πετουσα απο το μπαλκονι μου νερομπομπες στην πιτσαρια απο κατω στα τραπεζια και τα ακουσα ασχημα απο το αφεντικο οποτς πηγα στο πισω μπαλκονι και εριχνα σε ανοιχτα παραθυρα και κατι εσπασα μεσα και η αλλη εκανε σα μουρλη χαχαχαχχα με επιασαν οι δικοι μου και μου εκαναν φιστινγκ χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
1002 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 06 Φεβ 2016, 23:20
Johnyman
τώρα κάτι κάνουμε! τσίμπα το 4άριAldark έγραψε:χαχαχ , ήμουν πολύ μικρός ρε , προφανώς θα έπαιρνα μέρος στην παράσταση , ξερωγω , i don't even remember πλέον:P
Τώρα θυμήθηκα τη μέγιστη σκανταλιά , που έκανα μάλλον μερικούς μήνες μετά όμως. Όταν μετακομίζαμε , βγάλαμε τα πόμολα από τις πόρτες γιατί το σπίτι θα ανακαινιζόταν...Βαριόμουν , οπότε πήρα τα πόμολα και άρχισα να τα πετάω για πλάκα στο δρόμο. Παραλίγο να κάνω ζημιές σε ανθρώπους και αμάξια...Οπότε έφαγα γερή τιμωρία =(
εδώ ταυτίζομαι πλήρως(ίσως εσύ έγινες λίγο πιο εξτρίμ απ'ότι εγώ) οπότε 5 για τις good old daysTcixlas έγραψε:πετουσα απο το μπαλκονι μου νερομπομπες στην πιτσαρια απο κατω στα τραπεζια και τα ακουσα ασχημα απο το αφεντικο οποτς πηγα στο πισω μπαλκονι και εριχνα σε ανοιχτα παραθυρα και κατι εσπασα μεσα και η αλλη εκανε σα μουρλη χαχαχαχχα με επιασαν οι δικοι μου και μου εκαναν φιστινγκ χαχαχα
τσιχλάκος 8
αλούκος 6
σαντούλης 4 και περιμένω διπλή απάντηση και άντε να παίξει και κανένας ακόμα
1003 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 07 Φεβ 2016, 01:33
Tcixlas
λοιπόν θα πάω σε κάτι σκληρό για τα δεδομένα φόρουμ με έχουν πει και ψυχάκια γι αυτό :p ήμουν 3η δημοτικού και με στέλνει η γιαγιά να φέρω τα αυγά απο το θερμοκήπιο δίπλα στο κοτέτσι... πάω λοιπόν εγώ καμαρωτός αλλά υπολόγιζα χωρίς το κοκκόρι... μου ορμάει ο πουσταράς κι αρχίζει να πηδάει πάνω μου. Χέζομαι εγώ αρπάζω το κλαδευτήρι για τα δέντρα το μεγάλο και στην επόμενη που πάει να πηδήξει τον ψαλιδίζω και του κόβω το λαιμό, πέφτει κάτω το κοκκόρι και να χτυπιέται... άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας ήταν ο μεγάλος κόκκορας και θα γινόταν σύντομα κοκκινιστός με μακαρόνια για τον πατέρα μου(αγαπημένος της γιαγιάς μου) λέω τι θα κάνω τώρα? αφού πεθανε τελικά το ζωντανό μου κοψε του ψυχάκια για να το καλύψω και του κόβω τα ποδάρια τα αφήνω εκεί μέσα και πάω και πετάω τον υπόλοιπο στη λαγκάδα στην άκρη του χωριού μέχρι να γυρισω η γιαγιά μου είχε βρει το κοκκόρι και φώναζε για αλεπου(έπιασε το κόλπο μου)
αργότερα χρόνια μετά της το είπα κια μου είπε ότι έπρεπε να τον παω να τον ξάνει κοκκινιστό :p αλλά τα ακουσα πάλι
αργότερα χρόνια μετά της το είπα κια μου είπε ότι έπρεπε να τον παω να τον ξάνει κοκκινιστό :p αλλά τα ακουσα πάλι
1004 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 07 Φεβ 2016, 03:05
Aldark
:noway:wtf bro. Ταραντίνος μας βγήκες.
Παρόμοια ιστορία με την πάνω για εμένα , μόνο που λίγο μεγαλύτερος μία κυριακή βαριόμουν...Οπότε βγήκα έξω στο μπαλκόνι περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα...Πήρα τα μανταλάκια κι άρχησα να παίζω...Ξαφνικά ένα μανταλάκι μου έπεσε σε ένα διπλανό χαμηλότερο σπίτι. Ξαφνιάστηκα αλλά είχε πλάκα να τα πετάς και να βάζεις στόχο. Οπότε πέταξα τα περισσότερα μανταλάκια μας στα γύρω σπίτια και κήπους. Περιττό να πω ότι πάλι τιμωρήθηκα :teme:
Παρόμοια ιστορία με την πάνω για εμένα , μόνο που λίγο μεγαλύτερος μία κυριακή βαριόμουν...Οπότε βγήκα έξω στο μπαλκόνι περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα...Πήρα τα μανταλάκια κι άρχησα να παίζω...Ξαφνικά ένα μανταλάκι μου έπεσε σε ένα διπλανό χαμηλότερο σπίτι. Ξαφνιάστηκα αλλά είχε πλάκα να τα πετάς και να βάζεις στόχο. Οπότε πέταξα τα περισσότερα μανταλάκια μας στα γύρω σπίτια και κήπους. Περιττό να πω ότι πάλι τιμωρήθηκα :teme:
1005 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 07 Φεβ 2016, 03:32
Santouryuu
Μια γειτονισα ειχε κοτες και καθε μερα ο κοκορας επρηζε ορχεις γιατι λαλουσε 5 το πρωι (εσενα παιρνω μα το κλεινω πριν μιλησω) επι καθημερινης βασεως...
Μια μερα η μανα μου μαζευε κατι φαγια, νομιζω ηταν φλουδες καρπουζιου... Οταν την ρωτησα τι τα θελει, μου απαντησε οτι ηταν για τις κοτες της γειτονισας και ετσι οταν δεν κοιτουσε πηρα ενα μπαϊγκον σπρεϊ και το γεμισα μπας και ψοφησουν
Ευτυχως δεν ψοφησαν παντως :Ρ
----------------------------------------------------------------------------------------
Στο παλιο μας σπιτι ειχαμε μεγαλο κηπο και μαζευομασταν μερικες φορες για παιχνιδι... Και επειδη ειμασταν παιδια βαριομασταν να ανεβαινουμε στο σπιτι οταν μας καλουσε η φυση και ετσι κατουρουσαμε σε μια συκια... Αυτη η συκια λοιπον εκει που δεν εβγαζε καρπο, μετα που αρχισαμε να κανουμε την αναγκη μας εκει, εκανε κατι συκα... Ερχοντουσαν δε συγγενεις απο το χωριο και ελεγαν ουτε στο χωριο δεν εχουν δεντρο να κανει τοσο νοστιμα συκα... Η συκια παντως δεν υπαρχει πλεον :(
Μια μερα η μανα μου μαζευε κατι φαγια, νομιζω ηταν φλουδες καρπουζιου... Οταν την ρωτησα τι τα θελει, μου απαντησε οτι ηταν για τις κοτες της γειτονισας και ετσι οταν δεν κοιτουσε πηρα ενα μπαϊγκον σπρεϊ και το γεμισα μπας και ψοφησουν
----------------------------------------------------------------------------------------
Στο παλιο μας σπιτι ειχαμε μεγαλο κηπο και μαζευομασταν μερικες φορες για παιχνιδι... Και επειδη ειμασταν παιδια βαριομασταν να ανεβαινουμε στο σπιτι οταν μας καλουσε η φυση και ετσι κατουρουσαμε σε μια συκια... Αυτη η συκια λοιπον εκει που δεν εβγαζε καρπο, μετα που αρχισαμε να κανουμε την αναγκη μας εκει, εκανε κατι συκα... Ερχοντουσαν δε συγγενεις απο το χωριο και ελεγαν ουτε στο χωριο δεν εχουν δεντρο να κανει τοσο νοστιμα συκα... Η συκια παντως δεν υπαρχει πλεον :(
1006 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 07 Φεβ 2016, 10:42
Tcixlas
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σάντο έχω παρόμοια ιστορία αργότερα :p παρεπιπτόντως αυτό που είπα πάνω αλ είναι αλήθεια, έκανα τη μαλακία να το γράψω σε έκθεση στην 4η δημοτικού και η δασκάλα φώναξε τους δικους μου και τους το έδωσε... :buhu:
1007 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 01:07
Johnyman
5 φοβάμαι να βάλω παρακάτωTcixlas έγραψε:λοιπόν θα πάω σε κάτι σκληρό για τα δεδομένα φόρουμ με έχουν πει και ψυχάκια γι αυτό :p ήμουν 3η δημοτικού και με στέλνει η γιαγιά να φέρω τα αυγά απο το θερμοκήπιο δίπλα στο κοτέτσι... πάω λοιπόν εγώ καμαρωτός αλλά υπολόγιζα χωρίς το κοκκόρι... μου ορμάει ο πουσταράς κι αρχίζει να πηδάει πάνω μου. Χέζομαι εγώ αρπάζω το κλαδευτήρι για τα δέντρα το μεγάλο και στην επόμενη που πάει να πηδήξει τον ψαλιδίζω και του κόβω το λαιμό, πέφτει κάτω το κοκκόρι και να χτυπιέται... άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας ήταν ο μεγάλος κόκκορας και θα γινόταν σύντομα κοκκινιστός με μακαρόνια για τον πατέρα μου(αγαπημένος της γιαγιάς μου) λέω τι θα κάνω τώρα? αφού πεθανε τελικά το ζωντανό μου κοψε του ψυχάκια για να το καλύψω και του κόβω τα ποδάρια τα αφήνω εκεί μέσα και πάω και πετάω τον υπόλοιπο στη λαγκάδα στην άκρη του χωριού μέχρι να γυρισω η γιαγιά μου είχε βρει το κοκκόρι και φώναζε για αλεπου(έπιασε το κόλπο μου)
χαχαχαχα τι είσαι εσύ ρε.ωραίος! (?)
αλήτης!!! χαχαχαχαχα πάρε 3 αφού μπήκες και τιμωρία,κανονικά για 2 είσαι :xD:Aldark έγραψε::noway:wtf bro. Ταραντίνος μας βγήκες.
Santouryuu έγραψε:Μια γειτονισα ειχε κοτες και καθε μερα ο κοκορας επρηζε ορχεις γιατι λαλουσε 5 το πρωι (εσενα παιρνω μα το κλεινω πριν μιλησω) επι καθημερινης βασεως...
5 κι εσύ για το πρώτο,απ'ότι φαίνεται τα κοκόρια σας βγάζουν την καλύτερη πλευρά σας.για το άλλο 3,εντάξει πιπί σας κάνετε ουσιαστικά στη φύση,πλάκα είχε πάντως που εξυμνούσαν τα σύκα οι συγγενείς
κοκοροσφάχτης 13
παραλίγο κοκοροσφάχτης 12
αλητάμπουρας 9
1008 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 03:38
Aldark
είναι πολύ Gangstas οι συμπαίχτες μου δεν τους πιάνω με τίποτα :P
Χμμμ...πώς να κοντράρω..
Α μια φορά , έπιασε φωτιά στην κουζίνα μια χύτρα στο χωριό και ήμουν ο μόνος που το είδε αυτό...Για να μη με μαλώσουν την έκανα έξω και κρύφτηκα κάπου στο χωράφι...Όσο οι άλλοι είχαν τις φωτιές εγώ άραζα
Χμμμ...πώς να κοντράρω..
Α μια φορά , έπιασε φωτιά στην κουζίνα μια χύτρα στο χωριό και ήμουν ο μόνος που το είδε αυτό...Για να μη με μαλώσουν την έκανα έξω και κρύφτηκα κάπου στο χωράφι...Όσο οι άλλοι είχαν τις φωτιές εγώ άραζα
1009 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 13:57
Tcixlas
λοιπόν πάμε παλι να σε φάω κι εδώ
με βγάλατε κοκκοροσφάχτη?
με έχουν πει κι άλλα, δε θα το πω για το game αλλά για να ανεβάσω το psycho meter μου... έχω σουβλίσει τζίτζικα με οδοντογλυφίδα και τον έψηνα με αναπτήρα μέχρι που κάηκε το χέρι μου γύρω γύρω :xD:
έχω κι άλλα μανς... πήγαμε με τα ξαδέρφια στο χωριό πάνω στο βουνό που είχε ο ένας ξάδερφος να ταίσει κάτι γουρούνια, και στο γυρισμό με τα πόδια σταματάμε σε μια πηγή για νερό, κι αρχίζουμε να κάνουμε διαγωνισμό με πέτρες, κι αρχίζουν οι 2 μαλακες να πετάνε κοτρώνες και καλά ποιος θα την πετάξει πιο μακριά και παίρνω κι εγώ μία και την ρίχνω και σκάει πανω σε μια σωλήνα και τη σπάει και χαλάει η βρύση(απο κει ποτίζανε χωράφια ζωντανα κλπ :p) μας βλέπει ενας ακούγωντας το θόρυβο κι αρχίζει παναγίες κλπ και μας παίρνει στο κυνήγι με παντόφλες εμείς αρχίζουμε τρέχοντας στα χωράφια εκεί πηδάμε ένα φράχτη και ένα γκρεμουδάκι να ξεφύγουμε και πέφτω σε ένα μικροβαλτάκι και γίνομαι σκατά τεσπά αρχισε ο άλλος μουρλός να πυροβολάει στον αέρα για να μας τρομάξει τρομοκρατηθήκαμε εμείς και να τρέχουμε του σκοτωμού βγαίνουμε στο δρόμο και τρέχοντας μέχρι το χωριό, και περνάει απο πίσω με το αμάξι και λέω στους άλλους κρυφτείτε να μην μας αναγνωρίσει, έλα που δεν ήξερα ότι πίσω ημουν σκατα απο το βάλτο και μας αναγνώρισε, και τα άκουσα απο το χωριό και έφαγα και ξύλο απο τους δικούς μου
με έχουν πει κι άλλα, δε θα το πω για το game αλλά για να ανεβάσω το psycho meter μου... έχω σουβλίσει τζίτζικα με οδοντογλυφίδα και τον έψηνα με αναπτήρα μέχρι που κάηκε το χέρι μου γύρω γύρω :xD:
έχω κι άλλα μανς... πήγαμε με τα ξαδέρφια στο χωριό πάνω στο βουνό που είχε ο ένας ξάδερφος να ταίσει κάτι γουρούνια, και στο γυρισμό με τα πόδια σταματάμε σε μια πηγή για νερό, κι αρχίζουμε να κάνουμε διαγωνισμό με πέτρες, κι αρχίζουν οι 2 μαλακες να πετάνε κοτρώνες και καλά ποιος θα την πετάξει πιο μακριά και παίρνω κι εγώ μία και την ρίχνω και σκάει πανω σε μια σωλήνα και τη σπάει και χαλάει η βρύση(απο κει ποτίζανε χωράφια ζωντανα κλπ :p) μας βλέπει ενας ακούγωντας το θόρυβο κι αρχίζει παναγίες κλπ και μας παίρνει στο κυνήγι με παντόφλες εμείς αρχίζουμε τρέχοντας στα χωράφια εκεί πηδάμε ένα φράχτη και ένα γκρεμουδάκι να ξεφύγουμε και πέφτω σε ένα μικροβαλτάκι και γίνομαι σκατά τεσπά αρχισε ο άλλος μουρλός να πυροβολάει στον αέρα για να μας τρομάξει τρομοκρατηθήκαμε εμείς και να τρέχουμε του σκοτωμού βγαίνουμε στο δρόμο και τρέχοντας μέχρι το χωριό, και περνάει απο πίσω με το αμάξι και λέω στους άλλους κρυφτείτε να μην μας αναγνωρίσει, έλα που δεν ήξερα ότι πίσω ημουν σκατα απο το βάλτο και μας αναγνώρισε, και τα άκουσα απο το χωριό και έφαγα και ξύλο απο τους δικούς μου
1010 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 14:01
Gol. D. Russ
ε ειστε και πολυ μικροι μικροι στα 11 μου μαζι με την παρεα μου αλλα 4-5 ατομα καναμε την πρωτη οργανωμενη μας ληστεια η οποια στεφθηκε με απολυτη επιτυχια και κλεψαμε 12 μπαμπαλου [ τα παγωτα ] !
1011 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 14:31
Tcixlas
νιου πλειερ ναις.... και δε σας πιασανε ποτε?
1013 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 14:44
Tcixlas
το γραψα νωρίτερα αλλά εμένα με πιάσανε στην πρώτη καλή προσπάθεια και έφαγα ξυλίκι και μου πήραν πίσω τα πάντα :p εκτός απο 3 τσιχλες που χα μπουκώσει ήδη στο στομα κια μια σοκολατα
1014 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 14:46
Gol. D. Russ
χαχα ελα να σου κανω μαθηματα , απο τα 11 μεχρι την 3η γυμνασιου εκλεβα περιπτερα , κυλικεια , μινι μαρκετ. και την εκανα κυριoς παντα ομως ειχα τσιλιαδορο ;)
1015 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 14:48
Tcixlas
μπα εγώ δεν ήμουν πολυ΄του στυλ ήμουν τίμιος και κανα 2 φορές που δοκίμασα ξανα(απο δικους μου πάντα) μετά απο τις τύψεις μου τα δινα πισω :p γενικα είμαι φονιάς αλλα όχι κλεφτης χαχαχα
1016 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 15:28
Aldark
wtf russ , αλητάμπουρας , κάτσε να καλέσω τους τσέους..
1018 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 15:37
Gol. D. Russ
μεγαλωσα με προτυπο τον 2PaC τι νομιζατε χΔ
1019 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 08 Φεβ 2016, 16:19
Tcixlas
έλα αρκετά με το οφ περιμενουμε τζονι για βαθμολογία
1020 Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 10 Φεβ 2016, 22:44
Kamikaze
Όταν ήμουν μικρός(1-2 ετών) άνοιγα τα ντουλάπια, πετούσα ότι είχε μέσα έξω και έμπαινα μέσα. Έριχνα το χριστουγεννιάτικο δέντρο αν δεν είχα τι να κάνω και για να σπάσω περισσότερη πλάκα πήγαινα στα τραπέζια και τραβούζα το τραπεζομάντηλο με αποτέλεσμα ό,τι είχε πάνω να πέσει.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παλαιότερα στο χωριό μου όταν παίζαμε κρυφτοκυνηγητό κρυβόμασταν και μέσα σε σπίτια(σε αυλές), ε και μια φορά ένας κύριος δεν ήθελε να κρυφτούμε στην αυλή του και μας έδιωξε. Το βράδυ πήραμε αυγά, πέτρες και απορρυπαντικό και πήγαμε και μπήκαμε κρυφά στην αυλή του. Πετάξαμε αυγά στον τοίχο και στα παράθυρα, πέτρες στα παραθυρόφυλλα και έριξα απορρυπαντικό μέσα στις παντόφλες του.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε κρυφτοκυνηγητό πάλι ξέραμε ένα σπίτι που χτίστηκε πρόσφατα και οι ιδιοκτήτες δεν πατούσαν παρά για μερικές μέρες όπου μετά έφευγαν πάλι για καιρό. Έτσι πηγαίναμε στην αυλή και κρυβόμασταν μιας και η είσοδος ήταν μέσα σε ένα στενό που ήταν παρακλάδι ενός άλλου στενού. Η αυλή ήταν μεγάλη και κατηφορική. Έτσι χτίσαμε κάτι σαν οχυρό με τραπέζια και καρέκλες στην πάνω μεριά έτσι ώστε αν μας βρουν λόγω φασαρίας(ε με μια παρέα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σε μια χ ηλικία είναι σαν να επιβάλλεται να κάνεις φασαρία), να καθυστερήσουν να φτάσουν κάτω να μας βρουν και να έχουμε προλάβει να φύγουμε. Είχαμε βάλει και μια κουβέρτα για να μην φαινόμαστε από μια πλευρά που η αυλή έβλεπε στο δρόμο. Περιττό να πω πως οι άνθρωποι έφτιαχναν το σπίτι τους όπως το είχαν αφήσει για να πάμε εμείς την ίδια μέρα που έφευγαν να το τροποποιήσουμε πάλι όπως θέλαμε.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έξω από το χωριό μου έχει ένα εκκλησάκι. Εκεί είχε πάρει ένα παιδί πολλά δυναμητάκια διαφόρων κατηγοριών και τα ρίχναμε. Επειδή είμασταν μεγάλη παρέα (20+ άτομα) μαζεύτηκαν κάτι γιαγιάδες και πήγαν στο σπίτι ενός παιδιού και κάνανε παράπονα σε γονείς, στη γιαγιά του δεν θυμάμαι και τον πήρε τηλέφωνο να σταματήσουμε μιας και ήταν περασμένες 12. Εμείς συνεχίσαμε γιατί πολύ απλά το παιδί δεν ήταν στην "κλίκα" μας και αυτός rageαρε. Είχε πλάκα γιατί τα άκουσε αυτός μετά. :P
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παλαιότερα στο χωριό μου όταν παίζαμε κρυφτοκυνηγητό κρυβόμασταν και μέσα σε σπίτια(σε αυλές), ε και μια φορά ένας κύριος δεν ήθελε να κρυφτούμε στην αυλή του και μας έδιωξε. Το βράδυ πήραμε αυγά, πέτρες και απορρυπαντικό και πήγαμε και μπήκαμε κρυφά στην αυλή του. Πετάξαμε αυγά στον τοίχο και στα παράθυρα, πέτρες στα παραθυρόφυλλα και έριξα απορρυπαντικό μέσα στις παντόφλες του.
Σε κρυφτοκυνηγητό πάλι ξέραμε ένα σπίτι που χτίστηκε πρόσφατα και οι ιδιοκτήτες δεν πατούσαν παρά για μερικές μέρες όπου μετά έφευγαν πάλι για καιρό. Έτσι πηγαίναμε στην αυλή και κρυβόμασταν μιας και η είσοδος ήταν μέσα σε ένα στενό που ήταν παρακλάδι ενός άλλου στενού. Η αυλή ήταν μεγάλη και κατηφορική. Έτσι χτίσαμε κάτι σαν οχυρό με τραπέζια και καρέκλες στην πάνω μεριά έτσι ώστε αν μας βρουν λόγω φασαρίας(ε με μια παρέα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σε μια χ ηλικία είναι σαν να επιβάλλεται να κάνεις φασαρία), να καθυστερήσουν να φτάσουν κάτω να μας βρουν και να έχουμε προλάβει να φύγουμε. Είχαμε βάλει και μια κουβέρτα για να μην φαινόμαστε από μια πλευρά που η αυλή έβλεπε στο δρόμο. Περιττό να πω πως οι άνθρωποι έφτιαχναν το σπίτι τους όπως το είχαν αφήσει για να πάμε εμείς την ίδια μέρα που έφευγαν να το τροποποιήσουμε πάλι όπως θέλαμε.
Έξω από το χωριό μου έχει ένα εκκλησάκι. Εκεί είχε πάρει ένα παιδί πολλά δυναμητάκια διαφόρων κατηγοριών και τα ρίχναμε. Επειδή είμασταν μεγάλη παρέα (20+ άτομα) μαζεύτηκαν κάτι γιαγιάδες και πήγαν στο σπίτι ενός παιδιού και κάνανε παράπονα σε γονείς, στη γιαγιά του δεν θυμάμαι και τον πήρε τηλέφωνο να σταματήσουμε μιας και ήταν περασμένες 12. Εμείς συνεχίσαμε γιατί πολύ απλά το παιδί δεν ήταν στην "κλίκα" μας και αυτός rageαρε. Είχε πλάκα γιατί τα άκουσε αυτός μετά. :P
1021 Απ: The ___ challenge Official Topic Πεμ 11 Φεβ 2016, 13:21
Tcixlas
to point είναι να βαθμολογέι ο τζόνις οπότε όχι τόσα πολλα :p δεν ξέρω αν θα σου πιάσει τους προηγούμενους γύρους αλλά μάλλον το ξεχασε
1022 Απ: The ___ challenge Official Topic Πεμ 11 Φεβ 2016, 13:51
Johnyman
όχι,εδώ είμαι,θα τους βαθμολογήσω μωρέ,αλλά από εδώ και πέρα 1 ιστορία ανά γύρο.κάνω έντιτ αργότερα
1023 Απ: The ___ challenge Official Topic Πεμ 11 Φεβ 2016, 14:12
Tcixlas
αντε και σου χω το 10 το καλό
1024 Απ: The ___ challenge Official Topic Πεμ 11 Φεβ 2016, 19:40
Johnyman
όχι τόσο αλητία,αλλά ένα 3 για το σκηνικόAldark έγραψε:είναι πολύ Gangstas οι συμπαίχτες μου δεν τους πιάνω με τίποτα :P
Χμμμ...πώς να κοντράρω..
5!υπερπαραγωγή!!Tcixlas έγραψε:λοιπόν πάμε παλι να σε φάω κι εδώ
άντε 3,γιατί δεν σας έπιασανGol. D. Russ έγραψε:ε ειστε και πολυ μικροι μικροι στα 11 μου μαζι με την παρεα μου αλλα 4-5 ατομα καναμε την πρωτη οργανωμενη μας ληστεια η οποια στεφθηκε με απολυτη επιτυχια και κλεψαμε 12 μπαμπαλου [ τα παγωτα ] !
ξαναγυρνάμε στα κλασσικά,3SANDOKANTHANOS έγραψε:Όταν ήμουν μικρός(1-2 ετών) άνοιγα τα ντουλάπια, πετούσα ότι είχε μέσα έξω και έμπαινα μέσα. Έριχνα το χριστουγεννιάτικο δέντρο αν δεν είχα τι να κάνω και για να σπάσω περισσότερη πλάκα πήγαινα στα τραπέζια και τραβούζα το τραπεζομάντηλο με αποτέλεσμα ό,τι είχε πάνω να πέσει.
κλασσικές αξίες,3
κλασσική σκανταλία,3+1 γιατί ήταν σε ξένο άνθρωπο
ωραία σκηνικά,αλλά χαμηλά στην κλίμακα αλητείας.2
λόκο 18
παραλίγο κοκοροσφάχτης 12 ++ αν θέλεις να παίξεις πες δύο
αλητάμπουρας 12
σάντοκαν 12
1025 Απ: The ___ challenge Official Topic Πεμ 11 Φεβ 2016, 21:02
Tcixlas
λοιπόν πάμε σε ένα απο τα επικότερα που έχω κάνει
είχαμε στο χωρίο έναν τύπο που ήταν λίγο κούκου γενικά και σχετικά άγριος(μακάρι να ναι καλά ακόμα βέβαια στην υγεία του ο άνθρωπος είναι και μεγάλος πλεον)
είχε χάσει τη μητέρα του και πήγαινε κάθε μέρα σχεδόν εκεί και έκανε δουλειές στο μνήμα, βάζει ένας την ιδέα και πάμε και περνάμε ένα σωλήνα σπυρωτό που είχε ένας απο τον πατέρα του, και το αφήνουμε πίσω απο το μνήμα και κρυβόμαστε πίσω απο ένα μεγάλο θαμνο λίγο πιο πέρα, πάει ο τύπος να βάψει τα κάγκελα στο μνήμα και αρχίσαμε να φωνάζουμε με χοντρή φωνή όσο μπορούσαμε απο το σωλήνα να μην μας ακούσει, ΕΥΓΕΝΙΕΕΕΕΕ ΜΗ ΜΕ ΒΑΦΕΙΣ.... άρχισε αυτός κοιτούσε απο δω κι απο κει... ξανα εμείς ΕΥΓΕΝΙΕ ΕΙΠΕ ΜΗ ΜΕ ΒΑΦΕΙΣ, αρχισε αυτός να ρωτάει, μανα μ ακους είσαι εδώ?(δεν ξερω πως κρατηθήκαμε να μην γελαμε εκείνη την ώρα, βεβαια μετά στεναχωριόμουν για τον τύπο που σκεφτόμουν τι του καναμε) και άρχισε ο άλλος να του λέει με απογοήτευσες και δεν το περίμενα απο σένα αυτά, θα σε τιμωρήσω κλπ... και άρχισε αυτός έφυγε τρέχοντας απο τον πατο του χωριού να φτάσει πάνω....εκεί πεθαναμε στο γέλιο
είχαμε στο χωρίο έναν τύπο που ήταν λίγο κούκου γενικά και σχετικά άγριος(μακάρι να ναι καλά ακόμα βέβαια στην υγεία του ο άνθρωπος είναι και μεγάλος πλεον)
είχε χάσει τη μητέρα του και πήγαινε κάθε μέρα σχεδόν εκεί και έκανε δουλειές στο μνήμα, βάζει ένας την ιδέα και πάμε και περνάμε ένα σωλήνα σπυρωτό που είχε ένας απο τον πατέρα του, και το αφήνουμε πίσω απο το μνήμα και κρυβόμαστε πίσω απο ένα μεγάλο θαμνο λίγο πιο πέρα, πάει ο τύπος να βάψει τα κάγκελα στο μνήμα και αρχίσαμε να φωνάζουμε με χοντρή φωνή όσο μπορούσαμε απο το σωλήνα να μην μας ακούσει, ΕΥΓΕΝΙΕΕΕΕΕ ΜΗ ΜΕ ΒΑΦΕΙΣ.... άρχισε αυτός κοιτούσε απο δω κι απο κει... ξανα εμείς ΕΥΓΕΝΙΕ ΕΙΠΕ ΜΗ ΜΕ ΒΑΦΕΙΣ, αρχισε αυτός να ρωτάει, μανα μ ακους είσαι εδώ?(δεν ξερω πως κρατηθήκαμε να μην γελαμε εκείνη την ώρα, βεβαια μετά στεναχωριόμουν για τον τύπο που σκεφτόμουν τι του καναμε) και άρχισε ο άλλος να του λέει με απογοήτευσες και δεν το περίμενα απο σένα αυτά, θα σε τιμωρήσω κλπ... και άρχισε αυτός έφυγε τρέχοντας απο τον πατο του χωριού να φτάσει πάνω....εκεί πεθαναμε στο γέλιο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης