Τους πήρε λίγη ώρα να τα βάλουν κάτω και να βρουν τον ένοχο. Στο τέλος , η πλειοψηφία μίλησε , και ο γνωστός συνομοσιολόγος alpha2late βρέθηκε με μία θηλειά περασμένη στο λαιμό του να κρέμεται από τον πολυέλαιο. Λίγο πριν κλωτσήσουν το σκαμνί όπου στεκόταν ο νεαρός , εκείνος άρχισε να φωνάζει "ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ! ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο..." , ποτέ δεν τέλειωσε τα λόγια του , γιατί εξαγριωμένο το πλήθος τον άφησε στο έλεός του. Έτσι , ο κακόμοιρος alpha2late , αν και αθώος πλήρωσε το τίμημα...Τώρα οι δύο δολοφόνοι ήταν εκεί έξω , ελεύθεροι να προκαλέσουν πανικό...
Μέσα στην αναμπουμπούλα κανείς δεν πρόσεξε ότι ο Βρούτος έχασε τη ζωή του όταν παραπάτησε στα σκαλοπάτια του ξενοδοχείου. Κανείς δε θα θρηνούσε αυτή την αθώα ψυχή , παρά μόνο ο πατέρας του...Ο Ιούλιος Καίσαρας αποφάσισε να στείλει το σώμα του γιου του πίσω στη Ρώμη για να κηδευτεί με τις απαραίτητες τιμές. Πόσο σπαραχτικό το βλέμμα του γονιού που χάνει το παιδί του;
Η Νύχτα έπεσε , το θέμα κλειδώνετε μέχρι να ξημερώσει. Περιμένω ΠΜ από τους ξέρετε ποιους.
Στο παιχνίδι παραμένουν 2 δολοφόνοι , 1 γιατρός , 1 αλεξίσφαιρος και 1 επιθεωρητής.
Μέσα στην αναμπουμπούλα κανείς δεν πρόσεξε ότι ο Βρούτος έχασε τη ζωή του όταν παραπάτησε στα σκαλοπάτια του ξενοδοχείου. Κανείς δε θα θρηνούσε αυτή την αθώα ψυχή , παρά μόνο ο πατέρας του...Ο Ιούλιος Καίσαρας αποφάσισε να στείλει το σώμα του γιου του πίσω στη Ρώμη για να κηδευτεί με τις απαραίτητες τιμές. Πόσο σπαραχτικό το βλέμμα του γονιού που χάνει το παιδί του;
# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος |
1 | Hackerman | Scarlet D. | ||
2 | Hawkins | ΠΟΛΙΤΗΣ | ||
3 | Ελένη Μενεγάκη | Johnyman | ||
4 | Pagliacci | ΠΟΛΙΤΗΣ | ||
5 | ***** | NPC | ||
6 | Ιούλιος Καίσαρας | Shikkoku | ||
7 | Alice | Patty D. Luffy | ||
8 | Donald Trump | Deathracer2009 | ||
9 | Pikachu | Santouryuu | ||
10 | Τάκι Τσαν | Tcixlas | ||
11 | Onizuka Eikichi | sandokanthanos | ||
12 | Okabe Rintarou | Dr. Jimalicious |
Στο παιχνίδι παραμένουν 2 δολοφόνοι , 1 γιατρός , 1 αλεξίσφαιρος και 1 επιθεωρητής.