Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: MEMBER OF THE MONTH!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω,σε αντιθεση με τους αλλους admins ειχα άλλο σχεδιο, αν και δεν τοε χουμε αναλυση πολύ το θεμα, το member of the month το ειχα κανει να είναι ένα rank(όπως admiral και fleet admiral) με κιτρινα γραμματα και να εχει το αντιστοιχο μπαννερ, τωρα αν το θα συμμετασχουν και αντμιν στο poll δεν ξερω.

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα... γιατί δεν εφαρμόζεται έτσι?

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν ξερω...γιατι δεν το χουμε πολυσυζητηση η αληθεια είναι, αν γινει ετσι όπως το ειπα, τοτε admin δεν θα μπορουν να μπαινουν λογω διαφορας χρωματος των group

http://www.onepiecegr.com/

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas έγραψε:έλα πες την αλήθεια ποστάρεις απλά για να αυξάνεις κομμεντ δεν εξηγείται αυτό... αφού σου απάντησα τον λόγο που έχει προβάδισμα και αν δεν αλλάξει κάτι θα συνεχίσει να έχει και σεπτεμβριο κτλπ, δηλαδή το όοτι είμαι αντικειμενικός που σε χαλάει?

Δν με χαλαει καθολου... απλα σου ειπα την ημερομηνια: 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ μηπως τυχον το ξεχασες

Tcixlas

Tcixlas

κολλάς σε κάτι ανούσιο δεν μιλάω για τώρα... σου εξήγησα ότι το παιδί αν συνεχίσει έτσι έχει φυσικό προβάδισμα αν δεν αλλάξει κάτι στο φόρουμ, δεν έγραψα πουθενά ότι θα το πάρει ο qaaz γιατί τον αύγουστο έκανε καλή δουλειά

Santouryuu

Santouryuu

Μπορει να βαρεθει το σπαμ μας και να μην μπει καθολου τον σεπτεμβρη :Ρ ή μπορει απλα να ειναι ντροπαλος και να μην θελει δοξες και γι'αυτο να μην ειναι τοσο ενεργος!

Aldark

Aldark

Το μέλος του Μήνα θα αρχίσει να ισχύει από 1 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου θα έχουμε και το πρώτο μέλος. Θα εισηγηθώ έξτρα κατηγορία και χρώμα , αν και ξέρω ότι θα βρω αντιστάσεις :xD:. Σίγουρα θα υπάρξει μπανεράκι!!
Τώρα για το αν ένα μέλος του μήνα θα μπορεί να υπάρχει και τον επόμενο δεν το γνωρίζω , μα θα το δούμε!

Tcixlas

Tcixlas

αλ να ακούς τον θείο τσίχλα σας αγαπάει :p

Shikkoku

Shikkoku

Κι εγω πιστευω Qaaz ειναι σε αλλο επιπεδο απο μας. ΟΛΑ του τα ποστ εχουν σκοπο και ουσια, με τρομαζει..

Hawkins

Hawkins

μην ξεχνατε ειμαι αυτος που εφτιαξε το θεωριες one piece μονο απο αυτο πρεπει να γινω το μελος του μηνα

Aldark

Aldark

Εσύ είσαι το μέλος της δεκαετίας παλικάρι μου...

Hawkins

Hawkins

δεν χουμε κλειση καν 10χρονια με το καλο σε 5 χρονια μου το ξανα λες

Tcixlas

Tcixlas

εγώ είμαι της χιλιετίας?

Shikkoku

Shikkoku

Εσυ εισαι του οσο κρατησει το ουαν πης

Aldark

Aldark

Εγώ είμαι του μην σπαμμάρετε παλικάρια μου. whistle

Tcixlas

Tcixlas

έλα ένα τελυταίο πριν φύγω και ρίξε μου και warn αν σου πάει η καρδιά

Αλ σε αγαπώ (patty ετοίμασε τα γιαόια)

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Οκ, τσίχλα παιδί μου!! gj!

Hawkins

Hawkins

εχω σκεφτη καποια τοπικ αλλα θα κανω την κινηση μου 1 σεπτεμβρη

Tcixlas

Tcixlas

αυτό που θα κυνηγάτε πολλοί το motm με εξιτάρει... εγώ απο 10 και μετά που θα έχω κάνει επέμβαση και θα είμαι όλη την ώρα χαλαρά σπιτώνα θα κάνω καμ μπακ γιατί τώρα έχω χρόνο μόνο να σπαμμάρω κι αυτό μόνο για λίγο

Shikkoku

Shikkoku

MotM oni ore wa naru!

Aldark

Aldark

Έτσι σας θέλω καμάρια μου , να πέφτετε στα πατώματα για το μοτμ! :muaha: :muaha:

Tcixlas

Tcixlas

ναι σατράπη μας βάρα μας κιόλας bathing!

Shikkoku

Shikkoku

Αχ ναι, βαρα μας, σατραπη, βαρα, αχ

Santouryuu

Santouryuu

Μην την βαρατε τη μαζοχα για τιμωρια

Shikkoku

Shikkoku

Αν βγω motm θα με χτυπησετε;
Ονεγκαιι~

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης