Scarlet D. έγραψε:Tcixlas έγραψε:κλαίω με τον τζόνι
πως στον π***** πήγα κι εγώ 50%? μάγκες δεν εξηγείται κάτι καπνίζετε εδώ
εσυ κατι πολλα off topics πριν πολυ καιρο, γενικα αποφασισαμε εδω και καιρο με τον aldark να μην ανεβαινουν τα warning points η να ανεβαινουν με καλη διαγωγη και καλα, ετσι ωστε να μην ειστε με την λογικη "εφαγα warn και στον π***** μου γιατι την επομενη βδομαδα θα ειμαι παλι οκ" Ώστοσο ως μπαλανσαρισμα, τα warns δεν θα μπαινουν τοσο ευκολα.
επισης σημειωση, ακομα βγαινεις χωρις λογω εντελως off, στην τραπουλα του φορουμ πεταγεσαι εντελως στο ακυρο για να πεις "αα τωρα ειδα οτι στολιστηκε το φορουμ", οποτε προσπαθησε να το περιορισεις αυτο... στο εχω πει πολλες φορες.
Εγώ τι στον μπ***** έκανα; εδώ δεν συμμετέχω καν στο one piece πλέον. και τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να ανέβει η μπάρα μου; δεν φτάνει που έχω να βρίσω μέλος εδώ και μήνες... Βασικά δεν είπα τίποτα, γιατί κρύψατε την μπάρα, κατά τύχη το είδα... Δηλαδή θα έτρωγα πέρμα και δεν θα ήξερα από που μου ήρθε με λίγα λόγια...
Red Yonko έγραψε:Φιλε αυτη ειναι η δουλειά τους να κατεβάζεις. Ήσουν ο μόνος που εβριζε τοσο τους moderators/Admins...
Συνάδελφος;