πω ρε μπουμπουνοκεφαλε καλωσηρθες....ελπιζω να μεινεις...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 09:05
HawkEyes Juracule
Welcome Elidor!!!
53 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 11:43
Elidor
maggie έγραψε:πω ρε μπουμπουνοκεφαλε καλωσηρθες....ελπιζω να μεινεις...
Θα δουμε...
Welcome me.
54 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 12:52
maggie
σκασε...θα κατσεις...
- Σπόιλερ:
- αν θες^^...
55 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 16:18
Monkey D. Luffy
Λοιπόν ας πω και εγώ για μένα....
Με λένε Γιάννη Μόλλαση ,Μένω πειραιά μου αρέσει το μπάσκετ ,τα pc games ,το Photoshop και φυσικά One Piece και Bleach.....
Με λένε Γιάννη Μόλλαση ,Μένω πειραιά μου αρέσει το μπάσκετ ,τα pc games ,το Photoshop και φυσικά One Piece και Bleach.....
56 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 18:55
Shadow Ace
καλωσηρθατε ολοι!
57 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 20:18
Heiwajima
ας πω κ εγώ για εμένα
γεια με λένε Αποστόλη,Heiwajima το όνομα στο φορουμ,είμαι 15 χρονών μου αρέσει το ποδόσφαιρο κ φυσικά διαβάζω manga,μόνο one piece,κ βλέπω anime φυσικά(op.fairy tail,durarara,giant killing,katekio hitman reborn,dragon ball kai etc.)
γεια με λένε Αποστόλη,Heiwajima το όνομα στο φορουμ,είμαι 15 χρονών μου αρέσει το ποδόσφαιρο κ φυσικά διαβάζω manga,μόνο one piece,κ βλέπω anime φυσικά(op.fairy tail,durarara,giant killing,katekio hitman reborn,dragon ball kai etc.)
58 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 20:29
HawkEyes Juracule
Αποστολη καλως ηρθες!
59 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 29 Ιουν 2010, 20:38
Guest
αφού σου αρέσει το ποδόσφαιρο όλα τα άλλα τα κάνουμε στην μπάντα..welcome abroad dude
60 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 03 Ιουλ 2010, 13:08
black tulip
pfff ας συστηθω και εγω σε αυτο το φορουμ..οτι και να λετε εγω το αλλο αγαπαω
με λενε εβιτα ειμαι 18 και κατι ψιλα χρονων ,προς το παρον μενω ηρακλειο κρητης σε λιγους μηνες ομως δεν ξερω που θα βρισκομαι (θα σας ενημερωσω τοτε :P )
χμμμ ασχολουμαι με την φωτογραφια την μουσικη (μεταλ \m/), τα ανιμε,και μεχρι να βρω αλλη δουλεια σκοτωνω ανθρωπους για λογαριασμο κατι βαμπιρ που βαριουνται να κυνηγανε και να σκοτωνουν για να τρεφονται..αυτα xD
με λενε εβιτα ειμαι 18 και κατι ψιλα χρονων ,προς το παρον μενω ηρακλειο κρητης σε λιγους μηνες ομως δεν ξερω που θα βρισκομαι (θα σας ενημερωσω τοτε :P )
χμμμ ασχολουμαι με την φωτογραφια την μουσικη (μεταλ \m/), τα ανιμε,και μεχρι να βρω αλλη δουλεια σκοτωνω ανθρωπους για λογαριασμο κατι βαμπιρ που βαριουνται να κυνηγανε και να σκοτωνουν για να τρεφονται..αυτα xD
61 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 18:55
BlackLeg_Sanji
Λοιπον λεγομαι Παναγιωτης(Πανος,Τακης κτλ κτλ...)ειμαι 19 χρονων μενω στο περιστερι ειμαι κοντος χοντρος ασχημος με ξυλινο ποδι γυαλινο ματι και καραφλα.....αυτα....(https://www.facebook.com/profile.php?id=1282441294)
62 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:12
Crowdon
BlackLeg_Sanji έγραψε:Λοιπον λεγομαι Παναγιωτης(Πανος,Τακης κτλ κτλ...)ειμαι 19 χρονων μενω στο περιστερι ειμαι κοντος χοντρος ασχημος με ξυλινο ποδι γυαλινο ματι και καραφλα.....αυτα....(https://www.facebook.com/profile.php?id=1282441294)
Καλωσήρθες στην παρέα Πανάγο!
Δεν μπόρεσα να σε διακρίνω ανάμεσα στα μηχανικά του αυτοκινήτου πάντως. :P
63 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:15
IwantCookie
καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
64 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:16
HawkEyes Juracule
Παναγιωτη καλως ηρθες στην παρεα!
α μη μου πεις οτι εσυ εκανες εκεινο το ουρουκ χαι που κυνηγουσε το Μερι και τον Πιπιν στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων?!
γιατι απ την περιγραφη σου διακρινω αρκετες ομοιοτητες...! :xD:
α μη μου πεις οτι εσυ εκανες εκεινο το ουρουκ χαι που κυνηγουσε το Μερι και τον Πιπιν στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων?!
65 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:19
IwantCookie
ουτε καν το ουρουκ χαι ειναι ψηλο γεροδεμενο με μαλια και μπλε!
66 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:19
Crowdon
IwantCookie έγραψε:καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
Δεν έχω fakebook και ούτε θέλω να φτιάξω. :PP
67 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:20
IwantCookie
ουτε εγωCrowdon έγραψε:IwantCookie έγραψε:καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
68 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:26
HawkEyes Juracule
neither have I....
69 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:28
????????
Crowdon έγραψε:IwantCookie έγραψε:καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
ψεεεεεεεύτης! και κόφτε το σπάμ!
καλώς ήρθες, εγώ δεν σε κάμω γιατί είμαι υπερβολικά όμορφος που θα φρικάρεις και θα αυτοκτονήσεις απ'τη ζήλια σου.
70 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 19:44
Crowdon
Ellefson έγραψε:Crowdon έγραψε:IwantCookie έγραψε:καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
ψεεεεεεεύτης!
οκ έχω αλλά έχω αλλάξει το όνομα έχω σβήσει τα πάντα και δεν μπαίνω ποτέ.:P
71 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 14 Ιουλ 2010, 20:21
Aldark
Welcome maan! Σε κανα και αντ , Alex Ander the name it iz...
72 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 15 Ιουλ 2010, 00:28
BlackLeg_Sanji
HawkEyes Juracule έγραψε:Παναγιωτη καλως ηρθες στην παρεα!
εεεεε....αυτος ηταν ο αδελφος μ...μιαζουμε λιγο.... :xD: :xD:
edit:ε αυτη ηταν η αλλη πλευρα του εαυτου μ.....η ωραια.... :haha: :haha:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didimakia στις Πεμ 15 Ιουλ 2010, 02:19, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : double post...)
73 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 15 Ιουλ 2010, 01:04
????????
κοιτα το σπαμερι που λεει στ αθωα παιδακια να μην κανουν σπαμ :haha: τεσπα καλως ηρθες καινουργιο θυμαEllefson έγραψε:Crowdon έγραψε:IwantCookie έγραψε:καντον πρήσκληση φίλου στο φατσοβιβλίο και όταν σε αποδεχτεί θα δεις την καραφλα του :P
ψεεεεεεεύτης! και κόφτε το σπάμ!
καλώς ήρθες, εγώ δεν σε κάμω γιατί είμαι υπερβολικά όμορφος που θα φρικάρεις και θα αυτοκτονήσεις απ'τη ζήλια σου.
74 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Ιουλ 2010, 20:32
Go.D.yo
Καλησπερα ειμαι ο Δημητρης απο Γιαννιτσα(δεν ξερω αν την γνωριζετε την πολη!Διαβαζω φανατικα ONE PIECE και σκοπευω να το τελειωσω...δεν ξερω ομως αν θα με εχουν φαει τα χρονια!
Ειμαι 18 χρονων και απ'οτι το κοβω απο τον Οκτωμβρη θα σπουδαζω ηλεκτρολογια στην Καβαλα...θα δηλωνα Λαρισσα αλλα μετα σκεφτηκα πως η Καβαλα εχει και παραλιες!!!
Μου αρεσει το ποδοσφαιρο και το τεννις...Ξερω...ενταξει...δεν ειναι και οτι καλυτερο η αναφορα μου στο τεννις αλλα τι να κανουμε που μου αρεσει..!!!
Χαρηκα που σας γνωρισα...
Υ.Γ. Εξεπλαγην οταν εμαθα πως και κοριτσια διαβαζουν ONE PIECE!!!!
Ειμαι 18 χρονων και απ'οτι το κοβω απο τον Οκτωμβρη θα σπουδαζω ηλεκτρολογια στην Καβαλα...θα δηλωνα Λαρισσα αλλα μετα σκεφτηκα πως η Καβαλα εχει και παραλιες!!!
Μου αρεσει το ποδοσφαιρο και το τεννις...Ξερω...ενταξει...δεν ειναι και οτι καλυτερο η αναφορα μου στο τεννις αλλα τι να κανουμε που μου αρεσει..!!!
75 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Ιουλ 2010, 20:45
Shadow Ace
Go.D.yo έγραψε:Δεν ειναι και οτι καλυτερο η αναφορα μου στο τεννις αλλα τι να κανουμε που μου αρεσει..!!!
1)το τεννις απλα τα σπαει,το αγαπαω σαν αθλημα...αν και δε παιζω,γουσταρω ασχημα να βλεπω
2)τα κοριτσια ειναι οι μεγαλυτερες φανς,φιλος! τα καλυτερα και περισσοτερα amvs τα κανουν κοπελες...
3)Καλωσορισες!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης