welcome jii-san!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
352 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Σεπ 2011, 23:50
????????
δν εχει σημασια τι εις αλλα πως νιωθεις....
ανα και στην περιπτωση σ και εις παππους και νιωθεις παππους -_- οποτε ακυρο....απλα καλως ηρθες ^_^
ανα και στην περιπτωση σ και εις παππους και νιωθεις παππους -_- οποτε ακυρο....απλα καλως ηρθες ^_^
353 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 27 Σεπ 2011, 07:00
Santouryuu
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα
μου φαινεται πρεπει να αλλαξω αβαταρ.... πρεπει να βαλς τον Garp
μου φαινεται πρεπει να αλλαξω αβαταρ.... πρεπει να βαλς τον Garp
354 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 30 Σεπ 2011, 21:46
xristos
Χρηστος απο Αθηνα 17 χρονων! :)
355 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 01 Οκτ 2011, 00:45
SeCTeen
Ηλίας, 18, μένω Αθήνα (Αιγάλεω) αλλά πάω Ξάνθη αφού πέρασα ΗΜΜΥ Ξάνθης μετά από τις φετινές άθλιες πανελλήνιες :P . Anime/Manga/Japan fan και gamer, αλλά και αθλούμενος (πυγμαχία για 1 χρόνο πριν τη φετινή χρονιά, όπως και άλλα αθλήματα κατά καιρούς). :)
356 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 01 Οκτ 2011, 09:59
Mike13
Mιχαλης,15, απο Αθηνα(Ελληνωροσων):)
359 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 08 Οκτ 2011, 01:23
Gvendetta
καλημερα ειμαι ο Γιωργος απο Θεσσαλονικη............ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ τοθ Anime One Piece......και καλως ηρθα στην παρεα σας..............!!!!!
361 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 19 Οκτ 2011, 12:25
reinko24
Καλημέρα παιδιά αν και ξεκίνησα αργα στο χώρο των anime ειμαι 31 πλέον έχω κατεμθουσιαστεί με το αριστούργημα one piece!!!
Βασίλης από Αθήνα!!!
Βασίλης από Αθήνα!!!
362 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 19 Οκτ 2011, 12:46
Elidor
reinko24 έγραψε:Καλημέρα παιδιά αν και ξεκίνησα αργα στο χώρο των anime ειμαι 31 πλέον έχω κατεμθουσιαστεί με το αριστούργημα one piece!!!
Βασίλης από Αθήνα!!!
Μονο one piece η γενικα και με αλλα animanga?
363 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 19 Οκτ 2011, 18:53
-FlameLeg Vender
Με λένε Vender, ή Μιχάλη όπως με φωνάζουν έξω από το New World. Έρχομαι από το East Blue και έχω φάει το Kaze Kaze fruit, logia τύπος και ελέγχω τον άνεμο.
365 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 20 Οκτ 2011, 13:13
vagas1989
Καλημέρα και γειά σε όλους!Κάποιοι ίσως με θυμάστε, κάποιοι όχι ,κάποιοι δεν έχετε ιδέα ποιός είμαι.Έτσι κι αλλίως ποτέ δεν ήμουν υπερβολικά ενεργό μέλος στο φορουμ, ακόμα και όταν το παρακολουθούσα καθημερινά σπανίως έγγραφα εκτος αν κάτι μου έκανε μεγάλη εντύπωση ή απλά είχα άπειρο χρόνο να μαλακιστώ.
Εδώ και περίπου ένα εξάμηνο είχα σταματήσει να παρακολουθώ one piece(anime και manga) και δεν είχα παρακολουθήσει και το φορουμ ίσως 1 χρόνο και βάλε λόγω διάφορων συνθηκών(σχολή,ενασχόληση με άλλα πράγματα που γέμιζαν τον ελευθερό μου χρόνο,καλοκαίρι,διακοπές,η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα,το βαρέθηκα? δεν ξέρω...) μπορεί και για τπτ από τα παραπάνω ,απλώς είχε ατονίσει το ενδιαφέρον μου για το όλο θέμα.
Η πρώτη φορά που μπήκα σε αυτό το φορουμ ή μάλλον στο προγενέστερο από αυτό που ουσιαστικά εδώ είναι η συνέχειά του(onepiece.gr αυτή η παλία ανάμνηση με το κίτρινο φόντο κτλ :haha: )ήταν η πρώτη φορά που έγινα On going σε anime και Manga πρίν από μερικά χρόνια.Έρχομαι λοιπόν σήμερα που ξαναγίνομαι on going και ξανα loggarw πράγμα που μάλλον δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο και γιατί:γιατί για μένα αυτή η κοινότητα είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι όταν δεν μπορώ να πάω παρακάτω στην ιστορία του οπ.Γιατί θέλω να ακούσω απόψεις,εξηγησεις,διαφωνίες,εντυπώσεις,αναλήσεις,αστεία,χαζομάρες,θεωρίες περί του θέματος και κατ'επέκταση να φύγω απ'το θέμα του op και να μοιραστώ και άλλα πράγματα με άνθρωπους που έχουν ένα κοινό πάθος με εμένα.
Εχτές και σήμερα λοιπόν μέσα στη μαυρίλα της εξεταστικής και μιας ψηλοιωσης,λαιμού κτλ νιώθωντας την ανάγκη να ξεφύγω και καθώς δεν μπορούσα να κατέβω κέντρο να διεκδικίσω τπτ από αυτά που μου παίρνουν(βλεπε μπουκωμένη μύτη +πονόλαιμος+δακρυγόνο=? wtf) κάθησα και είδα-διάβασα καμιά 25αρια επεισόδια Op και άλλα τόσα τσάπτερς που δεν είχα δει-διαβάσει και ξαναθυμήθηκα την γαματοσύνη του.Αμέσως μόλις τελίωσα θυμήθηκα και χρειάστηκα αυτό το φορουμ και να που μπήκα και πάλι.
Γιαυτό λοιπόν σας ευχαριστώ που υπάρχετε ακόμα !
Γράφω σε αυτό το τοπικ γιατί νιώθω ότι ξανά εγγράφομαι και ξανασυστήνομαι!Καλώς σας ξαναβρήκα.σορρυ που κούρασα.
ΥΣ:Για να μην πείτε τπτ off topic Βαγγέλης από αθήνα ...χεχε
Εδώ και περίπου ένα εξάμηνο είχα σταματήσει να παρακολουθώ one piece(anime και manga) και δεν είχα παρακολουθήσει και το φορουμ ίσως 1 χρόνο και βάλε λόγω διάφορων συνθηκών(σχολή,ενασχόληση με άλλα πράγματα που γέμιζαν τον ελευθερό μου χρόνο,καλοκαίρι,διακοπές,η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα,το βαρέθηκα? δεν ξέρω...) μπορεί και για τπτ από τα παραπάνω ,απλώς είχε ατονίσει το ενδιαφέρον μου για το όλο θέμα.
Η πρώτη φορά που μπήκα σε αυτό το φορουμ ή μάλλον στο προγενέστερο από αυτό που ουσιαστικά εδώ είναι η συνέχειά του(onepiece.gr αυτή η παλία ανάμνηση με το κίτρινο φόντο κτλ :haha: )ήταν η πρώτη φορά που έγινα On going σε anime και Manga πρίν από μερικά χρόνια.Έρχομαι λοιπόν σήμερα που ξαναγίνομαι on going και ξανα loggarw πράγμα που μάλλον δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο και γιατί:γιατί για μένα αυτή η κοινότητα είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι όταν δεν μπορώ να πάω παρακάτω στην ιστορία του οπ.Γιατί θέλω να ακούσω απόψεις,εξηγησεις,διαφωνίες,εντυπώσεις,αναλήσεις,αστεία,χαζομάρες,θεωρίες περί του θέματος και κατ'επέκταση να φύγω απ'το θέμα του op και να μοιραστώ και άλλα πράγματα με άνθρωπους που έχουν ένα κοινό πάθος με εμένα.
Εχτές και σήμερα λοιπόν μέσα στη μαυρίλα της εξεταστικής και μιας ψηλοιωσης,λαιμού κτλ νιώθωντας την ανάγκη να ξεφύγω και καθώς δεν μπορούσα να κατέβω κέντρο να διεκδικίσω τπτ από αυτά που μου παίρνουν(βλεπε μπουκωμένη μύτη +πονόλαιμος+δακρυγόνο=? wtf) κάθησα και είδα-διάβασα καμιά 25αρια επεισόδια Op και άλλα τόσα τσάπτερς που δεν είχα δει-διαβάσει και ξαναθυμήθηκα την γαματοσύνη του.Αμέσως μόλις τελίωσα θυμήθηκα και χρειάστηκα αυτό το φορουμ και να που μπήκα και πάλι.
Γιαυτό λοιπόν σας ευχαριστώ που υπάρχετε ακόμα !
Γράφω σε αυτό το τοπικ γιατί νιώθω ότι ξανά εγγράφομαι και ξανασυστήνομαι!Καλώς σας ξαναβρήκα.σορρυ που κούρασα.
ΥΣ:Για να μην πείτε τπτ off topic Βαγγέλης από αθήνα ...χεχε
366 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 20 Οκτ 2011, 16:33
Elidor
Τωρα που το Mundial τελειωσε και δεν εχουμε αναγκη τα αστεια σχολια σου μετα απο καθε αγωνα θα σε παρακαλουσα να φυγεις... Αυτο το φορουμ δεν σε χρειαζεται πια.
367 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 20 Οκτ 2011, 16:51
Johnyman
εχει τσουλού.
μείνει βάγγο
μείνει βάγγο
368 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 20 Οκτ 2011, 17:34
vagas1989
Elidor έγραψε:Τωρα που το Mundial τελειωσε και δεν εχουμε αναγκη τα αστεια σχολια σου μετα απο καθε αγωνα θα σε παρακαλουσα να φυγεις... Αυτο το φορουμ δεν σε χρειαζεται πια.
με πληγώνεις...
370 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 25 Οκτ 2011, 17:00
razor1911
Γεια με λενε Στρατο ειμαι 17 χρονων και μου αρεσει το FAIRY TAIL
371 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 25 Οκτ 2011, 17:02
Elidor
Το one piece δεν σου αρεσει?
373 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 26 Οκτ 2011, 10:37
Σκληρός Καριόλης
o serj?
374 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Κυρ 13 Νοε 2011, 03:46
tsiblis
Crowdon έγραψε:Πέτρος απο Αθήνα.20 Ηχολήπτης στα χαρτιά παρά 6 μέρες.didimakia έγραψε:
Υ.Γ. Shadow Ace μαστα ρε...Το παιζεις και αλκολικος...
Είναι αλκολικός ρε!
Χθες ήπιε 2 Bacardi Breezer(νερομένα) και βγήκε ακτός ελέγχου.
Παραλίγο να βιάσει 3 φανάρια και μια τοστιέρα. :P :lol:
Καλησπέρα καταρχάς... Είμαι ο Βασίλης από Ηράκλειο{20} και είμαι κάπως καινούριος σε αυτό το φόρουμ..Δεν ξέρω ακόμα πώς πάνε τα πράγματα εδώ και είπα να δω παλιότερες δημοσιεύσεις.. Διαβάζοντας λοιπόν αυτήν αναρωτήθηκα : η τοστιέρα ήταν αναμμένη τελικά:???
375 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 16 Νοε 2011, 18:51
razor1911
Γεια σας ειμαι ο gtx200 ή azuyadreams x member αυτου του forum εφαγα ηδη ban δυο φορες και ξαναηρθα ευχαριστω για τα ωραια bans των προηγουμενων διαχειριστων του site και ευχαριστω τον Ellefson για την ωραια του συμπεριφορα :buhu:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης