1oν η Χανκοκ δεν ειναι κανενος κορη η αδερφη
2ον εγω εννουσα την προκατοχο της Χανκοκ και προσθεσα τη σχεση με τη Νιον γιατι μιαζουνε εξωτερικα
2ον εγω εννουσα την προκατοχο της Χανκοκ και προσθεσα τη σχεση με τη Νιον γιατι μιαζουνε εξωτερικα
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
1oν η Χανκοκ δεν ειναι κανενος κορη η αδερφη
IwantCookie έγραψε:αστο διαλο ρε...και να ήταν γυναικα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ) βρηκε το σωστό δρόμο και ντρέπεται για το παρε΄θον του
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΟΛΑ
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ
η σειρά των εμοτικονς πεζει ρολο
δλδ η γρια ειναι d carrier? μπααα...δεν το νομιζω....Gol D. Sparrow έγραψε:Ρε παιδια μου ηρθε φλασια η προκατοχος της Βοα πεθανε απο ερωτα ειχε φυγει γιατι ερωτευτικε ενα αντρα ε λοιπον αυτη η προκατοχος ηταν η μανα του Ace (υπαρχει ομοιοτητα με την Elder Nyon) αρα κατα την αποψη μου η μανα του ace ηταν η κορη της Elder Nyon που πεθανε
Elder nyon
http://www.onemanga.com/One_Piece/522/12/
Portgas D. Rouge
http://www.onemanga.com/One_Piece/550/16/
Iron Nicκ έγραψε:εγω ακομα απορω τι στον πεο διαβασε ο Chopper και του προκαλεσε αυτη την αντιδραση κ πως θα ειναι τα power ups των υπολοιπων strawhats
δεν διαβασες παρακάτω εκείνο το τσαπ ρε? ο αλλος μαριν είπε στον σενγκοκου ότι δεν θέλει η κυβέρνηση να τους απικηρίξει γιατί θα προκληθεί πανικόςHeiwajima έγραψε:αφού η εφημερίδα θα έλεγε για τις λεπτομέριες με τον πόλεμο...η θα έλεγε νέο bounty του λούφι,επειδή δν θα πίστευε οτι θα ήταν εκει ο καπετάνιος του γι'αυτό σοκαρίστηκε περισότερο,η θα είπαν γενικά οτι ο λούφι ήταν στον πόλεμο κ πάλεψε μαζί με τους WB pirates ενάντια στην παγκόσμια κυβέρνηση(αλα το ποιο σίγουρο ειναι bounty αφού ο Sengoku είχε πει να βγάλουν νέα wanted posters αμέσως
Heiwajima έγραψε:είναι δλδ εύκολο...να πας ιμπελ νταουν...να μπεις!να κατέβεις μέχρι το 6ο επίπεδο... να επιζήσεις απο τον μαγκελαν(να μην το ξεχναμε)να ελευθερώσεις ποσους + φυλακισμένους...να βγεις να(πρακτικα)νικήσεις τον μαγκελαν...να κλέψεις 1 πλοίο των μαρινς να πας στον πόλεμο...να φτάσεις μέχρι την πλατφόρμα να πολέμήσεις πόσους + μαρινς να σώσεις τον ace να μάθουν όλοι οτι ο λουφι είναι γιος του ντράγκον να φύγεις ζωντανός απο το μαρινφορντ....κ στο τέλος να μάθουν οτι τλκ νίκησε εναν απο τους δυνατότερους shichibukai....ε νταξ δν ξέρω για το 1.200.000 αλα στο 1.000.000 θα νε πολύ κοντα!!
IwantCookie έγραψε:καταρχάς αποκλείεται ο οντα να του δοσει τετοιο μπαουντι απο ΤΟΣΟ νωρις...και μην ξεχνας ότι ο μπλακμπιαρντ θα πάρει την περισσοτερη προσωχη και δοξα...
και ξαναλέω...ο γουαιτμπιαρντ είχε 1.2 και αφτα που έκανε ο λουφυ και κοντεψε να πεθάνει ο γουατμπιαρντ θα τα έκανε περπατώντας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης