Ορίστε, αχάριστοι, αυτή είναι αντίδραση^

Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
κι εμένα από το σπαμHawkins έγραψε:εμενα βγαινει απο το τσιχλας
Χεχ , εξαιρετικά προτότυπος τρόπος να σκεφθείς ένα nick , ωραίος.Qaaz έγραψε:Εχω χρησιμοποιησει και χρησιμοποιω ακομα μια πλειαδα απο nicknames απο το Γυμνασιο και μετα για διαφορορους σκοπους internetικους και μη. Καποια εχω σταματησει πλεον να τα χρησιμοποιω μετα απο χρονια και εχω 2-3 βασικα. Πιο βασικο απ' ολα το Qaaz που το χρησιμοποιω γυρω στα 8 χρονια τωρα. Το πρωτοσκεφτηκα μια μερα οταν ηθελα να κανω ενα να εχω βασικο γτ τα αλλα δεν ηταν ουτε πρωτοτυπα ουτε τιποτα και μου ηρθε σαν σκεψη οτι το γραμμα "Q" δε το βρισκεις σχεδον ποτε πρωτο σε καποια λεξη ενω ακομα πιο δυσκολο το "Z" στο τελος. Μετα απο λιγο απλα προσθεσα 2 "a" για να βγει μια λεξη μιας και εκει που ηθελα να το βαλω ηθελε το λιγοτερο 4 χαρακτηρες
Είσαι κοκκινομάλης;;; (jk xD)The Red-Haired έγραψε:Το δικό μου είναι προφανές νομίζω..
Είσαι κοκκινομάλης;;; (jk xD)[/quote]The Red-Haired έγραψε:Το δικό μου είναι προφανές νομίζω..
δεν ειμαι και τρελος φαν αλλα ακουω κανενα δυο τρια τραγουδακια τους :PTcixlas έγραψε:αμα μου πεις οτι ακους και βηταπις χααχαχα
ο ένας και μοναδικος 23
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης