Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πέφτει η νύχτα στο Πόρτο Μαντρί

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Sorry παιδιά, τρέξιμο

Okabe Rintarou

Νομίζω ότι ως άτομο της τεχνολογίας δεν μπορώ να ψηφίσω έναν άτομο σαν τον hackerman. Πείτε το εύνοια για την ώρα. Θα πάω με Pikachu για την ώρα...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

Ισοπαλία! Το αφήνω ανοιχτό μέχρι τις 12:30 αν θέλετε να αλλάξετε κάποιος ψήφο από Hacker σε Pikatchu ή από Pikatchu σε Hacker ή απλά ο Donald Trump θα αλλάξει τη ψήφο του σε έναν απ'τους δύο.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ι Donald Trump vote for hackerman

Aldark

Aldark

Ο Hackerman ήταν λιγομίλητος άνθρωπος... Και ικανός να κάνει τα πάντα πίσω από μια οθόνη. Μάλλον αυτό είδαν στα ματια του οι συνδετμόνες του κατά την ώρα του βραδινού , και με συνοπτικές διαδικασίες τον κρέμασαν απ'τον πολυέλαιο. Πριν ξεψυχήσει , άφησε 2 λέξεις: "Δ3ν 3ίμαι". Είπε.
Και αυτό ήταν , το τέλος. Ο άνθρωπος ήταν αθώος πλην νεκρός. Άλλος ένας άσπιλος έχασε τη ζωή του και οι αμήχανοι πλέον κάτοικοι του ξενοδοχείου του Πόρτο Μαντρί , καθώς είχε νυχτώσει πήγαν σιγά σιγά στα δωμάτιά τους. Τι μυστικά θα έκρυβε άραγε η νύχτα;;;

#CharacterUsernameΚατάστασηΡόλος
1Hackerman
Scarlet D.LYNCHEDΠΟΛΙΤΗΣ
2alpha2lateHawkinsLYNCHEDΠΟΛΙΤΗΣ
3Ελένη ΜενεγάκηJohnyman
4ΒρούτοςPagliacciDEAD
ΠΟΛΙΤΗΣ
5Bronze V
MURDEREDNPC
6Ιούλιος ΚαίσαραςShikkokuLYNCHEDΠΟΛΙΤΗΣ
7AlicePatty D. Luffy
8Donald TrumpDeathracer2009
9PikachuSantouryuu
10Τάκι ΤσανTcixlas
11Onizuka Eikichi sandokanthanosMURDEREDΠΟΛΙΤΗΣ
12Okabe RintarouDr. Jimalicious
Η νύχτα έπεσε. Περιμένω πμς.
Απομένουν 2 δολοφόνοι , 1 επιθεωρητής , 1 γιατρός κι 1 αλεξίσφαιρος.

Aldark

Aldark

Η Ελένη βγήκε απ'το τζακούζι της σουίτας της. Κρατούσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (Βουργουνδίας) και φόραγε το χνουδάτο και ζεστό μπουρνούζι της. Όπως τίναζε το κατάξανθο μαλλί της και προσπαθούσε να πιάσει το μπιστολάκι , ένα χέρι τη γράπωσε από το πόδι. Η άτυχη παρουσιάστρια , βρέθηκε το πρωί με χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι από το προσωπικό. Οι δολοφόνοι ξαναχτύπησαν και είχαν πετύχει ένα μεγάλο πλήγμα. Στα πράγματα της τηλεπαρουσιάστριας , βρήκαν το σήμα της αστυνομίας. Ως άλλη Αγγελική Νικολούλη έψαχνε ένας φως σε τούτο το τούνελ. Και δεν το βρήκε. Όχι τώρα , όχι ποτέ.
1Hackerman
Scarlet D.LYNCHEDΠΟΛΙΤΗΣ
3Ελένη ΜενεγάκηJohnymanMURDEREDΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4ΒρούτοςPagliacciDEAD
ΠΟΛΙΤΗΣ
5Bronze V
MURDEREDNPC
7AlicePatty D. Luffy
8Donald TrumpDeathracer2009
9PikachuSantouryuu
10Τάκι ΤσανTcixlas
Και ξημερώνει.
Απομένουν 2 Δολοφόνοι , 1 Γιατρός και 1 Αλεξίσφαιρος.
Η Νύχτα πέφτει στις 21/10 στις 21:00 .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Σαβ 22 Οκτ 2016, 02:43, 1 φορά

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Η ΕΛΕΝΗ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...........

ΥΓ. ΠΛΙΖ ΚΙΛΛ ΜΕ ΝΙΑΟΥ....

Santouryuu

Santouryuu

Pikachu

Πέφτει η νύχτα στο Πόρτο Μαντρί  - Σελίδα 4 Latest?cb=20130313231409

οχι ρε γ***το, ψοφησαν τα βυζια

alice (hopefully in chains), ηρθε η ωρα σου!

οι κινησεις σου ηταν αρκετα υποπτες, οταν λειπεις δεν συνεχιζεται το γκεϊμ, οταν επιστρεφεις καποιος ψοφαει... ειτε επειδη τον τρως υπουλα τη νυχτα, ειτε ανοιχτα το πρωι στην ψηφοφορια!

pika pika!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΚΑΤΣΟΥ..ΤΣΟΥ...ΤΣΟΥΥΥΥΥ

Με το σκεπτικο αυτο τοτε και ο Okabe Rintarou ειναι επικινδυνος.

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ; ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deathracer2009 στις Παρ 21 Οκτ 2016, 17:34, 1 φορά

Santouryuu

Santouryuu

Pikachu

με εβαλες σε σκεψεις

οκ, Okabe Rintarou

τσου τσου... νι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πέφτει η νύχτα στο Πόρτο Μαντρί  - Σελίδα 4 Alice-liddell_pictureboxart_160w
Αγαπητό λεμονί τροκτικό , είμαι σχεδον όλη μέρα στο Πόρτο Μαντρί σε μια γωνία και παρακολουθώ τις κινήσεις όλων. Δεν έχω καθυστερήσει ποτέ το συμβούλιο μας (εκτος από τη φορά που δεν είχα wifi).
Αυτο που βρίσκω προσωπικά περίεργο είναι η ανυπομονησία του Donald Trump να έρθει η ημέρα των εκλογών προχωρίσει το παιχνίδι. Σαν να ανυπομονεί για κάτι.. για τη νίκη του ίσως?

Mπορεί να κάνω λάθος. Γι'αυτο θα κάνω αυτο που ξέρω καλύτερα.. υπομονή.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Παρ 21 Οκτ 2016, 16:49, 1 φορά

Tcixlas

Tcixlas

λοιπόν οι δολοφόνοι εύκολα είναι ο donald trump και ο Pikachu και φάνηκε στον τελευταίο γύρο...
την πάτησα πολύ με το ότι συνεργάστηκαν πολίτης και επιθεωρητής ετσι 2 γύρους σερί και νόμιζα είναι δολοφόνοι... πλέον ο τάκης ξέρει και ρίχνει donald trump

Aldark

Aldark

Επειδή στις 21:00 πρέπει να είμαι έξω , η νύχτα θα πέσει στις 20:20.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Okabe Rintarou

Άκουσα κατηγορίες για το άτομο μου από ποιον; Από τον Πίκατσου. Προσπαθώ να μείνω όσο πιο έξω μπορώ για να είμαι πιο αντικειμενικός αλλά νομίζω ώρα να πω τι είδα. Δεν είναι περίεργη η επιμονή της επιθεωρήτριας σε αυτόν; Θέλω να πω, όλοι έδειχναν διάφορα άτομα, αλλά αυτή επέμενε, επί 2 ψηφοφορίες μάλιστα (3 για την ακρίβεια, αλλά επιλέγω να θεωρώ την πρώτη τυχαία και ερευνητική). Αλλά παραθέτω και τα λόγια της:

Ελένη

Κύριε Ντόναλντ γιατί είστε τόσο κακός; Δεν κάνει καλό. Απεναντίας ο κύριος Τάκης με τα όμορφα τατουάζ του είναι πολύ καλό παιδί. Η εμφάνιση ξεγελάει καμιά φορά. Κύριε πίκατσου έχετε μια μέρα να επικοινωνήσετε,μετά θα δώσω το δώρο σας αλλού.

Ελένη

Αχ κύριε πίκατσου χαίρομαι πολύ που απαντήσατε και ελπίζω να έρθετε να παραλάβευετε το δώρο σας,αλλά είμαστε και στον αέρα, σας παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις σας χαχαχα

Κύριε άνθρωπε χάκερ καλό παιδί φαίνεστε, τέτοια παιδιά χρειάζεται η χώρα που κάνουν απίστευτα πράγματα με ένα κομπιούτερ και θα φέρουν την πρόοδο!! ελπίζω να μείνετε όμως στην ελλάδα και να μην φύγετε κι εσείς στο εξωτερικό

Και τι σύμπτωση! Το βράδυ πεθαίνει. Αλλά αυτό μπορεί να θεωρεί παραπλανητικό. Όμως, παίρνωντας ως βάση τα λόγια του μόνου ατόμου που μπορώ να εμπιστευτώ που, σχεδόν το φώναζε ότι ξέρει, κύριε Τσου, είστε ένοχος. Νομίζω ότι αρκετό κακό κάνατε.

Santouryuu

Santouryuu

ο pikachu σιγά μην έβγαζε τον επιθεωρητή, εάν ήταν δολοφόνος... ο καλύτερος τους συμπαίκτης ήταν... για να μην αρχίσω για τον γιατρό

Okabe Rintarou

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Okabe Rintarou

Αναγκαστικά αλλάζω την ψήφο σε Donald Trump και θα ασχοληθώ μετά με τον δολοφόνο.

Aldark

Aldark

Η μέρα κύλησε βασανιστικά , οι λιγοστοί πλέον φίλοι μας , κατέληξαν ότι αυτός ο αχρείος που ονομάζετε Donald Trump και επιθυμεί διακαώς να γίνει πλανητάρχης , είναι ένας βιαστής , ένας μισογύνης , ρατσιστής εγκληματίας και άλλα τέτοια τρελά. Και λογικά είναι και ο δολοφόνος. Με 5 μαχαιριές , έπεσε σαν άλλος Τόνυ Μοντάνα στην πισίνα. Το αλεξίσφαιρο γιλέκο του ήταν ήδη τρύπιο και δεν μπορούσε να τον σώσει απ'αυτή τη λαίλαπα. Η Βίκυ Καγιάκ κατάλαβε το λάθος της να κατηγορήσει τον κακόμοιρο υποψήφιο , αλλά μέχρι να επιστρέψει στη σάλα , τα χειρότερα είχαν λάβει χώρα.

1Hackerman
Scarlet D.LYNCHEDΠΟΛΙΤΗΣ
3Ελένη ΜενεγάκηJohnymanMURDEREDΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4ΒρούτοςPagliacciDEAD
ΠΟΛΙΤΗΣ
5Bronze V
MURDEREDNPC
7AlicePatty D. Luffy
8Donald TrumpDeathracer2009LYNCHEDΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΣ
9PikachuSantouryuu
10Τάκι ΤσανTcixlas
Ψητό στα κάρβουνα , βρέθηκε το Pikachu , μετά από αναρίθμητες περιπέτειες , τώρα είχε πέσει θύμα της Alice. Και πιο δίπλα , ο Okabe χαμογελούσε περίεργα πάνω από το νεκρό σώμα του γιατρού , δρ. Τάκι Τσαν. Μία ένεση ήταν καρφωμένη στο λαιμό του. Μας είχε πει ότι η πρέζα δεν κάνει καλό και να που η τύχη τα φερε έτσι ώστε να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο. Τρομαγμένη η Βίκη έτρεξε να φύγει , για ακόμα μία φορά την είχε πατήσει , αλλά τώρα θα γλύτωνε από τα...*πνίγεται*

Santouryuu

Santouryuu

Santouryuu έγραψε:Pikachu

Αλλαζει ψηφο προς Alice...

Τσουυυ τσουυυ

Υποπτες κινησεις της! Πικα πι πικατσου...

Johnyman έγραψε:Ελένη

Αχ κύριε πίκατσου χαίρομαι πολύ που απαντήσατε και ελπίζω να έρθετε να παραλάβευετε το δώρο σας,αλλά είμαστε και στον αέρα, σας παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις σας χαχαχα

Κύριε άνθρωπε χάκερ καλό παιδί φαίνεστε, τέτοια παιδιά χρειάζεται η χώρα που κάνουν απίστευτα πράγματα με ένα κομπιούτερ και θα φέρουν την πρόοδο!! ελπίζω να μείνετε όμως στην ελλάδα και να μην φύγετε κι εσείς στο εξωτερικό

Πέφτει η νύχτα στο Πόρτο Μαντρί  - Σελίδα 4 Latest?cb=20130313231409

οχι ρε γ***το, ψοφησαν τα βυζια

alice (hopefully in chains), ηρθε η ωρα σου!

οι κινησεις σου ηταν αρκετα υποπτες, οταν λειπεις δεν συνεχιζεται το γκεϊμ, οταν επιστρεφεις καποιος ψοφαει... ειτε επειδη τον τρως υπουλα τη νυχτα, ειτε ανοιχτα το πρωι στην ψηφοφορια!

pika pika!

με εβαλες σε σκεψεις

οκ, Okabe Rintarou

τσου τσου... νι

Santouryuu έγραψε:ο pikachu σιγά μην έβγαζε τον επιθεωρητή, εάν ήταν δολοφόνος... ο καλύτερος τους συμπαίκτης ήταν... για να μην αρχίσω για τον γιατρό

Okabe Rintarou
όταν μέχρι κι ο επιθεωρητής σε ψηφίζει, ενώ τους είχες βρει και τους δυο δολοφόνους, ξέρεις ότι δεν πρέπει να ξαναπαίξεις

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Loooooooooooooooooooooooooooool

Εγώ το περίμενα από ένα σημείο και μετά ότι οι δολοφόνοι είναι άτομα που δεν έμπαιναν συχνά στο φόρουμ αλλά δεν τους ψηφιζαν οπότε και να έριχνα εγώ ψηφο πιο πολύ θα ήμουν στόχος.

Santouryuu

Santouryuu

Deathracer2009 έγραψε:Loooooooooooooooooooooooooooool

Εγώ το περίμενα από ένα σημείο και μετά ότι οι δολοφόνοι είναι άτομα που δεν έμπαιναν συχνά στο φόρουμ αλλά δεν τους ψηφιζαν οπότε και να έριχνα εγώ ψηφο πιο πολύ θα ήμουν στόχος.
μη μιλάς εσύ... σου έγραψα και pm να ψηφίσεις alice, αλλα εσύ το χαβά σου

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Και να την ψήφιζα θα έβγαινε από το παιχνίδι; hahaha

Santouryuu

Santouryuu

α καλαααα....δεν απορώ γιατί χάσαμε muahaha muahaha muahaha

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
είχα 4/4 πολίτη είναι η αλήθεια,οπότε κάθε φορά ψήφιζα άλλον που δεν ήξερα ακόμα την ταυτότητά του. και τον πίκατσου όταν τον ψήφισα δεν ήξερα τι ήταν.όταν έμαθα πέθανα :(
επίσης νόμιζα πως κάποιος πιο ενεργός είχε το ρόλο δολοφόνου

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε... whistle

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης