Να αρχιζω να ριχνω warns για spoilers;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Ο αγαπημένος σας \
51 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 20:41
Deathracer2009
52 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 21:00
Tcixlas
δεν υπάρχουν γ*** το στανιό μου μην κολλάτε σε βλακείες, λάθος warn και σε ρίχνω απο την εξουσία με διαταγή φορουμ μαστερ
53 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 23:31
Scarlet D.
Tcixlas έγραψε:ναι αλλά αρχίζει κι αλλάζει, μεταννοεί μαν, αυτό δείχνει αλλαγή, έσωσε κόσμο τώρα, και γενικά θεωρώ θα αλλάξει κι άλλο
- Σπόιλερ:
- έσωσε κοσμο μονο και μονο επειδή ο Sanji του έκανε την ζωη πατίνι. Δεν νομίζω να έχει μετανοήσει απλά ειναι γλύφτεις και όποτε έχει πρόβλημα με τους ντιλερς του τρέχει στον δυνατο μπαμπα luffy/sanji
54 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 23:54
Tcixlas
- Σπόιλερ:
- νομίζω ότι έχει μεταννοήσει σε ένα βαθμό, ποτέ δεν θα βοηθούσε ακόμα κι αν τον αναγκάζανε σε τέτοιο βαθμό όλους αυτούς, έκατσε έφτιαξε αντίδοτο και τους φρόντιζε, ενώ θα μπορούσε απλά ααα μου είπανε να τραβήξω το αέριο και να βρω αντίδοτο? θα καθυστερήσω γιατί είμαι κακός θα αφήσω να πεθάνουν, ούτως η άλλως με χρειάζονται, απλα΄μη θέλοντας να δείξει ότι αλλάζει το κάνει δυσανασχετώντας για να κρατήσει και λίγο απο τον χαρακτήρα που είχε
55 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 23:58
Scarlet D.
Tcixlas έγραψε:
- Σπόιλερ:
νομίζω ότι έχει μεταννοήσει σε ένα βαθμό, ποτέ δεν θα βοηθούσε ακόμα κι αν τον αναγκάζανε σε τέτοιο βαθμό όλους αυτούς, έκατσε έφτιαξε αντίδοτο και τους φρόντιζε, ενώ θα μπορούσε απλά ααα μου είπανε να τραβήξω το αέριο και να βρω αντίδοτο? θα καθυστερήσω γιατί είμαι κακός θα αφήσω να πεθάνουν, ούτως η άλλως με χρειάζονται, απλα΄μη θέλοντας να δείξει ότι αλλάζει το κάνει δυσανασχετώντας για να κρατήσει και λίγο απο τον χαρακτήρα που είχε
μα
- Σπόιλερ:
- κανείς δεν τον χρειαζόταν, απλά θα τον έδειναν στην big mom αν ήθελαν απλα μπήκε στην μέση ο capone. Και πάλι κάνει τα πάντα για να σώσει το τομάρι του και να την βγάλει λαδάκι με οσο δυνατον λιγότερη φασαρία γιατί είναι σε ξένα νερά αυτην την στιγμή για τα δεδομένα του
56 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 23:59
Tcixlas
- Σπόιλερ:
- οι στροχατς του ζου δεν ήξεραν ότι ο λουφυ έχει νικήσει ξερω γω και οτι δεν τον χρειάζονται, είχαν μείνει στο ότι προσεχτε τον σαν τα μάτια σας, και φύγετε μακριά και προσέχτε
57 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:02
Santouryuu
- Σπόιλερ:
Ο σιζαρ ειναι στο τσιζ κεϊκ αϊλαντ, ο,τι ο φρανκυ στο ενιες λομπυ
58 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:03
Scarlet D.
Tcixlas έγραψε:
- Σπόιλερ:
οι στροχατς του ζου δεν ήξεραν ότι ο λουφυ έχει νικήσει ξερω γω και οτι δεν τον χρειάζονται, είχαν μείνει στο ότι προσεχτε τον σαν τα μάτια σας, και φύγετε μακριά και προσέχτε
όπως και να έχει
- Σπόιλερ:
- τον πείραν και έφυγαν και απο το ότι είδα δεν τον είχαν και σε καλή αντιλλήψη και φάση "μην βρέξει και μην στάξει" Το αντίθετο μάλλον
59 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:04
Tcixlas
δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο
60 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:18
Scarlet D.
Δεν θυμάμαι πάντως ο Franky να έκανε επικύνδηνα πειράματα με ναρκωτικά σε παιδάκια η να σκότωσε άνθρώπους
61 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:27
Tcixlas
όχι έκλεβε έσπασε στον ξύλο τον ουζόπ, ήταν εγκληματίας, τρόμαζε και τραμπούκιζε αθώο κόσμο... τίποτα μωρε ψιλοπράγματα
62 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:30
Scarlet D.
εεελα τον ουσοπ έσπασε, σιγά το πράγμα. Έτσι κι αλλίώς υποτίθεται νόμιζε πως επιτέθηκε σε nakama του, μια παρεξηγησούλα ήταν! Κι ο Franky όμως έιχε τιμή, σε αντίθεση με τον C CTcixlas έγραψε:όχι έκλεβε έσπασε στον ξύλο τον ουζόπ, ήταν εγκληματίας, τρόμαζε και τραμπούκιζε αθώο κόσμο... τίποτα μωρε ψιλοπράγματα
63 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:31
Tcixlas
μα δεν έχεις δει τον cc σκέψου ότι κοντψες να λυπηθείς τον ντοφι όταν έμαθες την ιστορία του
64 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:33
Scarlet D.
πες με αναίσθητο αλλα καθόλου. Ισα ίσα τον σιχάθηκα περισσότερο τον 10χρονο μαφιόζικο που σκότωσε τον πατέρα του μπροστα στον αδερφό τουTcixlas έγραψε:μα δεν έχεις δει τον cc σκέψου ότι κοντψες να λυπηθείς τον ντοφι όταν έμαθες την ιστορία του
ναι,πολύ λυπητερή ιστορία
65 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:34
Tcixlas
σου δείχνει το τι έχει περάσει και το τι τον άλλαξε τόσο, και τη διαφορά του να έχεις μεγαλώσει και να μην έχεις προλάβει να μεγαλώσεις μέσα στη μαριτζοα
66 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:41
Scarlet D.
Εγώ τον σηχάθηκα το ίδιο με τον μακακα με την μιξα noble που συναντησαν στην marijois, το ίδιο επίπεδο μ@λ@κ!νσις και οι δυο μονο που ο ντοφλα ήταν ο πιο δυνατός. Αλλα κακα τα ψέματα ήταν στεγνα διαβολικός και άρμοζε για κακος του One Piece
67 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:42
Tcixlas
ρε απλά σαν μεγαλυτερος έμαθε να ζει έτσι, και μεγάλωσε με κακία, όχι ότι δεν μπορεί να έιχε προδιάθεση, απλά επειδή είχε μεγαλώσει αντιμετώπισε τελείως διαφορετικά την όλη κατάσταση
68 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:44
Scarlet D.
Δεν είπα κάτι αντίθετο, αλλα με καμία παναγία δεν σκοτώνεις τον πατέρα σου όσο κακός και να είσαι, τέσπα για τον C C ελεγα, τι ιστορία να έχει μαι βρομομούρι σαν και του λόγου του;
69 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:46
Tcixlas
το να δεις πως μεγάλωσε, το γιατί θέλει να φτιάξει ότι φτιάχνει, το πως αποφάσισε να γίνει επιστήμονας και να κυνηγήσει τη θέση του εξυπνότερου και καλύτερου, το γιατί γύρισε την κακία
70 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:47
Scarlet D.
Για τον ίδιο λόγο με τον Hannyabal, δεν χρειάζεται όλοι να έχουν Backstory, για παράδειγμα του Moria δεν την μάθαμε ποτέ
71 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:48
Tcixlas
ναι αλλά ο συγκεκριμένος πάει να μπει στο στόρι, πρέπει να το δείξει ίσως
72 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:51
Scarlet D.
έτσι όπως το βλέπω το ενδιαφέρον μου γι αυτόν τελείωσε με την dressrosa, απο κει και περα μονο αν γίνει κάτι με τον Vegapunk θα μου κινείσει ξανά το ενδιαφέρον
73 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:53
Tcixlas
μα κάπως θα τους φέρει απέναντι, μετά απο κει ίσως μπει στο κρου
74 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 00:55
Scarlet D.
οοοοχι φίλε γιατι η θέση είναι ρεσερβε για την Monet, μην αλλάζει τα λεγόμενα, εγώ έλεγα κάποτε Ceasar και Bellamy αν θυμάμαι καλά :P
75 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Τρι 19 Απρ 2016, 04:24
Tcixlas
εντάξει μωρέ logia να ναι και ότι ναναι, προτιμώ το γκομενάκι σίγουρα, ήταν και καλόκαρδη, αλλά πλεον δεν ξέρω αν πατάει σταθερά το θιορι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης