Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Short Term Goals

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 10:28

Tcixlas

Tcixlas

μπράβο ωραίος ρε φίλε συνέχισε έτσι.... εγώ κόλλησα στα 11 κυρίως γιατί μαλακίζομαι εγώ, και γιατί λόγω δουλειάς δεν κάνω τα γεύματα μου οπότε σκάλωσα... όλοι σκαλώνουν κάποια στιγμή γύρω στα 10, αρκεί εκεί να μη τα παρατήσεις ξέρεις... βάλε μπροστά το στόχο και προχώρα ρε

52Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 14:07

Aldark

Aldark

thanks buddy <3
έχω πρόγραμμα γενικά και μέχρι τώρα παρά τους πολλούς πειρασμούς (από μπύρες μέχρι λουκάνικα και παγωτίνια) τα χω καταφέρει
ωραιος κι εσύ , προσπάθα το , αξίζει...

53Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 15:32

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρε ποσα κιλος θες να χασεις; Εγω ειμαι 1.84-85 και ειμαι 78 κιλα και τα σουβλακια μου τα τρωω και τα γλυκα μου κλπ κλπ. Χθες εφαγα 4 πιττοσουβλακος...

54Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 15:49

Aldark

Aldark

όταν θα είμαι κι εγώ τόσα κιλά (και λίγο λιγότερα , γιατί είμαι 1,83) θα είμαι εντάξει hahaha
κι εγώ τα τρωγα αυτά (καλά δεν τρώω 4 πιτοσούβλακα , δα φακ) και όλα καλά
Σιγά σιγά όμως ξέφυγα...

55Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 15:58

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Short Term Goals - Σελίδα 3 Et7iu8ituer

Μεχρι τα 85 φαινεται νορμαλ..

56Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Πεμ 07 Ιουλ 2016, 16:03

Aldark

Aldark

έβαλα στόχο τα 75...πάμε.

57Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Παρ 08 Ιουλ 2016, 00:15

Tcixlas

Tcixlas

εγώ έβαλα στόχο τα 100 με 1.88 ύψος απο 131 που ξεκίνησα.... για την κορμοστασιά και το ύψος μου τα 100 είναι καλά γιατί έχει ανοίξει το σώμα μου... οπότε εκεί είναι ο στόχος μου...

58Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Παρ 08 Ιουλ 2016, 00:39

Aldark

Aldark

πάμε τσιχλάκο μου θα τα καταφέρουμε και θα πάμε παραλίες μετά μήτινγκ κορμιά ουανπης.γρ

59Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Παρ 08 Ιουλ 2016, 01:22

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Καντε κορμι Big Mom. Και παλι θα προκαλειτε φοβο στους αντιπαλους σας...

60Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Παρ 08 Ιουλ 2016, 02:00

Pagliacci

Pagliacci

Pagliacci έγραψε:Όλοι έχουμε κάποιους στόχους και κάποιες επιδιώξεις στο κοντινό μέλλον. Εδώ πέρα λοιπόν μπορούμε να μοιραστούμε τους βραχυπρόθεσμους στόχους μας. Προσωπικά θεωρώ πως το να τους μοιραστώ θα είναι ένα έξτρα κίνητρο στη προσπάθεια μου να τους πετύχω.

Short Term Goals - Σελίδα 3 Road-to-success

Ας ξεκινήσω λοιπόν με τα δικά μου:

1. Σοβαρή ενασχόληση με γυμναστήριο:

Έχει περίπου 20 μέρες που ξαναξεκίνησα γυμναστήριο από τη μέρα που μπήκα στρατό. Εξαρχής είμαι πιο τακτικός, πιο σοβαρός, κάνω τις ασκήσεις σωστά αλλά πρέπει να ακολουθήσω ένα πιο σωστό πρόγραμμα. 8 Μαίου απολύομαι οπότε από τις 9 Μαίου θα πρέπει να έχω φτιάξει και να έχω αρχίσει να τηρώ αυτό το πρόγραμμα. Θα μπορώ να πω πως αυτός ο στόχος επιτεύχθη αν ακολουθώ σωστά αυτό το πρόγραμμα για τουλάχιστον έναν μήνα.

2: Διατροφή/Διαίτα:

Ακόμα ένα κακό που έφερε ο στρατός στη ζωή νου είναι τα περιττά κιλά. Πήρα κάπου στα 10 και αν και μου είναι εύκολο να τα χάσω, χρειάζεται και αυτό μια πειθαρχία. Είμαι κάπου στα 85 κιλά τώρα, η δίαιτα έχει ξεκινήσει εδώ και καμιά βδομάδα και θέλω να τα έχω χάσει έως την μία Ιουλίου. Ο στόχος θα έχει εκπληρωθεί αν τότε είμαι 78-80 κιλά.

3: Σωστές διακοπές:

Ποτέ δεν ήμουν φαν των διακοπών και πάντα με τρόμαζε η ιδέα του να τις κανονίσω σωστά. Στόχο έχω φέτος να πάρω σωστές αποφάσεις και να μην μετανιώνω τις αποφάσεις μου στο τέλος του καλοκαιριού.

4: Σειρές:

Έχω ήδη ξεκινήσει το Narcos αλλά πέρα αυτού και των σειρών που ήδη βλέπω θέλω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να εχω τελειώσει τα house of cards, banshee και walking dead.

5: Διεύρυνση μουσικών οριζόντων:

Σχεδόν ακατόρθωτο αλλά θέλω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχω βρει τουλάχιστον ακόμα μια μπάντα που να μπορώ να ακούω καθημερινά.

6: Δουλειά:

Εδώ δεν υπάρχει προκαθορισμένη ημερομηνεία καθώς προέχει η ξεκούραση μου μετά από μια απαιτητική χρονιά. Ανάλογα με τα κέφια μου θα το κυνηγήσω είτε μέσα είτε τέλη καλοκαιριού. Προτεραιότητα έχει η εφημερίδα που δούλευα και εκεί θα γίνει και η πρώτη προσέγγιση. Σε περίπτωση που δε τα βρούμε θα αναζητήσω κάποιο άλλο μέσο. 

7: Ημιαπασχόληση: 

Επειδή η δουλειά μου όσα και να μου δίνει δεν θα είναι αρκετά για να πετύχω όσα θέλω πρέπει να βρω και κάτι δεύτερο. Σκοπεύω να βάλω κάποια λεφτα στην άκρη και ίσως να κυνηγήσω να πάρω χαρτι για σεκιουριτάς αλλά αυτό είναι απλά μια σκέψη. Ο στόχος είναι τον Σεπτέμβρη/ Οκτώβρη να έχω βρει ένα επιπλέον εισόδημα.

8: Κικ Μποξ: 

Πολλές φορές έχω φτάσει στη πηγή αλλά δεν έχω πιει νερό. Θέλω μέσα Σεπτεβρίου να έχω ξεκινήσει κικ και μέσα σε ένα 5μηνο να βρίσκομαι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Αν δε μου διαφεύγει κάτι αυτά έχω στο μυαλό μου για το άμεσο μέλλον. Εσείς τι στόχους έχετε?

Πλην του τεσσερα τα εχω εκπληρωσει ολα οποτε ηρθε η ωρα να θεσω νεους στοχους :) Σας ευχαριστω που με βοηθησατε να εκπληρωσω τα παραπανω

https://onepiecegr.forumgreek.com/

61Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Παρ 08 Ιουλ 2016, 10:51

Tcixlas

Tcixlas

να τος ο μαν... τα κατάφερε σχεδόν όλα σε μικρό διάστημα... ωραίος ;)

εγώ έχω καταφέρει τα περισσότερα.... γράφτηκα γυμναστήριο, έχασα 11 κιλά, βρήκα δουλειά, απλά ακόμα δεν έχω βρει πως να συνδιάσω πλέον γυμναστήριο και δουλειά χωρίς να πεθαινω ας πούμε.... και δεν έχω χάσει όσα κιλά υπολόγιζα.... γιατί λόγω ψυχολογικής κυρίως φάσης έμεινα στάσιμος πάνω απο μήνα....

62Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Κυρ 10 Ιουλ 2016, 21:51

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
η διαφορά πάντως φαίνεται τσίχλα! εύγε :)

63Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 12 Ιουλ 2016, 01:00

Tcixlas

Tcixlas

thanks man αν και το σκ γαμήθηκα λίγο που πηγα σε ένα φίλο βγηκα εκτός προγράμματος γιατί όλη μέρα έξω αναγκαστικα έπαιξε σουβλάκι... :p

64Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 12 Ιουλ 2016, 02:11

Pagliacci

Pagliacci

New goals

Να φτάσω σε αγωνιστικό επίπεδο 

Θέλει χρόνο αυτό αλλά είναι κάτι που θέλω να πετύχω. Θέλω να μάθω γίνω καλός στο striking αλλά να έχω και μια ιδέα από grappling και να κατέβω σε καναν αγώνα έτσι για την αδρεναλίνη.

Σειρές

Απέτυχα στο πρώτο try, έκατσαν και άλλες μαλακίες ε πρέπει να ανταποκριθώ. Έχω vikings και narcos στη μέση, έχω αφήσει μισό preacher και έχω δει και 40 επεισόδια hunter x hunter... Θέλω μόλις ξεπετάξω όλο το southpark να ασχοληθώ με αυτά.

Τατού

Θέλω στο άμεσο μέλλον να κάνω άλλα δύο τατού που με έχουν καυλώσει και τα έχω καιρό στο μυαλό μου.

Τηλεόραση

Πήρα ps4 αλλά θέλω και καμιά μεγάλη tv να παίζω ως άνθρωπος να καυλώνω τη ζωή μου.

Μη ερωτική ανασχόληση σοβαρού επιπέδου

Η ζωή είναι καριόλα και μου πετάει baits αλλά ευτυχώς γνωρίζω ότι έρωτας = πνευματικός θάνατος στη καλύτερη και αντιστέκομαι σθεναρά. Ελπίζω να κρατήσω τις άμυνες μου

65Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 12 Ιουλ 2016, 10:35

Tcixlas

Tcixlas

όπως είπες η ζωή είναι καριόλα και θα σου ρθει απο κει που δε το περιμένεις το τελευταίο

66Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 12 Ιουλ 2016, 13:57

Pagliacci

Pagliacci

Είμαι σε θέση άμυνας, έχω και κανα δυο παγίδες και περιμένω

67Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τρι 12 Ιουλ 2016, 23:12

Tcixlas

Tcixlas

μωρέ όταν έρθει το καλό να ξέρεις ότι θα ξέρει να ξεπεράσεις εμπόδια, θα χτυπάει το ένα γκολ πίσω απο το άλλο, και θα εντυπωσιαστείς τόσο πολύ, απο το πόσο ταιριάζει στον τρόπο σκέψης σου, για να αποφεύγει τις παγίδες που θα σε ρίξει με το στόμα ανοιχτο... εγώ έλεγα δε θέλω να παντρευτώ ποτέ, και δε θέλω σοβαρή σχέση πριν τα 25 ξερω γω και θα κάνω ζωή και α και ου, και στα 18 μου γνωρίζω μια κοπέλα(παρεπιπτόντως ήρθε και σε περίοδο που ήθελα να βρω μια κοπέλα καλή) και με ρίχνει με δεξί αριστερό στον καναβάτσο, και ξαφνικά αλλάζουν όλα, και αρχίζει να μου αρέσει η οικογένεια ο γάμος και όλα αυτά και ερωτευμένος φουλ.... βέβαια και που χώρισα πλέον είμαι άλλος άνθρωπος.... αλλά δε γαμιέται ξεφύγαμε χαχαχαχα

new short term goal
-να συνδιάσω γυμναστήριο με δουλειά
κυρίως να βρω τον τρόπο να το κάνω χωρίς να βρίσκω δικαιολογίες κούρασης

-να χάσω τα υπόλοιπα δέκα κιλά που ήταν στόχος καλοκαιριού
να φτάσω στα 21 χαμένα δηλαδή κια μετά να μένουν άλλα 10

-να κρατήσω τη δουλειά οσο πιο πολύ γίνεται

-να κανονίσω μαθήματα ιδιαίτερα για να δώσω σεπτεμβρη όλες τις στατικές

-να παω διακοπές τον αύγουστο αρα μάζεμα καβάτας για εκεί

-να βγάλω και κάτι στην άκρη για το tattoo που είναι να χτυπήσω

68Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 00:37

Aldark

Aldark

καλοκαιρινοί στόχοι:
να φτάσω 90 κιλά , αυτό είναι το μόνο που έχω σίγουρο , χα πως τα φέρνει η ζωή
να κάνω ένα εξαιρετικό καλοκαίρι , ως τώρα πάει καλά
να φτάσω 300 σαμπσκράημπερς μέχρι αύγουστο στο yt channel μου...νομίζω θα το καταφέρω γιατί είμαι κοντά και έχω όρεξη για τρελά πράγματα
να ρίξω το τσικ , αν και δε το βλέπω , τουλάχιστον είμαι στη ζωή της κι αυτή στη δική μου από το τίποτα και αποζητά τη συντροφιά μου...ίσως κάτι γίνει , ίσως έπρεπε να χε ήδη γίνει. Πάντως έχω ξεκολλήσει και απλά το επιβλέπω...καλά περνάω γενικά , δεν έχω παράπονο και δεν κλαψουρίζω (@qaaz what up m8)
να διαβάσω τουλάχιστον 1 βιβλίο
να γράψω το διηγημά μου!
να γυμναστώ λιγάκι (ελάχιστα , γιατί ξέρω ότι βαριέμαι και δεν προλαβαίνω)
και τέλος , ίσως να διαβάσω
που δεν παίζει
καλό σεπτέμβριο

τέλος απ'τα παλιά επεσα λογικά απ'τα 100 (η ζυγαριά είναι σάπια εδώ στην εξοχή και δεν καταλαβαίνω)

69Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 02:59

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
να γράψω σενάριο για κωμική σειρά.short,long term, ό,τι προκύψει

70Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 13:18

Pagliacci

Pagliacci

Έχω μια καλή ιδέα, θα οι ονομάζονται οι φιλάρες

71Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 14:00

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
gj!

72Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 14:36

Aldark

Aldark

θα την πουλήσεις σε κανά κανάλι;
ή να κάνω κατάθεση για άδεια να πάρουμε εμείς κανάλι να δείχνουμε όλη μέρα Ουαν Πης και σειρές Τζόνυμαν;;;

73Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 17:01

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ψήστο. εγώ βγάζω άνετα μισό καθημερινό πρόγραμμα τηλεόρασης

74Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 21:37

Tcixlas

Tcixlas

ωραια στο αλλο μισο θα διαβαζουμε θεωριες χοκ

75Short Term Goals - Σελίδα 3 Empty Απ: Short Term Goals Τετ 13 Ιουλ 2016, 23:11

Aldark

Aldark

πφ έχω κονέ με κυβέρνηση ως γνωστόν , ίσα που προλαβαίνω την προθεσμία (;)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης