Johnyman έγραψε:Tcixlas έγραψε:ειναι σαφές ο μάνος μεγάλωσε προσπαθώντας να κάνει πιπες στον τζονι
και ο ''τζόνι'' έτσι μεγάλωσε όμως
i lol'd δεν ξέρω γιατί
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Johnyman έγραψε:Tcixlas έγραψε:ειναι σαφές ο μάνος μεγάλωσε προσπαθώντας να κάνει πιπες στον τζονι
και ο ''τζόνι'' έτσι μεγάλωσε όμως
Johnyman έγραψε:έλα ρε viper o κρόκο ήταν δικός μου
Shadow Ace έγραψε:btw,πραγματικα πιστευω οτι οι καλυτερες εποχες της μουσικης ηταν η rock era του προηγουμενου αιωνα και η εποχη barok,περιπου αναγεννηση και μετα δηλαδη....
Στη πρωτη εποχη,οι τυποι δημιουργησαν τη ροκ,συγκροτηματα οπως Pink Floyd,Rolling Stones κτλ...επικη μουσικη,ανεπαναληπτη....
Και στη δευτερη,τα δημιουργηματα των κλασσικων συνθετων ξεπερασαν τον ανθρωπο κατ'έμε....ακουγωντας Chopin νιωθεις αλλος ανθρωπος,ενω με βιολια νιωθεις ειτε ψυχεδελεια ειτε χαρα....μπορει και μελαγχολια....
χαχαχαχα πως να επιβιώσεις στο φόρουμ ;ρGomuRumeninge έγραψε:Παντως το μυστικο στο forum, απ'οτι εχω καταλαβει, ειναι να εχεις 2-3 account, να μπαινεις και να κανεις συζητησεις με τον εαυτο σου στα εκαστοτε topic...
να σε γαργαλησω τωρα η μετα?Aldark έγραψε: κατόρθωσε σε ένα νεκρό φαινομενικά φόρουμ
Gol. D. Russ έγραψε:Nami for ever :) , Boobs makes the world goes round
Tcixlas έγραψε:γιατι τη γλάστρα μαν μου?
Gol. D. Russ έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Ψηφιζω νικο γιατι ετσι και για να ανεβω +1 στο post count.....
Edit:
Από εδώ και πέρα θα λες:Ο παρόν δηλώνω ευθαρσώς και ξεκάθαρα ότι το έγγραφο αυτό δεν έχει καμιά αρμοδιότητα περί αύξησης του καθαρού αριθμού των δημοσιεύσεων μου.
Το παρόν έγγραφο δεν αποτελεί προϊόν αποπλάνησης του Topic αυτού από το θέμα το οποίο περιστρέφεται καθώς αποτελεί προσωπική μου έκφραση της άποψής μου για ένα συγκεκριμένο σχόλιο καθώς μέσα σε αυτά αποτελούνται "μιμιδια"(memes) και εκφράσεις της καθημερινής ζωής. Σύμφωνα με το άρθρο 149/12 παράγραφος Δ, Η έκφραση των συναισθημάτων σε ένα θέμα καθαρά με μιμίδια ή εικόνες ΔΕΝ απαγορεύεται από τον νόμο και ΔΕΝ είναι άξιο για προειδοποίησης. Παρακαλώ τους κύριους υπεύθυνους προειδοποιήσεων κύριο "Aldark" και κύριο "Crimson Viper" να μην αποβούνε εις την τοποθέτηση σχολίων και προειδοποιήσεων προς την δημοσίευση μου αυτή. Ευχαριστούμε
Tcixlas έγραψε:το μυστικό της ζωής ίσως και το νόημα
Σκληρός Καριόλης έγραψε:Δε μπορεις να βαλει 2 αγγουρια στον κωλο σου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης