κάνουμε
παρόλα αυτά ο aldark κυνηγάει αγοράκια για προσωπικούς του λόγους, έτυχε να ναι παππάς τώρα τι να κάνουμε
673 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:44
Scarlet D.
οταν η κακια γυναικα παει ταλασσα θα μπορω να μιλησω πιο ανοιχτα.Tcixlas έγραψε:δεν πιάνω την αναφορά του ονόματος
674 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:48
Tcixlas
ο aokiji τελικά είναι γυναίκα?
675 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 16 Απρ 2018, 22:49
Scarlet D.
ο teliosmetonma θελετε να πειτε κυριε νεκταριε;;;Tcixlas έγραψε:ο aokiji τελικά είναι γυναίκα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης