εννοείς lucy?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 21 Σεπ 2017, 00:01
Kamikaze
Σαν σωστός φαν των ταινιών των 80ς είδα σήμερα το "Καμικάζι Αγάπη μου", "Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε" και το "Φυλακές Ανηλίκων". Το πρώτο καλή κωμωδία, το δεύτερο όχι τόσο και το τρίτο από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες.
278 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 21 Σεπ 2017, 09:06
Scarlet D.
αλλά ακόμα να δει το shawshank redeption που του ειπαKamikaze έγραψε:Σαν σωστός φαν των ταινιών των 80ς είδα σήμερα το "Καμικάζι Αγάπη μου", "Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε" και το "Φυλακές Ανηλίκων". Το πρώτο καλή κωμωδία, το δεύτερο όχι τόσο και το τρίτο από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες.
279 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 21 Σεπ 2017, 11:46
Tcixlas
δε βλέπω ταινία, βλέπω σειρά... το preacher... ήθελα απλά να πω ότι όποιος την έχει δει, θα ξέρει ήδη ότι ο κασιντι είναι ένας μικρός θεούλης
280 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 21 Σεπ 2017, 12:20
Kamikaze
Νταξ ρε συ κάποια στιγμή. :PScarlet D. έγραψε:αλλά ακόμα να δει το shawshank redeption που του ειπαKamikaze έγραψε:Σαν σωστός φαν των ταινιών των 80ς είδα σήμερα το "Καμικάζι Αγάπη μου", "Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε" και το "Φυλακές Ανηλίκων". Το πρώτο καλή κωμωδία, το δεύτερο όχι τόσο και το τρίτο από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες.
- Σπόιλερ:
- Δεν έχεις δει HxH.
Είδα σήμερα το "Φυλακές Ανηλίκων 2", το 1 ήταν καλύτερο αν και το 2 είχε εντελώς διαφορετικό θέμα και το "Μπορούμε και Κάτω από τα Θρανία" όπου την είδα απλά επειδή είχε Μιχαλόπουλο σε ρόλο Onizuka.
281 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Δευ 02 Οκτ 2017, 00:13
Santouryuu
Wonder woman (γαμαει) και area 51 (τρελή μάπα)
282 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Δευ 02 Οκτ 2017, 05:22
Tcixlas
το wonder woman ήταν επικό πραγματικά gal gadot θεάρα
283 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 05 Νοε 2017, 01:23
Aldark
Είδαμε Θορ;;;;; Πού είστε σκουάντ; πάμε και στο θέμα μας
αλλά είδα θορ , η επιτομή της ψυχαγωγίας , I TELL YOU
αλλά είδα θορ , η επιτομή της ψυχαγωγίας , I TELL YOU
284 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 05 Νοε 2017, 10:20
Tcixlas
δεν το είδα αλλά παίζει να το δω τετάρτη! θα κοιτάξω να κλείσω απο τώρα εισητήρια!
τελευταία που είδα προχτές ήταν για άλλη μια φορα το wonder woman που μου θύμισε που μπορεί να φτάσει το dc universe, και πόσο καλή ήταν η gadot για το ρόλο
τελευταία που είδα προχτές ήταν για άλλη μια φορα το wonder woman που μου θύμισε που μπορεί να φτάσει το dc universe, και πόσο καλή ήταν η gadot για το ρόλο
285 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 24 Νοε 2017, 06:27
Santouryuu
εγκλημα στο οριαν εξπρες... αρκετα καλη αλλα δεν με ενθουσιασε αν και ειμαι φαν των "αστυνομικων" ταινιων
με τοσους αστερες που παιζουν επρεπε να ηταν καλυτερο το αποτελεσμα, πχ τα εφε ηταν τοσο τραγικα που φαινοτανε οτι η εικονα ειχε επεξεργαστει και οτι το φοντο ηταν μπλου σκριν ... αλλα τεσπα, η πλοκη μετραει, αλλα αυτη λιγο πολυ ειναι ετσι κι αλλιως γνωστη... η μεγαλυτερη απογοητευση βεβαια ηταν οτι ηταν πολυ συντομη... επρεπε να κραταει τουλαχιστον ενα 20λεπτο παραπανω, ουτως ωστε οι ηθοποιοι να αναδειξουν περισσοτερο τον χαρακτηρα που επαιζαν
ειναι καλη ταινια για δανεισμο η νετφλιξ ξερω γω, αλλα δεν αξιζει το 10ευρω στο σινεμα κατ'εμε, η παλια ταινια ειναι κλασεις ανωτερη
με τοσους αστερες που παιζουν επρεπε να ηταν καλυτερο το αποτελεσμα, πχ τα εφε ηταν τοσο τραγικα που φαινοτανε οτι η εικονα ειχε επεξεργαστει και οτι το φοντο ηταν μπλου σκριν ... αλλα τεσπα, η πλοκη μετραει, αλλα αυτη λιγο πολυ ειναι ετσι κι αλλιως γνωστη... η μεγαλυτερη απογοητευση βεβαια ηταν οτι ηταν πολυ συντομη... επρεπε να κραταει τουλαχιστον ενα 20λεπτο παραπανω, ουτως ωστε οι ηθοποιοι να αναδειξουν περισσοτερο τον χαρακτηρα που επαιζαν
ειναι καλη ταινια για δανεισμο η νετφλιξ ξερω γω, αλλα δεν αξιζει το 10ευρω στο σινεμα κατ'εμε, η παλια ταινια ειναι κλασεις ανωτερη
286 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 24 Νοε 2017, 22:31
Shikkoku
Είδα το καινούργιο Πειρατές της Καραϊβικής, αρκετά καλό, με ανακούφιση ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε η σειρά.
287 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 24 Νοε 2017, 23:35
Scarlet D.
ειδα το rememory αλλα κατέβασα υπότιτλους που ο τυπάς που τους ανέβασε μάλλον το έκανε με google translate... το αποτέλεσμα ηταν τοσο τραγικό που μια ταινία δράματος και μυστηρίου έγινε κομμοδία
288 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 00:14
Johnyman
10 ευρώ σαντο βάζεις και ποπ κορν και τέτοια.. ή είναι τόσο ακριβά έξω;
289 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 01:00
Tcixlas
λογικά δεν έχει εκπτώσεις, εδώ αθήνα μια φάση ήταν 9,5 στο μολ το απλό... τώρα το πήγαν 7,5
290 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 01:03
Johnyman
πάρα πολύ μου φαίνεται..αν και στα μεγάλα δεν είμαι σίγουρος τι τιμές παίζουν. νομίζω στα οντεόν έχει 6,5 το κανονικό,ενώ στα πιο ανεξάρτητα από 5 μέχρι 6 νομίζω κυμαίνεται
291 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 01:52
Tcixlas
η μαλακία της αθήνας είναι αυτή... τώρα ευτυχώς υπάρχει το κοσμοτε ντιλς που πληρώνουμε 3,75 τις τετάρτες
292 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 02:00
Johnyman
κι εδώ έχει με την vodafone δευτέρα με πέμπτη 1+1 και βγαίνει από 4€, και τα υπόλοιπα έχουν σχεδόν σίγουρα μία μέρα με 1+1 ή όλα σε μία τιμή στο 5ευρω.
293 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 02:01
Tcixlas
ευτυχώς γιατί αλλιώς δε θα βλέπαμε ποτέ σινεμά με τις μαλακίες τους και με την κρίση που μας δέρνει
294 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 02:09
Santouryuu
Johnyman έγραψε:10 ευρώ σαντο βάζεις και ποπ κορν και τέτοια.. ή είναι τόσο ακριβά έξω;
Ανάμεσα σε 6 και 11 κυμαίνονται εδώ οι τιμές... Και το ποπ κορν άλλο τόσο... Αλλά τουλάχιστον αν την βγάλεις σινεμά, γαμας
295 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 02:10
Tcixlas
την έβγαλα σινεμά και δε γάμησα.... παίζει να έπιασα νέο λεβελ?
297 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 02:27
Tcixlas
ούτε λίγο, με σκόλαρε!!!
298 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 03:15
Hawkins
Καλά αν ήταν πρώτο ραντεβού και την εβγαλες σινεμα έκανες μαλακια
Εδω σινεμα 7 ευρώ έχει παντα οχι ότι παταω βέβαια :p περιμένω να βγει η ταινία σε καλή ανάλυση και την κατεβαζω τζαμπε απο πειρατή...τι σοι one piece fans είμαστε αν δεν κάνουμε τετοια?
Εδω σινεμα 7 ευρώ έχει παντα οχι ότι παταω βέβαια :p περιμένω να βγει η ταινία σε καλή ανάλυση και την κατεβαζω τζαμπε απο πειρατή...τι σοι one piece fans είμαστε αν δεν κάνουμε τετοια?
299 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 03:31
Patty D.Luffy
http://www.imdb.com/title/tt0071877/
ΕΠΟΣ!! Την έχω δει πάνω απο 10 φορές σε σημείο να μην θέλω καν να παω να δω την καινούρια. Γενικά τα παλιά adaptations βιβλίων της Αγκάθας γαμούν. Όπως και η σειρά με τον Jeremy Brett ως Sherlock, τι να κλάσει ο Κουμπερμπατς και το ΜπΜπιΣι....
Αλλα ναι να'ναι καλά η κοσμοτε που πάμε και βλέπουμε καμια ταινία..και εγώ τα μουνάκια εκεί τα ρίχχνω..
ΕΠΟΣ!! Την έχω δει πάνω απο 10 φορές σε σημείο να μην θέλω καν να παω να δω την καινούρια. Γενικά τα παλιά adaptations βιβλίων της Αγκάθας γαμούν. Όπως και η σειρά με τον Jeremy Brett ως Sherlock, τι να κλάσει ο Κουμπερμπατς και το ΜπΜπιΣι....
Αλλα ναι να'ναι καλά η κοσμοτε που πάμε και βλέπουμε καμια ταινία..
300 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 25 Νοε 2017, 03:36
Santouryuu
Tcixlas έγραψε:ούτε λίγο, με σκόλαρε!!!
Εξαρτάται την ταινία... Αν την πήγες σε κάνα wonder woman ή θόρ τότε καλά να πάθεις, για γκεϋ σε πέρασε... Εγώ τις πάω είτε σε ρομαντικουρες ή σε χορρορ
Στις μεν ανεβαίνει η οξυτοκινη, στις δε η αδρεναλίνη... Τα απόλυτα αφροδισιακά μετά την κοκαινη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης