Λοιπον μετα απο κιρο που ελειπα καταφερα να διαβασω και εγω το τσαπτερ....ηταν παρα πολυ καλο φαινεται απο χιλιομετρα το ταλεντο του Οντα...εδειξε πολυ MARINES και γουσταρα...εδειξε και τον παλιο Admiral...και W.T.F τελειωσαν οι μερες του Γκαρπ και του Σενγκακου??? Ο Ακαινυ πρεπει να γινει Φλιτ....να τελικα τι εκανε ο Λουφυ και ολοι εμειναν μαμακες ξναπηγε πισω θελει γερα κοτσια αλλα ειχε και καλη παρεα....οσο για τον Κιντ πολυ κακος ο τυπος τους σταυρωσε τους καημενους τους αντιπαλους του....ηταν ολα πολυ καλα...αν και ομολοφω οτι επειδη ελειπα δεν ειχα δει τα σποιλερ για να ειμαι προετοιμασμενος και οταν τα διαβασα μου ηρθε ντουβρουτζας...ρε τελικα εκεινη η καμπανα τι διαολο ειναι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
602 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 00:22
Dr. Jimalicious
Η καμπάνα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πειρατικής εποχής...
Το κεφάλαιο ήταν τρομερό με τρελές εξελίξεις και πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια...
Το κεφάλαιο ήταν τρομερό με τρελές εξελίξεις και πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια...
603 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 00:56
????????
βασικα οχι αυτη ειν η καμπανα των μαρινε και χτυπαει καθε χρονο για να δηλωσει τη αλλαγη του χρονου...οι μερινε την χτυπανε 8φορες για να δειξουν οτι ενας χρονος περασε αλλα ο λουφυ τν χτυπησε 16φορες(ενα τ κρατουμενο)+ οτι στ ταοου τ λουφη ειδαμε ενα 2(2κρατουμενο)=αρχισε να βγαινει η βρομα για πιθανη συναντηση των SH σε 2χρονια και αυτα τα 2 χρονια θα εχουμε timeskipJim McDuck έγραψε:Η καμπάνα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πειρατικής εποχής...
604 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 02:08
Go.D.yo
Ρε παιδια...τα μπερδευετε ολα!!
Ο Οντα δεν μας εδωσε ολες αυτες τις πληροφοριες για να μας τρελανει μονο,αλλα και να μας δωσει μια απο τις πολλες εννοιες αυτης της ρημαδας της καμπανας!!
Οι Marines λενε πως το εκανε για να κυρηξει πολεμο.
Οι Πειρατες πιστευουν πως το εκανε για να σηματοδωτησει το τελος της παλιας εποχης και της εναρξης μιας καινουριας.
Και το πληρωμα του Λουφι καταλαβε το μηνυμα που εστειλε ο ιδιος.
Εγω νομιζω πως ο Λουφι το εκανε μονο για το μηνυμα αλλα και παραλληλα η πραξη αυτη σημαινει και καποια απο τα παραπανω που προανεφερα.Δεν μας εδειξε τον Killer ετσι στα καλα καθουμενα να φιλοσοφει μονο και μονο για να μας μπερδεψει.!!!
Ο Οντα δεν μας εδωσε ολες αυτες τις πληροφοριες για να μας τρελανει μονο,αλλα και να μας δωσει μια απο τις πολλες εννοιες αυτης της ρημαδας της καμπανας!!
Οι Πειρατες πιστευουν πως το εκανε για να σηματοδωτησει το τελος της παλιας εποχης και της εναρξης μιας καινουριας.
Εγω νομιζω πως ο Λουφι το εκανε μονο για το μηνυμα αλλα και παραλληλα η πραξη αυτη σημαινει και καποια απο τα παραπανω που προανεφερα.Δεν μας εδειξε τον Killer ετσι στα καλα καθουμενα να φιλοσοφει μονο και μονο για να μας μπερδεψει.!!!
605 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 03:31
dem
Go.D.yo έγραψε:Ρε παιδια...τα μπερδευετε ολα!!
μα για αυτο επελεξε να στειλει το μηνυμα με αυτον τον τροπο. επειδη οι υπολοιποι τον εκλαμβανουν με αλλον τροπο απο τουs strawhats οποτε οι πιθανοτητα να "αποκωδικοποιηθει" το μηνυμα ειναι μικρη.
ray powa
606 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 05:25
Go.D.yo
Ναι..δεν λεω,αλλα υπαρχουν και διαφορες αλλες ερμηνειες που και αυτες ισχυουν και ειναι εξισου σημαντικες!Δεν ειναι μονο αυτο με τους στροχατ..!
Παντως οπως ειπε και ενας πιο πανω ή σε αλλη σελιδα δεν πιστευω πως ο Οντας θα του τραβουσε του Λουφι ενα ταττου ετσι στην ψυχρα μονο και μονο για να στειλει μνμ στους νακαμα...κατι αλλο θα λεει το ταττου λογικα!!
Μην ξεχναμε κιολας...τα ταττου ειναι και για ολη την ζωη!Δεν τον κοβω τον Λουφι να τριγυρναει στα κωλομπαρα του New World μεS A 2 Y μονο και μονο για να πει....
S=Sabaody
A=Archipelago
2=δυο
Y=Years
come ooonnn guys!!!
Υ.Γ. Φιλε dem δεν θυμαμαι που ηθελα να καταληξω στο προηγουμενο μου ποστ...αλλα θυμαμαι πως εκνευριστηκα επειδη σε προηγουμενες σελιδες καποιοι αρχιζαν να παρερμηνευουν την περιβοητη ΚΑΜΠΑΝΑ!!! :xD: :xD: :xD:
Παντως οπως ειπε και ενας πιο πανω ή σε αλλη σελιδα δεν πιστευω πως ο Οντας θα του τραβουσε του Λουφι ενα ταττου ετσι στην ψυχρα μονο και μονο για να στειλει μνμ στους νακαμα...κατι αλλο θα λεει το ταττου λογικα!!
Μην ξεχναμε κιολας...τα ταττου ειναι και για ολη την ζωη!Δεν τον κοβω τον Λουφι να τριγυρναει στα κωλομπαρα του New World με
S=Sabaody
A=Archipelago
2=δυο
Y=Years
come ooonnn guys!!!
Υ.Γ. Φιλε dem δεν θυμαμαι που ηθελα να καταληξω στο προηγουμενο μου ποστ...αλλα θυμαμαι πως εκνευριστηκα επειδη σε προηγουμενες σελιδες καποιοι αρχιζαν να παρερμηνευουν την περιβοητη ΚΑΜΠΑΝΑ!!! :xD: :xD: :xD:
607 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 13:25
Guest
καλά τα λες go.d.yo για την καμπάνα..υπάρχουν πολλές ερμηνείες και ο καθένας κατάλαβε ό,τι ήθελε..αλλά ο λούφυ το έκανε για το πλήρωμα πάνω απ'όλα..αν ήθελε να δώσει και κάποιο μήνυμα και στους άλλους αυτό είναι άλλη ιστορία
ακόμα και σωστές να είναι οι θεωρίες για τοs a 2 y
που σημαίνει shabody archipelagos 2 years,τα δίκα αρχικά γράμματα(s,a) σημαίνουν σίγουρα sabo,ace
ακόμα και σωστές να είναι οι θεωρίες για το
που σημαίνει shabody archipelagos 2 years,τα δίκα αρχικά γράμματα(s,a) σημαίνουν σίγουρα sabo,ace
608 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 13:29
HawkEyes Juracule
ναι οντως μπορει να μην ειναι 2 years αλλα το να γινει timeskip μου φαινεται πολυ πιθανο...
και με την καμπανα ακουστηκαν πολλα,ολα ειναι πιθανα και ισως και η καμπανα να σημαινει ολα αυτα...δλδ να ηταν ετσι ωστε να το καταλαβει αλλιως το πληρωμα,αλλιως οι Marines κτλ....
και με την καμπανα ακουστηκαν πολλα,ολα ειναι πιθανα και ισως και η καμπανα να σημαινει ολα αυτα...δλδ να ηταν ετσι ωστε να το καταλαβει αλλιως το πληρωμα,αλλιως οι Marines κτλ....
609 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 13:39
quenta
ναι βαικα τωρα που βλεπω την σελιδα με το τατοο το πρωτο δεν μου κανει για S me τπτ..και το 2ρο μου κανει ποιο πολυ για P me Χ απο πανω..το τα 2 τελευταια μου κανοθν για 2 και Υ..βασικα το πρωτο και το δευτερο γραμα νομιζω οτι απο πανω τους εχουν ενα μεγαλο Χ που πιανει και τα 2 πρωτα μαζι..
τωρα που τα βλεπω πιο πολυ μου κανουν για 8 ή 3 και O ή P..
PFFff δεν ξερω νομιζω οτι ο οντα δεν θελει να αποκαλυψει το μυνημα ακομα..οποτε οτι λεμε μαλλον ακυρο θα βγει..
τωρα που τα βλεπω πιο πολυ μου κανουν για 8 ή 3 και O ή P..
PFFff δεν ξερω νομιζω οτι ο οντα δεν θελει να αποκαλυψει το μυνημα ακομα..οποτε οτι λεμε μαλλον ακυρο θα βγει..
610 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 13:59
Guest
εγω πιστεύω ένα φόρο τιμής στους αδερφούς του θα έχει...σαν τον Ace που είχε για τον sabo
611 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 14:37
quenta
σε αυτη την περιπτωση,δλδ οτι το τατοο που εκανε δεν ειναι καποιο μηνυμα αλλα ειναι οπως λες φορος τιμης στα αντελφια του τοτε το μηνυμα ειναι μονο η καμπανα...δεν μενει και τπτ αλλο...
16 καμπανιες = 2 χρονια...πφφφφφ!!!
θα μας φαει μεχρι να μας αποκαλυψει ο οντα τι ηθελε να πει..
καλα τον λεμε σαδομαζοχα τον τυπο..ολο κατι τετοια κανει και ειναι ολος ο κοσμος στο τί,μα,πως,γιατι,ποτε,θα?
ελπιζω μονο να μην μας ζαλησει αλλο..στα τελευταια 2-3 κεφαλαια ποσα ειναι μας εχει χωμενους στην απορεια...τι εκανε ο λουφι?,τι γινεται?,τι θελει να πει ο ποιητης?
ε αμαν πια φτανει!!!!
ελπιζω να μας αποκαλυψει τα παντα στο επομενο κεφαλαιο..και οταν λεω τα παντα τα παντα..δεν ξερω ας φτιαξει και αυτος 25 σελιδες οπως εκανε στο fairy tail o allos..
θελω να μαθω τα παντα στο επομενο τσπαπτερ..τι λενε τα πονεγκριφ,που εινα και τι ειναι το one piece,ti ειναι the will of D. , αν θα παντρευτει την χανκοκ ο λουφι,αν θα γινει βασιλας..τα παντα...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!
νταξ φτανουν οι βλακιες μου κουραστικα..
16 καμπανιες = 2 χρονια...πφφφφφ!!!
θα μας φαει μεχρι να μας αποκαλυψει ο οντα τι ηθελε να πει..
καλα τον λεμε σαδομαζοχα τον τυπο..ολο κατι τετοια κανει και ειναι ολος ο κοσμος στο τί,μα,πως,γιατι,ποτε,θα?
ελπιζω μονο να μην μας ζαλησει αλλο..στα τελευταια 2-3 κεφαλαια ποσα ειναι μας εχει χωμενους στην απορεια...τι εκανε ο λουφι?,τι γινεται?,τι θελει να πει ο ποιητης?
ε αμαν πια φτανει!!!!
ελπιζω να μας αποκαλυψει τα παντα στο επομενο κεφαλαιο..και οταν λεω τα παντα τα παντα..δεν ξερω ας φτιαξει και αυτος 25 σελιδες οπως εκανε στο fairy tail o allos..
θελω να μαθω τα παντα στο επομενο τσπαπτερ..τι λενε τα πονεγκριφ,που εινα και τι ειναι το one piece,ti ειναι the will of D. , αν θα παντρευτει την χανκοκ ο λουφι,αν θα γινει βασιλας..τα παντα...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!
νταξ φτανουν οι βλακιες μου κουραστικα..
612 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 14:38
IwantCookie
ναι αλλά ο Ace δεν ήξερε σίγουρα ότι ο σαμπο παίθανε..εκτός αν το έμαθε πιο μετά και δεν το ξέρουμε...
και συμφωνώ με αυτή την άποψη (το έχω πει και πιο πάνω)
όσο για τα άλλα 2 γράμματα...δεν νομίζω το 3ο να είναι 2.. πρώτων γιατί σιγά μην έκανε το τατου μόνο και μόνο για να στείλει το μήνημα (γνώμη μου είναι ότι το μήνημα ήταν αποκλειστικά και μόνο τα κουδουνίσματα) και 2ον (ναι θα επειμήνω και ας με πει πάλι άκυρο ο μίστερ τζονης...) πιστεύω ότι είναι Ω και όχι 2
τώρα το 4ο γράμμα είναι σίγουρα είται Χ ειτε Υ αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!
και συμφωνώ με αυτή την άποψη (το έχω πει και πιο πάνω)
όσο για τα άλλα 2 γράμματα...δεν νομίζω το 3ο να είναι 2.. πρώτων γιατί σιγά μην έκανε το τατου μόνο και μόνο για να στείλει το μήνημα (γνώμη μου είναι ότι το μήνημα ήταν αποκλειστικά και μόνο τα κουδουνίσματα) και 2ον (ναι θα επειμήνω και ας με πει πάλι άκυρο ο μίστερ τζονης...) πιστεύω ότι είναι Ω και όχι 2
τώρα το 4ο γράμμα είναι σίγουρα είται Χ ειτε Υ αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!
613 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:20
Guest
IwantCookie έγραψε:ναι αλλά ο Ace δεν ήξερε σίγουρα ότι ο σαμπο παίθανε..εκτός αν το έμαθε πιο μετά και δεν το ξέρουμε...
............................και 2ον (ναι θα επειμήνω και ας με πει πάλι άκυρο ο μίστερ τζονης...) πιστεύω ότι είναι Ω και όχι 2
τον είχαν για νεκρό...γι'αυτό του αφιέρωσε το τατοο...αν και πιθανόν τώρα να είναι ζωντανός
για να είναι Ω στο τατοο θα πρεπει να σημαίνει κάτι στη γλώσσα των πειρατών ή των νακάμα του...πράγμα πιθανό,που το καθιστά όμως αδύνατο η έλειψη του γράμματος Ω σε άλλες γλώσσες..αν ήθελε να κάνει ένα νέο άκυρο σύμβολο για τατοο που θα το καταλάβαιναν μόνο οι νακάμα,θα διάλεγε ο όντα ένα γράμμα ή ένα σύμβολο που είναι δειθνώς αναγνωρίσημο
614 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:22
quenta
γιαυτο σου λεω εγω ειναι ανωμαλαρα ο οντα και φτιαχνεται με το να κανει τους αλλους να υποφερουν με το πως γραφει την ιστορια του...
και οι 2 περιπτωσεις εμενα μου φενονται λογικες παντως..
δλδ και το μηνυμα να ειναι μονο οι καμπανες και το τατοο να εινα καθαρα για την παρτη του,αλλα και το να ειναι το τατοο μεσα στο μηνυμα ακομα και να λεει αυτο που λεγαμε για το S-A-2-Y και ας μην ειμαστε τοσο σιγουροι για το αν ειναι τα γραμματα αυτα...γιατι απλα τα γραμματα τα εκανε ετσι ο σκατοοντας για να μας πριξει και να μην μπορουμε να πουμε με σιγουρια..αρα μπορει να λεει αυτο αλλα μπορει και οχι....δεν το ξερουμε αυτο και ουτε μπορουμε να πουμε οτι "ναι ετσι ειναι στανταρ δεν ακουω τπτ αλλο"...
και οι 2 περιπτωσεις εμενα μου φενονται λογικες παντως..
δλδ και το μηνυμα να ειναι μονο οι καμπανες και το τατοο να εινα καθαρα για την παρτη του,αλλα και το να ειναι το τατοο μεσα στο μηνυμα ακομα και να λεει αυτο που λεγαμε για το S-A-2-Y και ας μην ειμαστε τοσο σιγουροι για το αν ειναι τα γραμματα αυτα...γιατι απλα τα γραμματα τα εκανε ετσι ο σκατοοντας για να μας πριξει και να μην μπορουμε να πουμε με σιγουρια..αρα μπορει να λεει αυτο αλλα μπορει και οχι....δεν το ξερουμε αυτο και ουτε μπορουμε να πουμε οτι "ναι ετσι ειναι στανταρ δεν ακουω τπτ αλλο"...
615 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:46
Go.D.yo
ακυρο...αλλα δεν μας εδειξε τι εγινε με τον Μπαγκυ.!!! :xD: :xD: :xD: λογικα δεν ειναι τοσο σημαντικος οπως ο Λουφι...
Εν τω μεταξυ για το ταττου του Αce δεν εγινε καποιος τετοιος ντορος σχετικα με τοS του!!! :muaha: :muaha: :muaha:
Εν τω μεταξυ για το ταττου του Αce δεν εγινε καποιος τετοιος ντορος σχετικα με το
616 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:49
Guest
ε μωρέ,τον sabo θα εννοούσε
εγώ μέχρι να μπει ο Sabo στο παιχνίδι νόμιζα πως ο Ace είναι ανορθόγραφος και δεν ήξερε να γράφει το όνομά του και το είχε γράψει αρχικά με s και μετά το έσβησε
εγώ μέχρι να μπει ο Sabo στο παιχνίδι νόμιζα πως ο Ace είναι ανορθόγραφος και δεν ήξερε να γράφει το όνομά του και το είχε γράψει αρχικά με s και μετά το έσβησε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:57, 1 φορά
617 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 15:51
Go.D.yo
Ε ναι...σιγουρα τον για τον Sabo ηταν...αλλα εμεις δεν το ξεραμε ακομη!!
χαααχαχαχχαχαχαχαχα και εγω το ιδιο νομιζα!!!!! :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
χαααχαχαχχαχαχαχαχα και εγω το ιδιο νομιζα!!!!! :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
618 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:01
IwantCookie
Johnyman έγραψε:IwantCookie έγραψε:ναι αλλά ο Ace δεν ήξερε σίγουρα ότι ο σαμπο παίθανε..εκτός αν το έμαθε πιο μετά και δεν το ξέρουμε...
............................και 2ον (ναι θα επειμήνω και ας με πει πάλι άκυρο ο μίστερ τζονης...) πιστεύω ότι είναι Ω και όχι 2
τον είχαν για νεκρό...γι'αυτό του αφιέρωσε το τατοο...αν και πιθανόν τώρα να είναι ζωντανός
για να είναι Ω στο τατοο θα πρεπει να σημαίνει κάτι στη γλώσσα των πειρατών ή των νακάμα του...πράγμα πιθανό,που το καθιστά όμως αδύνατο η έλειψη του γράμματος Ω σε άλλες γλώσσες..αν ήθελε να κάνει ένα νέο άκυρο σύμβολο για τατοο που θα το καταλάβαιναν μόνο οι νακάμα,θα διάλεγε ο όντα ένα γράμμα ή ένα σύμβολο που είναι δειθνώς αναγνωρίσημο
δηλαδη δεν σου φαινεται πιο λογικο να κανει κατι πιο περιεργο?? και τι πιο περιεργο απο ενα συμβολο που δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΟΥ
619 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:04
Guest
όπως είπα,αν είναι κάτι μεταξύ του πληρώματός του το ''Ω'' ή ο,τι είναι,το βρίσκω λογικό
620 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:06
alphaetomega
καλα δεν ειναι και σιγουρα ταττου για ενα μυνημα δεν παιζει να εκανε ταττου μπορει να ειναι ζωγραφια λεω τωρα..
621 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:08
IwantCookie
αυτο βασικά αποκλείεται γιατί είναι πολύ όμοιο με του άσου λόγω των σβησμένων γραμμάτωνς!
622 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:13
βατόμουρο
αμα εχει τα γραμματα Α και S,ειναι σιγουρα τατουαζ...
a:ace
s:sabo
και τα 2 σβησμενα..
ειναι κατι παραπανω απο μηνυμα.
a:ace
s:sabo
και τα 2 σβησμενα..
ειναι κατι παραπανω απο μηνυμα.
623 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:16
IwantCookie
ΔΕν είναι μύνημα ρε...σκευτείτε το αλιώς...γιατί κάνει κάποιος ένα τατου?? IRL...
για να εκφράσει κάποιο συναίσθημα/ιδεολογία/να τιμήσει κάποιο...
εεεεε αυτό έκανε και ο λούφυ...
το μύνημα ήταν μόνο τα κουδουνισματα...σκευτείτε το αλιώς..πχ τη θέλει να εκφράσει ο λούφη
για να εκφράσει κάποιο συναίσθημα/ιδεολογία/να τιμήσει κάποιο...
εεεεε αυτό έκανε και ο λούφυ...
το μύνημα ήταν μόνο τα κουδουνισματα...σκευτείτε το αλιώς..πχ τη θέλει να εκφράσει ο λούφη
624 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:22
βατόμουρο
οκ διορθωση.
ΑΝ ειναι αυτο το μηνυμα.
που δε νομιζω τελικα οτι θα ειναι τοσο εμφανες..δε ξερω.οδας ειναι αυτος :Ρ
ΑΝ ειναι αυτο το μηνυμα.
που δε νομιζω τελικα οτι θα ειναι τοσο εμφανες..δε ξερω.οδας ειναι αυτος :Ρ
625 Απ: Last One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:25
Iron Nicκ
την περιπτωση αυτο που μοιαζει με 2 να ειναι ενα R ή ενα Χ το εχετε σκεφτει καθολου?εγω κ τα 2 γραμματα αυτα τα κανω με την βοηθεια του 2 :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης