Το πιο συγκηνιτικο αρκ που εχουμε δει στο anime ως τωρα ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Η πιο συγκινητική στιγμή
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Σε ποιό παρελθόν βουρκώσατε περισσότερο?
52 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Κυρ 01 Αυγ 2010, 19:19
zOOOk
έχω παρατηρήσει τουλάχιστον σε εμένα πωϛ στο manga πωϛ με αγκιζουν πιο πολύ δεν λέω κάποια από το anime με επηρεαζουν όχι όλα όμωϛ ενώ στο manga νιοθω πιο εύκολα αυτή την ανατριχιλα,γελαω με τα αστεία συγκινουμαι γενικά όλα αυτά μου είναι πιο εντονα στο manga...ααα και νομίζω πωϛ οι μαχεϛ στο ανιμε είναι λίγο πιο ωραίεϛ....λογο τηϛ κηνησειϛ και του ηχου νομίζω..
53 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Δευ 02 Αυγ 2010, 18:22
Tsiakkos
Εγώ ψήφισα Ζορο και Ρομπιν. Όταν πέθανε η φίλη του Ζορο έριξα πολύ κλάμα. Ήταν πολύ λυπητερή στιγμή επειδή ένα κοριτσάκι με τόσα όνειρα και φιλοδοξίες πέθανε από μια αρρώστεια κι όλα τέλειωσαν εκεί. Τεσπα, θα αρχίσω πάλι το κλάμα αν συνεχίσω.
54 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τρι 03 Αυγ 2010, 18:39
zOOOk
Tsiakkos έγραψε:πέθανε από μια αρρώστεια κι όλα τέλειωσαν εκεί. Τεσπα, θα αρχίσω πάλι το κλάμα αν συνεχίσω.
νομίζω είχε πεθανει από ένα ατύχημα...
άσε που ηπαρχει μια θεωρια ότι ζει
55 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τρι 03 Αυγ 2010, 18:40
Guest
yup! από τις σκάλες φάνηκε να πέφτει..αν και μπορεί κάποιος να την έσπρωξε
56 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 05 Αυγ 2010, 01:50
Guest
νομίζω από τα πιό αδικημένα παρελθόντα είναι αυτό του Φράνκυ..λίγοι το αναφέρουν και σαν συναίσθημα και σαν ιστορία
57 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 05 Αυγ 2010, 02:00
????????
^
εχεις για πρωτη φορα μαλλον δικιο σε κατι οντως το παρελθον του φρανκη ειν συγκηνητικο αλλα και γεματο μυστηριο πως συναρμολογησε τν εαυτο του μετα τ χτυπημα που δεχτηκε απο το νερο-τρενο???
εχεις για πρωτη φορα μαλλον δικιο σε κατι οντως το παρελθον του φρανκη ειν συγκηνητικο αλλα και γεματο μυστηριο πως συναρμολογησε τν εαυτο του μετα τ χτυπημα που δεχτηκε απο το νερο-τρενο???
58 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Δευ 09 Αυγ 2010, 06:19
Tsiakkos
Ναι δίκαιο έχετε. Έπεσε από τις σκάλες μετά που πήγε να πάρει το σπαθί της μετά τον όρκο της με το Zoro. Αυτό το κάνει ακόμα πιο τραγικό
61 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Δευ 23 Αυγ 2010, 16:02
zOOOk
MonkeyD.Alex έγραψε:Merry kai Luffy
οχι που δεν θα ελεγες λουφυ..
62 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 22 Σεπ 2010, 14:48
Hawk-Eyes Mihawk
Μονο εκει που εκει που ο Kuma τους εστειλε "δωρεαν διακοπες σε εξωτικα νησια"=joke.Ηταν θλιβερο ειδικα για τον Luffy να τους χανει εναν-εναν,πιστευω ηταν η πιο δυσκολη στιγμη για τον luffy.
63 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 22 Σεπ 2010, 14:50
HawkEyes Juracule
^true
ομως αν το σκεφτειτε,εκει που πηγε να πιασει τη Robin αλλα τελικα δεν τα καταφερε,θα μπορουσε ανετα να την πιασει τεντωνωντας το χερι του :xD:
ομως αν το σκεφτειτε,εκει που πηγε να πιασει τη Robin αλλα τελικα δεν τα καταφερε,θα μπορουσε ανετα να την πιασει τεντωνωντας το χερι του :xD:
64 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τρι 28 Σεπ 2010, 23:35
S.Rayleigh
Για να σας πω την αληθεια, στη Merry, οταν ηρθε στο Ενις Lobby και τους εσωσα γουσταρα/συγκινηθικα. οταν ομως εβγαλε λογο ξενερωσα.
Ον τοπικ: Οταν ο Κυμα τους χωρισε και η Ρομπιν απλωσε το χερι της και φωναξε με τον Luffy
Eπισης οταν ο Λουφι πηγε να πεσει και σηκωνεται στην μαχη με τον Λουτσι και τον νικησε.( epic fight is epic)
Ον τοπικ: Οταν ο Κυμα τους χωρισε και η Ρομπιν απλωσε το χερι της και φωναξε με τον Luffy
Eπισης οταν ο Λουφι πηγε να πεσει και σηκωνεται στην μαχη με τον Λουτσι και τον νικησε.( epic fight is epic)
66 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 01 Οκτ 2010, 02:00
costascss
Luffy (Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο λυπητερό, αλλα ακόμη και τώρα οποτε το βλέπω δακρύζω)
Nami
Robin
Merry (Φοβερό κλάμα)
Nami
Robin
Merry (Φοβερό κλάμα)
67 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:07
karamin
Οι δυο πιο συγκινητικες στιγμες που μου ερχονται στο μυαλο κατευθειαν ειναι αυτη με την καταστροφη της Merry (ειδικα εκει που τους βοηθησε να μην πνιγουν και τους παρακαλουσε να ταξιδεψουν ακομη λιγο...καλα η σκηνη που καιγεται ειναι απιστευτη....!!!!!!!!!!!!) και επισης η ιστορια του Brook και του Laboon.Η υποσχεση που εδωσε και ο αγωνας που εκανε για να παρει την σκια του και να ξανασυναντησει την φαλαινα!!!!!!!!!!!
68 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:23
f1vettel
Ηταν ωραια αυτα τα συγκινητικα...
Πιο πολυ εκλαψα σε αυτα του Chopper και του Sanji(Την ωρα της αποχωρησης)
Πιο πολυ εκλαψα σε αυτα του Chopper και του Sanji(Την ωρα της αποχωρησης)
69 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 16 Φεβ 2011, 16:38
souidos
oi poio sugkinitiki stigmi einai otan o luffy leei stin robin " dn to exw akousei apo to stoma sakoma pes oti thes na ziseis"...!kai meta p leei ston sogeking na kapsei tin simaia!
70 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Σαβ 05 Μαρ 2011, 16:04
womanTENSAIinathens
σε ολα τα παρελθοντα του καθε straw hat εκλαψα. Αλλα περισσοτερο στης Robin...
71 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Κυρ 06 Μαρ 2011, 23:04
Fallenangie
Θα μπορουσα να πω Nami,Chopper,Brook,αλλα θα πω Robin...
Με Merry ναι,αλλα δεν το θεωρω παρελθον αυτο.
Με Merry ναι,αλλα δεν το θεωρω παρελθον αυτο.
72 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 29 Ιουν 2011, 17:24
Xenia
Edit: Α καλα...Ουτε καν ειδα το poll...Δεν την παλευω... Anyways, για μενα ειναι το παρελθον του Sanji, του Chopper και της Robin.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Xenia στις Τετ 29 Ιουν 2011, 22:06, 1 φορά
73 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 29 Ιουν 2011, 20:06
Brahma Bull
Ψηφισα Nami, Sanji, Chopper & Robin.
Ολα με συγκινισαν, αλλα αυτα τα τεσσερα flashbacks περισοτερο.
Ολα με συγκινισαν, αλλα αυτα τα τεσσερα flashbacks περισοτερο.
74 Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τρι 05 Ιουλ 2011, 17:25
Eatos
Στο επεισόδιο 4! Με τον Shanks... Όταν έχασε το χέρι του...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης