το firefisting ήταν θρησκεία
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Hall Of Fame Τρι 18 Οκτ 2016, 14:22
Patty D.Luffy
firefisting ace και trafalgay water d love
Aκόμα κλαίω. (και ας μου αρέσουν και οι 2 )
Aκόμα κλαίω. (και ας μου αρέσουν και οι 2 )
278 Απ: Hall Of Fame Τρι 18 Οκτ 2016, 17:22
Tcixlas
σήμερα ξανα διάβασα ένα επικο του νικόλα
που ρωτούσε ο άλλος που να βρει το one piece(και καλά το anime)
και του απάντησε ότι λογικα΄είναι στο raftel
μου φάνηκε πιο αστείο τη δεύτερη φορά :p
που ρωτούσε ο άλλος που να βρει το one piece(και καλά το anime)
και του απάντησε ότι λογικα΄είναι στο raftel
μου φάνηκε πιο αστείο τη δεύτερη φορά :p
279 Απ: Hall Of Fame Σαβ 19 Νοε 2016, 03:32
Aldark
Heavenly Yaksha έγραψε:Γεννημένος looser o τύπος, αδιάφορος..
Ο Τανάση έγραψε:ενώ ο lulu γεννημένος leader γενικά γάμησε μάνες τα σπασε όλα εεεε?
πέθανα
280 Απ: Hall Of Fame Σαβ 19 Νοε 2016, 04:14
Tcixlas
τι να πω ρε μαν αν ο σκουαρντ είναι λούζερ και ο άλλος έφαγε παντόφλα κι απο την κυρα μαρία απο την κάτω περδικούλα τι να πω?
281 Απ: Hall Of Fame Σαβ 19 Νοε 2016, 04:55
Aldark
χαχα απλά ήταν υπέροχο όπως το γραψες :Ρ
όπως είπε η @Patty D.Luffy , ο μαν ήταν κομπάρσος
(αν και για κάποιο λόγο μου είναι έντονα χαραγμένος στη μνήμη ως φιγούρα)
όπως είπε η @Patty D.Luffy , ο μαν ήταν κομπάρσος
(αν και για κάποιο λόγο μου είναι έντονα χαραγμένος στη μνήμη ως φιγούρα)
283 Απ: Hall Of Fame Παρ 02 Δεκ 2016, 20:01
Johnyman
Σιγά μη ντυθώ Άη-Βασίλης , τώρα αδυνάτισα και ντύνομαι μόνο τάρανδος. Η κοπέλα μου βλέπεις δε μου είναι πιστή...
ειναι ανούσια όντως
δηλαδή αλ το χέρι σου τραβάει κι αλλού μαλακίες? να το προσέξεις αυτό...
ΟοοΟΟΟοοΟ τι τον είπε!!!
285 Απ: Hall Of Fame Παρ 02 Δεκ 2016, 21:41
Scarlet D.
Johnyman έγραψε:
Σιγά μη ντυθώ Άη-Βασίλης , τώρα αδυνάτισα και ντύνομαι μόνο τάρανδος. Η κοπέλα μου βλέπεις δε μου είναι πιστή...
ειναι ανούσια όντως
δηλαδή αλ το χέρι σου τραβάει κι αλλού μαλακίες? να το προσέξεις αυτό...
ΟοοΟΟΟοοΟ τι τον είπε!!!
287 Απ: Hall Of Fame Τετ 25 Ιαν 2017, 20:42
Scarlet D.
μετα απο απαιτηση του λαου των κεντρωων supernova...
Scarlet D. έγραψε:Πλαστογραφουσαν τα poll και βγαζαν 0 Ουρουζι! 0 ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! Να πεθανουνε! Ζητω... πρωτη φορα ζητω απο τον Enel να με ακουσει. Να πεθανουν οι προδοτες... οι προδοτες του new world! Οι προδοτες των οστων του portgas D. Ace και του Edward Newgate. Καποια ζωα δεν με πιστευανε! Καποια ζωα δεν με πιστευανε! Τωρα θα με πιστεψουν, ευτυχως και τα minks! Χαιρομαι που κλεινουν το arc της Big mom... κλεινουν και τον ταφο τους, κλεινουν ...κλεινουν και τον ταφο τους, κλεινουν... ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!! Αισχροι και οι δυο κυριες και κυριοι... Κατοικοι του East blue! Στις 26 του γεναρι δεν αναμετριεται ο brook με την ...βρομερη big mom και ο pedro... με τον βρομερο tamago... αναμετριεται η ηθικη με την ανηθηκοτητα αναμετριεται το δικαιο με το αδικο! Το βραδυ αυριο 6 η ωρα! ολοι να ειστε παροντες στο mangastream!
ΑΛΗΤΙΑ! ΑΛΗΤΙΑ! KUMAΡΕΊΔΕΣ!
τι κλεισανε; Κλεισαν το red line! οι αλητες! οι αλήτες!
Μπλοκαρανε οι αλητες του Kid και του hawkins τις γραμμες των den den mushi! Αλητια... ολoι μουργα! ολοι μουργα στο Enies Lobby και στο marineford, ολοι μουργα! τα καθηζηματα! Ποιος εκλεβε τον λαο; ο Urouge; Ο Urouge η οι κλικες του kid και του hawkins? Ποιος εκλεβε την ταμπακιερα;
ΑΛΗΤΙΑ! ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!
Ειναι το τελευταιο ποστ που θα κανω στον urouge, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!
Ο θεος να στειλει kaido, στον kid και ολα του τα σογια και στον hawkins και ολα του τα σογια!
290 Απ: Hall Of Fame Παρ 27 Ιαν 2017, 05:06
Aldark
μαλακα τι θεικο ποστ ηταν αυτο χαχαχαχαχαScarlet D. έγραψε:μετα απο απαιτηση του λαου των κεντρωων supernova...Scarlet D. έγραψε:Πλαστογραφουσαν τα poll και βγαζαν 0 Ουρουζι! 0 ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! Να πεθανουνε! Ζητω... πρωτη φορα ζητω απο τον Enel να με ακουσει. Να πεθανουν οι προδοτες... οι προδοτες του new world! Οι προδοτες των οστων του portgas D. Ace και του Edward Newgate. Καποια ζωα δεν με πιστευανε! Καποια ζωα δεν με πιστευανε! Τωρα θα με πιστεψουν, ευτυχως και τα minks! Χαιρομαι που κλεινουν το arc της Big mom... κλεινουν και τον ταφο τους, κλεινουν ...κλεινουν και τον ταφο τους, κλεινουν... ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!! Αισχροι και οι δυο κυριες και κυριοι... Κατοικοι του East blue! Στις 26 του γεναρι δεν αναμετριεται ο brook με την ...βρομερη big mom και ο pedro... με τον βρομερο tamago... αναμετριεται η ηθικη με την ανηθηκοτητα αναμετριεται το δικαιο με το αδικο! Το βραδυ αυριο 6 η ωρα! ολοι να ειστε παροντες στο mangastream!
ΑΛΗΤΙΑ! ΑΛΗΤΙΑ! KUMAΡΕΊΔΕΣ!
τι κλεισανε; Κλεισαν το red line! οι αλητες! οι αλήτες!
Μπλοκαρανε οι αλητες του Kid και του hawkins τις γραμμες των den den mushi! Αλητια... ολoι μουργα! ολοι μουργα στο Enies Lobby και στο marineford, ολοι μουργα! τα καθηζηματα! Ποιος εκλεβε τον λαο; ο Urouge; Ο Urouge η οι κλικες του kid και του hawkins? Ποιος εκλεβε την ταμπακιερα;
ΑΛΗΤΙΑ! ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!
Ειναι το τελευταιο ποστ που θα κανω στον urouge, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!
Ο θεος να στειλει kaido, στον kid και ολα του τα σογια και στον hawkins και ολα του τα σογια!
χαχαχαχαχα χολ οφ φεημ στο χολ οφ φεημJohnyman έγραψε:^ αποκρυπτογράφηση σπουδάζεις;
πεθαινω
294 Απ: Hall Of Fame Δευ 30 Ιαν 2017, 10:54
Tcixlas
εξόντια ο τσίχλας? εύγε νεανία μου
και καλά δε τα χα δει
όχι δεν έχω αρχείο στο pc μου
όχι σου λεώ δε μου τα στειλε
και καλά δε τα χα δει
295 Απ: Hall Of Fame Δευ 30 Ιαν 2017, 20:45
Scarlet D.
κοιτα γενικα ειχε μεσα και καινουργια οποτε ειχε να διαβασεις, ειδικα τα τελευταια που εβαλα μου αρεσανTcixlas έγραψε:εξόντια ο τσίχλας? εύγε νεανία μου
και καλά δε τα χα δει
296 Απ: Hall Of Fame Δευ 30 Ιαν 2017, 21:02
Tcixlas
όντως είχε και καινούρια δεν αλλάζει ότι είχα αρχείο
297 Απ: Hall Of Fame Τρι 07 Νοε 2017, 01:02
Aldark
Johnyman έγραψε:λίγο χαζό να σε φωνάζουν τζάκι όμως...γνώμη μου :/
Tcixlas έγραψε:Johnyman έγραψε:λίγο χαζό να σε φωνάζουν τζάκι όμως...γνώμη μου :/
προτιμάς το τζάνκι? με το τσάκι ο άλλος έκανε καριέρα στο ραπ ξέρεις...
Johnyman έγραψε:καλά κι άλλος το τζάνκι είχε ρέστα 50 λεπτά από την ''τυρόπιτα'' που ζήτησε να πάρει με το ένα σου ευρώ και ήταν τόσο λιώμα που το έκανε και nickname..μην κρίνεις πλιζ
Tcixlas έγραψε:εντάξει ήταν λάθος μου το παραδέχομαι, δεν έχω κάτι με τα τζάνκια, εξάλλου έχω φίλους που ναι τζάνκια
J έγραψε:Έχω φίλους τζανκια και δεν έχω κανένα πρόβλημα μ αυτούς απλά να είναι τζανκια σπίτι τους και όχι στο δρόμο να βλέπουμε όλοι
Καλώς σας βρήκα και παλι
Johnyman έγραψε:καλά γκέι να μην είναι....
J έγραψε:Μπαοκ να μην ειναι
Johnyman έγραψε:σωστό κι αυτό!!!!!!!!!!!!!
J έγραψε:Χαίρομαι που τα βρισκουμε
299 Απ: Hall Of Fame Τρι 07 Νοε 2017, 01:13
Tcixlas
μπα δεν είναι τοσο θετικό να μπαίνεις εδώ... μια φορά μπήκα και 2 βδομάδες έκρυβα τον κώλο μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης