σου αρέσουν ταινίες με ξυλίκι? κατέβασε never back down 1 και 2 blood and bone, ip man 1,2
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 16 Φεβ 2017, 16:04
Shikkoku
Είδα το Αστερίξ και οι Βίκινγκς προχθές, δεν με βοήθησα ιδιαίτερα στην εξεταστική, αλλά θυμήθηκα ότι μικρός είχα crush στην κόρη του αρχηγού των Βίκινγκ.
128 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Πεμ 16 Φεβ 2017, 19:57
Tcixlas
γενικά έχεις ένα θέμα με το να ερωτεύεσαι anime?
129 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 17 Φεβ 2017, 16:57
Johnyman
όχι και anime ρε ο αστερίξ.. μίκυ μάου είναι
130 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 17 Φεβ 2017, 17:15
Tcixlas
ξέρω τι λέω εγώ... αυτός γουστάρει boku no pico
131 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 17 Φεβ 2017, 19:33
Shikkoku
Ήμουν δημοτικό, who can blame me;
132 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 17 Φεβ 2017, 19:47
Tcixlas
εγώ :D για το boku no pico ειδικά ακόμα και τώρα
133 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Παρ 17 Φεβ 2017, 22:01
Aldark
επ πίσω στο θέμα μας παλς!
κι εγώ είχα ένα crushάκι στην κόρη του αρχηγού και σε άλλα animanga/cartoonοκόμιξ θυληκά μέχρι τη 2α γυμνασίου περίπου , μα αυτό είναι για άλλο θέμα , οπότε πάμε στο σπαμ ή κάντε θέμα στο σπαμ ή στείλτε μου πμ/φαξ/σκάυπ/ινσταγραμ/κτλπ
Το αστερίξ και βίκινγκς γάμαγε , και πρόσφατα είδα και την κατοικία των θεών που βγήκε το 2014/2015. Πάρα πολύ καλό (7/10 του βάζω) , σχεδόν πιστό στο κόμιξ μάλιστα που με εξέπληξε θετικά. Μπράβο στο στούντιο , ακόμα και το extend που κάνανε στο ορίτζιναλ σενάριο μέτρησε...Και είχε και μια κλασική κομματάρα στη μέση της ταινίας για να μπούμε σε έκσταση!
κι εγώ είχα ένα crushάκι στην κόρη του αρχηγού και σε άλλα animanga/cartoonοκόμιξ θυληκά μέχρι τη 2α γυμνασίου περίπου , μα αυτό είναι για άλλο θέμα , οπότε πάμε στο σπαμ ή κάντε θέμα στο σπαμ ή στείλτε μου πμ/φαξ/σκάυπ/ινσταγραμ/κτλπ
Το αστερίξ και βίκινγκς γάμαγε , και πρόσφατα είδα και την κατοικία των θεών που βγήκε το 2014/2015. Πάρα πολύ καλό (7/10 του βάζω) , σχεδόν πιστό στο κόμιξ μάλιστα που με εξέπληξε θετικά. Μπράβο στο στούντιο , ακόμα και το extend που κάνανε στο ορίτζιναλ σενάριο μέτρησε...Και είχε και μια κλασική κομματάρα στη μέση της ταινίας για να μπούμε σε έκσταση!
134 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 08:35
Tcixlas
αν το πάρα πολύ καλό για σένα είναι το 7 και πες τα 8,9 είναι για τέλειο και άριστο αντίστοιχα, να φανταστώ για σένα το 10 είναι μόνο του θεού?
135 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 14:15
Aldark
δεν είναι της παρούσης αλλά ναι , δεν υπάρχει ταινία που να της βάλω 10 , 9,4 το πιο μεγάλο και μόνο στο Νονό άντε και στο Pulp Fiction τα οποία δεν είναι οι τελευταίες ταινίες που είδα όμως χαχαχα
136 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 15:43
Heavenly Yaksha
Είδα το Collateral Beauty με τον Will Smith πριν κανα μήνα περίπου.
Καλή αλλά για να πας με γκόμενα...
Καλή αλλά για να πας με γκόμενα...
137 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 17:05
Tcixlas
Aldark έγραψε:δεν είναι της παρούσης αλλά ναι , δεν υπάρχει ταινία που να της βάλω 10 , 9,4 το πιο μεγάλο και μόνο στο Νονό άντε και στο Pulp Fiction τα οποία δεν είναι οι τελευταίες ταινίες που είδα όμως χαχαχα
το θεωρώ μαλακία αυτό, το να μην δίνεις σε τίποτα το άριστο, ίσως το θεωρώ πολύ αυτάρεσκο... δεν ξερω... βέβαια ο καθένας οτι γουστάρει κανει, απλά ξέρεις μου φαίνεται κάπως
επουράνιε δε το χω δει εκτός κι αν δε μου θυμίζει κάτι το name]
εγώ είδα στο ote tv σήμερα το captain america winter of soldier ξανά και ίσως να το εκτίμησα λίγο περισσότερο απο την πρώτη φορά, ακόμα κι αν δεν είναι κι απο τους αγαπημένους μου ο καπτεν
138 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 17:40
Heavenly Yaksha
Με τον Will Smith είναι, έπαιζε στους κινηματογράφους.
139 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 17:52
Tcixlas
τότε δεν την έχω δει με τίποτα για πες τι στυλ είναι?
140 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 18:40
Heavenly Yaksha
Είναι κοινωνικο-δραματική με λίγο ρομαντικό στοιχείο. Ωραία ιστορία ήταν, απο αληθινή ιστορία παρμένη.
141 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 19:40
Tcixlas
δε βλέπω τέτοια εύκολα :D
142 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 20:09
Heavenly Yaksha
Ναι ρε, απλά είδα καλά σχόλια και με Will Smith δε δυσκολεύτηκα να πάω..
Αλλά θα προτιμούσα να πήγαινα με γκόμενα, όχι με παρέα :P
Αλλά θα προτιμούσα να πήγαινα με γκόμενα, όχι με παρέα :P
143 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 20:56
Tcixlas
με γκόμενα και πάλι αν είχε φαγωθεί, θα της έλεγα οκκ αλλά θα πάμε να δούμε και το split μετά :p το οποίο παρεπιπτόντως άκουσα ότι γαμεί
144 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 22:05
Heavenly Yaksha
Δεν το έχω δει. Ποιος παίζει;
145 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Σαβ 18 Φεβ 2017, 22:06
Deathracer2009
146 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 19 Φεβ 2017, 03:26
Tcixlas
ρε ο μακαβόι παίζει να είναι άριστος στο ρόλο αλήθεια.... ψάχνω άτομο να πάμε πριν σταματήσει να την παίζει, κι όλοι την είδαν και δε μου είπανε τίποτα ρε φίλε, μας έχουν φάει οι γκόμενες
147 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 19 Φεβ 2017, 17:38
Aldark
να το δείτε , απογοητεύτηκα αλλά ο μακ άβου ήταν εξωπραγματικός. Μπράβο! Μακάρι να είχε άλλη τροπή η ταινία...Μα δείτε την.
Είδα το American Pie πάλι , απόλαυσα αλλά ίσως πιο πολύ όταν το χα δει στο λύκειο...Πάω να δω και το reunion τώρα~
Είδα το American Pie πάλι , απόλαυσα αλλά ίσως πιο πολύ όταν το χα δει στο λύκειο...Πάω να δω και το reunion τώρα~
148 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 19 Φεβ 2017, 17:46
Tcixlas
κοίτα κάνω συχνά πυκνά rewatch γιατί το θεωρώ πετυχημένο στο κομμάτι που θέλει να καλύψει...
όσο για το σπλιτ, αυτό ακούω απο όλους ότι είναι εξαιρετικός ο μακαβοι
όσο για το σπλιτ, αυτό ακούω απο όλους ότι είναι εξαιρετικός ο μακαβοι
149 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Κυρ 19 Φεβ 2017, 19:27
Hawkins
στο american pie δεν θα ξεχασω ποτε την λεσβιακη σκηνη
150 Απ: Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε; Τρι 21 Φεβ 2017, 00:28
Tcixlas
αυτό είναι το μόνο ρε μαλακα? δεν είναι τα σεξουαλικά ρε φίλε το θέμα... η καφρίλα είναι ότι καλύτερο.... στη σκηνή που ο στίφλε του πιάνει τον κώλο ήμουν να πέσω κάτω απο τα γέλια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης