Αλοχα !
Πετρος απο ΤΡΙΚΑΛΑ ημουν και στο αλλο forum maxuris παντα :xD: ... Ωραιο το new forum αντε keep it up n running
Πετρος απο ΤΡΙΚΑΛΑ ημουν και στο αλλο forum maxuris παντα :xD: ... Ωραιο το new forum αντε keep it up n running
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Ιανουαριο...ειμαι η μεγαλυτερη εδω ε?Crowdon έγραψε:Καλωσήρθαμε και καλώς μας βρήκαμε!!maggie έγραψε:γεια σας παιδακια ....ειμαι η maggie/Λινα/Μαγδα...ειμαι ^* χρονων (βασικα i fail'd, το γραφει διπλα :xD: )...και σαν εσας τα καμμενα ειμαι και εγω και διαβαζω one piece....αυτα
Είσαι του 90' και συ ε?
Ποιο μήνα??
σκοπευεις να ασχοληθεις επαγγελματικα με αυτο?room έγραψε:Γειαα... Νικος απο Ηγουμενιτσα(τι ειναι αυτο?! :xD: ) σπουδαζω Θεσσαλονικη και πριν λιγο καιρο αρχισα να βλεπω anime..!!!!
Jimmy έγραψε:Γιουχου!
ειμαι ο Δημητρης και ειμαι 20 ετων...
Μενω καπου στον πλανητη γη και δεν εχω καθολου χιουμορ,για αυτο don't F*ck with me!
Α!ναι...
ημουν ο Marco The Phoenix αλλα σε αυτο το φορουμ αλλαξα ονομα για να μη λετε ολη την ωρα ο Μαρκος και ο Μαρκος και μου σπατε τα νευρα....ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
περισσοτερα δε κανει να ξερετε γιατι μετα θα πρεπει να σας σκοτωσω...
Elidor έγραψε:"The heartless jailer laft behind
The locker far below"
Ο Καπετανιος πιαστηκε απο μια σανιδα που πεταξε ο Crowdy και ειπε να ζησει για ακομα καμια μερα..
Iron Nicκ έγραψε:το να κανετε αυτο για το οποιο φτιαχτηκε το τοπικ να φανταστω απαγορευεται ε?μπραβο καμαρια μ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης