Αποτι καταλαβα κι εγω κανουν ετσι ξαφνηκα πολύ λογαριασμοι.... Μαλλον τρολ ενερχεται από ολο αυτο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλωσόρισμα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
402 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 16:30
ntinasan
Μάλιστα.. βρήκα καλό timing λοιπόν για να μπώ και εγώ
403 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 16:36
Red Yonko
Καλα μη νομιζεις κι εγω καινουργιος ειμαι αλλα αν διαβαζεις το manga μπορω να σου πω πως θα περασεις καλα εδω
405 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 17:09
Kamikaze
Και να ναι J, Red Yonko, Dina όλοι ο Χόκινς και απλά να κλαίει από τα γέλια τώρα.
406 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 17:33
Deathracer2009
Kamikaze έγραψε:Και να ναι J, Red Yonko, Dina όλοι ο Χόκινς και απλά να κλαίει από τα γέλια τώρα.
Χμμμμμμμμ.....
407 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 17:43
ntinasan
Δεν ξέρω για αυτόν που λέτε, αλλά εγω σίγουρα το βρίσκω αστείο
408 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 18:00
Kamikaze
Κάτι που λέμε σε όλους αληθινούς και ψεύτικους λογαριασμούς, ας μην το ξεχνάμε, καλώς ήρθες.
409 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 19:54
Red Yonko
Ρε σεις τελειωνετε δεν ειμαι ο Χοκινς, γ***το παρτε το αποφαση καποιος ας δει το email μου δεν ειμαι ο Χοκινς!!
410 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 20:08
Johnyman
ισχύει guys. τσέκαρα και το email του red yonko είναι not_hawkins1@gmail.com ενώ της ntinasan not_hawkins2@yahoo.gr
412 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 20:55
Shikkoku
Εγγραφή στο φόρουμ. Είναι αρκετό για να αμφισβητήσουμε την ύπαρξή σου. Have fun~ntinasan έγραψε:καλώς σας βρήκα παιδιά! Τι εκανα βρε Shikkoku κ είσαι καχύπτοτος?
Johnyman έγραψε:ισχύει guys. τσέκαρα και το email του red yonko είναι not_hawkins1@gmail.com ενώ της ntinasan not_hawkins2@yahoo.gr
413 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 22:22
Kamikaze
Κούλαρε μαν πλάκα κάνουμε.Red Yonko έγραψε:Ρε σεις τελειωνετε δεν ειμαι ο Χοκινς, γ***το παρτε το αποφαση καποιος ας δει το email μου δεν ειμαι ο Χοκινς!!
- Σπόιλερ:
- Αν δεν είσαι ο Χόκινς είσαι ο Σκληρός Καριόλης;
414 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 22:34
Red Yonko
Τελειωνετε..... Σταματηστε με αυτό το θέμα δεν ξερω καν τους κωδικούς για τον σκληρό καριολη και τον χοκινς γιαυτό τελειωνετε, θα το διαπιστώσεις οταν αυτοί θα μπαίνουν και θα είμαι κι εγω μεσα
415 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 23:04
ntinasan
Εντάξει τώρα με έχει φάει η περιέργεια να μάθω τι έχει παιξει μ αυτούς, αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα..
416 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 23:31
Aldark
Ρεντ Γιονκο μιλας σαν να ξερεις τον Χοκινς και τον Σκληρο Καριολη.
Ντινα αν δεν εισαι ενας απ'αυτους , απλα μπαινανε με πολλα ακκς στο παρελθον!
Ντινα αν δεν εισαι ενας απ'αυτους , απλα μπαινανε με πολλα ακκς στο παρελθον!
417 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 24 Νοε 2017, 00:51
Scarlet D.
Red Yonko έγραψε:
Τελειωνετε..... Σταματηστε με αυτό το θέμα δεν ξερω καν τους κωδικούς για τον σκληρό καριολη και τον χοκινς γιαυτό τελειωνετε, θα το διαπιστώσεις οταν αυτοί θα μπαίνουν και θα είμαι κι εγω μεσα
ntinasan έγραψε:Εντάξει τώρα με έχει φάει η περιέργεια να μάθω τι έχει παιξει μ αυτούς, αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα..
θα φτιαξω λεξικο για το φορουμ λειαν συντομος, να θυμουνται οι παλιοι να μαθαινουν οι καινουργιοι
418 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 24 Νοε 2017, 01:05
Patty D.Luffy
KAΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΟΧΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΩ...
ΟΧΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΩ...
419 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 24 Νοε 2017, 01:32
Shikkoku
Ανέβασε τη θεωρία σου στο narutogr theories.Patty D.Luffy έγραψε:KAΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΟΧΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΩ...
Ας περάσει η σκουπιδιάρα να καθαρίσει αυτό το τόπικ.
420 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 24 Νοε 2017, 03:26
Santouryuu
Aldark έγραψε:Ουάου! Καλέ γίναμε πολλές! Καλωσόρισες Ντίνα (i pressume) , have fun! (οι περισσότεροι συμερίζονται θα έλεγα την άποψή σου περί άνιμε , αλλά όπως λες , ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!)
εκδηλωθηκες μωρη ξεφωνημενη;
Red Yonko έγραψε:Αποτι καταλαβα κι εγω κανουν ετσι ξαφνηκα πολύ λογαριασμοι.... Μαλλον τρολ ενερχεται από ολο αυτο
χωκινς εσυ;
ntinasan έγραψε:Μάλιστα.. βρήκα καλό timing λοιπόν για να μπώ και εγώ
ξερεις την τουλιπα;
Johnyman έγραψε:ισχύει guys. τσέκαρα και το email του red yonko είναι not_hawkins1@gmail.com ενώ της ntinasan not_hawkins2@yahoo.gr
ntinasan έγραψε:Εντάξει τώρα με έχει φάει η περιέργεια να μάθω τι έχει παιξει μ αυτούς, αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα..
την σισσυ τι την εχεις;
421 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 24 Νοε 2017, 07:17
Red Yonko
γ***** τελος δεν ασχολουμε αλλο με αυτό το θεμα ας μπει ο χοκινς να δειτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης