Aldark έγραψε:Κάποιος ( :mueh:) , είχε γράψει με σκ*ατά στους τοίχους στις τουαλέτες των αγοριών βρισιές για τη γυμνασιάρχη και γενικά είχε πασαλείψει όλη την τουαλέτα :xD:. Κατηγορήθηκα εγώ και ο κολλητός μου βάναυσα , αλλά λόγω πρότερου έντιμου βίου δεν μας άγγιξαν....
δεν κατάλαβα τελικά αν το έκανες εσύ,αλλά και να μην το έκανες δεν μου φαίνεται και γ*** τις σκαταλιές..σε φάση:
-μαλάκες τελευταία ώρα κοπάνα!!
-όχι ρε μην είσαι μαλάκας,θα αλείψουμε με σκατά τις τουαλέτες του σχολείου!!!
-ναι ρε φίλε,αυτός είσαι!!
2 για την όλη κατάσταση
Tcixlas έγραψε:αν το εκανες είσαι σίχαμα,,, αν οχι τσαμπα το εβαλες χαχαχαχα λοιπόν πάμε με ένα παουερφουλ... κάτι για το οποίο ντρεπομαι πάρα πολύμιας και πλεον είμαι φιλόζωος πολύ,(οσο κι αν δε μπορώ τις γάτες τις σέβομαι... πηγαινα πρώτη δημοτικού ο σατανικός και πλησίαζα τα γατάκια και τους εκανα ψιψιψι έρχονταν στα πόδια μου και μόλις καβαλούσαν το κουτεπιέ τους έριχνα σουτ απο την κοιλίά όπως ήταν και τα ριχνά στον αέρα κια μακριά.... το χα κάνει πάνω απο 5-6 φορές και τώρα ντρέπομαι αλήθεια.... αλλά το χειρότερο, μια φορά έριξα σε γάτα με αεροβόλο αερίου 3η δημοτικού και της εβγαλα το μάτι, βεβαια μετά έκλαιγα για το γατάκι χαχαχα
για τα σούτια θα σου έδινα 3,αλλά θέλω να διαβάσω άλλη μια τρελή σου ιστορία πριν νικήσεις(δίκαια,είσαι λόκο με τα όλα του
και ο σάντοκαν άργησε να μπει),οπότε 2 κι εσύ
SANDOKANTHANOS έγραψε:Έλεγα να συνεχίσω με τα χαμηλών τόνων αλλά εσείς πιάσατε κορυφή. Ας πω και εγώ τα καμώματά μου.
Στο γυμνάσιο κάθε φορά που χτυπούσε το κουδούνι για έξω και ήταν μεγάλο το διάλειμμα πηγαίναμε στο θρανίο ενός παιδιού, παίρναμε ότι είχε πάνω και βάζαμε ένα άλλο θρανίο από πάνω ανάποδα. Παίρναμε τέσσερις καρέκλες και τις βάζαμε πάνω στο κάθε πόδι του θρανίου και πάνω στις καρέκλες και από ένα βιβλίο. Ό,τι περίσευε από τα βιβλία τα αδειάζαμε στο θρανίο και η τσάντα έμενε κενή. Παίρναμε τον κάδο και βάζαμε την τσάντα από πάνω και το αναποδογυρνούσαμε γρήγορα με τον κάδο με τον πάτο προς τα πάνω. Αν έπαιρνε τον κάδο από πάνω θα χύνονταν όλα τα σκουπίδια στην τσάντα. Μετά αφήναμε το θρανίο έτσι μέχρι να χτυπήσει κουδούνι για μέσα και να μπει. Εμείς τότε καθόμασταν στην έδρα και κάναμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είχε καταλάβει προφανώς ότι το κάναμε εμείς και λέει σε μια φάση "Θα το αφήσω να το δει η κυρία" όμως όταν μπήκε η φιλόλογος που είχαμε του είπε να φτιάξει το θρανίο του όπως ήταν και τα έβαλε με αυτόν. xD Δεν μετανιώνω γιατί ήταν μαλάκας και αν μια μέρα δεν ασχολούσουν μαζί του θα σου έκανε κάποια μαλακία αν ήταν τριγύρω.
4
καπετάν παλάβρας 29
swordsman παλάβρας 26
navigator παλάβρας 22