Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 25]

The Strongest

The Strongest

Ναι οκ με όλα αυτά αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται το Mariejois (σε κάποιο μέρος ή σε κάποιο νησί) έχω δει ότι είναι κάπου στο Red Line,είναι όντος εκεί ή βρίσκεται κάπου αλλού !

Giorgos

Giorgos

Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι στα μισα της Grand Line,εκει που βρηκαν για 2η φορα την Red Line,στην κορυφη της....

The Strongest

The Strongest

αα οκ νομίζω κατάλαβα,ευχαριστώ.

ZisAkiS

ZisAkiS

Giorgos έγραψε:Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι στα μισα της Grand Line,εκει που βρηκαν για 2η φορα την Red Line,στην κορυφη της....

Εκει ειναι... γιατι ειαν οτι αναγκαστηκα πρεπει να πανε απο "κατω" (Fishman island) γιατι απο πανω ειναι η Maiejois και εχουν "μπλοκο"

core

core

Ναι όντως έχει δίκιο εκεί πρέπει να είναι…

The Strongest

The Strongest

Ναι όντος εκεί είναι τώρα που το θυμίθηκα , γιατί πρέπει να το είχε γράψει όταν το έδιξε για πρώτη φορά . Αλλά ποιο ωραίο θα ήταν άμα ήταν ''μέσα'' στον Νέο Κόσμο.

Giorgos

Giorgos

ειδατε;;την ξερω την grand line απ'εξω και ανακατωτα.... :xD: Εχω ταξιδεψει πολλες φορες και τα μαθα καλα τα μερη... :xD:

The Strongest

The Strongest

χαχχαχαχαχαχα καλά και έκανες goodjob² goodjob² :xD: :xD: :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Μαγκες παρτε Πικ να βρειτε ακρη. Η καλυτερη φωτο για τον κοσμο του ΟΠ που εχω βρει. την ανεβασα να την μελετησετε . Ειναι λιγο τεραστιας αναλυσης αλλα γαματογαματη

http://goo.gl/O5JOj

The Strongest

The Strongest

Dimis έγραψε:Μαγκες παρτε Πικ να βρειτε ακρη. Η καλυτερη φωτο για τον κοσμο του ΟΠ που εχω βρει. την ανεβασα να την μελετησετε . Ειναι λιγο τεραστιας αναλυσης αλλα γαματογαματη

http://goo.gl/O5JOj
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣ goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob²

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ειμαι ο ατιμος
o gohs o john luck aww

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

ρε παιδια....!το north blue και το west blue ειναι στο new world αν καταλαβα καλα?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
OXI!!! Το New World είναι το δευτερο μισο της Grand Line, με άλλα λόγια βρίσκονται στην λορίδα που σχηματίζει η Grand Line, τα υπόλοιπα 4 κομμάτια που περισσεύουν είναι οι 4 θάλασσες!! whistle

Santouryuu

Santouryuu

Orman D Kurohige έγραψε:ρε παιδια....!το north blue και το west blue ειναι στο new world αν καταλαβα καλα?

περιπου. το new world ειναι αυτη η λωριδα που χωριζει north και west blue. υπαρχει παντως τοπικ για αποριες..... μην βγαινεις εκτος θεματος.

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

ok!!!! sorry...! :) (αν και δεν ειμαι ο μονος you failed,sir. )

Santouryuu

Santouryuu

το λεω στη νυφη, να το ακουσει η πεθερα :xD:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

μιας και μιλαμε για οff topic σμρ ειναι τα γενεθλια του zoro...!
HAPPY BIRTHDAY για τον πιο epic χαρακτηρα του One Piece...!

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 23 Tumblr_mdbih4hWI21r7xd5jo1_500

The Strongest

The Strongest

HAPPY BIRTHDAY Zoro happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! happy birthday! (αν και λίγο αργοποριμένα) here and there here and there daaamn! daaamn!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Πως καταληξαμε εδω?

The Strongest

The Strongest

έλα ντε :xD: :xD: :xD: :xD: (αλλά ένας είναι ο Zoro και του αξίζουν χρόνια πολλά) nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh nosebleed heh

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εχουμε βγει εκτος θεματος σε πολλα τοπικ τελευταια... δεν τ γλιτωνουμε το μπαν :xD:

The Strongest

The Strongest

:xD: :xD: :xD: :xD: έχεις δίκιο :xD: :xD: :xD: :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Παντα nice! nice!

The Strongest

The Strongest

goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob² goodjob²

Oro Jackson

Oro Jackson

Apo oti exei anaferei o Uda(oxi o Oda) to telos einai polu poluploko kai mexri to 500 apo oti eixe pei itan to introduction..twra den kserw an isxuei i ti exoun pei me Oda kai ton allon(to name tou den to thumamai) alla ksefeugei meta..ta oneira twn hrwwn tha ekplhrothoun polu pio prin to telos tou anime..to mono sigouro einai oti tha ksanerwsoun poloi me to
Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης