Πάνε σχεδόν 7 χρόνια από τότε που είδα για πρώτη φορά One Piece...Αποφάσισα λοιπόν , να κάτσω να ξαναδώ ΟΛΟ το anime , το οποίο πλέον έχει κάτι λιγότερο από τα διπλάσια επεισόδια που υπήρχαν τότε...! So here I come , εδώ θα ποστάρω τις σκέψεις μου για τα αρκ , τους χαρακτήρες και ότι άλλο παρατηρώ και μου κάνει εντύπωση. Μιας και είμαι εξαιρετικά αργός viewer όμως , θα μας πάρει λίγο καιρό :xD: . So be it , με το θέμα αυτό δίνω την ευκαιρία σε όλους , να πουνε παρατηρήσεις σχετικά με το συνολικό έργο της σειράς , τα παλαιότερα επεισόδια , αν τους λείπουν όλα αυτά τα γεγονότα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία που όπως προείπα λογικά θα κρατήσει ΠΟΛΥ , θα μπορέσω να δω όλα τα επεισόδια σε μία συνέχεια , κι έτσι ίσως αλλάξω γνώμη για κάποια από τα τελευταία αρκ που τα διάβαζα στο μάνγκα και δυσανασχετούσα.
One Piece λοιπόν , κι επιστροφή στο παρελθόν .
Προς το παρόν είμαι στο επεισόδιο 4 , δεν έχω και πολλά να πω , πέραν του όπως έχει επισημάνει και ο Santo πχ , ο Λούφφυ χάνεται αντί για τον Zoro , ο Κόμπυ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και από τα πρώτα επεισόδια δίνεται χιντ για το φρούτο του Whitebeard?! Oda you bastard...
Ξεκινάω λοιπόν αυτό το ταξίδι , ελπίζω να μη το σταματήσω
One Piece λοιπόν , κι επιστροφή στο παρελθόν .
Προς το παρόν είμαι στο επεισόδιο 4 , δεν έχω και πολλά να πω , πέραν του όπως έχει επισημάνει και ο Santo πχ , ο Λούφφυ χάνεται αντί για τον Zoro , ο Κόμπυ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και από τα πρώτα επεισόδια δίνεται χιντ για το φρούτο του Whitebeard?! Oda you bastard...
Ξεκινάω λοιπόν αυτό το ταξίδι , ελπίζω να μη το σταματήσω