εχεις ενα point
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]
The Strongest Man
326 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 21:33
luffy_is_paok
327 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 21:38
leon black
ο ποιό δυνατός είναι ο enel... κάτσε να γυρίσει και θα δείτε τι έχει να γίνει ....
328 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 21:55
luffy_is_paok
χαχαχα λεςΩχ την κατσαμε τη βαρκα φιλε!!!!!!!!Τοτε πρεπει να την σοπασεις παρε λιπον ενα σφυρι μαζι!!!!!θα με θυμηθεις!!!!
δεν νομιζω να ξαναγυρισει και αν ναι θα ειναι καθηστερημενοςο ποιό δυνατός είναι ο enel... κάτσε να γυρίσει και θα δείτε τι έχει να γίνει ....
329 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 21:58
Mike13
μη το λες!!!!!!!!!μπορει να τον δεις στα καλα του καθουμενου φιλε!!!!!!!!Εχει πολυ καταστροφικη δυναμη αυτος!!!!!!!!!!!Απλα δεν νικαει τον luffy!!!!!!!!!
330 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 22:12
womanTENSAIinathens
Δυνατος μπορει να ειναι αλλα και να γυρισει (λεμε τωρα)δε θα κανει τιποτα το συγκλονιστικο , ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Δεν ειναι ο κακος που σε κανει να τον φοβαται το ματι σου, ειναι ενας τρελαρας που πουλαει κακια αλλα του βγαινει σε γελοιο, οπως ειναι ο Buggy.
Kαλα παιδια αφηστε με εμενα γιατι φανταστειτε οτι εγω ακομα και τον Blackbeard που τον θεωρουν ολοι επικο κακο,εμενα δε μου λεει τιποτα σαν χαρακτηρας χαχαχα!
Δεν ειναι ο κακος που σε κανει να τον φοβαται το ματι σου, ειναι ενας τρελαρας που πουλαει κακια αλλα του βγαινει σε γελοιο, οπως ειναι ο Buggy.
Kαλα παιδια αφηστε με εμενα γιατι φανταστειτε οτι εγω ακομα και τον Blackbeard που τον θεωρουν ολοι επικο κακο,εμενα δε μου λεει τιποτα σαν χαρακτηρας χαχαχα!
331 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 22:13
leon black
ο ενέλ θα γυρίσει με τα χάκι... σταματάω όμως αυτή την συζήτηση γιατί είχα φάει άπειρα warnings λόγο αυτού ... (δεν τον πάνε φαίνεται)
332 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 23:14
Mike13
Καλα εντξει ειπαμε ομι με χακι αραξε!!!!!!!!!!!!!!!!
333 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 23:16
luffy_is_paok
κοιτα ο ενελ πλακα πλακα ειχε haki..... αλλα δεν ξερω
334 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 23:19
Mike13
Ειχε αλλα δεν νομιζω να μαθει αλλα!!!!!!!!αν και ειναι ο καλυτερος χρστης mantra απο ολους για μενα!!!!!!!!!!!!!!!
335 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 23:20
luffy_is_paok
καλα λες
336 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 19 Οκτ 2011, 23:23
Mike13
Πιστευω οτι ειναι καλυτερος απο τον luffy σε θεμα μantra μεχρι στιγμης!!!!!!!!!!!!!
337 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Πεμ 20 Οκτ 2011, 08:38
souidos
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΓΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΝΑ Σ ΛΥΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π ΕΔΩΣΕ Ο ΟDA ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ DRAGON TON,GARP,TON SENGOKU ΚΑΙ 2 ΣΚΙΟΓΡΑΦΙΜΑΤΑ
338 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Πεμ 20 Οκτ 2011, 14:51
leon black
τα σκιτσογραφίματα τι έδειχναν??
επίσης ο όδα είχε πεί οτι άν ο ενέλ ήταν πειρατής θα είχε 500.000.000 βέρι bounty για την πλάκα του....
επίσης ο όδα είχε πεί οτι άν ο ενέλ ήταν πειρατής θα είχε 500.000.000 βέρι bounty για την πλάκα του....
339 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Πεμ 20 Οκτ 2011, 15:09
Mike13
Τι????????????????500 βερι????Παμε καλα???ποτε το ειπε αυτο????
340 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Πεμ 20 Οκτ 2011, 15:41
leon black
δεν ξέρω... ο manos sk8 μου το είπε (αν τον έχεις συναντήσει στο forum)....
341 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Πεμ 20 Οκτ 2011, 22:07
Ungrateful Citizen
Σαν αυτόνομη μονάδα αυτή τη χρονική στιγμή εκ των χαρακτήρων που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία θα έλεγα με απέραντη ευκολία τον Dragon, όμως θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τους Kaidou και Big Mam αντίστοιχα, όπου ανήκουν στην φράξια των τεσσάρων Yonko και κατέχουν αμφότεροι μια καταξιωμένη θέση στο ρόλο του δυνατότερου χαρακτήρα.
342 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Παρ 21 Οκτ 2011, 03:07
Toni D. Kellis
dragon ftw xD
343 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Παρ 21 Οκτ 2011, 17:14
maggie
ο oda ειχε πει σε sbs οτι αν ο ενελ ηταν καταζητουμενος πειρατης θα ειχε bounty 500,000,000 b.
επισης επειδη το τοπικ υπαρχει ηδη στο μανγα σεκτιον θα γινει συγχωνευση, και τα ποστ που εγιναν σχετικα με σποιλερ θα διαγραφουν για να καθαρισει η συζητηση.
τελος mike13 ηρεμισε λιγο, καλο ειναι να ειμαστε ενεργα μελη αλλα να φροντιζουμε τα ποστ μας να εχουν να πουν κατι ουσιωδες με την εκαστοτε συζητηση. :)
επισης επειδη το τοπικ υπαρχει ηδη στο μανγα σεκτιον θα γινει συγχωνευση, και τα ποστ που εγιναν σχετικα με σποιλερ θα διαγραφουν για να καθαρισει η συζητηση.
τελος mike13 ηρεμισε λιγο, καλο ειναι να ειμαστε ενεργα μελη αλλα να φροντιζουμε τα ποστ μας να εχουν να πουν κατι ουσιωδες με την εκαστοτε συζητηση. :)
344 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Παρ 21 Οκτ 2011, 19:22
Mike13
Οκ!!!!Α μια και το εφερε η κουβεντα που μαθενετε εσεις για τις συνεντευξεις του oda???????
345 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 22 Οκτ 2011, 02:00
Σκληρός Καριόλης
Οτι στοιχειο μας εχει δωσει ο οντα μεχρι στιγμης λιγο πολυ δειχνει πως ο δυνατοτερος ειναι ο dragon η καποιος απο τους shanks,Big Mum,Kaidou...
Παραυτα μιλαμε για ενα shonen μανγκα και καλως η κακως ολα εχουν καποια στανταρ στοιχεια! Ενα απο αυτα ειναι ο κυριος κακος να ειναι ο δυνατοτερος που υπαρχει μεχρι φυσικα να ηττηθει απο τον πρωταγωνιστη... O BB αν δεν ειναι ο δυνατοτερος αυτη τη στιγμη σιγουρα σε καποιο σημειο θα ξεπερασει καθε αλλο χαρακτηρα του op...
Παραυτα μιλαμε για ενα shonen μανγκα και καλως η κακως ολα εχουν καποια στανταρ στοιχεια! Ενα απο αυτα ειναι ο κυριος κακος να ειναι ο δυνατοτερος που υπαρχει μεχρι φυσικα να ηττηθει απο τον πρωταγωνιστη... O BB αν δεν ειναι ο δυνατοτερος αυτη τη στιγμη σιγουρα σε καποιο σημειο θα ξεπερασει καθε αλλο χαρακτηρα του op...
346 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 22 Οκτ 2011, 10:49
Mike13
Μπορει στο μελλον να δουμε εναν χαρακτηρα ποιο δυνατο απο τον bb και να αντιμετοπειση αυτον στο τελος ο luffy!!!
347 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 22 Οκτ 2011, 14:30
souidos
ο μαιν κακος ειναι ο ΒΒ και αυτο δν θ αλλαξει...
348 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 22 Οκτ 2011, 14:34
luffy_is_paok
λογικα ναι αλα ποτε δεν ξες
349 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 22 Οκτ 2011, 14:44
souidos
πως δν ξερεις τ OP τωρα ειναι στην μεση και λες να μην μας ειχε δειξει ουτε μια φορα τον μαιν κακο??
350 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Τετ 02 Νοε 2011, 09:04
Santouryuu
Ψήφισα Dragon, γιατί τι διάολο.... όλο και κάποιες τρελές δυνάμεις θα πρέπει να έχει για να τον φοβούνται τόσο πολύ και για να τα βάζει με την παγκόσμια κυβέρνηση!
Οι Gurosei τα γερόντια δεν μου γεμίζουν το μάτι.
Ο Sengoku παραιτήθηκε οπότε αναμένεται να μην παίξει και μεγάλο ρόλο πλέον στην ιστορία - το ίδιο και ο Garp.
Τον Shanks δεν τον πάω και πολύ, μου τη δίνει που είναι κουλός. Aν και είναι φανερό ότι έχει τεράστιες δυνάμεις και κατέχει και το Conqueror's Haki.
Τους Donflamingo και Mihawk σίγουρα δεν θα τους περιλάμβανα στους πιο δυνατούς.... για τον μοναδικό λόγο όιτι είναι Shichibukai.... κατ'εμέ εκεί μαζεύονται μόνο οι losers. :P
O Rayleigh γέρασε, καλύτερα να πιάσει την μαγκούρα του και να πιεί το τσαγάκι του.
Ο Blackbeard πιστεύω θα τα φέρει όλα άνω κάτω. Γιατί εκτός του ότι έχει πλέον, εκτός από τη δικιά του, και την ικανότητα του Whitebeard, είναι και πολύ φιλόδοξος. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να γίνει απειλή για τον Luffy και τους υπόλοιπους!
(Πάντως προβλέπω τρελή μάχη μεταξύ Blackbeards και Strawhats.... Ξέρουμε ήδη πάνω κάτω τα ζευγάρια σε επικείμενη μονομαχία)
Οι μόνοι κατα την άποψή μου που μπορεί να είναι δυνατότεροι απο τον Dragon, είναι οι άλλοι δύο Yonkou, τους οποίους δεν έχουμε δει ακόμα.
Επίσης να προσθέσω ότι και ο Akainu δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Οι Gurosei τα γερόντια δεν μου γεμίζουν το μάτι.
Ο Sengoku παραιτήθηκε οπότε αναμένεται να μην παίξει και μεγάλο ρόλο πλέον στην ιστορία - το ίδιο και ο Garp.
Τον Shanks δεν τον πάω και πολύ, μου τη δίνει που είναι κουλός. Aν και είναι φανερό ότι έχει τεράστιες δυνάμεις και κατέχει και το Conqueror's Haki.
Τους Donflamingo και Mihawk σίγουρα δεν θα τους περιλάμβανα στους πιο δυνατούς.... για τον μοναδικό λόγο όιτι είναι Shichibukai.... κατ'εμέ εκεί μαζεύονται μόνο οι losers. :P
O Rayleigh γέρασε, καλύτερα να πιάσει την μαγκούρα του και να πιεί το τσαγάκι του.
Ο Blackbeard πιστεύω θα τα φέρει όλα άνω κάτω. Γιατί εκτός του ότι έχει πλέον, εκτός από τη δικιά του, και την ικανότητα του Whitebeard, είναι και πολύ φιλόδοξος. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να γίνει απειλή για τον Luffy και τους υπόλοιπους!
(Πάντως προβλέπω τρελή μάχη μεταξύ Blackbeards και Strawhats.... Ξέρουμε ήδη πάνω κάτω τα ζευγάρια σε επικείμενη μονομαχία)
Οι μόνοι κατα την άποψή μου που μπορεί να είναι δυνατότεροι απο τον Dragon, είναι οι άλλοι δύο Yonkou, τους οποίους δεν έχουμε δει ακόμα.
Επίσης να προσθέσω ότι και ο Akainu δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
One Piece Gr » One Piece » One Piece Manga » The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης