μα υποτίθεται ότι οι αντμινς βάζουν.. μπορώ να βάλω κι εγώ δηλαδής?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Hall Of Fame Παρ 11 Σεπ 2015, 12:28
Scarlet D.
δεν υποτιθετε οτι βαζουν οι αντμινς,βεβαίως και μπορεις να βαλεις κι εσυ -_-
153 Απ: Hall Of Fame Παρ 11 Σεπ 2015, 12:37
Tcixlas
το κρατάω αυτό να ξέρετε :p ετοιμαστείτε θα σας φτιάξω το hall of fame
154 Απ: Hall Of Fame Σαβ 12 Σεπ 2015, 01:46
Aldark
Hawkins έγραψε:υπαρχει ενα συστημα...ο ελιντο απλα επερνε εντολες...
και οταν εγινε ο πολεμος αναμεσα σε επαναστατες και ελιντορ followers που οδηγησε το φορουμ στην καταρευση του (μονο κατι νεκρα τοπικς ειχαν απομεινη ιου) υπηρχε καποιος εδω μεσα που αναδηχθηκε απο αυτο
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΧΛΑΣ μας αφησε να αλιλοεξοντοθουμε και εμφανιστηκε σαν ''σωτηρας του φορουμ'' που θα φερει παλη την ανοιξη αλλα ουτε την ανοιξη δεν θα φερει ουτε τιποτα...εχει σκοτεινα μυστικα
157 Απ: Hall Of Fame Σαβ 12 Σεπ 2015, 14:14
Hawkins
το χρονικο του τσιχλα, ο τσιχλας ο τσιχλας και ο τσιχλας
158 Απ: Hall Of Fame Σαβ 12 Σεπ 2015, 21:36
Tcixlas
Crimson Viper έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Aldark έγραψε: toei animationu <3
καλα αν είμασταν τωρα στο διεθνες facebook ξερω γω θα ειχε πεταχτει καποιος και θα ελεγε "omg παιδια δεν νιωθεται από τεχνη, είναι το νέο σύνθημα minimaλιστικου ενδιαφεροντος που εφαρμόζεται τωρα ΚΑΙ στα anime, less is more" hahahahaha
μα ρε παιδια πραγματικα την θεωρουσα σοβαρη εταιρια την toei, είναι σαν να παει να βγαλει η μερσεντές ποδηλατο με μηχανή αυτοκινητου :haha:
159 Απ: Hall Of Fame Κυρ 20 Σεπ 2015, 15:18
Johnyman
ίσως θα έπρεπε να μεταφέρω τη συζήτηση ολόκληρη,αλλά εμένα αυτή η τελευταία ατάκα μου άρεσε.γιατί κυρίως κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα,απλώς ο αλ το διατύπωσε,και το διατύπωσε πολύ ωραία
ταν ταν!
:xD:
ταν ταν!
Aldark έγραψε:σπαμμάρει καλά; Αντέχει στην ανηφόρα;
:xD:
161 Απ: Hall Of Fame Κυρ 20 Σεπ 2015, 16:03
Aldark
:haha: το από πάνω σχόλιο επεξηγεί στο έπακρο το ποστ μου.
163 Απ: Hall Of Fame Τρι 22 Σεπ 2015, 09:56
Tcixlas
Johnyman έγραψε:και εδώ βλέπουμε έναν άγριο σπάμμερ στο φυσικό του περιβάλλον.
Σσσ,θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο κοντά και να τον παρατηρήσουμε επί το έργον,αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.εάν μας πάρει χαμπάρι,μπορεί να βγει εκτός ελέγχου και να αρχίσει να σπαμμάρει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι τόσο κοντά σε έναν ελεύθερο σπάμμερ που ζει στο χώρο του,όμως εμείς έχουμε εμπειρία.ένας άγριος σπάμμερ μπορεί να πιάσει ταχύτητα ποστ/λεπτό μέχρι και 15 ενώ μέσα στην ημέρα μπορεί να φτάσει και τα 300 ποστ!δείτε τα μακριά του δάχτυλα..τον βοηθούν να σπαμμάρει περισσότερο και να μην κουράζετε,ενώ επίσης έχει και 1000 φορές πιο βελτιωμένη όσφρηση από τα άλλα μέλη που του επιτρέπουν να μυριστεί το σπαμ από χιλιόμετρα,ακόμα κι εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει.είναι πράγματι ένα εντυπωσιακό είδος!
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το φυσικό μου περιβάλλον :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :haha: :haha: :haha: :haha:
164 Απ: Hall Of Fame Τρι 22 Σεπ 2015, 10:29
Scarlet D.
χαχαχαχα respect στον johny, γελασα πρωινιατικα XD
166 Απ: Hall Of Fame Τρι 22 Σεπ 2015, 12:00
Scarlet D.
μαλακα σπαμμαρε γιατι το ειδος μας είναι σπανιο, ανεκτημητο και χανεται σιγα σιγα
167 Απ: Hall Of Fame Τρι 22 Σεπ 2015, 12:45
Tcixlas
δεν πρόκειται να το αφήσω να πεθάνει ρε μην αγχώνεσαι
168 Απ: Hall Of Fame Τρι 22 Σεπ 2015, 20:09
Aldark
ναι ρε σπάμμαρα παντού , σπάμμαρε σε όλα τα θέματα , με προτροπή αντμίν κιόλας :D
171 Απ: Hall Of Fame Πεμ 01 Οκτ 2015, 01:57
Johnyman
Crimson Viper έγραψε:
Abdullah
Τελετε φερει ξαντερφια ρε?εγκο και μπελαμι φιλαρακια απο πακισταν, ντεν αφηνω αντερφες σαν ντοφλαμιγκο πηραξουν, τα τους μακαιρωσω ολους τριαινα
γέλασα
174 Απ: Hall Of Fame Σαβ 10 Οκτ 2015, 15:47
Johnyman
^επίσης από εκεί,έχουμε και λέμε
και
βγάλατε χιούμορ από εκεί που δεν το περίμενα,οπότε μπράβο
Deathracer2009 έγραψε:
Crimson Viper έγραψε:
Tom: Οχι ρε γ@μω το, 2 χρονια εκανα να το φτιάξω
και
Nicolas26K έγραψε:
Nicolas26K: Πάλι κάνετε μπούλινγκ στον Βάιπερ;