Bring Σκληρός Καριόλης username back...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
355 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 27 Φεβ 2017, 18:05
Tcixlas
όταν είσαι fanboy των πάντων λέγεσαι γλύφτης
ήθελα αποκλειστικότητα
ήθελα αποκλειστικότητα
356 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 27 Φεβ 2017, 18:40
Heavenly Yaksha
Καιρό σε μελετούσε το forum πάντως..
Welcome back (;)
Welcome back (;)
360 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 11:27
Ozymandias
Όχι ρε εγώ είμαι σταθερός, 7-8 χρόνια στη δουλειά μια φορά την έκανα και χωρίς καν αποχαιρετιστήριο γράμμα. Όταν λες με μελετούσε το φόρουμ τι εννοείς; Ήμουν μονίμως ματιασμένος είναι η αλήθεια.
361 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 11:43
Tcixlas
μισές δουλειέςOzymandias έγραψε:Όχι ρε εγώ είμαι σταθερός, 7-8 χρόνια στη δουλειά μια φορά την έκανα και χωρίς καν αποχαιρετιστήριο γράμμα. Όταν λες με μελετούσε το φόρουμ τι εννοείς; Ήμουν μονίμως ματιασμένος είναι η αλήθεια.
απλά πολλές φορές σχολιάστηκαν στιγμές με σένα και τον μαικ(σάντο) και αναφέρθηκε ότι λείπετε απο το φόρουμ
362 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 11:47
Deathracer2009
Μιας και επεστρεψε ο Μανος (για μενα παραμενει το μελος Σκληρος Καριολης το οποιο θεωρω ως το καλυτερο username στο φορουμ) ελπιζω να κανει come back και ο santo.
364 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 13:54
Ozymandias
Ναι ήταν το καλύτερο username αλλά είναι στο παρελθόν :p
365 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 14:59
Aldark
Για τα μέλη που εξαφανίστηκαν ξαναάνοιξε την επιμνημόσυνη δέηση μπρο @Deathracer2009 , όσο για το θέμα , ας καλωσορίσουμε τους φρέσκους , welcome back again Μάνο (που όντως πιστός στρατιώτης σχεδόν 10 χρόνια , ούτε εγώ δεν έχω κάτσει τόσο νομίζω) .
366 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 15:14
Tcixlas
κάτσε ο μάνος δεν είναι πιο παλιός απο σένα ρε???
367 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 28 Φεβ 2017, 15:42
Aldark
μαν , δεν ειναι αυτο το κατάλληλο θέμα να το πουμε αυτο , ειναι στο παλιο φορουμ , εδω ολοι μαζι μπηκαμε , αντε να μπηκε μια μερα πριν (μολις το τσεκαρα , οντως μπηκε μια μερα πριν).
Η συνεχεια στο σπαμ ή στο σκάυπ
Η συνεχεια στο σπαμ ή στο σκάυπ
368 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 06 Νοε 2017, 18:14
J
Γεια σας παιδιά, με λένε Ιάσωνα, αλλά με φωνάζουν J (από το τζάκι που καίω όσους πιθήκους ρωτάνε από πού βγαίνει το J). Παρακολουθώ καιρό το one piece, αλλά τα τελευταία χρόνια διαβάζω μόνο το manga. Ελπίζω να περάσουμε καλά (είμαι παρθένος από forum, δείξτε έλεος).
369 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 06 Νοε 2017, 19:13
Tcixlas
καλώς ήρθες j, σε αυτό το φόρουμ, οι παρθένοι των φόρουμ, περνάνε τη γνωστή διαβολοβδομάδα! θα σε ενημερώσει καλύτερα ο @Kamikaze
370 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 06 Νοε 2017, 19:13
Deathracer2009
Καλως ηρθες φιλε J! Εχει μπολικα πραγματα να δεις στο φορουμ.
372 Απ: Καλωσόρισμα! Δευ 06 Νοε 2017, 23:10
Scarlet D.
J έγραψε:Να τρομάξω;
Καλώς σας βρήκα
θα στάξεις εδώ που μπήκες ποντικαρά, πέσε κάτω και κάνε 20 (ποστ)
- Σπόιλερ:
- και ναι προφανώς καλοσήρθες, δεν είμαι τόσο αναίσθητος
373 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:11
J
Δεν είναι κ εύκολο, μιλάτε ελάχιστα για op αποτι έχω καταλαβειScarlet D. έγραψε:J έγραψε:Να τρομάξω;
Καλώς σας βρήκα
- Σπόιλερ:
και ναι προφανώς καλοσήρθες, δεν είμαι τόσο αναίσθητος
374 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:18
Scarlet D.
Αν το θεωρεις αυτο τωρα που να εβλεπες καποτε. Spam.gr κοντευαμε να μετονομαστουμε, τωρα εχουμε γινει καλα παιδια και μιλαμε περιπου 70% για one piece και αλλα anime και 30% σπαμμαρουμε, δεν ειναι τυχαιο που ο τσιχλας εχει τοσα ποστ. Οπως και να εχει καλοσηρθες jasonJ έγραψε:Δεν είναι κ εύκολο, μιλάτε ελάχιστα για op αποτι έχω καταλαβειScarlet D. έγραψε:J έγραψε:Να τρομάξω;
Καλώς σας βρήκα
- Σπόιλερ:
και ναι προφανώς καλοσήρθες, δεν είμαι τόσο αναίσθητος
375 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:24
Tcixlas
δεν γίνεται σε ένα τέτοιο φόρουμ να μιλάς περισσότερο για one piece... σκέψου ότι γίνεται εβδομαδιαία συζήτηση των chapter, παλιά γινόταν και συζήτηση επεισοδίων, μέχρι που σταμάτησε να έχει νόημα!!
υπήρχαν θεωρίες, αλλά εξαντλήθηκαν ή ήταν τοσο χαζές που τις κόψαμε... αν ψαχτείς και ποστάρεις απαντήσεις θα πάρεις πάντως
υπήρχαν θεωρίες, αλλά εξαντλήθηκαν ή ήταν τοσο χαζές που τις κόψαμε... αν ψαχτείς και ποστάρεις απαντήσεις θα πάρεις πάντως
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης