20 εσύ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 16:17
Tcixlas
τώρα 16 έμεινα λίγο πίσω με τις δουλειές τις πρώτες μέρες
78 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 16:20
Σκληρός Καριόλης
αντε ρε στο επόμενο γίνεται χαμός
79 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 16:20
Tcixlas
ωωωωπ για να δω ξέρω ότι την πλησιάζουν οι σινιγκαμι
τσι ποτάνας έγινε κλάφτον τον ιτσιγκο.... η γάτα ο γιουρουιτσι για κάποιο λόγο νομίζω ότι παίζει με τον καπελάκια να είναι τέρατα δύναμης...
τσι ποτάνας έγινε κλάφτον τον ιτσιγκο.... η γάτα ο γιουρουιτσι για κάποιο λόγο νομίζω ότι παίζει με τον καπελάκια να είναι τέρατα δύναμης...
80 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 20:49
Aldark
Γιουρούιτσι και καπελάκιας ftw!!
Μιας κι έφτασες στο 17 , ας πω το στόρυ μου...Ήθελα να δω μπλητς , αλλά το άνιμε δεν παλευόταν κάστανο στα πρώτα επεισόδια , δε μ'άρεσε και το απαίσιο όπενινγκ και γενικά αν κι έχει πλάκα , ίσως έχει τη χειρότερη αρχή από τα τότε μπιγκ 3 (οπ,ναρούτο,μπλητς και μιλάω για 2009-2011). Για να μπορέσω να το δω , αγόρασα τα πρώτα τομάκια μάνγκα (η Ανούμπις μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2ο τόμο , τα υπόλοιπα τα πήρα στα αγγλικά). Ξαφνικά φτάνω στο 7ο volume που νομίζω είναι γύρω στο 17ο επεισόδιο. Εκεί λέω. ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΜΓ
και με το που το τελειώνω αρχίζω το άνιμου. Και μέχρι το επεισόδιο 64 είναι 9/10.
Μιας κι έφτασες στο 17 , ας πω το στόρυ μου...Ήθελα να δω μπλητς , αλλά το άνιμε δεν παλευόταν κάστανο στα πρώτα επεισόδια , δε μ'άρεσε και το απαίσιο όπενινγκ και γενικά αν κι έχει πλάκα , ίσως έχει τη χειρότερη αρχή από τα τότε μπιγκ 3 (οπ,ναρούτο,μπλητς και μιλάω για 2009-2011). Για να μπορέσω να το δω , αγόρασα τα πρώτα τομάκια μάνγκα (η Ανούμπις μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2ο τόμο , τα υπόλοιπα τα πήρα στα αγγλικά). Ξαφνικά φτάνω στο 7ο volume που νομίζω είναι γύρω στο 17ο επεισόδιο. Εκεί λέω. ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΜΓ
και με το που το τελειώνω αρχίζω το άνιμου. Και μέχρι το επεισόδιο 64 είναι 9/10.
81 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 20:53
Tcixlas
ναι ειναι αρκετά καλό είμαι στο 21 τώρα πάω για 22 ουαν πις δεν είναι αν ήταν το βλεπα άνετα σε 2 βδομάδες όλο :p
82 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 21:04
Aldark
Αν το πάρουμε με ουάν πης (θα μέτραγε ένα γράφημα εδώ!) , τα πρώτα 17 επεισόδια του Οπ είναι πιο πάνω λογικά , αλλά μετά το Μπλητς θα τολμήσω να πω ότι κερδίζει λιγάκι...Αλλά ρίχνει 50άρα φίλλερ σε ένα σημείο και ότι είχε το καταστρέφει :p
83 Απ: The Bleach Rewatch Project Παρ 26 Φεβ 2016, 21:06
Tcixlas
δεν ξέρω εμένα μέχρι στιγμής δε με έχει τραβήξει τόσο
84 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 11:17
Deathracer2009
Που να δείτε τι γίνεται στο μάγκα. Ο ζαρακαρος ποτέ εμφανίζεται;
85 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 11:32
Tcixlas
ρε κοψ τα σποιλ ρε :p είμαι στο 26 μολις μπήκαν στη σειρετει ξερω γω πως σκατά λέγεται, τώρα έχει λίγο ενδιαφέρον
86 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 11:41
Σκληρός Καριόλης
Επειδη βαριεμαι να βλεπω 21_26 για πες τι εγινε? Παιχτηκε τπτ σημαντικο? Ειδες και το υπερτατο bye-bye του γκιν. Ειχα κλαψει
87 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 11:54
Tcixlas
νει εγώ προχώρησα λίγο παραπάνω χτες γιατί σήμερα θα έρθει η γυναίκα και δε θα δώ :p
εκλαψα με το μπαι μπαι... και τον ιτσιγκο να γίνεται χαλκομανια πανω στο γοριλα, εεε μπήκαν εκει στην κανονιομπαλα και στο 26 έχουν αρχίσει να πολεμανε, και πολεμάει με το σιαταμα με δορυ ξερω γω και ματώνουν σα γκομενακια με περιοδο :p
εκλαψα με το μπαι μπαι... και τον ιτσιγκο να γίνεται χαλκομανια πανω στο γοριλα, εεε μπήκαν εκει στην κανονιομπαλα και στο 26 έχουν αρχίσει να πολεμανε, και πολεμάει με το σιαταμα με δορυ ξερω γω και ματώνουν σα γκομενακια με περιοδο :p
88 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 12:03
Deathracer2009
Ο σαιταμα είναι ο ikkaku;
89 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 12:06
Σκληρός Καριόλης
Θεουλης ο ικακου
90 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 12:18
Tcixlas
ναι τον ικακου λέω :p τοσο δυνατός ο ζαράκι?
91 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 16:49
Deathracer2009
Ο ζαρακαρος τους κατουραει όλους τους σινιγκατετοιους....
ΜΠΑΝΚΑΙΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Αυτό είναι από άλλο ανιμ μην δίνεις σημασία. :P
ΜΠΑΝΚΑΙΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Αυτό είναι από άλλο ανιμ μην δίνεις σημασία. :P
92 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 20:27
Σκληρός Καριόλης
Ειδα το 27... O ζαρακι ειναι τερας με τ κεφαλαιο. Δε θα δεις βεβαια το φουλ παουερ του (ακομα στο μανγκα δε το εχουμε δει ολο). Γενικα ζαρακι γουσταρουν ολοι :p
Εκλαψα με ικακου που γελουσε και ανοιξαν οι πληγες.
Εκλαψα με ικακου που γελουσε και ανοιξαν οι πληγες.
93 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 20:39
Aldark
Ικάκκου γαμάει
Ζαράκι γαμάει
Η μικρή στον ώμο του ΓΑΜΑΕΙ
Χιτσουγκάγια γαμάει
Ρέντζι γαμάει
γενικώς γαμάει
Ζαράκι γαμάει
Η μικρή στον ώμο του ΓΑΜΑΕΙ
Χιτσουγκάγια γαμάει
Ρέντζι γαμάει
γενικώς γαμάει
94 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 20:45
Σκληρός Καριόλης
Ο χιτσουγκαγια τι ακριβως γαμαει ρε αλ ? :p
95 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 21:41
Tcixlas
εγώ είδα το 29 το πρωί και μάλλον θα δω πάλι ή δευτέρα ή αύριο, γενικά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής ο ζαράκι φαίνεται δυνατός αλλά για κάποιο λόγο ο άιζεν και ο gin μου έκαναν εντύπωση πέρα απο τον κουτσικι
96 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 22:55
Σκληρός Καριόλης
Μη γκουγλαρεις, μη ρωτησεις, μη ξαναγραψεις καν το ονομα αιζεν η θα φας σποιλερ γισ τα επομενα 300 επς
97 Απ: The Bleach Rewatch Project Σαβ 27 Φεβ 2016, 23:52
Aldark
σταματήστεεε
τσίχλα θα λοκάρω και θα σου κλείσω το θέμα!!! Θα τα χαλάσεις όλα μην γκουγκλάρεις ποτέ τπτ :/
Επίσης ο τόσιρο είναι κίνδα κουλ μαν...Δεν ξέρω πάντα μάρεσε πολύ το παιδί θαύμα.
τσίχλα θα λοκάρω και θα σου κλείσω το θέμα!!! Θα τα χαλάσεις όλα μην γκουγκλάρεις ποτέ τπτ :/
Επίσης ο τόσιρο είναι κίνδα κουλ μαν...Δεν ξέρω πάντα μάρεσε πολύ το παιδί θαύμα.
98 Απ: The Bleach Rewatch Project Κυρ 28 Φεβ 2016, 00:11
Tcixlas
οκκκ έγινε δεν κάνω τίποτα, όποιος πει κάτι εδώ να μη του ξανασηκωθεί ποτεέ
99 Απ: The Bleach Rewatch Project Κυρ 28 Φεβ 2016, 08:21
Deathracer2009
To bleach έχει απίστευτους χαρακτήρες αλλά παπαρα πρωταγωνιστή. Για την ακρίβεια φταίει ο μαλακας ο Kubo.
100 Απ: The Bleach Rewatch Project Κυρ 28 Φεβ 2016, 08:26
Σκληρός Καριόλης
Ποιο παιδι θαυμα? Ο σμοκερ του μπλιτς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης