Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε;

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Εννοω οτι το Chapter 3 θα ειναι το τελευταιο και πιστευω λιγο πολυ ξερουμε πως θα εξελιχθει.

Tcixlas

Tcixlas

βάση λογικής ναι, θα είναι one gun man και θα φάει τους πάντες... κάτσε αυτό δ συμβαίνει σε όλα? whistle whistle whistle aww aww aww

ιεροσυλία δε το χρησιμοποίησαν καθόλου.... ας έβαζαν μόνο το instrumental που γαμεί

Hawkins

Hawkins

το διαστημα που δεν ειχα ιντερνετ ειδα καποιες πολυ καλες ταινιες the mechanic,hacksaw ridge καποιες απλα καλες dawn of the planet of the apes,moonlight και καποιες πολυ αθλιες που πραγματικα δεν την συστηνω ουτε για πλακα σε κανεναν gods of egypt και jupiter ascending

Tcixlas

Tcixlas

είχα δίκιο για το mechanic χοκ? δεν είναι απίστευτη/?

για ποιόν πούστη λόγο είδες gods of egypt?

Hawkins

Hawkins

ειπα σαν καλως μαλακας που ειμαι να δω και κανα blockbuster και θυμηθηκα 2-3 ταινιουλες που με ειχε τραβηξει το τρειλερ αλλα δεν της ειχα δει και την πατησα....αντεξα μια ωρα και το εκλεισα πραγματικα ρεζιλι αθλιο σαπιο καρκινος εμπολα aids χλαμηδια λεπρα ολλα τα παθαινεις αμα το δεις...και στο καπακι παω να δω και το jupiter ascending και με αποτελειωνει που μπροστα του το gods of egypt ειναι οσκαρικη ταινια...απορω τι σκεφτοντουσαν στις 2 ταινιες οι ηθοπιοι κα δεχτηκαν να παιξουν σε ταινιες που θα τους χαλαγε την φημη

το μεκανικ οντως ηταν πολυ ωραια ταινια...μου αρεσε πολυ ο κοντουλης και οχι ο στειθαμ και πολυ ωραιο τελος δεν το περιμενα

Aldark

Aldark

Χοκ , σε τετοιες ταινιες πιστευω πανε ξεκάθαρα για το κας. Αλλά το γαμημένο gods of egypt που σαν ιδεα ειναι τερμα κριντζ , ειχε και μπατζετ 0,25 δις νομιζω. ΤΙ ΦΑΣΗ; δες το θαψε το σεναριο να φριξεις ακομα και ο τζεφρυ ρας απλα κοιμαται. Κριμα για ολους. Και στο τζουπιτερ ασεντινγκ πρεπει να κλαις απο τη μαλακία.
Ποια ειναι η πρωτη ταινια που ειδες δε λες
εγω ειδα το λογκαν , γάμησε , σήμερα λέω να δω το john wick 1 γιατι παιζει πολυ χαυπ και θελω πολυ να δω τι φάση , έχει και γκανγκστεριλίκια , μια χαρά

Scarlet D.

Scarlet D.

Λοιπόν, εγώ χτες είδα το Logan. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα την ταίνια πολύ καλύτερη απ' οτι τελικά ήταν.

Μην το ανοίξεις αν δεν έχεις δει την ταινία κι αν είσαι ο Aldark:

http://www.onepiecegr.com/

Hawkins

Hawkins

τι εννωεις δεν λεω ποια ηταν η πρωτη ταινια που ειδα?

Aldark

Aldark

Hawkins έγραψε:ειπα σαν καλως μαλακας που ειμαι να δω και κανα blockbuster και θυμηθηκα 2-3 ταινιουλες που με ειχε τραβηξει το τρειλερ αλλα δεν της ειχα δει και την πατησα....αντεξα μια ωρα και το εκλεισα πραγματικα ρεζιλι αθλιο σαπιο καρκινος εμπολα aids χλαμηδια λεπρα ολλα τα παθαινεις αμα το δεις...και στο καπακι παω να δω και το jupiter ascending
δεν εξηγείς ποια ταινια έβαλες να δεις πρώτη , πριν το jupiter ascending
όσο για το ρηβιού του δήμου...θα πρεπει να κατσω να κανω κι εγω 1 σε αντιλογο , αλλα αλλη φορά...δε συμφωνώ πάντως :Ρ
δειτε το!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Παιδια δειτε τα δυο John Wick....

Hawkins

Hawkins

μια χαρα το εξηγω λεω ειδα god of egypt και στο καπακι εβαλα jupiter ascending

john wick εχω δει εδω και εναν χρονο

Aldark

Aldark

δεν εξηγεις , αλλα αυτο καταλαβα , νεβερμαηντ.
Τζον γουικ θελω να βαλω τωρα το 1 , το 2 δεν ξερω αν υπαρχει σε γνωστά μήντια. Τέλος πάντων θα σχολιάσω πιο μετα αν το δω ;)

Hawkins

Hawkins

john wick δεν με ενθουσιασε δεν με πολυ τρελενουν τετοιες ταινιες 
Σπόιλερ:

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα το 2 είναι αρκετά καλύτερο απο το 1, που ήταν όσο πιο αντικειμενικά μποορώ να κρίνω μια αρκετά καλή ταινία

Hawkins

Hawkins

ειδα το lord of the rings 1 καλη ταινια αν και με κουρασε 3.30 ωρες ηταν και νυχτα

Tcixlas

Tcixlas

γι αυτό σε κούρασε, παίζει και να νύσταξες ξερω γω... δες τις άλλες χαλαρά απογευματάκι με ποπκορνάκι κλπ να γουστάρεις

Hawkins

Hawkins

Όντως 2.30 την νύχτα τελειωσε

Η μαλακια ειναι οτι με τα χρόνια έφαγα πολλα σποιλερ και έχω δει σκηνες ρε γ***το​

Scarlet D.

Scarlet D.

the manchester sea... η ταινια απλα ηταν ελεεινη με ολην την εννοια της... εκανε το "The room" να φαινεται ενδιαφερουσα ταινια. Η υποθεση ηταν εντελως οτιναναι χωρις plot twists και τιποτα. Ο πρωταγωνιστης ηταν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ολη μερα καθε μερα, ερχινε χιλοπιτα οπου εβρησκε και ηταν ο ορισμος του anti-social, το τελος... ειναι ανυπαρκτο... ειναι σαν να τελειωνει στην μεση της ταινιας, χωρις κανενα ηθικο διδαγμα κι ενω η κατασταση βρησκεται στην μεση. Απο soundtracks ειχε ΜΟΝΟ ΔΥΟ... που επαιζαν οταν γινοταν κατι λυπητερο και κατι χαρουμενο (ο θεος να το κανει)...

Tcixlas

Tcixlas

δε το χω δει, αλλά χτες αν θεωρείται ταινία είδα ξανα το Killing joke και θυμήθηκα γιατί αγαπώ τα batman γενικά

Aldark

Aldark

*Manchester by the sea λέγεται η ταινία. Ο πρωταγωνιστής , Casey Afleck , γνωστός για χρόνια ως αδερφός του Ben Afleck (εγώ πάντα τον έβρισκα τον cringe αδερφό χαχαχαχα) πήρε και το όσκαρ!
Δεν τολμώ να δω την ταινία μόνος γιατί θα βαρεθώ , θέλω να τη δω όμως όπως και το Moonlight!
Γενικα για να ναι αυτες οι ταινιες υποψηφιες για οσκαρ και να το τσιμπάνε , απ'ότι έχω ακούσει είναι κατάντια για το θεσμό και δείχνουν την παρακμή του Hollywood σε σχέση με πριν 10 , για να μην πω 20 ή 40 χρόνια.
Εγώ είδα το Τζον Γουίκ 1 μες στη βδομάδα , οκ δε σε κορόιδευε η ταινία , ήταν ένα πολύ καλό ξύλο και αρκετό σασπένς , λίγο προβλέψιμο αλλά όχι φλύαρο!
περιμένω να βγει ξέρετε που και το τσάπτερ 2...

Hawkins

Hawkins

το matchester by the sea ειναι η ταινια που εχω σταμπαρει καιρο και θα το δω οταν τελειωσω αρχοντα
aldark οτι εχουν παισει ποιοτηκα το πιστευω...ουτε εγω πιστεψα που πηρε οσκαρ το moonlight καλητερης ταινιας και ολλας μια απλα καλη ταινια του 7/10 ειναι...αλλα λογικα οι γκει θα την ανεβασαν τοσο πολυ! μην σου πω οτι λογο των γκει πηρε και το οσκαρ!

Scarlet D.

Scarlet D.

Aldark έγραψε:*Manchester by the sea λέγεται η ταινία. Ο πρωταγωνιστής , Casey Afleck , γνωστός για χρόνια ως αδερφός του Ben Afleck (εγώ πάντα τον έβρισκα τον cringe αδερφό χαχαχαχα) πήρε και το όσκαρ!
Δεν τολμώ να δω την ταινία μόνος γιατί θα βαρεθώ , θέλω να τη δω όμως όπως και το Moonlight!
Γενικα για να ναι αυτες οι ταινιες υποψηφιες για οσκαρ και να το τσιμπάνε , απ'ότι έχω ακούσει είναι κατάντια για το θεσμό και δείχνουν την παρακμή του Hollywood σε σχέση με πριν 10 , για να μην πω 20 ή 40 χρόνια.
Εγώ είδα το Τζον Γουίκ 1 μες στη βδομάδα , οκ δε σε κορόιδευε η ταινία , ήταν ένα πολύ καλό ξύλο και αρκετό σασπένς , λίγο προβλέψιμο αλλά όχι φλύαρο!
περιμένω να βγει ξέρετε που και το τσάπτερ 2...

Hawkins έγραψε:το matchester by the sea ειναι η ταινια που εχω σταμπαρει καιρο και θα το δω οταν τελειωσω αρχοντα
aldark οτι εχουν παισει ποιοτηκα το πιστευω...ουτε εγω πιστεψα που πηρε οσκαρ το moonlight καλητερης ταινιας και ολλας μια απλα καλη ταινια του 7/10 ειναι...αλλα λογικα οι γκει θα την ανεβασαν τοσο πολυ! μην σου πω οτι λογο των γκει πηρε και το οσκαρ!

ρε σας το εγγυουμαι... την ειδα και νομιζα οτι μου εκλεψαν μιαμιση ωρα απο την ζωη μου, Αν ειχα πληρωσει για να την δω θα ειχα καψει το σινεμα απετωντας τα λεφτα μου πισω. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ειναι σαν να πηρες ολα τα κλισε και κλισε χαρακτηρες στην ταινια, τα εβαλες σε ενα μιξερ και βγηκε αυτη η ταινια... τιποτα καινουργιο... με εντελως ηλιθιο και κυκλικο σεναριο... ολη η ταινια ειναι ενας διαλογος...
ειναι σαν να ειδα ενα review ολων των κλισε ταινιων... τουλαχιστον το "The room" που λετε οτι ηταν η χειροτερη ταινια κατα mikeus και μαλιατση, ηταν ΑΣΤΕΙΟ, ηταν ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ που ηταν αστειο στο τελος. το Manchester united by the sea ηταν οχι μονο κακο σαν σεναριο, αλλα ηταν και καταθλιπτικο μεχρι αηδιας... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που ειδα... σας εχω πει τοσα πολλα γι' αυτην την ταινια κι ομως ακομα δεν μπορω να το περιγραψω...

Aldark

Aldark

Μου δημιουργήσατε hype για το Μάντζεστερ μπάη δε ση , θα το δω σύντομα!! xD

Hawkins έγραψε:το matchester by the sea ειναι η ταινια που εχω σταμπαρει καιρο και θα το δω οταν τελειωσω αρχοντα
κοίτα , ας μην είμεθα ομοφοβικοί , αλλά ταινία δυστυχώς με Μαύρο , Γκέυ , σε γκέτο με κοινωνικοπολιτικά μηνύματα και με ότι έγινε πέρυσι (δε θα το κρίνω γιατί έχω ελλιπείς πληροφορίες) , ήταν τόσο όσκαρ μπέητ...τα παν μέχρι και στο honest trailers...
Αλλά γενικά , κάθε πέρυσι και καλύτερα! Και παρότι εν μέρει συμφωνώ πολιτικά , δώσαν πάρα πολύ βάση στον Τραμπ και σε όλα...
Όχι ότι δεν έπρεπε να δώσουν , αλλά ήταν το θέμα ας πούμε!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Μια Manchester υπαρχει και ειναι η United.

Tcixlas

Tcixlas

είδα logan και αν και είχα φάει major spoiler μου άρεσε σαν ταινία.... κινηματογραφικά ήταν πολύ ευχάριστο, αρκετά καλά γυρισμένο, με κάποιες αρκετά γρήγορες σκηνές που ίσως ζάλιζαν... παρόλα αυτά υπήρχε και λίγο fanservice με wolverine κλπ, ήταν ωραίο στόρι, αλλά για άλλη μια φορά μακριά σχετικά απο το wolverine που προσωπικά έχω στο μυαλό μου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης