Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
527 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 23 Σεπ 2012, 14:59
Choperfan
Toni D. Kellis έγραψε:ο smoker σεβεται τον luffy γιαυτο εχει φαει και κολλημα να τον πιασει....
οπως παλια ο garp τον roger
δεν ξερω αν ειναι σεβασμος αυτο που του δειχνει αλλα ενδιαφερον γιατι δεν συμπεριφερεται οπως οι αλλοι πειρατες (πιο πολυ συμπεριφερεται σαν τον ροτζερ)
528 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 23 Σεπ 2012, 19:38
Toni D. Kellis
το ιδιο πραμα λεμε πανω κατω.......
529 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 24 Σεπ 2012, 12:54
core
Είναι βάσιμο αυτό που λέτε και πρέπει να ισχύει….
530 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 29 Σεπ 2012, 13:36
Choperfan
το ξερουμε παντα εχουμε δικιο :xD:
531 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 30 Σεπ 2012, 04:14
Patty D.Luffy
Εκτός από όταν έχετε άδικο... :haha:
532 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 30 Σεπ 2012, 15:03
Choperfan
μα...μα...ποτε δεν εχουμε αδικο
533 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 06 Οκτ 2012, 01:48
Toni D. Kellis
Choperfan έγραψε:μα...μα...ποτε δεν εχουμε αδικο
σωπα σωπα, ετσι τα λεει xD
534 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 06 Οκτ 2012, 13:09
Patty D.Luffy
Εεεε.. όχι και έτσι τα λέω :xD:
535 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 17 Οκτ 2012, 23:42
HellsGate13
Εγώ πιστεύω πως όταν κάποιο πειρατικό πλήρωμα βρεθεί πολύ κοντά στο Raftel (λογικά οι Mugiwara -μπορεί και μαζί με άλλους Supernova-) η World Government (Marines, Chiper Pol, Shichibukai και φυσικά οι γέροι) θα κυρίξει πόλεμο για να τους σταματήσει ώστε να μην βρουν το One Piece (που πιστεύω πως είναι πληροφορίες ικανές να αλλάξουν τον κόσμο και να ρίξουν την W.G.). Τότε θα επέμβουν οι Revolutionaries με συμμάχους τους Yonkou (για αυτούς πιστεύω πως δεν θέλουν να βρουν το One Piece, απλά το προστατεύουν από την W.G.), οι υπόλoιποι πειρατές, Bounty Hunters, ακόμη και κράτη! (π.χ. Arabasta που πιστεύω πως θα είναι με το μέρος των Rebels λόγω Luffy) θα διαλέξουν στρατόπεδo και έτσι θα έχουμε ένα τρομερό πόλεμο όπου θα κριθούν όλα!!! World Government vs Revolution Army!!!
536 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 18 Οκτ 2012, 00:26
????????
Δεν το πολυπιστευω αυτο που λες αν και θα ηταν γαματο.Σιγουρα ομως θα γινει μια μαχη στο τελος.
Επιπλεον εχει πολλα κενα το Οπ σε σχεση με το ραφτελ. Πχ οι γιατι δεν πανε oi Yonkou να το βρουνε αφου ειναι κυριαρχοι στο New World και ειναι τοσο κοντα. Ελπιζω να εχει μια παρα πολυ καλη εξηγηση ο Οντα
Επιπλεον εχει πολλα κενα το Οπ σε σχεση με το ραφτελ. Πχ οι γιατι δεν πανε oi Yonkou να το βρουνε αφου ειναι κυριαρχοι στο New World και ειναι τοσο κοντα. Ελπιζω να εχει μια παρα πολυ καλη εξηγηση ο Οντα
537 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:52
Giorgos
θα υπαρχει εξηγηση στανταρ....Αλλα αυτο που γραφει ο hellsgate 13 θα ηταν οντως γαματο!!
538 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 18 Οκτ 2012, 07:45
Santouryuu
Giorgos έγραψε:Οταν λεω ολοι,εννοω ολοι εκτος απο τον Blackbeard και τον Σμοκερ... :xD: καταλαβα κοουρ...ισως να το δουμε....
αυτοι οι δυο δεν εχουν συμβολαιο με τη wind
539 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 18 Οκτ 2012, 14:28
Giorgos
α ναι;;ετσι νομιζα...παω πασο αν ειναι... :xD:
540 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 18 Οκτ 2012, 15:28
Gol D Roger
πολυ ωραια η θεωρια σου!HellsGate13 έγραψε:Εγώ πιστεύω πως όταν κάποιο πειρατικό πλήρωμα βρεθεί πολύ κοντά στο Raftel (λογικά οι Mugiwara -μπορεί και μαζί με άλλους Supernova-) η World Government (Marines, Chiper Pol, Shichibukai και φυσικά οι γέροι) θα κυρίξει πόλεμο για να τους σταματήσει ώστε να μην βρουν το One Piece (που πιστεύω πως είναι πληροφορίες ικανές να αλλάξουν τον κόσμο και να ρίξουν την W.G.). Τότε θα επέμβουν οι Revolutionaries με συμμάχους τους Yonkou (για αυτούς πιστεύω πως δεν θέλουν να βρουν το One Piece, απλά το προστατεύουν από την W.G.), οι υπόλoιποι πειρατές, Bounty Hunters, ακόμη και κράτη! (π.χ. Arabasta που πιστεύω πως θα είναι με το μέρος των Rebels λόγω Luffy) θα διαλέξουν στρατόπεδo και έτσι θα έχουμε ένα τρομερό πόλεμο όπου θα κριθούν όλα!!! World Government vs Revolution Army!!!
541 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Παρ 19 Οκτ 2012, 11:33
core
Αν γίνει μια τέτοια μεγάλη μάχη τότε θα χρειαστούμε δύο χρόνια για να δείξει όλους τους χαρακτήρες να μάχονται….
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως……….
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως……….
542 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 20 Οκτ 2012, 13:43
ZisAkiS
θα ηταν σαν 2ος Παγκοσμιος Πολεμος!!
(ο 1ος θα ηταν στο marineford μιας και ο WB ειχε μαζι του την μιση Grand Line?)
(ο 1ος θα ηταν στο marineford μιας και ο WB ειχε μαζι του την μιση Grand Line?)
543 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 20 Οκτ 2012, 19:21
Xrhstos D. Kol
Το μισο new world ειχε
544 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Οκτ 2012, 19:24
ZisAkiS
βσκ και το new world μερος της grand line ειναι.. οποτε...
545 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 22 Οκτ 2012, 15:51
core
Τον μισό κόσμο πείτε καλύτερα για να είσαστε και μέσα……
546 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Οκτ 2012, 04:54
Toni D. Kellis
η αληθεια ειναι οτι γεωγραφικα ο κοσμος του one piece δν βγαζει νοημα.......εκτος εαν εχω καταλαβει κατι λαθος
547 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Οκτ 2012, 12:49
Choperfan
πρωτα πολλα ειναι στρογγυλος ο πλανητης τους η οχι ? :xD:
548 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Οκτ 2012, 13:58
ZisAkiS
σαν την γη και η Red Line τον χωριζει σε 2 ημισφαιρια... η Red Line εχει 2 εισοδους. στο Fishman και απο εκει που μπηκαν ο Luffy.. απο εκει που μπηκαν ειναι το "τελος" του New World αλλα υπαρχουν μονο ρευματα προς τα πανω... Η Grand Line χωριζει βοριο και νοτιο ημισφαιριο και εχει απο ενα μικρο κοματι την Calm Belt στην οποια δεν μπορουν να πλευσουν πλοια γτ ειναι τα Sea Kings.. αρα ο μονος τροπος να φτασεςι στο Raftel ειναι να κανεις ολοκληρο τον γυρο της "γης"
Ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω....
παρτε και μια εικονα..
Ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω....
παρτε και μια εικονα..
549 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 29 Οκτ 2012, 14:04
core
Κατατοπιστικότατος….
Και εγώ έτσι το έχω καταλάβει…
Και εγώ έτσι το έχω καταλάβει…
550 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 30 Οκτ 2012, 02:28
Patty D.Luffy
Me too!!!