Βασικά ο μουστάκας το νίκησε μόνος. Όλα τα άλλα που του έκαναν άχρηστα ήταν.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: The Bleach Rewatch Project Τρι 22 Μαρ 2016, 10:39
Tcixlas
μόνος του ο visored βρήκε την αδυναμία και τον νίκησε θυσιάζοντας το χέρι του.... έξυπνο αν και ξενέρωσα... απο κει και πέρα κάπως έπρεπε να χάσει, εδώ ο σταρκ έχασε χειρότερα, και ο αιζεν ακόμα χειροτερα
253 Απ: The Bleach Rewatch Project Τρι 22 Μαρ 2016, 10:49
Deathracer2009
ο αιζεν εχασε απο τον πρωταγωνιστη ομως οποτε υπαρχει μια διαφορα.
καλα οι espada απο 3 και πανω ηταν fail πως βγηκαν απο την μεση αλλα το τργελαφικο ηταν ο yammy που απο νουμερο 10 εγινε το 0 και καλα ο πιο τουμπανος. Ultra epic fail...
καλα οι espada απο 3 και πανω ηταν fail πως βγηκαν απο την μεση αλλα το τργελαφικο ηταν ο yammy που απο νουμερο 10 εγινε το 0 και καλα ο πιο τουμπανος. Ultra epic fail...
254 Απ: The Bleach Rewatch Project Τρι 22 Μαρ 2016, 10:50
Tcixlas
δεν του έδωσα καν σημασία του συγκεκριμένου... επίσης ο αιζεν έχασε απο γαμημενο kido τι μου λές?
255 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 13:47
Kamikaze
Όποιος είχε το υψηλότερο reiatsu είχε και το χαμηλότερο νούμερο. Δεν μέτραγε η δύναμη. Αν μετρούσε ο Barragan θα ήταν 0.
256 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 13:49
Tcixlas
ναι αλλά και ο οθλκιορα πρέπει να είχε εξαιρετικο ρειατσου στην τελευταία του μεταμόρφωση που δεν την είχε δει κανεις....
257 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 14:03
Kamikaze
Για εμένα εκεί ξεπερνούσε και τη Hallibel σε reiatsu.
258 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 14:04
Tcixlas
εγώ θεωρώ ότι σε εκείνη τη μορφή ξεπερνούσε και τον σταρκ
259 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 14:07
Kamikaze
Μπα, το πας μακριά. Αλλά και πάλι για reiatsu μιλάμε όχι για δύναμη. Έχει διαφορά.
260 Απ: The Bleach Rewatch Project Πεμ 24 Μαρ 2016, 14:09
Tcixlas
ναι σίγουρα για ρειάστου και μόνο, σκέψου ότι ο ίτσιγκο για να νικήσει έγινε εκείνο το τέρας χολοου σινιγκάμι ας πούμε, που αν ήταν αυτό τον σταρκ φάνηκε αργότερα ότι πάλι τον είχε έτσι λουφα, απο το πως έχασε με τον κιοράκου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης