Welcome Jason! Ελπίζω να αντέξεις την πρώτη εβδομάδα των παθών και τα καψόνια που ετοιμάζουν οι λοχαγοί @Kamikaze και @Santouryuu . Αλλά σε κόβω να μη μασάς και να ξέρεις που ήρθες! Με τη συμμετοχή σου θα γίνουμε ξανά όλο και πιο One Piece , όπως επιτάσει εξάλλου το όνομα και όλη αυτή η όμορφη διακόσμηση που έχουμε για να μας υπενθυμίζει ποιοι είμεθα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλωσόρισμα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
377 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:27
Johnyman
λίγο χαζό να σε φωνάζουν τζάκι όμως...γνώμη μου :/
378 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:30
Tcixlas
Johnyman έγραψε:λίγο χαζό να σε φωνάζουν τζάκι όμως...γνώμη μου :/
προτιμάς το τζάνκι? με το τσάκι ο άλλος έκανε καριέρα στο ραπ ξέρεις...
379 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:33
Johnyman
καλά κι άλλος το τζάνκι είχε ρέστα 50 λεπτά από την ''τυρόπιτα'' που ζήτησε να πάρει με το ένα σου ευρώ και ήταν τόσο λιώμα που το έκανε και nickname..μην κρίνεις πλιζ
380 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 07 Νοε 2017, 00:42
Tcixlas
εντάξει ήταν λάθος μου το παραδέχομαι, δεν έχω κάτι με τα τζάνκια, εξάλλου έχω φίλους που ναι τζάνκια
381 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 08 Νοε 2017, 00:19
Shikkoku
Ωχ υπάρχει όντως ο τυπάς.
Καλωσήλθες, παρθένε Ιάσονα~
Καλωσήλθες, παρθένε Ιάσονα~
383 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 08 Νοε 2017, 00:42
Santouryuu
Γειά σου τζεϊ... Σίγουρα δε βγαίνει από το τζοϊντ;
386 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 21 Νοε 2017, 17:46
Red Yonko
Γεια σε ολους μαγκες καινούργιος εδώ. Ελπίζω να περασω καλα . Που μπορω να κανω κριτικες και να συζηταμε για τα επεισόδια?
388 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 21 Νοε 2017, 19:51
Santouryuu
J έγραψε:Γεια σας παιδιά, με λένε Ιάσωνα, αλλά με φωνάζουν J (από το τζάκι που καίω όσους πιθήκους ρωτάνε από πού βγαίνει το J). Παρακολουθώ καιρό το one piece, αλλά τα τελευταία χρόνια διαβάζω μόνο το manga. Ελπίζω να περάσουμε καλά (είμαι παρθένος από forum, δείξτε έλεος).
Red Yonko έγραψε:Γεια σε ολους μαγκες καινούργιος εδώ. Ελπίζω να περασω καλα . Που μπορω να κανω κριτικες και να συζηταμε για τα επεισόδια?
γεια σου ιασΩνα, αλλαξες και catch phrase βλεπω
389 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 21 Νοε 2017, 19:59
Kamikaze
Επεισόδιο έχει να συζητηθεί από τότε που οι Mugiwara ήταν ακόμα 9. Chapter όμως κάθε εβδομάδα υπάρχει συζήτα. Καλώς ήρθες.
391 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 21 Νοε 2017, 20:46
Red Yonko
Patty D.Luffy έγραψε:Tίνος είσαι εσύ?
ρε δεν είμαι κανενος αποτι διαβασα σε κατι αλλα ποστς. Αλήθεια ποιος είναι ο J?
Γεια σε ολους. Να μαντέψω είστε ολοι στο τελευταίο επ ετσι? Γιαυτό δεν κανετε αλλο reviews? Τεσπα στο "One piece αγγλικοί υποτιτλοι" συζητάμε ή υπάρχει καπου αλλου?
392 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 22 Νοε 2017, 01:29
Aldark
Καλωσήρθες φίλε μου! Άλλος ένας φαν του Σανξ; γινόμαστε πολλοί χαχαχα
393 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 22 Νοε 2017, 07:25
Red Yonko
Γεια σου και σε σενα Aldark, ολοι εδω βλεπω ειστε από 2012 και πισω εε?
394 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 22 Νοε 2017, 14:01
Aldark
Οι περισσότεροι ναι , και πάει και πιο πίσω γιατί υπήρχε και ένα άλλο φόρουμ που έκλεισε (και μεταφερθήκαμε εδώ) ;) . Έχουμε ιστορία
395 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 03:15
ntinasan
Χελόου!
χαζεύω χρόνια στο φόρουμ και είπα να έρθω στη παρέα. One piece πλέον κυρίως το μάνγκα διαβάζω, απο το ανιμε έχω απογοητευτεί έτσι όπως έχει γίνει. Αλλά και πάλι, δε ξέρω σε πόσο καιρό, αλλά τα καλύτερα έρχονται! (στο one piece τουλάχιστον )
χαζεύω χρόνια στο φόρουμ και είπα να έρθω στη παρέα. One piece πλέον κυρίως το μάνγκα διαβάζω, απο το ανιμε έχω απογοητευτεί έτσι όπως έχει γίνει. Αλλά και πάλι, δε ξέρω σε πόσο καιρό, αλλά τα καλύτερα έρχονται! (στο one piece τουλάχιστον )
397 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 12:21
Shikkoku
Εντάξει, είμαι φουλ καχύποπτος τώρα.
Καλώς όρισες στην παρέα μας όπως και να χει~
Καλώς όρισες στην παρέα μας όπως και να χει~
399 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 15:57
Aldark
Ουάου! Καλέ γίναμε πολλές! Καλωσόρισες Ντίνα (i pressume) , have fun! (οι περισσότεροι συμερίζονται θα έλεγα την άποψή σου περί άνιμε , αλλά όπως λες , ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!)
400 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 23 Νοε 2017, 16:14
ntinasan
καλώς σας βρήκα παιδιά! Τι εκανα βρε Shikkoku κ είσαι καχύπτοτος?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης