Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η πιο συγκινητική στιγμή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Σε ποιό παρελθόν βουρκώσατε περισσότερο?

Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c1012%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 12% [ 18 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c104%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 4% [ 6 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c1012%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 12% [ 18 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c101%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 1% [ 2 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c105%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 5% [ 7 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c1017%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 17% [ 25 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c1025%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 25% [ 36 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c101%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 1% [ 1 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c108%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 8% [ 12 ]
Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c1014%Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Vote_c10 14% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 145

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 09 Ιουλ 2010, 19:08

IwantCookie

IwantCookie

maggie έγραψε:
IwantCookie έγραψε:τότε είμαι πολύ ανέστητος :P
don't worry...δεν εισαι ο μονος.....

ααααχ....5 φορες το εχω δει το Arlong Arc και τις 5 με εχουν παρει τα ζουμια...

μετα παει αυτο που ειπατε...το Usopp-Luffy για το πλοιο....για την ιδια την Merry ας με συγχωρεσει ο Usopp δεν εκλαψα...

δεν συγκινηθηκα ουτε στον Brook...

manga spoiler
Σπόιλερ:
καταραμενε διδι...εσυ μου πες να τα διαβασω :P

και για τον θεο μου τελειως αναισθησια...δεν με συγκινησε καθολου...
manga spoiler
Σπόιλερ:
+1 ουτε εγώ συγκηνιθηκα..πιο πολύ λύπη ήταν

27Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 09 Ιουλ 2010, 19:12

didimakia

didimakia

maggie έγραψε:
καταραμενε διδι...εσυ μου πες να τα διαβασω :P
Χαχαχα...αφου ειχαμε παθει ολοι Σοκ...εσπερνα τα νεα παντου σε χρονο φωτος... :xD:
Ησουν και εσυ ενα απ τα θυματα...

28Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Δευ 12 Ιουλ 2010, 01:39

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ωραιο thread! gj!

οι σκηνες που ανατριχιασα ηταν οι εξης...

1.καψιμο Merry...
2.εκει που μαλωναν Luffy-Usopp και εφυγε ο Usopp...
SUPER DUPER MANGA SPOILER
Σπόιλερ:

29Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 22 Ιουλ 2010, 14:30

alphaetomega

alphaetomega

HawkEyes Juracule και εγω συμφωνω μαζι σου..

30Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 22 Ιουλ 2010, 16:01

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βασικα γι αυτο αγαπαμε ονε πιεσε γτ εκτος απο δραση,γελιο,περιπετεια,αγωνια και αλλα πολλα προσφερει και τρομερη συγκινησει

εμενα δν μ πλ συγκινησε το καψιμο της μερης αλλα ενα ριγος το ενιωσα:P

τα παρελθοντα ολων ειν υπερ-συγκινητικα ειδικα ρομπιν και ναμι κατα τη γνωμη μ

και επισης μια αλλη σκηνη που ενοιωσα ενα απιστευτο ριγος,και ολα τα αγορια του φορουμ πρεπει να το ενοιωσαν,και στεναχωρια ηταν οταν η ρομπιν επιασε και και και ααα τα @@ του φρανκη δακρησαν τα ματια μ με αυτο τ γεγονος το οποιο μετα σ προκαλει αυθονο γελιο αλλα τη πρωτη φορα ειν καπως

31Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 22 Ιουλ 2010, 16:05

didimakia

didimakia

Εγω ενιωθα εναν μικροπονο στα αχαμνα σε αυτην την σκηνη... Αντρικη αλληλεγγυη...

32Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 28 Ιουλ 2010, 20:51

OP_Chris24

OP_Chris24

ειλικρινα τωρα,στη σκηνη με την merry ψιλοδακρυσα,το φτιαξανε πολυ ωραια στο ανιμε.
μετα ειναι το παρελθον του chopper με τον hilluluk(δεν θυμαμαι αν γραφεται ετσι)

33Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 28 Ιουλ 2010, 21:14

Crowdon

Crowdon

Εγώ ψήφισα luffy.
Τις προάλλες έβαλα να δω το 4ο επεισόδιο και δάκρυσα ρε.
Αυτό που ο Shanks σώζει τον Luffy και μετά που του δίνει το strawhat.

Γενικά το one piece είναι το μόνο anime το οποίο με φέρνει απο τη μία συναισθηματική κατάσταση στην άλλη.
Είναι έπος..

34Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 28 Ιουλ 2010, 21:20

alphaetomega

alphaetomega

Crowdon έγραψε:Εγώ ψήφισα luffy.
Τις προάλλες έβαλα να δω το 4ο επεισόδιο και δάκρυσα ρε.
Αυτό που ο Shanks σώζει τον Luffy και μετά που του δίνει το strawhat.

Γενικά το one piece είναι το μόνο anime το οποίο με φέρνει απο τη μία συναισθηματική κατάσταση στην άλλη.
Είναι έπος..
Πες τα ρε μεγαλε... your mom=15$

35Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Τετ 28 Ιουλ 2010, 23:49

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
το έθεσες πολύ ωραία(για αυτό σε έχουμε admin)
τα άλλα shonen ενώ είναι καλά στημένα πάντα κάπου χάνουν..άλλα στις μάχες,άλλα στο συναίσθημα...το OP τα έχει μπλέξει όλα πολύ μα πολύ ωραία και αρμονικά

36Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:43

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι βασικα το OP εχει γενικα πολλες συγκινητικες στιγμες...
και με το Merry και με τον Usopp Vs Luffy και ολο το περελθον απ ολους...γενικα τα χει μπλεξει ολα πολυ ωραια οπως λεει κ ο Γιαννης...

37Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 01:47

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
το calgara-norland!!!!!!γαμώ το σώβρακό μου πως το ξέχασα?
τι δεν είχε αυτό το παρελθόν?ένας λόγος που η Skypiea είναι το αγαπημένο μου Αρκ

38Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 02:06

maxuris

maxuris

Calgara-norland πωωω... Να σαι καλα ρε Γιαννγ που μου το θυμησες !!

Αν και δεν ειχε σχεση με τους main characters ηταν απο τα πιο ωραια flashback του op imo ... here and there

39Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 13:24

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ειν με αυτο που καπνιζε και ελεγε οτι ο παππους τ ειχε παει στη skypia??

40Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 13:26

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι,αλλά αυτό το παρελθόν το βλέπουμε πιό μετά

41Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 13:29

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δν τρελαθηκα πολυ εγω με τη ιπταμενο νησι αλλα καλο ηταν

42Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:26

Iron Nicκ

Iron Nicκ

το Skypiea ηταν καλο Arc απο την αποψη οτι μαθαμε αρκετα ιστορικα πραγματα σχετικα με τον κοσμο του One Piece

43Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 16:31

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
οντως,απιστευτο....

ειχα ανατριχιασει με τον Luffy:

"LET THE FIRE OF SHANDRA BE HEARED ONCE AGAIN!"

44Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 17:11

????????

Anonymous

Επισκέπτης
απλα εμενα δν μ τρελανε και τοσο αν και ηταν ωραιο αρκ ειχε οπως ειπατε πολλα μυστηρια απο τ παρελθον καπου ειδε η ρομπιν σε ενα πονεγκλη ενα μνμ του ροτζερ ειχε ξυλο αναμεσα σε λουφυ και ενελ ειχε ενα τεραστιο πλοιο και μια επισης τεραστια καμπανα ε καλο ηταν οκ αλλα εγω δν τρελαθηκα κιωλας

45Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 17:13

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

Shadow Ace έγραψε:οντως,απιστευτο....

ειχα ανατριχιασει με τον Luffy:

"LET THE FIRE OF SHANDRA BE HEARED ONCE AGAIN!"

yep...εκει ηταν προ στιγμη...ανατριχιλα pure...

46Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 17:15

teo

Στην μάχη Luffy vs Usopp δάκρυσα και στον θάνατο της Merry κάτι ψηλά..

47Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Πεμ 29 Ιουλ 2010, 20:12

NIKSKE

NIKSKE

robin say "I WANNA LIVE!!!! TAKE ME OUT TO THE SEA WITH YOU" 2:50
Σπόιλερ:

Οσο για Merry το βιτνεακι αυτο τα σπαει!!!Ριξτε μια ματια...
Σπόιλερ:

Τελος δεν ξερω πια φαση ειναι, ομως το ειχα δει παλια και μετα το λινκ εξαφανιστικε..Προλαβα ομως να παρω το βιντεο και το ανεβασα για σας...(Ειναι συγκηνιτικο αλλα η μουσικη το κανει επικ!!!)
Σπόιλερ:

48Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 30 Ιουλ 2010, 02:48

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
NIKSKE έγραψε:
Τελος δεν ξερω πια φαση ειναι, ομως το ειχα δει παλια και μετα το λινκ εξαφανιστικε..Προλαβα ομως να παρω το βιντεο και το ανεβασα για σας...(Ειναι συγκηνιτικο αλλα η μουσικη το κανει επικ!!!)
Σπόιλερ:

η σκηνή είναι:SUPER SPOILER

Σπόιλερ:

49Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 30 Ιουλ 2010, 12:39

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:
NIKSKE έγραψε:
Σπόιλερ:

η σκηνή είναι:SUPER SPOILER

Σπόιλερ:
Σπόιλερ:

50Η πιο συγκινητική στιγμή - Σελίδα 2 Empty Απ: Η πιο συγκινητική στιγμή Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:23

βατόμουρο

Law Defender
...εκλαιγα τοτε...γενικοτερα ολο το sa μετρησε αγρια.οπως και η πρωτη μαχη με τον kuma,μετα τον moria..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης