Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Short Term Goals

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

76Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 14 Ιουλ 2016, 11:43

Tcixlas

Tcixlas

το χρημα που θα το βρεις? μη γινει σα το μεγκα σιριαλ η υπό΄θεση

77Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 28 Ιουλ 2016, 20:30

Aldark

Aldark

Aldark έγραψε:Ε! Να ένα ενδιαφέρον θέμα! Θα γίνω πολύ προσωπικός , αλλά μια παρέα είμεθα , και αφού έκανε ο Παλιάτσι την αρχή:
(να τονίσω ότι έχω και εξαιρετικά μακροπρόθεσμους στόχους , αλλά τα παρακάτω είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν σύντομα)

Πανεπιστημιακή Μόρφωση/Σταδιοδρομία/κοινώς Σχολή:
Να γίνω λίγο πιο ενεργός , αν και τώρα τελειώνει το εξάμηνο , οπότε ας πούμε να διαβάσω για να περάσω διάφορα στην εξεταστική που έρχεται στο τέλος του Μαϊου.
Προσωπική Ζωή:
Ξαφνικά μπήκε ένα πρόσωπο στη ζωή του Aldark , και τον έκανε να αναθεωρήσει διάφορα και να γίνει λίγο πιο θετικός. Το αν θα μπορέσει να συμβεί κάτι όμορφο , θα αποδειχθεί στη συνέχεια. Πάντως είναι στόχος...
Γυμναστική/Γυμναστήριο/ΚΑΤΙ:
Έχω σαπίσει 2-3 χρόνια κι έχω μαζέψει περριτό βάρος. Η άσκηση θα είναι ένα εξαιρετικό όπλο για να ξεφύγω , απλά δεν έχω ποτέ μοτιβέησιον πάνω από ένα μήνα κι έτσι αποτυγχάνω συνήθως πάντα.
Σειρές:
Τα χω γαμήσει όλα , θέλω να δω 3-4 άνιμε και 2-3 σειρές  , αυτό για κάποιο λόγο είναι το πιο δύσκολο απ'όλα αυτή τη στιγμή , ανεξήγητη λόγοι.
Πολιτικοί Ορίζοντες (αντίποδας στους μουσικούς του Μάνου):
Πάντα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγωντας στη ζωή μου ή στη ζωή κάποιου κι ας βρίσκεται η χώρα μας σε ένα τέλμα. Φιλοσοφικά , ιστορικά , πολιτισμικά , γεωγραφικά , η πολιτική επαιζε/παίζει/ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ρόλο , έτσι προτιμώ να μην επαναπαύομαι στις δάφνες μου και καθώς μεγαλώνω , θέλω να δω κι άλλα πράγματα να μάθω , να αναλύσω καταστάσεις).
Υγιεινή Διατροφή:
Αυτό πάει με τη γυμναστική πάνω , έχω κόψει διάφορα , αλλά δεν είμαι ούτε απόλυτα στρικτ , ούτε συνεπής πάντα (πλην εξαιρέσεων). Πρέπει κάτι να γίνει
Διακοπές:
Μιας κι έρχεται καλοκαίρι , πρέπει να οργανωθεί κι αυτό , γιατί πέρυσι λόγω ανοργανωσιάς ****μήθηκε
Λογοτεχνία:
Προσπαθώ να διαβάσω κάτι και μου παίρνει πολύ καιρό , ποιος εγώ που διάβαζα 50 βιβλία το χρόνο...Πρέπει να το φτιάξω
Φόρουμ:
Πιστεύω ότι το team είναι δυνατό και θα κάνουμε εξαιρετικά πράγματα στο μέλλον , στιλλ μόνιμος στόχος μου είναι να φέρω και κάποια παλιά μέλη πίσω , παλιούς φίλους που φάγαμε ψωμί κι αλάτι μαζί....Αυτό τελικά είναι πιο δύσκολο απ'τις σειρές...
Να κάνω χαρούμενους τους γύρω μου:
Παντοτινός στόχος , από τη μητέρα μου , ως την ανιψιά μου , ως τον κολλητό μου ή έναν αγαπημένο θείο και τη γιαγιά μου για εμένα η οικογένεια (και οι φίλοι που έγιναν οικογένεια) είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός άνδρα/ανθρώπου , οπότε στόχος μου είναι να τους κάνω περήφανους και χαρούμενους. Αυτό δεν περνά μόνο απ'το χέρι μου , αλλά είναι και...ομαδική δουλειά. Το πάμε αρκετά καλά , αλλά είναι συνεχής αγώνας

έγινα τέρμα προσωπικός
ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ! oh my love!

απντέητ 2: όλα φαίνονταν ακατόρθωτα όταν έγραφα αυτό το ποστ , και παρότι τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί , σε κάποιους μήνες από τώρα θα είμαι κοντά στην ολοκλήρωση πιστεύω.
Έχασα 10 κιλά μέσα σε ένα μήνα και κάτι , και συνεχίζω , κατόρθωσα να διαβάσω λίγη λογοτεχνία που καιρό ήθελα , πέρασα κάτι ψηλά το μάιο , αλλά έχω στόχο να καταλάβω το παιχνίδι και να γυρίσω τα ταμπλό στη σχολή , όσο περνά ο καιρός καταννοώ πως κινείται το πράγμα και πως εκεί είναι το μέλλον...
Πάντα , καθώς πλησιάζω τα 20 έτη μου , γίνομαι ολοένα και πιο σοφός υποψιάζομαι. Οι ορίζοντες μου ανοίγουν , είτε είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε μία βόλτα στην πόλη μου. Και φυσικά ο λόγος μου γίνεται πιο μεστός. Η ζωή είναι εμπειρίες.
τέλος , καλό είναι το φόρουμ , οι διακοπές θα πάνε πρίμα και μοιάζει ότι θα πάω καλά και με το πρόσωπο...

78Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 28 Ιουλ 2016, 20:42

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj!

79Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 28 Ιουλ 2016, 20:52

Santouryuu

Santouryuu

θελω να αγορασω κατι μποξερακια, γιατι τα παλια ειτε δεν μου κανουν πια, ειτε επειδη γαμηθηκε η ελαστικοτητα απο τα πλυσιματα

80Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Κυρ 31 Ιουλ 2016, 15:56

Aldark

Aldark

Patty D.Luffy έγραψε:gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj!
so beautiful! oh my love! oh my love! oh my love! aww2
Santouryuu έγραψε:θελω να αγορασω κατι μποξερακια, γιατι τα παλια ειτε δεν μου κανουν πια, ειτε επειδη γαμηθηκε η ελαστικοτητα απο τα πλυσιματα

πςςς μιλάμε για #goals hahaha

81Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Κυρ 31 Ιουλ 2016, 16:09

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ας μιλήσω λίγο σοβαρά σε αυτό το thread.

1oν

Να μείνω του χρόνου Πάρο κάνα 10 ημερο και να μην πρέπει να κάνω οικονομία για να πιω.

2ον

Να παω σε οφθαλμιατρο και να δω εάν μπορώ να κάνω την εγχείρηση για να φύγει μια για πάντα η μυωπια.

82Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Κυρ 31 Ιουλ 2016, 17:57

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Να αποκτήσω ικανοποιητική αντοχή στο τρέξιμο μέχρι το Σεπτέμβρη, άντε Οκτώβρη.
Να κάνω ένα ταξίδι μέσα στη χρονιά πριν το καλοκαίρι, και να αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ το φετινό χωρίς να πέσω σε ρουτίνα. Δεν μιλάω βέβαια για ρουτίνα ~5 ημερών,μιλάω για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι.
Τη χρονιά που μας έρχεται να πάρουμε μέρος σε κάποιο τουρνουά ποδοσφαίρου και να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε,αλλά κυρίως να παίζουμε μπάλα τακτικά.
Να πάρω μέρος σε κάποιο σεμινάριο σχετικό με τη σχολή.
Να παράγω κωμικό κείμενο.

Πάμε αυτά και βλέπουμε.

83Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Δευ 01 Αυγ 2016, 01:23

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Nα πάρω πτυχίο
Να χάσω 15 κιλά
Αυτά μεχρι το νέο έτος...

84Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Δευ 01 Αυγ 2016, 02:29

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Και εγώ να παρω πτυχίο διότι το μαμησα.

85Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Δευ 01 Αυγ 2016, 10:48

Hawkins

Hawkins

να βρω ενα σπιτι για να μετακομισω υστερα απο 8 χρονια σε αυτο το σπιτι,βασικα ο πατερας μου ψαχνει xD

να βρω μια δουλεια για τον χειμωνα γιατι εκεινη την περιοδο συνηθως ξυνω τα @@@@α μου

να παρω ενα μηχανακη επιτελους

86Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 11:37

Tcixlas

Tcixlas

Hawkins έγραψε:να βρω ενα σπιτι για να μετακομισω υστερα απο 8 χρονια σε αυτο το σπιτι,βασικα ο πατερας μου ψαχνει xD

να βρω μια δουλεια για τον χειμωνα γιατι εκεινη την περιοδο συνηθως ξυνω τα @@@@α μου

να παρω ενα μηχανακη επιτελους

κρητικός? παιζει ακόμα δουλεμπορεία και ελληνική κιόλας?

87Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 13:16

Santouryuu

Santouryuu

Πηρα ενα μποξερακι μινερβα (να υποστηριξω την ελληνικη οικονομια) και τωρα ο νεος στοχος ειναι να μαυρισω...

88Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 13:28

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
σκέφτηκα το ίδιο αστείο με τον τσίχλα πιο πάνω. ανησυχητικό;

good job santo  gj!

89Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 13:30

Hawkins

Hawkins

ειναι ανυσυχιτικο που δεν καταλαβα το αστειο? xD

90Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 13:52

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Έγραψες το μηχανάκι ως επίθετο...

Σαντο εγώ 17 μπάνια έχω κάνει και στα περισσότερα έκανα ηλιοθεραπεια και τώρα είμαι αραπιαν...

91Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 16:04

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αλειφόσουν και με λαδάκι;

92Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 21:30

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Όχι γιατί θα τηγανιζομουν..

93Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 21:50

Santouryuu

Santouryuu

και εγω εγινα σαν πακιστανος... χθες που με ειδα στον καθρεφτη, μου επιτεθηκα!

94Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 22:10

Tcixlas

Tcixlas

πρέπει να ανησυχώ που σκέφτομαι ωσάν τζονιμαν?
σάντο δες αυτό

95Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 02 Αυγ 2016, 23:00

Santouryuu

Santouryuu

Short Term Goals - Σελίδα 4 Images?q=tbn:ANd9GcRy9kSSW2FVe9600zeBNrQtcYSS6ToA5wox-U09-1ZFJMC1Xi5I

edit: νεος στοχος: top gear rewatch

υ.γ. φακ πιρς μοργκαν & κρις εβανς!

96Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 03 Αυγ 2016, 12:16

Tcixlas

Tcixlas

αυτός ο μήνας πήγε πολύ άσχημα για τους στόχους μου, αν και έκανε ένα βήμα ρίσκο και κανόνισα και διακοπές ίο

θέλω μιας και αλλάζει αύγουστος, να ξαναμπώ σε πρόγραμμα γυμναστηρίου και διατροφής και να μπορέσω να συνεχίσω
ψάχνω κάτι σε φάση motivation αλλά δεν είμαι απο τους τύπους που θα κινητοποιηθούν επειδή είδαν ένα βίντεο θέλω το κάτι παραπάνω

97Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 03 Αυγ 2016, 14:03

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
''τρέχω τρέχω κυνηγάω,αν σε πιάσω σε γαμάω,κουδουνάκια και μαλακίες δεν έχει'' φάση;

98Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 03 Αυγ 2016, 20:30

Tcixlas

Tcixlas

φάση τακι τσαν

99Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 04 Αυγ 2016, 06:34

Santouryuu

Santouryuu

Γιαννης Λοβερδος

100Short Term Goals - Σελίδα 4 Empty Απ: Short Term Goals Δευ 29 Αυγ 2016, 21:41

Tcixlas

Tcixlas

νέος στόχος, να κάνω οικονομία να καλύψω ότι γάμησα τον αύγουστο οικονομικά, και να πλησιάσω την όμορφη χημικό που γνώρισα xD xD xD

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης