Το ριγιουνιον μέτρησε, νοσταλγικό φουλ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 21 Φεβ 2017, 14:53
Tcixlas
όντως αλλά το ήθελα λίγο πιο κάφρικο να σου πω την αλήθεια
153 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 03:00
Shikkoku
Είδα το Εγώ ο Απαισιότατος 2, αρκετά εντάξει για παιδικό, με φανερή έλλειψη πρωτοτυπίας και λίγα -αλλά ιδιαίτερα καλά- αστεία δημιουργικά σημεία. Εξαιρετικά έντονο το cringe της ελληνικής μεταγλώττισης, μεγάλη απογοήτευση από τον Ζουγανέλη.
154 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 04:21
Patty D.Luffy
Από το 2008 και μετα ποτε Ελληνικές ματαγλωτίσεις.... πέρασε η εποχή των ποιοτικών μεταγλωτίσεων δυστυχώς.. και δεν φταίνε οι ηθοποιοί, οι διάλογοι είναι απαράδεχτοι.
155 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 09:55
Tcixlas
είδα το john wick μετά την πρόταση του ντεθ και μπορώ να πω ότι όντως ήταν πολύ καλό, τη δουλειά του την κάνει πολύ καλά!!! αν γνωρίζεις ότι θα δεις ταινία απίστευτης δράσης και ξυλίκι, είναι ιδανική!!!
επίσης είδα το split σινεμά, και αναθεώρησα για την καλύτερη ηθοποιία έβερ!!! Μακαβόι θεός απλά!!! απίστευτός ηθοποιός και νομίζω δε θα μπορούσε να μου αρέσει η ταινία με κάποιον άλλον... Ενσάρκωσε ιδανικά το ρόλο, ή καλύτερα τους ρόλους του... Περίεργη ταινία, μπορεί να θεωρηθεί ψιλοψαγμένη, μπορεί να θαφτεί απο πολλούς, εμένα προσωπικά μου άρεσε και πολύ μάλιστα!!! Και πως μπορεί να μη σου αρέσει, όταν παίζει στο 85% αν όχι παραπάνω, ένας ηθοποιός, κι αυτός είναι άριστος σε κάθε σκηνή πραγματικά...
επίσης είδα το split σινεμά, και αναθεώρησα για την καλύτερη ηθοποιία έβερ!!! Μακαβόι θεός απλά!!! απίστευτός ηθοποιός και νομίζω δε θα μπορούσε να μου αρέσει η ταινία με κάποιον άλλον... Ενσάρκωσε ιδανικά το ρόλο, ή καλύτερα τους ρόλους του... Περίεργη ταινία, μπορεί να θεωρηθεί ψιλοψαγμένη, μπορεί να θαφτεί απο πολλούς, εμένα προσωπικά μου άρεσε και πολύ μάλιστα!!! Και πως μπορεί να μη σου αρέσει, όταν παίζει στο 85% αν όχι παραπάνω, ένας ηθοποιός, κι αυτός είναι άριστος σε κάθε σκηνή πραγματικά...
156 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 10:45
Deathracer2009
Εγω λεω να παω την Τεταρτη να δω το sequel και αμα δεν βαριεται ο φιλος να παμε μετα απο 1-2 μερες να δουμε και το Logan.
157 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 11:38
Tcixlas
εγώ θα δω και τα 2 σίγουρα βασικα
158 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 11:45
Deathracer2009
To ειχα καιρο στο λαπτοπ αλλα γενικα δεν βλεπω ταινεις μονος μου. Ετσι ειπα σε ενα φιλαρακι να το δουμε (ο οποιος ειναι παραξενος με τις ταινιες) και τελικα μας αρεσε και στους δυο. Sleeper Hit το συγκεκριμενο και μεγαλο come back για τον Keanu. Ειπαν πως θα ειναι τριλογια.
159 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 11:57
Tcixlas
μακάρι να είναι, και μακάρι τα επόμενα 2 να είναι επάξια του πρώτου... όντως πολύ καλό comeback για keanu
160 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 18:05
Patty D.Luffy
To slpit το εκτιμάς ακόμη περισσότερο αν έχεις δει και το unbreakable!!!
Κατα τα άλλα κουβάλησε ο Mcavoy, καταπληκτικό σε ότι και να κάνει αυτο το αγόρι!!!
Κατα τα άλλα κουβάλησε ο Mcavoy, καταπληκτικό σε ότι και να κάνει αυτο το αγόρι!!!
161 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 18:47
Tcixlas
το οποίο θα δω γιατί έκατσα να ψάξω το χιντ που έδωσε στο τέλος και βρήκα το γιατί
162 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 28 Φεβ 2017, 20:39
Shikkoku
Αξίζει η ελληνική μεταγλώττιση του Zootopia; Σκοπεύω να το δω αυτές τις μέρες.
163 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 00:21
Tcixlas
δε το χω δει για να σου πω γνώμη
ντεθ αύριο μάλλον πάω για john wick αν δεν πας κι εσύ θα σου πω άποψη
ντεθ αύριο μάλλον πάω για john wick αν δεν πας κι εσύ θα σου πω άποψη
164 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 00:23
Deathracer2009
Kατα 99% θα παω αυριο κατα τις 11 το βραδυ.....
165 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 00:59
Tcixlas
εγώ νωρίς μάλλον, απλά αναμένω αν θα έχει υπηρεσία ο κολλητός μου ο ένας να δω αν θα πάμε μαζί
166 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 02:20
Shikkoku
Είδα το Zootopia, πραγματικά υπέροχο, με παραλληλισμούς για την σύγχρονη κοινωνία, αλλά και ισχυρή δόση χιούμορ.
167 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 02:21
Tcixlas
δεν είναι ταινία, αλλά ξανάρχισα το gotham τη σειρά, και παραμένει το ίδιο βαρετή στην 3η σεζόν με τα μισά της δεύτερης, ίσως φάει ντροπάρισμα δεν ξέρω
168 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 04:00
Patty D.Luffy
ΡΕ ΔΕΙΤΕ RICK AND MORTY!!!!!!!
169 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 04:18
Shikkoku
Ρε πείτε τι ταινίες είδατε κι αφήστε τα αυτά.
170 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 05:14
Tcixlas
είδα το μούτρο άλλη μια φορά
171 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 18:23
Scarlet D.
Είδα το The Martian... αν και έκανε μαλακία το popcorn time και τελικά κατέληξα την μιση ταινια να την βλέπω στα ρώσσικα... μπορώ να πω οτι ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ταινια και αξιζε ακομα και σινεμά να την έβλεπα τότε που βγηκε.
172 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 18:51
Patty D.Luffy
Tην είχα δει σινεμα και ναι άξιζε...
173 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τετ 01 Μαρ 2017, 22:24
Tcixlas
εγ΄ω είδα σήμερα το τζον γουικ 2 και ειμαι εντυπωσιασμένος για να πω την αλήθεια... δες το ντεθ
174 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 02 Μαρ 2017, 01:35
Deathracer2009
Πριν κανα μισαωρο γυρισα απο το σινεμα και οντως ηταν ωραιο το Chapter 2. Κριμας που ειναι τριλογια το John Wick.....
175 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 02 Μαρ 2017, 11:49
Tcixlas
γιατί κρίμας? :p πιστεύεις κι εσύ ότι θα σου χαλάσουν το 2 εεεε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης