Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

The ___ challenge Official Topic

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 44]

976The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 15:58

Santouryuu

Santouryuu

Το γαμησατε, καλα ελεγα εγω ποδοσφαιριστες... Τωρα το ξυπνητηρι το δεχομαι η οχι;

977The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:09

Tcixlas

Tcixlas

στο χέρι σου έιναι ότι θες εσύ δεν ελέγχουμε εμείς σε αυτό :p

978The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:10

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
προφανώς από εμένα κρατάς τον παλιατζή της γειτονιάς που φωνάζει από το μεγάφωνο και σου σπάει τα νεύρα.το άλλο ήταν for fun

979The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:32

Aldark

Aldark

Καλά , αν θέλετε αλλάζω ήχο μωρέ.

Καμπάνες εκκλησίας κυριακή πρωί που προσπαθείς να κοιμηθείς. (Ειδικά όταν η εκκλησία είναι πολύ κοντά στο σπίτι ή όταν βρίσκεσαι στο χωριό)

980The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:33

Tcixlas

Tcixlas

αντε σάντο σήμερα ρε

981The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:38

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:λοιπόν το ξυπνητήρι των άλλων όταν δεν το κλείνουν και απλά παταν αναβολή και βαράει συνεχεια μέχρι να το σπάσεις γ***(κι αυτό έχει γίνει)

5

Tcixlas έγραψε:
ο ήχος της κόρνας του μαλάκα που την έχει για προέκταση του χεριού και δεν πατάει μια φορά ο καραγκιόζης αλλά την πατάει συνεχόμενα μέχρι να γίνει η καύλα του

4

Johnyman έγραψε:ο παλιατζήηηηης!! όλα τα παλιά παίρνω!!!ο παλιατζήηηηης!!!κουζίνες,πλυντήρια,ψυγεία!!!ο παλιατζήηηηης!!!

5! (Αϊ χείτ τζιψις)

Οκ προφανως δεν λαμβανω υποψιν το ξυπνητηρι του αλ (σορρυ ellefson you is mean ), αλλιως θα αρχισουμε τα το ξυπνητηρι του αδερφου μου που το εβαλε επαναληψη και το ξυπνητηρι του γειτονα που δουλευει σε φουρνο και ξυπναει τρεις τα χαραματα κλπ.

Και εφοσον παμε με θορυβους, το ξυπνητηρι ειναι ξυπνητηρι... Οποιου και να'ναι

Aldark έγραψε:Καλά , αν θέλετε αλλάζω ήχο μωρέ.

Καμπάνες εκκλησίας κυριακή πρωί που προσπαθείς να κοιμηθείς. (Ειδικά όταν η εκκλησία είναι πολύ κοντά στο σπίτι ή όταν βρίσκεσαι στο χωριό)

1

Johnnyman 25
Tcixlas 24
Aldark 21

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Παρ 05 Φεβ 2016, 16:48, 3 φορές συνολικά

982The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:39

Tcixlas

Tcixlas

φρένα αυτοκινήτου που σφυρανε

983The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:41

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
τα κλαρίνα(δυνατά όμως) σε γάμους κ.τ.λ

984The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:47

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:φρένα αυτοκινήτου που σφυρανε

5

Johnyman έγραψε:τα κλαρίνα(δυνατά όμως) σε γάμους κ.τ.λ

5

Johnnyman 30
Tcixlas 29
Aldark 21

άξιος νικητής ο γιάννης... congratulations

985The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:48

Tcixlas

Tcixlas

αντε τζόνι ρίχτο θέμα

986The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:56

Aldark

Aldark

wtf? εξπρεςς ράουντς;
Αλλά με χαντακώσατε οπότε παραδίνομαι στον Γιάννη
Δώστο Ιωάννη

987The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 16:57

Tcixlas

Tcixlas

το κοψε γιατί αν του βαλε 5 κερδιζε λόγω χρόνου όπως και να χει ρε.... λογω ταχύτητας του ποστ δεν σε χαντάκωσε κανενας

988The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 17:03

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:wtf? εξπρεςς ράουντς;
Αλλά με χαντακώσατε οπότε παραδίνομαι στον Γιάννη
Δώστο Ιωάννη

Γιατι σε χαντακωσαμε... Απλα δεν επαιξες τον τελευταιο γυρο γιατι ο γιαννης ειχε ηδη πιασει τους 30

989The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 17:09

Tcixlas

Tcixlas

^ αυτό ρε απλά σου φάνηκε...

τζόνι προτείνω ραουντ αν θες ρε, οι καλύτερες παιδικές αταξίες ή σκανταλιές ή γενικά μαλακίες που έχουμε κανει σαν παιδιά

990The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 17:10

Aldark

Aldark

α όχι ρε απλά μπήκα και είδα 2 συνεχόμενες βαθμολογίες με 3 τσίχλες και 2 γιάννηδες και εμένα να παίρνω μισό πόντο και λέω τι έγινε παιδιά
όλα κομπλέ ρε , παίζετε gj! gj!

991The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 17:11

Tcixlas

Tcixlas

καλή η ιδέα μου ψήνεστε ή όχι :p ή να το αφησουμε να το βαλω εγω όταν κερδίσω?

992The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 21:36

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αν θες εγώ το δοκιμάζω.αν θες βέβαια στο αφήνω σαν δική σου ιδέα.αν δεν έχεις πρόβλημα λέω να το παίξουμε και να δούμε πως θα πάει

993The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 22:03

Tcixlas

Tcixlas

ωραία λέω να το δοκιμάσουμε... απλά θέσε ακριβώς τα όρια που θες και πως το θες... να λέμε πράγματα που να έχουμε κάνει και αν τις θεωρείς καλές μαλακίες? ή να λέμε πράγματα και αν τα έχεις κάνει?

994The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 22:39

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ιδέες για σκανταλιές(αν τις έχετε κάνει κιόλας και μου αρέσουν παίρνετε έξτρα πόιντς)

θα βαθμολογήσω αργά ή αύριο

995The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 22:49

Tcixlas

Tcixlas

ο παππούς μου είχε ένα ψηλικατζίδικο καφενείο στο χωριό, και τα καλοκαίρια που είμασταν εκεί φαγωνόμαστανα μας δίνει διάφορα, αλλά ήταν λίγο τσιγκουνάκος και δεν μας έδινε κάθε μέρα συνέχεια :p εμείς κλασι΄κά παιδιά θέλαμε πάντα τσαμπα και πάμε του ζητάμε και τίποτα, να μην τα πολυλογώ μας οργανώνει η μικρή μου ξαδέρφη να μπούμε απο την πίσω πόρτα το μεσημερι που θα κοιμάται απο την αποθήκη να πάρουμε ότι θέλουμε, έλα που ήταν πονηρός και έβαζε ένα άδειο κουτί το μεσημέρι πίσω απο την εσωτερική πλευρά της πόρτας και μετά δεν ξανα καθόταν :pχαχαχα μας έπιασε και τις έφαγα εγώ, δεν το δοκιμάσαμε ποτέ ξανα(ΔΕΥΤΈΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

996The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Παρ 05 Φεβ 2016, 23:43

Aldark

Aldark

Καλητεχνικές ανησυχίες της οικογένειάς μου και ο Παππούς vol 1: Η εξαδέλφη μου που ήταν 10-11 χρονών , ήθελε να παίξει κουκλοθέατρο και είχε στόχο να το κάνει μπροστά σε κοινό. Ως κλασικός Σκρουτζ Μακ Ντακ της οικογένειας (ΑΚΟΜΑ! Έχει μέχρι και παντόφλες με τη φάτσα του) αποφάσισε να βγάλει και μερικά ψηλά , οπότε θα εξανάγκαζε τον παππού και τη γιαγιά να μας δουν να παίζουμε στο σαλόνι την ώρα που εκείνοι έβλεπαν τηλεόραση και μάλιστα επί πληρωμή. Ο παππούς όμως τα πήρε και έτσι δεν παίξαμε τίποτα ... XD
(ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ)

997The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 06 Φεβ 2016, 03:19

Santouryuu

Santouryuu

Μια φορα βιδωσα γαυρο πισω απο μια πριζα στο δωματιο των γονιων μου, επειδη κατι δεν μου ειχαν αγορασει... Βρωμαγε απιστευτα

998The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 06 Φεβ 2016, 08:26

Tcixlas

Tcixlas

ρε αλήτη χαχαχαχαχαχα πάρε 10 απο μένα χαχαχαχα

999The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 06 Φεβ 2016, 13:29

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Tcixlas έγραψε:ο παππούς μου είχε ένα ψηλικατζίδικο καφενείο στο χωριό, και τα καλοκαίρια που είμασταν εκεί φαγωνόμαστανα μας δίνει διάφορα, αλλά ήταν λίγο τσιγκουνάκος και δεν μας έδινε κάθε μέρα συνέχεια :p εμείς κλασι΄κά παιδιά θέλαμε πάντα τσαμπα και πάμε του ζητάμε και τίποτα, να μην τα πολυλογώ μας οργανώνει η μικρή μου ξαδέρφη να μπούμε απο την πίσω πόρτα το μεσημερι που θα κοιμάται απο την αποθήκη να πάρουμε ότι θέλουμε, έλα που ήταν πονηρός και έβαζε ένα άδειο κουτί το μεσημέρι πίσω απο την εσωτερική πλευρά της πόρτας και μετά δεν ξανα καθόταν :pχαχαχα μας έπιασε και τις έφαγα εγώ, δεν το δοκιμάσαμε ποτέ ξανα(ΔΕΥΤΈΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
3,γνήσια σκανταλιά
Aldark έγραψε:Καλητεχνικές ανησυχίες της οικογένειάς μου και ο Παππούς vol 1: Η εξαδέλφη μου που ήταν 10-11 χρονών , ήθελε να παίξει κουκλοθέατρο και είχε στόχο να το κάνει μπροστά σε κοινό. Ως κλασικός Σκρουτζ Μακ Ντακ της οικογένειας (ΑΚΟΜΑ! Έχει μέχρι και παντόφλες με τη φάτσα του) αποφάσισε να βγάλει και μερικά ψηλά , οπότε θα εξανάγκαζε τον παππού και τη γιαγιά να μας δουν να παίζουμε στο σαλόνι την ώρα που εκείνοι έβλεπαν τηλεόραση και μάλιστα επί πληρωμή. Ο παππούς όμως τα πήρε και έτσι δεν παίξαμε τίποτα ... xD
(ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ)
εσύ τι έκανες? :xD: :xD:βάζω 2(;) και περιμένω εξήγηση
Santouryuu έγραψε:Μια φορα βιδωσα γαυρο πισω απο μια πριζα στο δωματιο των γονιων μου, επειδη κατι δεν μου ειχαν αγορασει... Βρωμαγε απιστευτα
είναι για 5,το λέω,βάζω 4 για να δω αν έχεις κάνει και πιο εξτρίμ πράγματα(είμαι σίγουρος βασικά),αλλά θα επανορθώσω μη φοβού

σάντο 4
τσίχλας 3
αλ 2(;)

πω μαλάκες αν είναι να διαβάζω εκθέσεις τη γαμήσαμε xD

1000The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 40 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 06 Φεβ 2016, 17:18

Aldark

Aldark

χαχαχ , ήμουν πολύ μικρός ρε , προφανώς θα έπαιρνα μέρος στην παράσταση , ξερωγω , i don't even remember πλέον:P

Τώρα θυμήθηκα τη μέγιστη σκανταλιά , που έκανα μάλλον μερικούς μήνες μετά όμως. Όταν μετακομίζαμε , βγάλαμε τα πόμολα από τις πόρτες γιατί το σπίτι θα ανακαινιζόταν...Βαριόμουν , οπότε πήρα τα πόμολα και άρχισα να τα πετάω για πλάκα στο δρόμο. Παραλίγο να κάνω ζημιές σε ανθρώπους και αμάξια...Οπότε έφαγα γερή τιμωρία =(

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης