Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Από που βγαίνει το username σας;

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Kamikaze

Kamikaze

Ο Σάντοκαν είναι θρησκεία ρε!!!

Tcixlas

Tcixlas

θυμάμαι όταν το εβλεπα, είχα δει και μαύρο πειρατή και είχα εκτασιαστεί και δεν με εντυπωσίασε, αλλά αν θυμάμαι καλά είχε ένα τύπο ξανθούλη με μια σαύρα και έκλαιγα στα γέλια με αυτόν αλλά δεν θυμάμαι γιατί

Kamikaze

Kamikaze

Γιατί και ο Yanez γαμούσε. Γενικά ρε σαν cartoon ήταν πολύ καλό. Το έβλεπες με τη γαμάτη μεταγλώτιση του ALTER ή με τη χάλια του 0-6, Βεργίνα, ΖΕΥΣ;

Scarlet D.

Scarlet D.

τα χαλια του 0-6 διστυχως...αν και δεν πολυεβλεπα τοτε Alter και στο 0-6 αν εξαιρεσεις την πακιστανη προφορα ολων ηταν καλο

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

νομίζω 0-6 το χα δει όπως και το μαυρο πειρατή....

θυμαμαι αυτό το πακιστανικο που λεει και ο βαιπερ

Kamikaze

Kamikaze

Όλα τα cartoons σε αυτό το κανάλι έτσι ήταν.

Tcixlas

Tcixlas

ο μαύρος πειρατής ήταν καλός εκτός κι αν θυμάμαι να το ειδα αλλού

Aldark

Aldark

μλκες τι μεταφρασάρα ήταν αυτή; αχαχαχαα

απαράδεκτη μεταγλώτιση , αλλά μέτραγε το ίντρο , δε μπορούσα καν να το παρακολουθήσω όμως...

Tcixlas

Tcixlas

όντως το ίντρο μετραγε παρα πολύ, θυμάμαι που μου χε κολλήσει....

τώρα που το βλέπω ήταν σχετικα καλό αλλά με τέτοια μεταγλώτιση ήταν φυσικό να μου σπάει τα παπαρια....

και βλέποντας το βίντεο καταλαβαίνω γιατί έκλαιγα με τον ξανθό άκου φωνήηηηηηηηηηη

Kamikaze

Kamikaze

Η μεταγλώτιση του ALTER ήταν μακράν καλύτερη. Έχω μερικά επεισόδια και έχω συγχρονίσει ήχο-εικόνα αλλά δεν θέλω να τα ανεβάσω για το λόγο του ότι στο internet δεν υπάρχει σεβασμός. Το video που έβαλες είναι επεισόδιο που έβγαλα από DVD και το ανέβασα σε μια ιστοσελίδα τονίζοντας πως δεν θέλω να ανεβεί, όμως υπάρχει στο youtube. Έχω βάλει και μερικά άλλα επεισόδια από τη 2η season κυρίως.

Το intro είχε γίνει και στα ελληνικά και μέτραγε, τουλάχιστον για το παιδικό κοινό που απευθυνόταν.

Tcixlas

Tcixlas

ποιός σεβασμος στο ίντερνετ? αυτά ούτε στον παππά.... δεν υπάρχει σεβασμός γενικά στην ιδιοκτησία και στις επιλογές, οπότε αν κάτι θες να το ανεβάσεις να είσαι προετοιμασμένος για κλοπή, για χρηση ξανα και ξανα χωρίς την άδεια σου κλπ

Kamikaze

Kamikaze

Επειδή τα θέλω σαν συλλογή στην καλύτερη ποιότητα που μπορώ να βρω μόλις τα τελειώσω για εμένα μπορεί και να τα ανεβάσω. Γιατί ξέρω πως είναι να ψάχνεις κάτι και να μην μπορείς να το βρεις, τους καταλαβαίνω και δαύτους.

Tcixlas

Tcixlas

ναι απλά είναι θέμα ιδιωτικότητας αν δεν ήθελες εσύ να τα ανεβάσεις θα έπρεπε να γίνει σεβαστό ας πούμε γενικά... το ξέρω γιατί μου έχουν κλέψει τραγούδι που έχω φτιάξει στο yt βεβαια δεν θυμάμαι τι έγινε το άλλο δεν το βρίσκω πλεον αλλά ο τύπος είχε σε ξένο δίκτιο κατι χιλιάδες views κι εγώ είχα κανα 2χιλιαρο να πουμε και σταμάτησα τότε να ασχολούμαι και απο ξενέρα και απο νευρα

Cytheria

Cytheria

Δεν νομίζω να θέλετε πραγματικά να μάθετε σε ποιον ανήκει το όνομα Cytheria, συγκεκριμένα το είδα από κάποιον άλλο παίκτη στο net καφέ που έπαιζα World of Warcraft και τελικά το χρησιμοποίησα και εγώ.

Σας δείνω παρακάτω ένα link για τον αυθεντικό Cytheria, κάντε click με δικη σας ευθύνη! :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Cytherea_%28actress%29

Tcixlas

Tcixlas

θα μπορούσες να βάλεις μια κολακευτική φωτογραφία και οι μισοί θα την αναγνωρίζαμε :p

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Είναι προφανές απο που βγήκε το username μου. Στην αρχή βέβαια σκέφτηκα να βάλω το κανονικό όνομα του Doffy αλλά ήταν λίγο μακρύ και δε το έβρισκα ωραίο. Επίσης,το έκανα μίξη αγγλοιαπωνικά και βγήκε το "Heavanly Yaksha"

Scarlet D.

Scarlet D.

Μιας που αλλαξα username ας πω κι εγω το δικο μου...

Scarlet δεν το χρησιμοποιω σαν γυναικειο ονομα... ειναι ενα χρωμα... σαν το crimson ενα πραγμα... Με αυτο το ονομα και με το ονομα Mirage αρχησα την απεραντη καριερα μου στο ελληνικο ιντερνετ. Ολως ο κοσμος οπως ξερετε παραμιλαει για μενα στο ελληνικο ιντερνετ. Οπότε ειπα να αρχησω να εχω ενα σταθερο username και να το χρησιμοποιω παντου ετσι ωστε να μπορουν να με αναγνωρίσουν και οι παλιοι μου φιλοι απο αλλες ιστοσελιδες. Το D. μπορει να σημαινει πολλα πραγματα, ειναι το D απο το one piece , ειναι το αρχικο του ονοματος μου είναι και κατι προσωπικό :P.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Scarlet D. έγραψε:Μιας που αλλαξα username ας πω κι εγω το δικο μου...

Scarlet δεν το χρησιμοποιω σαν γυναικειο ονομα... ειναι ενα χρωμα... σαν το crimson ενα πραγμα... Με αυτο το ονομα και με το ονομα Mirage αρχησα την απεραντη καριερα μου στο ελληνικο ιντερνετ. Ολως ο κοσμος οπως ξερετε παραμιλαει για μενα στο ελληνικο ιντερνετ. Οπότε ειπα να αρχησω να εχω ενα σταθερο username και να το χρησιμοποιω παντου ετσι ωστε να μπορουν να με αναγνωρίσουν και οι παλιοι μου φιλοι απο αλλες ιστοσελιδες. Το D. μπορει να σημαινει πολλα πραγματα, ειναι το D απο το one piece , ειναι το αρχικο του ονοματος μου είναι και κατι προσωπικό :P.

Κρυφο Νami fanboy spotted.... heh look at that

Scarlet D.

Scarlet D.

Deathracer2009 έγραψε:

Κρυφο Νami fanboy spotted.... heh look at that

οχι δεν ειναι αυτος ο λογος που ονομαστηκα Mirage...

αυτος ηταν....

Από που βγαίνει το username σας; - Σελίδα 3 Mew

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

he wants the D  aww3

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 23:23, 1 φορά

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
No γιατί; Εγώ δεν είμαι Σαντο... muahaha

Tcixlas

Tcixlas

κλαίω με τον τζόνι χαχαχαχα

δήμο το D μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά

Scarlet D.

Scarlet D.

Tcixlas έγραψε:κλαίω με τον τζόνι χαχαχαχα

δήμο το D μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά

Από που βγαίνει το username σας; - Σελίδα 3 V-for-vendetta

οπως και το V σημαινει πολλα πραγματα αγαπητε heh look at that

Tcixlas

Tcixlas

απο το Viper? έτσι έβγαινε το V μωρή οχιά?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης