Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η πιο συγκινητική στιγμή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Σε ποιό παρελθόν βουρκώσατε περισσότερο?

Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c1012%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 12% [ 18 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c104%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 4% [ 6 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c1012%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 12% [ 18 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c101%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 1% [ 2 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c105%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 5% [ 7 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c1017%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 17% [ 25 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c1025%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 25% [ 36 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c101%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 1% [ 1 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c108%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 8% [ 12 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c1014%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Vote_c10 14% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 145

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:27

maxuris

maxuris

Το πιο συγκηνιτικο αρκ που εχουμε δει στο anime ως τωρα ...

zOOOk

zOOOk

έχω παρατηρήσει τουλάχιστον σε εμένα πωϛ στο manga πωϛ με αγκιζουν πιο πολύ δεν λέω κάποια από το anime με επηρεαζουν όχι όλα όμωϛ ενώ στο manga νιοθω πιο εύκολα αυτή την ανατριχιλα,γελαω με τα αστεία συγκινουμαι γενικά όλα αυτά μου είναι πιο εντονα στο manga...ααα και νομίζω πωϛ οι μαχεϛ στο ανιμε είναι λίγο πιο ωραίεϛ....λογο τηϛ κηνησειϛ και του ηχου νομίζω..

Tsiakkos

Tsiakkos

Εγώ ψήφισα Ζορο και Ρομπιν. Όταν πέθανε η φίλη του Ζορο έριξα πολύ κλάμα. Ήταν πολύ λυπητερή στιγμή επειδή ένα κοριτσάκι με τόσα όνειρα και φιλοδοξίες πέθανε από μια αρρώστεια κι όλα τέλειωσαν εκεί. Τεσπα, θα αρχίσω πάλι το κλάμα αν συνεχίσω.

http://tsiakkos-rg.blogspot.com/

zOOOk

zOOOk

Tsiakkos έγραψε:πέθανε από μια αρρώστεια κι όλα τέλειωσαν εκεί. Τεσπα, θα αρχίσω πάλι το κλάμα αν συνεχίσω.

νομίζω είχε πεθανει από ένα ατύχημα... damn i am dying.

άσε που ηπαρχει μια θεωρια ότι ζει ellefson is a girl.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
yup! από τις σκάλες φάνηκε να πέφτει..αν και μπορεί κάποιος να την έσπρωξε

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
νομίζω από τα πιό αδικημένα παρελθόντα είναι αυτό του Φράνκυ..λίγοι το αναφέρουν και σαν συναίσθημα και σαν ιστορία

????????

Anonymous

Επισκέπτης
^ gj!
εχεις για πρωτη φορα μαλλον δικιο σε κατι οντως το παρελθον του φρανκη ειν συγκηνητικο αλλα και γεματο μυστηριο πως συναρμολογησε τν εαυτο του μετα τ χτυπημα που δεχτηκε απο το νερο-τρενο???

Tsiakkos

Tsiakkos

Ναι δίκαιο έχετε. Έπεσε από τις σκάλες μετά που πήγε να πάρει το σπαθί της μετά τον όρκο της με το Zoro. Αυτό το κάνει ακόμα πιο τραγικό ellefson you is mean

http://tsiakkos-rg.blogspot.com/

moumia

moumia

Για μενα μακραν ειναι το Zoro!

MonkeyD.Alex

MonkeyD.Alex

Merry kai Luffy ellefson you is mean

zOOOk

zOOOk

MonkeyD.Alex έγραψε:Merry kai Luffy ellefson you is mean

οχι που δεν θα ελεγες λουφυ..

Hawk-Eyes Mihawk

Μονο εκει που εκει που ο Kuma τους εστειλε "δωρεαν διακοπες σε εξωτικα νησια"=joke.Ηταν θλιβερο ειδικα για τον Luffy να τους χανει εναν-εναν,πιστευω ηταν η πιο δυσκολη στιγμη για τον luffy.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

^true

ομως αν το σκεφτειτε,εκει που πηγε να πιασει τη Robin αλλα τελικα δεν τα καταφερε,θα μπορουσε ανετα να την πιασει τεντωνωντας το χερι του :xD:

S.Rayleigh

S.Rayleigh

Για να σας πω την αληθεια, στη Merry, οταν ηρθε στο Ενις Lobby και τους εσωσα γουσταρα/συγκινηθικα. οταν ομως εβγαλε λογο ξενερωσα.

Ον τοπικ: Οταν ο Κυμα τους χωρισε και η Ρομπιν απλωσε το χερι της και φωναξε με τον Luffy ellefson you is mean

Eπισης οταν ο Λουφι πηγε να πεσει και σηκωνεται στην μαχη με τον Λουτσι και τον νικησε.( epic fight is epic)

Aldark

Aldark

Τσοππερ = sadest....και μετα Ναμι....

costascss

costascss

Luffy (Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο λυπητερό, αλλα ακόμη και τώρα οποτε το βλέπω δακρύζω)
Nami
Robin
Merry (Φοβερό κλάμα)

karamin

karamin

Οι δυο πιο συγκινητικες στιγμες που μου ερχονται στο μυαλο κατευθειαν ειναι αυτη με την καταστροφη της Merry (ειδικα εκει που τους βοηθησε να μην πνιγουν και τους παρακαλουσε να ταξιδεψουν ακομη λιγο...καλα η σκηνη που καιγεται ειναι απιστευτη....!!!!!!!!!!!!) και επισης η ιστορια του Brook και του Laboon.Η υποσχεση που εδωσε και ο αγωνας που εκανε για να παρει την σκια του και να ξανασυναντησει την φαλαινα!!!!!!!!!!! ellefson you is mean

f1vettel

f1vettel

Ηταν ωραια αυτα τα συγκινητικα...
Πιο πολυ εκλαψα σε αυτα του Chopper και του Sanji(Την ωρα της αποχωρησης)

souidos

souidos

oi poio sugkinitiki stigmi einai otan o luffy leei stin robin " dn to exw akousei apo to stoma sakoma pes oti thes na ziseis"...!kai meta p leei ston sogeking na kapsei tin simaia!

http://watchop.com

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

σε ολα τα παρελθοντα του καθε straw hat εκλαψα. Αλλα περισσοτερο στης Robin...

Fallenangie

Fallenangie

Θα μπορουσα να πω Nami,Chopper,Brook,αλλα θα πω Robin...why me
Με Merry ναι,αλλα δεν το θεωρω παρελθον αυτο.

72Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 29 Ιουν 2011, 17:24

Xenia

Xenia

Edit: Α καλα...Ουτε καν ειδα το poll...Δεν την παλευω... daaamn! Anyways, για μενα ειναι το παρελθον του Sanji, του Chopper και της Robin.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Xenia στις Τετ 29 Ιουν 2011, 22:06, 1 φορά

73Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 29 Ιουν 2011, 20:06

Brahma Bull

Brahma Bull

Ψηφισα Nami, Sanji, Chopper & Robin.
Ολα με συγκινισαν, αλλα αυτα τα τεσσερα flashbacks περισοτερο.

74Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τρι 05 Ιουλ 2011, 17:25

Eatos

Eatos

Στο επεισόδιο 4! Με τον Shanks... Όταν έχασε το χέρι του...

https://www.youtube.com/greekpromos

75Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 3 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Σαβ 09 Ιουλ 2011, 21:09

kosni21

kosni21

i want to see my nakama!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης