ναι απλά ενεργά είμαστε στον καιρό που υπάρχει το συγκεκριμένο πάνω απο 15 άτομα, αυτό εννοώ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Ο αγαπημένος σας \
27 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 00:58
Shikkoku
Rob Lucci, αν και μου είχε ψιλοσπάσει τα νεύρα, όντας στο ίδιο επίπεδο με τον τότε Luffy, παραμένει γαμηστερός, ειδικά μετά το αναμενόμενο comeback του..
Και Buggy, επειδή μετά το Impel Town τον λάτρεψα και ξέρω τις τρολλοδιαθέσεις του Όντα:3
Και Buggy, επειδή μετά το Impel Town τον λάτρεψα και ξέρω τις τρολλοδιαθέσεις του Όντα:3
28 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 01:26
Patty D.Luffy
Captain Buggy !!! :D :D :D :D
29 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 02:55
Santouryuu
Εχω δυο αποριες... γιατι εβαλες μαγκελαν και οχι π.χ. ακαϊνου και δευτερον γιατι εβαλες τον σιζαρ σαν εχθρο, ενω ειναι ο νεξτ νακαμα;
30 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 09:36
Tcixlas
αυτό είναι εικασία σαντο, τότε ήταν απλά ένα μουνί που είχε σκοτώσει/δηλητηριάσει τόσο κόσμο, και έκανε πειράματα σε παιδιά που θα πεθαιναν
31 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 12:04
The Red-Haired
Santouryuu έγραψε:Εχω δυο αποριες... γιατι εβαλες μαγκελαν και οχι π.χ. ακαϊνου και δευτερον γιατι εβαλες τον σιζαρ σαν εχθρο, ενω ειναι ο νεξτ νακαμα;
o Maggelan ήταν αντίπαλος του Luffy στο Impel Down.
o Akainu ουσιαστικά δεν αντάλλαξε ούτε μια γροθιά με το Luffy.. -μπήκε στη μέση ο Ace-
o Caesar προφανώς και ήταν αντίπαλος και το next nakama είναι απλά μια θεωρία αυτή τη στιγμή..
για τον ίδιο λόγω δεν έχω βάλει Blackbeard, γιατί μπορεί όλοι να ξέρουμε πως είναι εχθρός και μπορεί να έχουν συναντηθεί δύο φορές, τη μία από αυτές να αντάλλαξαν και κάτι ψιλές, αλλά ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάποια μάχη...
32 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 12:06
Tcixlas
ψιλομάχη έγινε με bb red... τις παίξανε κανονικά στο ιμπελ νταουν απλά δεν το τελειώσανε! και εχθρός έιναι ήδη
33 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 12:27
The Red-Haired
Για luffy και BB αυτά είναι ψιλές.. ο BB δε χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου το φρούτο του και ο luffy βιαζόταν να σώσει τον Ace...
Α ρε Magellan .. δεν τον καθάριζες να τελειώνουμε (τον BB)..
Α ρε Magellan .. δεν τον καθάριζες να τελειώνουμε (τον BB)..
34 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Παρ 15 Απρ 2016, 12:36
Tcixlas
για πεθαμό τον άφησε απλά του έδωσε αντίθετο ο shiliew :p
35 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 13:17
Kamikaze
Και μετά ο Teach έσπασε τόσο το Magellan +τη ζημιά που έκανε με το επίπεδο 6 που αν μπορούσε να κουνηθεί θα προσπαθούσε να αυτοκτονήσει. :D
36 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 13:27
Pagliacci
Maggelan θεέεεε
37 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 15:01
Tcixlas
ο μαγκελαν είναι τρελός ρε.... ηθικότερος χαρακτήρας όλων φορ μι και μεγάλη παιχτάρα
38 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 16:26
The Red-Haired
τί να έγινε αφού παρετήθηκε από το impel down άραγε?
το μόνο πρόβλημα είναι πως είναι διαρκώς απασχολημένος με το να κάνει .. την ανάγκη του
το μόνο πρόβλημα είναι πως είναι διαρκώς απασχολημένος με το να κάνει .. την ανάγκη του
39 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 16:31
Deathracer2009
να μην ειχε το ντιριντα και θα μιλαγαμε για επικο χαρακτηρα.....
Τωρα ειναι Vice-Warden ο Magellan
Τωρα ειναι Vice-Warden ο Magellan
40 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Σαβ 16 Απρ 2016, 23:43
Santouryuu
Tcixlas έγραψε:αυτό είναι εικασία σαντο, τότε ήταν απλά ένα μουνί που είχε σκοτώσει/δηλητηριάσει τόσο κόσμο, και έκανε πειράματα σε παιδιά που θα πεθαιναν
Και που ειναι το κακο;
41 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Κυρ 17 Απρ 2016, 22:20
Shikkoku
Ναι ρε παιδιά, κι εμείς στο Τρίτο Ράιχ τέτοια κάναμεSantouryuu έγραψε:Και που ειναι το κακο;Tcixlas έγραψε:αυτό είναι εικασία σαντο, τότε ήταν απλά ένα μουνί που είχε σκοτώσει/δηλητηριάσει τόσο κόσμο, και έκανε πειράματα σε παιδιά που θα πεθαιναν
42 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:17
Tcixlas
το κακό είναι ότι ο λουφυ θα του γαμούσε τα παιδιά αν συνεχιζε :p δεν θα τον εκανε νακαμα χαχα
43 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:25
The Red-Haired
Πιστεύω πως τον Caesar θα τον έχουν μαζί τους εως συναντήσουν τον Vegapunk.. Μετά θα αποκαλυθφουν πολλά, και από τις δυο πλευρές, και δε νομίζω να μείνει με τους SHs..
44 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:27
Tcixlas
δεν ξέρω θα τον ήθελα στροχατ για λίγο
45 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:33
The Red-Haired
Αν γίνει SH προφανώς θα παραμείνει μέχρι τέλους.. διαφορετικά θα είναι απλά ακόλουθός τους για λιγο όπως για παράδειγμα ο kinemon.. έστω κι αν αυτό το λίγο σημαίνει 200 chapters.. (τον kinemon για παράδειγμα τον έχουμε 100chapters dressrosa + punky hazard + όσο χρειαστεί για να πέσει ο Kaido...)
46 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:35
Tcixlas
εγώ τον θέλω νακαμα, φαίνεται να αλλάζει, μην ξεχνας και τη ρομπιν έτσι?
47 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:41
The Red-Haired
Δεν έχει καμία σχέση η Robin μαζί του.. ακόμη και στις πρώτες της εμφανίσεις, δεν έκανε κακό ούτε στους SHs, ούτε στον κόσμο. Ο Caesar έφτιαχνε όπλα μαζικής καταστροφής και περιφανευόταν γιαυτό, έδινε ναρκωτικά σε παιδιά, και έκανε πειράματα στους στρατιώτες του.. πιο evil μόνο ο Doflamingo έχει εμφανιστεί εως τώρα.. ακόμη και ο Croco δε σκότωνε απλούς πολίτες για να γελάει.. έκανε μόνο ότι ήταν απαραίτητο για να ενισχύσει το σχέδιό του..
48 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 15:42
Tcixlas
ναι αλλά αρχίζει κι αλλάζει, μεταννοεί μαν, αυτό δείχνει αλλαγή, έσωσε κόσμο τώρα, και γενικά θεωρώ θα αλλάξει κι άλλο
49 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 19:56
Aldark
Προσοχή στα spoilers παιδιά , καλό θα ήταν να αποφεύγουμε για να είναι πιο anime-watchers-friendly.
Κι εγώ γουστάρω Caesar Clown αρκετά , και πιστεύω αν είναι να μπει θα χει το redeem arc του!
Κι εγώ γουστάρω Caesar Clown αρκετά , και πιστεύω αν είναι να μπει θα χει το redeem arc του!
50 Απ: Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη Δευ 18 Απρ 2016, 20:22
Tcixlas
Δεν ειπαμε κατι που δεν εχει δειχτει ρε τα αλλα ειναι θεωριες
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Ποιόν εχθρό των Straw Hats έχετε σε μεγαλύτερη υπόληψη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης