- Σπόιλερ:
- εγω αναρωτιεμαι κατι...ο bb λογικσ οταν σκοτωσε τον wb και μπεικε μεσα στπ ,αυρο σεντονι μαζι του τι εκανε?
αυτο που νομιζω οτι εγινε ηταν...χρησιμοποιησε ενα καταμαυρο σεντονι ετσι ωστε να μην περναει καθολου το φως μεσα,οποτε οταν μπεικε απο κατω μαζι με τον wb ηταν σκοταδι εντελως..οποτε λογικα μετα χρησιμοποιησε την δυναμη του και εγινε ενα με τον wb λογο του οτι τα παντα εκει μεσα ηταν καταμαυρα μεχρι αηδιας..οποτε γινοντας ενα ο bb,o wb και το σκοταδι καταφερε να αποροφησει και το gura gura no mi..
basika αφου λογικα κατι τετοιο εκανε γιατι να μην αποροφησει και αλλα φρουτα στην συνεχεια?
πχ αν αποροφησει και το φρουτο του μαρκο τοτε πραγματικα θα ειναι ακατανικητος αφου μπορει να τρωει damage επειδη το yami yami no mi ειναι special logia αλλα αν ειχε φαει το φρουτο του μαρκο οσο dmg kai na ετρωγε θα εκανε regeneration και παλι σαν καινουριος....
οποτε για μενα καλυτερα να επερνε το φρουτο του μαρκο αν υπαρχει μονο οριο στα 2 φρουτα που μπορει να παρει το σωμα του...
γιατι ενταξ με το gura gura no mi μπορει να τρομοκρατει ολον των κοσμο γιατι αν θελει τον καταστραφει αλλα μπορει να σκοτωθει....ενω αν ειχε φαει το φρουτο του μαρκο θα ηταν ακατανηκιτος...
γιατι ακομα και με χακι ο αλλος να σταματουσε τα φρουτα,λιγο ποιο περα να πηγαινε και να το ενεργοποιουσε παλι σαν καινουριος θα γινοταν..οποτε και απεναντι σε χαουσοκου θα ειχε το προβαδισμα....
εγω αυτο πιστευω..
παντως αν εκανε αυτο που λεω με το σεντονι και το gura gura no mi γιατι να εχει 2 φρουτα οροιο?γιατι να μην μπορει να τα παρει ολα ας πουμε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]
The Strongest Man
176 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:15
quenta
spoiler για την δυναμη του blackbeard..αν εχεται διαβασει τον πολεμο WG VS WB pirates μπορειτε να το δειτε..αν οχι μην το ανοιξετε θα φατε χοντρο σποιλερ..
177 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:22
Guest
quenta έγραψε:spoiler για την δυναμη του blackbeard..αν εχεται διαβασει τον πολεμο WG VS WB pirates μπορειτε να το δειτε..αν οχι μην το ανοιξετε θα φατε χοντρο σποιλερ..
- Σπόιλερ:
γιατι να μην μπορει να τα παρει ολα ας πουμε?
- Σπόιλερ:
- γιατί θα το πήρε με μία τεχνική που γίνεται μία στο εκατομμύριο και αν την χρησιμοποιήσει θα μπορεί να αντέξει ένα ακόμα φρούτο και όχι άλλα
178 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:33
quenta
- Σπόιλερ:
- υποθεση ειναι ομως και αυτο που λες εσυ...δεν το ξερεις με σιγουρια..ποτε δεν αναφερθηκε οτι μπορει να την κανει την μαγκια αυτη μονο 1 φορα..
μονο ο σιριου ειπε οταν ηταν απο κατω οτι αν αποτυχει τι κανουμε το διαλαμε?
οποτε λογικα ο BB τους ειχε πει πριν το κανουν οτι "κοιταξτε να δειτε νομιζω οτι το φρουτο μου λογο του οτι ειναι σκοταδι αρα και βαρυτητα,νομιζω οτι εχω και την δυνατοτητα να αποροφισω δημιουργοντας μια μαυρη τρυπα και αλλα φρουτα...θελω να δοκιμασω να παρω το φρουτο του wb"
αν σκεφτηκε καπως ετσι εμενα αν αρχιζε να αποροφαει οτι φρουτο εβρισκε στον δρομο του και γινοταν το υπερτατι ον δεν θα με χαλαγε σαν σεναριο για τελικο κακο για την τελευταια μαχη του λουφι..
νταξ το ξερω οτι κατι τετοιο παραειναι..θα τον παραεκανε τουμπανο ο οντα αλλα τι να πω..ολοι υποθεσεις κανουμε..τπτ δεν μπορει να αποριφθει απο την στιγμη που μονο ο οντα ξερει...
179 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:37
Guest
- Σπόιλερ:
- ναι σύμφωνοι,υποθέσεις κάνουμε όλοι μας,αλλά δεν θα ήταν λογικό να πάρει ο ΒΒ 5-6 τούμπανα φρούτα
180 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 18:53
Shadow Ace
τη θεωρια "Blackbeard Cerberus" δε την ξερετε? ο_Ο
181 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 18:56
IwantCookie
ναι αλλά είναι λίγο ηλίθια θεωρία :Ρ!!
βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί υπάρχουν πράγματα που κολλάνε
βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί υπάρχουν πράγματα που κολλάνε
182 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 18:59
βατόμουρο
- Σπόιλερ:
- εχω την εντυπωση πως αμα μπορουσε να παρει απειρα φρουτα θα τα ειχε παρει κ δεν θα περιμενε να σκοτωσει τον WB για να του παρει το φρουτο και να εγκαινιασει την εποχη του.
183 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 19:05
Guest
κι εγώ ξέρω την θεωρία..μιλάει για ένα ακόμα φρούτο..καλή θεωρία δεν λέω
όμως εγώ πιστεύω με αυτό που έκανε ξεπέρασε τον εαυτό του..δηλαδή ήξερε πως υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πετύχει αυτό που τελικά κατάφερε και ήθελε να το επιχειρήσει στον WB του οποίου το φρούτο του είχε γυαλίσει
όμως εγώ πιστεύω με αυτό που έκανε ξεπέρασε τον εαυτό του..δηλαδή ήξερε πως υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πετύχει αυτό που τελικά κατάφερε και ήθελε να το επιχειρήσει στον WB του οποίου το φρούτο του είχε γυαλίσει
184 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 19:06
IwantCookie
ρε δεν θα είχε κανενα νοιμα να μπορει να περνει οτι φρουτο θελει
185 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 20:27
quenta
- Σπόιλερ:
- ναι οντως θα μπορουσε να ειχε παρει και αλλα πριν απο τον wb..ολα εχουν την χρηση τους..ισως οντως να ξεπερασε τον εαυτο του και την χρηση του ιδιου του yami yami no mi με αυτο που εκανε..ισως να ειχε και κυνδινους και να ηταν και επικυνδινο για αυτον..
αλλα το οτι ξεπεραεσε τον εαυτο του με αυτο που εκανε και εχει φερει το φρουτο στα ορια του ακουγεται γμτ
186 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 20:39
dem
Εγω γιατι νομιζω οτι αν ο Enel δεν ηταν απομονωμενος εκει πανω στη Skypiea θα εβαζε κατω ολους τους παραπανω (τους γνωστους)? Αδε ισως ο Blackbeard να καταφερνε κατι αμα ειχε τον Enel αρκετα κοντα ωστε να του μπλοκαρει τιν Ability. Αδε ισως και ο Reigleih να κανε κατι, ο τυπος δειχνει να χει πολλες κρυμμενες δυνατοτητες. Ο Luffy δε μετραει φυσικα.
187 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 21:39
quenta
- Σπόιλερ:
- ο bb δεν χρειαζεται να παει κοντα στον αντιπαλο..εχει μια κινηση που λεγεται kurouzu που σε τραβαει πανω του απιστευτα γρηγορα χωρις να προλαβαινεις να αντιδρασεις..
μετα ολοι με χαουσοκου τον εχουν(γκαρπ,χανκοκ,ρεη,σανκς,λουφι)
και μετα ειναι αλλοι με φρουτα που δεν μασανε απο τον ηλεκτρισμο οπως ο kizarou,o akainou,o ace,o marco,o smoker..genika ta ποιο πολλα λογκια ειναι ισοδυναμα με τα αλλα λογκια γιατι απλα αποφευγουν επιθεσεις..
του κιζαρου το φρουτο ειναι ποιο καλο απο οτι του ενελ..ο λογος ειναι οτι ενω και οι 2 εχουν την δυνατοτητα να κινουνται με την ταχυτητα του φωτος ο κιζαρου δεν εχει τα μιονεκτηματα που εχει ο ενεκ λογο του ηλεκτρισμου..
η αληθεια ειναι οτι το ποιο καταστροφικο φρουτο που εχουμε δει μεχρι στιγμης ειναι του ακαινου και του wb αλλα τοu wb einai θα ελεγα ποιο καταστροφικο συλογικα..δλδ μπορει αν θελει να κανει εναν σεισμο 500 ριχτερ και να ανοιξει την γη στα 2..γιαυτο και τα πεξαν ολοι μολις ειδαν οτι το πηρε ενας ψυχακιας σαν τον bb..alla του ακαινου ειναι οτι ποιο καταστροφικο υπαρχει γιατι η λαβα δεν υπαρχει τπτ που να μην λιωνει..ουτε καν ο τζοζ θα αντεχε που ειναι διαμαντι..μα τι λεμε εδω εκαψε τον ace..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Σαβ 31 Ιουλ 2010, 21:48, 2 φορές συνολικά
188 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 21:41
maxuris
Ασε που ο ενελ δεν θα εχει και χακι ή χακι του ιδιου επιπεδου του κιζαρου ~ ή καπιου αλλου αδμιραλ ...
189 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 21:56
dem
Το haki απο οτι εχω παρατηρησει ειναι "on touch", η μεταβιβαζεται σε ranged weapons οπως βελη, σφαιρες. Οποτε αμα εχει το μυαλο να διατηρησει την αποσταση του και τους επιτιθεται εξ αποστασεως, δεν θα εχει προβλημα. Και οκ δεν εχει haki εχει Mantra, επισης σπαστικια Ability. Οσο για τους Logia, εχω την εντυπωση οτι ακομα και αμα μετατραπουν στο element τους, θα μπορουν ακομα να επηρεαστουν απο τον ηλεκτρισμο. Παραμενουν ζωντανοι οργανισμοι σε οποια μορφη και να ναι oi Logias. Δεν ειναι κατι Physical. Στην ουσια ο ηλεκτρισμος προκαλει σοκ επηρεαζοντας την κινηση των μοριων του υλικου που διαπερνα (νομιζω), ειτε ειναι καπνος ειτε οτιδιποτε αλλο. Μονο στο φως εχω αμφιβολια, γιατι δεν ειναι υλη, αλλα κυματα. Φωτια δεν υπαρχει πια, Ψοφησε.
190 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 22:16
D.Dragon
Αν μπορούσε να πάρει πολλα φρούτα θα έπαιρνε και του Magellan
191 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 22:20
quenta
to mantra το χακι ειναι αλλα σε αλλη ονομασια..απλα ετσι ελεγαν το χακι εκει πανω..και ο ενελ ειχε χακι σε καποιο βαθμο,αρκετο μαλιστα αλλα οχι στην ιδιοτητα του να χτυπαει λογκια..ειχε αναπτυξει την ιδιοτητα που ειχαν και οι αδελφες boa,δλδ να προβλεπει την κινηση του αντιπαλου...
βασικα το χακι δεν σταματαει το φρουτο οπως κανει το yami yami no mi του bb..απλα οι επιθεσεις σου χτυπανε τον αντιπαλο οτι και να γινει.ισως και να το σταματα δεν θυμαμε τωρα.και αναλογα ποσο και πως το εχεις αναπτυξει μπορεις και να βγαζεις ποιο πολυ dmg στα χτυπηματα να προβλεπεις την επομενη κινηση του αντιπαλου κτλπ κτλπ..γιαυτο και στο χακι παιζει ρολο η εκπεδευση...
παντος το χακι πιανει και απο μακρια οχι απο κοντα μονο οπως ανεφερες..πολλακις φορες εχουμε δει ατομα να κανουν χακι και να ριχνουν αντιπαλους ανεσθητους απο μακρια,σανκς,λουφι ρεη κτλπ
βασικα το χακι δεν σταματαει το φρουτο οπως κανει το yami yami no mi του bb..απλα οι επιθεσεις σου χτυπανε τον αντιπαλο οτι και να γινει.ισως και να το σταματα δεν θυμαμε τωρα.και αναλογα ποσο και πως το εχεις αναπτυξει μπορεις και να βγαζεις ποιο πολυ dmg στα χτυπηματα να προβλεπεις την επομενη κινηση του αντιπαλου κτλπ κτλπ..γιαυτο και στο χακι παιζει ρολο η εκπεδευση...
παντος το χακι πιανει και απο μακρια οχι απο κοντα μονο οπως ανεφερες..πολλακις φορες εχουμε δει ατομα να κανουν χακι και να ριχνουν αντιπαλους ανεσθητους απο μακρια,σανκς,λουφι ρεη κτλπ
192 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 22:26
dem
quenta έγραψε:to mantra το χακι ειναι αλλα σε αλλη ονομασια..απλα ετσι ελεγαν το χακι εκει πανω..και ο ενελ ειχε χακι σε καποιο βαθμο,αρκετο μαλιστα αλλα οχι στην ιδιοτητα του να χτυπαει λογκια..ειχε αναπτυξει την ιδιοτητα που ειχαν και οι αδελφες boa,δλδ να προβλεπει την κινηση του αντιπαλου...
τωρα που το λες καπου ειχα διαβασει οτι το haki ειναι οτι γινεται materialise το spirit σου γιαυτο ακριβως μπορεις να χτυπας τους DF users επειδη χτυπας το spirit tous με το spirit sou. και οι γυρω λυποθυμανε αμα το δικο τους spirit δεν ειναι αρκετα δυνατο ωστε να αδεξει το δικο σου οταν το κανεισ unleash. Αλλα αυτο το τελευταιο πιστευω το κανει αποκλειστικα το Housaku
οσον αφορα το μαντρα/χακι, ισως εχεις δικιο, παντως οι guru στο Onepiece.wikia.com το κατατασσουν ως κατι ξεχωριστο
193 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 23:17
quenta
- Σπόιλερ:
- βασικα ο οντα δεν εχει πει πολλα για το χακι..αυτα που ισχυουν ειναι μονο οσα μας εχει παρουσιασει ο οντα..απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι αποψεις μεταξί των φανς και μονο..
οποτε λιγα πραγματα ξερουμε στην πραγματικοτητα για το χακι..πχ α)οτι μπορεις να κανεις αυτους με αδυναμο πνευμα να χασουν τις αισθησεις τους λογο οτι τους επιβαλεσαι,β)οτι μπορεις να προβλεψεις τις κινησεις του αντιπαλουσου μεχρι ενα σημειο γ)μπορεις να προσθετεις παραπανω συναμη στα χτυπηματα σου ειτε αυτο ειναι μπουνια ειτε ειναι βελος η σφαιρα δ) μπορεις να χτυπας λογκια χρηστες για τον λογο οτι το χακι ειναι επιθυμια-φιλοδοξια,οποτε τους χτυπας μεσω της μεγαλης σου επιθυμια να τους χτυπησεις..ε)μπορεις να προκαλεις μεγαλο τρομο-φοβο στους αλλους(οπως εκανε ο σανκς στο τερας που θα ετρογε τον λουφι μικρο)....αυτα θυμαμε τωρα..
ναι μεχρι τωρα το μονο που εχουμε δει απο το χαουσοκου χακι ειναι το να βγαζουν πολλα ατομα οφφ μαζι..
οποτε οτι αλλο λεγεται για το χακι ειναι και αυτα υποθεσεις των φανς αφου τπτ αλλο δεν μας εχει αποκαλυφθει...
αν αργοτερα μας διξει προπονηση του λουφι στο χακι ισως μαθουμε καποια πραγματα παραπανω..πχ αν μας διξει να τον εκπεδευει ο ray( κι αυτο μονο αν γινει στην συνεχεια κατι τετοιο γιατι και αυτο υποθεσεις ειναι..)
βασικα μου φενεται θα βαζω παντου σποιλερ εγω για να ειμαι ησυχος αφου λογικα συνομιλαω παντα με ατομα που ειναι στο λαστ τσαπτερ..
194 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 23:36
dem
- Σπόιλερ:
- αμα εχουμε timeskip, αμφιβαλλω να δουμε εκπαιδευση (αν υπαρξει).
195 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 23:59
quenta
εχουμε βγει εκτος συμπαντος βασικα..
τον ντραγκον δεν εχουμε παρει πολυ στα σοβαρα οσο αναφορα το ποσο δυνατος ειναι..δεν λεω σιγουρα ολοι ξερουμε οτι ειναι τουμπανος στανταρ αλλα κανεις δεν σκεφτεται η μαλλον λιγοι σκεφτονται οτι μπορει να ειναι και το νουμερο 1..
εγω θυμαμε στο λογκταουν τα εκανε ολα μπαλα και εφυγε σαν κυριος απο το πουθενα και μαλιστα τραταγε μεχρι και το οπλο του σμοκερ που ειναι απο θαλασοπετρα ενω εχει φαει φρουτο και δεν μασησε μια...
και νταξ λεμε οτι ειναι νουμερο 1 καταζητουμενος στον κοσμο με το μεγαλυτερο μπαουντι γιατι ειναι ο αρχηγος των επαναστατων και επειδη ειναι τεραστια απειλη για την κυβερνηση ειναι νουμερο 1 αλλα αν το καλοσκεφτεις ειναι γιος του γαρπ..
βασικα αμα δεν ητατν επαναστατης και ηταν πειρατης στανταρ θα ηταν ιονκου..μην σουπω οτι θα το ειχε βρει το op ειδη αυτος..
εδιτ: βασικα ακυρο για το λογκταουν το κραταει το οπλο απο εκει που το πιανει και ο σμολερ...
ε μα ελα ντε..θα ηταν σχεδιαστικο λαθος αν το κραταγε απο αλλου γιατι δεν στεκει..
http://www.onemanga.com/One_Piece/100/19/
εdit 2 : βασικα και αυτο για το οτι λιγοι τον εχουν σκεφτει για νουμερο 1 και αυτο ακυτο...3τος ειναι στην ψηφοφορια λοοοολ...
καλα νταξ ολο το ποστ ακυρο ηταν αυτο MAXAxaxaXA
τον ντραγκον δεν εχουμε παρει πολυ στα σοβαρα οσο αναφορα το ποσο δυνατος ειναι..δεν λεω σιγουρα ολοι ξερουμε οτι ειναι τουμπανος στανταρ αλλα κανεις δεν σκεφτεται η μαλλον λιγοι σκεφτονται οτι μπορει να ειναι και το νουμερο 1..
εγω θυμαμε στο λογκταουν τα εκανε ολα μπαλα και εφυγε σαν κυριος απο το πουθενα και μαλιστα τραταγε μεχρι και το οπλο του σμοκερ που ειναι απο θαλασοπετρα ενω εχει φαει φρουτο και δεν μασησε μια...
και νταξ λεμε οτι ειναι νουμερο 1 καταζητουμενος στον κοσμο με το μεγαλυτερο μπαουντι γιατι ειναι ο αρχηγος των επαναστατων και επειδη ειναι τεραστια απειλη για την κυβερνηση ειναι νουμερο 1 αλλα αν το καλοσκεφτεις ειναι γιος του γαρπ..
βασικα αμα δεν ητατν επαναστατης και ηταν πειρατης στανταρ θα ηταν ιονκου..μην σουπω οτι θα το ειχε βρει το op ειδη αυτος..
εδιτ: βασικα ακυρο για το λογκταουν το κραταει το οπλο απο εκει που το πιανει και ο σμολερ...
ε μα ελα ντε..θα ηταν σχεδιαστικο λαθος αν το κραταγε απο αλλου γιατι δεν στεκει..
http://www.onemanga.com/One_Piece/100/19/
εdit 2 : βασικα και αυτο για το οτι λιγοι τον εχουν σκεφτει για νουμερο 1 και αυτο ακυτο...3τος ειναι στην ψηφοφορια λοοοολ...
καλα νταξ ολο το ποστ ακυρο ηταν αυτο MAXAxaxaXA
196 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Κυρ 01 Αυγ 2010, 00:18
dem
Επειδη ετυχε να παιχτηκε ενας κατακλυσμος, εχουν οι πιο πολλοι συμβιβαστει με την ιδεα οτι σιγουρα εχει ενα φρουτο που σχετιζεται με ανεμο/θυελλα κλπ. Υπαρχει και η πιθανοτητα να μιν εχει φαει καν φρουτο και να προκειται για συμπτωση, η να εχει φαει ενα εντελως ακυρο φρουτο.
Τον κατακλυσμο τον ειχε προβλεψει η Nami πριν καν γινει αλλωστε. Αν ειχε προελθει απο τον Dragon θα επρεπε να προβλεψει τις προθεσεις του ιδιου, οχι τον καιρο, πραγμα αδυνατο αφου δεν εχει haki :P
Τον κατακλυσμο τον ειχε προβλεψει η Nami πριν καν γινει αλλωστε. Αν ειχε προελθει απο τον Dragon θα επρεπε να προβλεψει τις προθεσεις του ιδιου, οχι τον καιρο, πραγμα αδυνατο αφου δεν εχει haki :P
197 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Κυρ 01 Αυγ 2010, 00:22
Guest
dem έγραψε:Το haki απο οτι εχω παρατηρησει ειναι "on touch", η μεταβιβαζεται σε ranged weapons οπως βελη, σφαιρες. Οποτε αμα εχει το μυαλο να διατηρησει την αποσταση του και τους επιτιθεται εξ αποστασεως, δεν θα εχει προβλημα. Και οκ δεν εχει haki εχει Mantra, επισης σπαστικια Ability. Οσο για τους Logia, εχω την εντυπωση οτι ακομα και αμα μετατραπουν στο element τους, θα μπορουν ακομα να επηρεαστουν απο τον ηλεκτρισμο. Παραμενουν ζωντανοι οργανισμοι σε οποια μορφη και να ναι oi Logias. Δεν ειναι κατι Physical. Στην ουσια ο ηλεκτρισμος προκαλει σοκ επηρεαζοντας την κινηση των μοριων του υλικου που διαπερνα (νομιζω), ειτε ειναι καπνος ειτε οτιδιποτε αλλο. Μονο στο φως εχω αμφιβολια, γιατι δεν ειναι υλη, αλλα κυματα. Φωτια δεν υπαρχει πια, Ψοφησε.
1)όσο κι αν μου αρέσει ο Ενελ,δεν έχει μυαλό
2)κατά τα άλλα κι εγώ θεωρώ τον Ενελ τούμπανο,αλλά όχι σε επίπεδο άντμιραλ..ούτε vice..ο μόνος λόγος,ότι δεν έχει εμπειρία,μυαλό και ανεπτυγμένο χακι..όμως στον νέο κόσμο θα τα έκανε λίμπα χαλλαρά
σωστό..επειδή όμως μπορεί να πάρει μόνο ένα(μάλλον) ,πήρε του WB που του είχε γυαλίσει άσχημαD.Dragon έγραψε:Αν μπορούσε να πάρει πολλα φρούτα θα έπαιρνε και του Magellan
εν ολίγοις,θα μπορούσε να είναι μια επιλογή από τους δυνατότερους,αλλά δεν είναι με καμία Παναγία ο δυνατότερος(o enel)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Κυρ 01 Αυγ 2010, 01:48, 1 φορά
198 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Κυρ 01 Αυγ 2010, 01:46
maxuris
Τα λεμε ολα αυτα και δεν εχουμε δει facts για πολλους ...
1ος και καλυτερος ο dragon δεν ξερουμε αν εχει df , haki ή απλα το παιζει τουμπανο (μλκια αλλα το ειπα για τον ηρμο :P)
Επειτα για τους gorusei και για τον kong που ειναι πιο high rank απο Sengoku και δεν τον εχει δειξει ουτε καν τον εχει αναφερει ως τωρα πουθενα ... Μηπως ολα αυτα δεν ηταν στο επιπεδο επικυνδηνοτητας για να αναλαβει ο kong ? Αν ναι πρεπει να ειναι πολυ προ ο τυπας ...
Και οσο για τον BB, εχει yami yami και gura gura νταξ τι αλλο θελει ? Απο τη μια το πιο evil df και απο την αλλη το πιο καταστροφικο (κατα τη γνωμη μου) df ... Ποοοοοσο πιο τουμπανο δλδ να γινει ??? Ειναι στα top ομολογουμενως και αυτος ...
1ος και καλυτερος ο dragon δεν ξερουμε αν εχει df , haki ή απλα το παιζει τουμπανο (μλκια αλλα το ειπα για τον ηρμο :P)
Επειτα για τους gorusei και για τον kong που ειναι πιο high rank απο Sengoku και δεν τον εχει δειξει ουτε καν τον εχει αναφερει ως τωρα πουθενα ... Μηπως ολα αυτα δεν ηταν στο επιπεδο επικυνδηνοτητας για να αναλαβει ο kong ? Αν ναι πρεπει να ειναι πολυ προ ο τυπας ...
Και οσο για τον BB, εχει yami yami και gura gura νταξ τι αλλο θελει ? Απο τη μια το πιο evil df και απο την αλλη το πιο καταστροφικο (κατα τη γνωμη μου) df ... Ποοοοοσο πιο τουμπανο δλδ να γινει ??? Ειναι στα top ομολογουμενως και αυτος ...
199 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Κυρ 01 Αυγ 2010, 01:52
HawkEyes Juracule
ναι βασικα ο Kong πρεπει να ναι πολυυυυυ τουμπανο....γιατι ειναι και ο πιο high-ranked,και δε χρειαστηκε καν να παρει μερος στο Marineford...απαξιωσε :xD:
ο BB νομιζω θα χρειαστει λιγο καιρο μεχρι να κανει καλυτερο master ξερω γω στα φρουτα και μετα θα ειναι προ κ αυτος....
ο BB νομιζω θα χρειαστει λιγο καιρο μεχρι να κανει καλυτερο master ξερω γω στα φρουτα και μετα θα ειναι προ κ αυτος....
200 Απ: The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS] Κυρ 01 Αυγ 2010, 02:35
dem
μυαλο εχει, γενικες γνωσεις δεν εχει, οπως και οι περισσοτεροι Sky IslandersJohnyman έγραψε:)όσο κι αν μου αρέσει ο Ενελ,δεν έχει μυαλό
One Piece Gr » One Piece » One Piece Manga » The Strongest Man in this Era [Be Aware of the SPOILERS]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης