Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Συνέντευξη με τον Editor του Eichiiro Oda

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Santouryuu

Santouryuu

Καλα, qaaz, εφοσον δεν δεχεσαι τη γνωμη του αλλου και τα ξερεις ολα καλυτερα, γιατι γραφτηκες στο φορουμ; δε γυρνας στο γιουπορν σου, εκει μπορεις να το παιξεις ξερολας χωρις να ενοχλεις καποιον... αντε να πουμε, που θ μας υαπαινιχθεις οτι δεν εχουμε δουλεψει ακομα δεν ηρθες... Ahou

Tcixlas

Tcixlas

σαντό μην την λες στα παιδιά... μόνο αυτοί έχουν γνώμη... fuck democracy who cares

uchiha1991

uchiha1991

ρε τσιχλα κατι ασχετο..τι γρηγορο πιστολι εισαι ρε αδερφε?ποσο γρηγορα απαντας...εχω παθει πλακα..

Tcixlas

Tcixlas

δεν μέ έχεις δει στα κανονικά μου τεσπά βγάινουμε... οφ... ταυτόχρονα έχω διαφωνία στο σκαιπ

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Qaaz έγραψε:
Hawkins έγραψε:ας κοψει το τσιγγαρο ας παρει περισσοτερους βοηθους ή ας ελατωσει τις σελιδες υπαρχουν τοσες λυσεις παρα καθε λιγο και λιγακι να εχουμε μπρεικ
ανουσια τσαπτερ υπαρχουν πολλα που σε συνδιασμο με τα μπρεικ ερχετε και δενει
και δεν το λεω μονο εγω το λεει οι πλειοψηφεια του οπ

Αυτο με την πλειοψηφεια μου αρεσε θα το λεω κ σε αλλους να γελανε

Επειδη οπως καταλαβα δεν εχεις ιδεα τι πιεση τρωει ενας mangaka στη δουλεια βαλες δες το Bakuman να παρεις μια γευση.
Δε ξερω αν εργαζεσαι ή εχεις εργαστει ποτε σου αλλα πραγματικα ειναι πολυ σκληρη δουλεια

Το να κοψεις το τσιγαρο ευκολα το λες εγω που δεν καπνιζω καταλαβαινω καλα αυτους που καπνιζουν αλλα καταλαβαινω πιο πολυ οσους το κανουν λογο αγχους. Εχει 4 βοηθους αν ειναι να παρει κ αλλους καλυτερα να το κανουν οι βοηθοι και οχι αυτος. Τι να πουμε και για τον Τοgashi δλδ

Ανουσια chapters δεν υπαρχουν αν τα βρισκεις ανουσια ειναι δικο σου θεμα το ξανα λεω και για τελευταια φορα ρεπο παιρνει για να ξεκουραστει δεν καθεται

παρε και ενα παραδειγα πως ειναι η ζωη ενος mangaka i.imgur.com/0PpolHO.jpg

Aυτη η ψυχη τι κανει; Σκοπευει να συνεχισει το HxH η θα περιμενουμε χρονια....;

Qaaz

Qaaz

Tcixlas έγραψε:
Qaaz έγραψε:Συγγνωμη αλλα λεγοντας την αληθεια δε με κανει fan boy. Απαιτησεις? τι απαιτησεις? Να δουλευει 24/7 για να εχεις εσυ να διαβαζεις τζαμπα ενα manga? Και εγω θα βαλω εσενα σε μια καρεκλα θα σε αλυσοδεσω και θα σου πω δουλευε εδω δε θα ξεκουραστεις καθολου θελω να κανει αυτο κ εκεινο και το αλλο

Λογικη λεγεται αυτο που λεω ουτε fan boy ουτε hater ουτε τπτ

ναι μιστερ λογική... λοιπόν κοίταξε να δεις εγώ δεν τον κρίνω γιατί θέλει να σταματάει τον καταλαβαίνω και γι αυτό κράζω και τους χειτερς... γιατί καταλαβαίνω ότι θέλει να ξεκουραστεί... δόξα το θεό δουλέυω απο τα 15 μου κι όχι να ζωγραφίζω μαλακίτσες σε χαρτί και να το παίζω εξουθενωμένος και να βγάζω εκατομμύρια... αλλα δουλειά και χειρωνακτική και νοητική με σωματική κούραση και ψυχική στο μάξιμουμ τις περισσότερες φορές... ταυτόχρονα με σχολείο με σπουδές και δόξα το θεό δεν σταμάτησα γιατί κουράστηκα να κάνω τη δουλειά μου... καταλαβαίνω όμως κάποιον που θέλει να σταματήσει...

απο κει και πέρα αφου παίρνει τα μπρεικς του και ξεκουράζεται υποτίθεται αναγκαστικά χωρίς να το θέλει γιατί του το επιβάλλουν, ναι έχω την απαίτηση να κάνει τα τσαπτερς λίγο πιο ουσιώδη... γεμίζει φιλλερς τα 2/3 κάθε αρκ και το ξέρετε όλοι εδώ μέσα, όσο κι αν δεν το παραδέχεστε... οι σημαντικές πληροφορίες είναι ελάχιστες και τα ερωτήματα άπειρα... έχει αρχίσει να ενοχλεί γιατί όλοι πίστευαν ότι αφού είναι στο 60-70%(πάνω κάτω) θα φύγουν σιγά σιγ΄όλα τα ερωτήματα και όλο και προκύπτουν άλλα χωρίς να δίνονται απαντήσεις... αυτό προκαλεί εκνευρισμό γιατί σε κάνει να περιμένεις είτε ότι θα μείνουν ανεξήγητα είτε ότι θα εξηγήσει περιληπτικά και μάλλον όχι όλα... οπότε ναι έχουμε την απαίτηση αρκετοί αυτό που διαβάζουμε και περιμένουμε μια βδομάδα να μην είναι ένα φίλλερ με ζωγραφιές... ας δίνει σε κάθε τσαπ κι απο μία μικρή σημαντική πληροφορία και μου είναι αρκετή... αλλά είναι τσαπ που δεν βλέπεις τίποτα... αν έλειπαν δεν θα μας ένοιαζε καθόλου και αυτό είναι που τα κάνει ανούσια...

Σκληρός Καριόλης έγραψε:Ναι ρε, είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις εσύ που κάθε βδομάδα αγοράζεις το jump...
Το θέμα πάντως του ανούσιο τσάπτερ είναι εντελώς υποκειμενικό. Προσωπικά μου φαίνεται πως πάει λίγο πιο αργά το μάνγκα από όσο θα ήθελα αλλά ανούσιο δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω γιατί ο Όντα όλο και κάποιον σκοπό του θα εξυπηρετεί ακόμα και να μην μου αρέσει.

πάμε λοιπον στον αγαπητό δήθεν σκληρο... όχι φίλε δεν το αγοράζω αλλά το βλέπω στο ίντερνετ, ήξερες ότι ακόμα κι αυτό τον στηρίζει? ήξερες οτι κάθε άτομο που τον διαβάζει και διαφημίζει τον στηρίζει οικονομικά? ήξερες ότι έχω fanpage στο φβ που τον στηρίζει??? ΟΧΙ απλά κάνεις την καύλα σου όπως όλοι μας με το op.... τι σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις κι εμένα κι εσένα? όπως είπε ο τζιμ η δημόσια εκθεση... άρα πάρτε τα κιλά αλήθειας που ετοιμάζονται να σας πλακώσουν και παλέψτε να τα σηκώσετε...

έχω άποψη και μπορώ να την εκφράζω όπου και όπως θέλω όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς... ο όντα βγάζει λεφτά απο το ίντερνετ κι απο την διαφήμιση κι όχι απο το jump και το ξέρετε πολύ καλά κι αν δεν το ξέρετε ή είστε χαζοί ή αφελείς.... απο κει και πέρα όσο και να ξεκουράζεται αν δεν αρχίσει να προσέχει το κοινό του και να μην σχεδιάζει για 12-15 τότε ναι θα αρχίσει να χάνει κοινο και άμεσα κιόλας

H δουλεια ενος mangaka/κομιστα/σκιτσογραφου/whatever δεν ειναι καθολου ευκολη κ εφοσο οπως ειπες σε προηγουμενο post αν θυμαμαι καλα εχεις δει πως δουλευουν δεν ειναι παιρνω ενα μολυβι ενα πινελο και τραβαω 2 γραμμες 5 χρωματα και τελειωσα. Και τι να πουμε για ατομα που σχεδιαζουν σαν τον Miura. Υπαρχουν τραυματισμοι, ποναει το χερι κ πολλα αλλα που δε χρειαζεται να αναφερω, ναι οκ δε σηκωνει 50κιλα τσουβαλια οπως στις οικοδομες ή στους φουρνους απλος ειναι εργασια και οπως ολος ο κοσμος ετσι κ αυτος θελει ξεκουραση

Να το πω για μια φορα να το εμπεδωσετε δεν υπαρχουν fillers στο manga δεν υφισταται με βαση την εννοια του filler. Οταν μου λες για ανουσια chapters εσυ μπορει να τα βρισκεις ανουσια καποιος αλλος οχι. Επισης δε γινεται να ειναι ολο μαχη μαχη μαχη ή σε καθε chapter να σου απαντα σε ερωτησεις οπως ειπατε. Θα απαντηθουν οταν πρεπει να απαντηθουν. Δεν ειναι καποιο αλλο manga που στα αφηνει και δε ξερεις τι εγινε. Τοσα χρονια ετσι δουλευε δε θα αλλαξει. Δε ξερω αν το εχετε καταλαβει και ποσα χρονια ασχολειστε για να το εχετε προσεξει

Santouryuu έγραψε:Καλα, qaaz, εφοσον δεν δεχεσαι τη γνωμη του αλλου και τα ξερεις ολα καλυτερα, γιατι γραφτηκες στο φορουμ; δε γυρνας στο γιουπορν σου, εκει μπορεις να το παιξεις ξερολας χωρις να ενοχλεις καποιον... αντε να πουμε, που θ μας υαπαινιχθεις οτι δεν εχουμε δουλεψει ακομα δεν ηρθες... Ahou

Δεν ξερω απο που εβγαλες τετοιο συμπερασμα αλλα anw. Οπως ειπε και ο ΣΚ οπως κ εσεις εχω και εγω δικαιωμα να πω την γνωμη μου και αναλογα με αυτα που λετε να απαντησω κιολας

Deathracer2009 έγραψε:
Qaaz έγραψε:
Hawkins έγραψε:ας κοψει το τσιγγαρο ας παρει περισσοτερους βοηθους ή ας ελατωσει τις σελιδες υπαρχουν τοσες λυσεις παρα καθε λιγο και λιγακι να εχουμε μπρεικ
ανουσια τσαπτερ υπαρχουν πολλα που σε συνδιασμο με τα μπρεικ ερχετε και δενει
και δεν το λεω μονο εγω το λεει οι πλειοψηφεια του οπ

Αυτο με την πλειοψηφεια μου αρεσε θα το λεω κ σε αλλους να γελανε

Επειδη οπως καταλαβα δεν εχεις ιδεα τι πιεση τρωει ενας mangaka στη δουλεια βαλες δες το Bakuman να παρεις μια γευση.
Δε ξερω αν εργαζεσαι ή εχεις εργαστει ποτε σου αλλα πραγματικα ειναι πολυ σκληρη δουλεια

Το να κοψεις το τσιγαρο ευκολα το λες εγω που δεν καπνιζω καταλαβαινω καλα αυτους που καπνιζουν αλλα καταλαβαινω πιο πολυ οσους το κανουν λογο αγχους. Εχει 4 βοηθους αν ειναι να παρει κ αλλους καλυτερα να το κανουν οι βοηθοι και οχι αυτος. Τι να πουμε και για τον Τοgashi δλδ

Ανουσια chapters δεν υπαρχουν αν τα βρισκεις ανουσια ειναι δικο σου θεμα το ξανα λεω και για τελευταια φορα ρεπο παιρνει για να ξεκουραστει δεν καθεται

παρε και ενα παραδειγα πως ειναι η ζωη ενος mangaka i.imgur.com/0PpolHO.jpg

Aυτη η ψυχη τι κανει; Σκοπευει να συνεχισει το HxH η θα περιμενουμε χρονια....;

Κανεις δε ξερει αν και προσωπικα δε περιμενω να συμβει κατι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συμφωνώ πάνω στο θέμα για τον Όντα. Το να είσαι μανγκακα στην Ιαπωνία είναι απο τις πιο απαιτητικές δουλειες, ειδικά όταν εκδίδεσαι σε ένα τόσο μεγάλο περιοδικό όσο το jump.
O Oda έχει αρρωστήσει,φτάσει σε σημείο υπερκόπσης , ουκ ολίγες φορες στο παρελθόν.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στην τελική σε όποιον δεν αρέσει να μην διαβάσει το μάνγκα..

Santouryuu

Santouryuu

Patty D.Luffy έγραψε:Συμφωνώ πάνω στο θέμα για τον Όντα. Το να είσαι μανγκακα στην Ιαπωνία είναι απο τις πιο απαιτητικές δουλειες, ειδικά όταν εκδίδεσαι σε ένα τόσο μεγάλο περιοδικό όσο το jump.
O Oda έχει αρρωστήσει,φτάσει σε σημείο υπερκόπσης , ουκ ολίγες φορες στο παρελθόν.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στην τελική σε όποιον δεν αρέσει να μην διαβάσει το μάνγκα..

οριστε; wtf man?

Hawkins

Hawkins

αχ τον κακομοιρο τον οντα...φερτε την γιατρο της τσελσι να τον κανει καλα :p

Shishi Shonshon

Shishi Shonshon

συμφωνω απολυτα με τον qaaz οσοι δεν μπορειτε να καταλαβετε την κουραση που εχει το να σχεδιαζεις manga μην μιλατε χωρις να ξερετε σας παρακαλω, ο ανθρωπος εχει κοντεψει να πεθανει και αναγκαζεται να κανει διαλειμματα μια φορα την βδομαδα βαση συμβολαιου

Santouryuu

Santouryuu

σισσυ, εκδιδεσαι και εσυ;

Shishi Shonshon

Shishi Shonshon

θα σου απαντουσα καταλληλα αλλα σε μ@κ@κες σαν εσενα δεν χρειαζεται...

N_G

N_G

Διαβάζοντας λίγο από τα τελευταία σχόλια δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε σε αυτή την αντιπαράθεση όταν το θέμα είναι πολύ απλό.

Κάποιος γράφει κάτι και εμείς το βλέπουμε (και μάλιστα τζαμπέ) γιατί μας αρέσει.
Αν ο συγκεκριμένος θέλει να ξεκουράζεται δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Αν θέλουμε συνεχίζουμε και το βλέπουμε με τον ρυθμό που το βγάζει και αν μας ξινίζει απλά το παρατάμε γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουμε εμείς από το προϊόν.
Με αυτόν τον τρόπο και αυτόν το ρυθμό δουλεύει αυτός και η εταιρία που το βγάζει. Αν από αυτά τα μπρέικ έχει κάποιος κόστος αυτό είναι ο ίδιος και η εταιρία. Από τη στιγμή που δεν τους επηρεάζει σε κάτι μπορεί αν θέλει να κάνει μπρέικ και κάθε βδομάδα.

Απαιτήσεις με την έννοια του όρου σαν κοινό δεν μπορούμε να έχουμε. Δεν τον πληρώνουμε για να βγάζει τα τσάπτερς όπως ενδεχομένως θα θέλαμε οπότε όσο και αν μας νευριάζει ή μας κουράζει το μπρέικ είναι δικό του θέμα.

Στο θέμα αν ειναι ανούσιο ή όχι κάποιο τσάπτερ είναι καθαρά υποκειμενικό. Ο καθένας ίσως να το ήθελε διαφορετικά το κάθε τι, και είναι και δικαίωμα του καθενός να κάνει θεωρίες, να συζητάει πως θα ήθελε να ειναι κλπ κλπ αλλά αυτό που μας παρουσιάζει ο δημιουργός του είναι καθαρά το τι θέλει να γράψει και τι έχει φανταστεί. Είναι στην ιδιοσυγκρασία του καθενός τι θεωρεί βαρετό και τι όχι. Αυτός αυτό θέλει να σχεδιάσει και αυτό κάνει.

Αυτή είναι η δική μου άποψη όσον αφορά τα μπρέικ και το αν είναι ή όχι ανούσια τα τσάπτερ. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το στόρυ και θα το βλέπω όσο πάει. Μπορεί λίγο να ξενερώνω όποτε βλέπω πως πάει για μπρέικ αλλά δεν χολοσκάω κιόλας. Όποτε είναι να βγεί θα βγει και εγώ θα το δω. Αν βαρεθώ απλά θα το παρατήσω.

Santouryuu

Santouryuu

N_G έγραψε:Διαβάζοντας λίγο από τα τελευταία σχόλια δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε σε αυτή την αντιπαράθεση όταν το θέμα είναι πολύ απλό.

Κάποιος γράφει κάτι και εμείς το βλέπουμε (και μάλιστα τζαμπέ) γιατί μας αρέσει.
Αν ο συγκεκριμένος θέλει να ξεκουράζεται δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Αν θέλουμε συνεχίζουμε και το βλέπουμε με τον ρυθμό που το βγάζει και αν μας ξινίζει απλά το παρατάμε γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουμε εμείς από το προϊόν.
Με αυτόν τον τρόπο και αυτόν το ρυθμό δουλεύει αυτός και η εταιρία που το βγάζει. Αν από αυτά τα μπρέικ έχει κάποιος κόστος αυτό είναι ο ίδιος και η εταιρία. Από τη στιγμή που δεν τους επηρεάζει σε κάτι μπορεί αν θέλει να κάνει μπρέικ και κάθε βδομάδα.

Απαιτήσεις με την έννοια του όρου σαν κοινό δεν μπορούμε να έχουμε. Δεν τον πληρώνουμε για να βγάζει τα τσάπτερς όπως ενδεχομένως θα θέλαμε οπότε όσο και αν μας νευριάζει ή μας κουράζει το μπρέικ είναι δικό του θέμα.

Στο θέμα αν ειναι ανούσιο ή όχι κάποιο τσάπτερ είναι καθαρά υποκειμενικό. Ο καθένας ίσως να το ήθελε διαφορετικά το κάθε τι, και είναι και δικαίωμα του καθενός να κάνει θεωρίες, να συζητάει πως θα ήθελε να ειναι κλπ κλπ αλλά αυτό που μας παρουσιάζει ο δημιουργός του είναι καθαρά το τι θέλει να γράψει και τι έχει φανταστεί. Είναι στην ιδιοσυγκρασία του καθενός τι θεωρεί βαρετό και τι όχι. Αυτός αυτό θέλει να σχεδιάσει και αυτό κάνει.

Αυτή είναι η δική μου άποψη όσον αφορά τα μπρέικ και το αν είναι ή όχι ανούσια τα τσάπτερ. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το στόρυ και θα το βλέπω όσο πάει. Μπορεί λίγο να ξενερώνω όποτε βλέπω πως πάει για μπρέικ αλλά δεν χολοσκάω κιόλας. Όποτε είναι να βγεί θα βγει και εγώ θα το δω. Αν βαρεθώ απλά θα το παρατήσω.

δηλαδη δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη γιατι ειναι δωρεαν; ελα χριστε και παναγια!

εξ'αλλου δεν ειπε κανεις τιποτα... το μονο που ειπαμε ειναι οτι αν δεν το καθυστερει με ανουσια τσαπς οπως εκανε ως τωρα του φτανει ανετα το εναπομειναν 30%. τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.

N_G

N_G

Άποψη μπορεί να έχει ο καθένας φίλε μου και να την εκφέρει. Και εγώ άποψη είπα.
Απλά αυτό που κυρίως ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτό είναι το μάνγκα, αυτός είναι ο δημιουργός και όπως θέλει το κάνει. Εμείς απλά ακολουθούμε. ότι και να κάνει, όπως και να το κάνει αυτό είναι.

Άποψη όπως λες μπορεί να πει ο καθένας, δεν ήταν στόχος μου να το παίξω εξυπνότερος και ότι είπα κάτι το φοβερό.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Σωστότατος ο N_G με καλύπτει απόλυτα

Santouryuu

Santouryuu

ομορφα πραγματα

karamin

karamin

αναβολη;παλι;ελεος!!!!!

Aldark

Aldark

όχι ρε , δε νομίζω να υπάρχει αναβολή...
Welcome back btw , long time no see in the forum! here and there

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης