Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Συνέντευξη με τον Editor του Eichiiro Oda

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Qaaz

Qaaz

A: He told me that the first part of the story, the part prior to the time-skip, was around halfway through. That was about 60 volumes, so maybe we’re at 70%?

Nομιζω ειναι ξεκαθαρω εδω που λεει "ισως 70%"?

Αυτο που λεει οτι ειναι halfway δλδ το 50% στο volume 60 αρα αφου απο το volume 60 εως το 78 που ειμαστε τωρα ειναι σχεδον 20 volumes δε σημαινει οτι ειναι 80%

Καθε volume και 1% Δε παει καθολου ετσι

Απλα σας λεω οτι δεν μπορεις να παρεις βαση του τι λεει επειδη ειναι δικος του υπολογισμος/εκτιμηση

Προχειρο ή οχι δεν εχει σημασια. Εγω αυτο ηθελα να πω. Τωρα αν σας ενοχλει τοσο πολυ αυτο οκ, το αφηνω εδω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Qaaz στις Τετ 12 Αυγ 2015, 00:19, 1 φορά

Santouryuu

Santouryuu

χωκινς; παλι εφτιαξες καινουργιο νικ;

Hawkins

Hawkins

ρε μαν τρολλαρεις τωρα η σοβαρολογεις? :p

χανεις το ολλο νοημα

Santouryuu

Santouryuu

πρεπει να το κοιταξεις αυτο!

Hawkins

Hawkins

ρε αστο το παιδι μην το τρομαζεις με το που μπηκε στο φορουμ να τον διωξουμε :p

Qaaz

Qaaz

Ουτε trollαρω ουτε τιποτα. Δεν ηρθα να τσακωθω με κανεναν. Απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι. Οποιος θελει το κραταει οποιος θελει πιστευει οτι ειναι 70%

Εγινε κ αλλου η ιδια συζητηση και μαλλιστα το θεμα κλειδωθηκε γτ παραπλανουσε τον κοσμο οτι το ειπε ξεκαθαρα 70% ενω ειναι προσωπικη εκτιμηση

Hawkins

Hawkins

δηλαδη ρε μαν εσυ ποσο περιμενεις να ειναι αφου οταν εφτασαν αρχιπελαγος ειχε πει οτι η ιστορια ειναι στην μεση...και ειδη μετα απο το ταιμσκιπ περασαν 4 χρονια δλδ ποσο να ειναι στο 60%?

Santouryuu

Santouryuu

ναι αλλα δεν μιλαμε για καποιον τυχαιο που εβγαλε μια θεωρια απο το καπελο του... μιλαμε για τον εντιτορ που ειναι ο μονος εκτος του οντα που ξερει πως θα τελειωσει το ΟΡ... εξ'αλλου το λες και μονος σου, ειναι εκτιμηση, οχι πορισμα...τωρα αν ειναι 65% ή 70% ή 75% θα δειξει το μελλον...

Qaaz

Qaaz

Γυρω στο 60%

+- 2%

Santouryuu έγραψε:ναι αλλα δεν μιλαμε για καποιον τυχαιο που εβγαλε μια θεωρια απο το καπελο του... μιλαμε για τον εντιτορ που ειναι ο μονος εκτος του οντα που ξερει πως θα τελειωσει το ΟΡ... εξ'αλλου το λες και μονος σου, ειναι εκτιμηση, οχι πορισμα...τωρα αν ειναι 65% ή 70% ή 75% θα δειξει το μελλον...

O Editor αλλαζει συχνα πυκνα κ ο συγκεκριμενος ειναι μολις 26 ετων κ πολυ απειρος (μολις η πρωτη του δουλεια)
Γενικα ο πιο χαλια (λογο απειριας) editor για οσους ξερουν

Ακριβως επειδη ειναι προσωπικη εκτιμηση οπως κανω εγω, εσυ και ο καθε ενας δε μπορεις να το παρεις σαν fact αλλα σαν μια απλη αποψη

Santouryuu

Santouryuu

εσυ δηλαδη απο που το συμπεραινεις;

Qaaz

Qaaz

Santouryuu έγραψε:εσυ δηλαδη απο που το συμπεραινεις;

Αρχικα ο Oda ηθελε να τελειωσει το One Piece σε 5 χρονια, μπηκαμε στο 19ο ετος πριν λιγο καιρο

Επισης

Oda had planned that strawhats would say goodbye to Going Merry within 1 year after chapter 303 (Skypiea arc finished in chapter 302), but it ended up coming true after 3 years...

When Minoru Suzuki told Oda that Dressrosa arc was profound and interesting, Oda answered that a lot of ideas were coming into his mind one after another.

There are at least 15 notebooks that include Oda's ideas about Dressrosa arc.

"If I wrote everything in my mind, it would take about 20 years to finish ONE PIECE."

"When I intend to finish an arc within 30 chapters, it ends up 90 chapters being necessary."

"If I drew everything in my mind in Marineford arc, at least 50 pages would be necessary for each chapter."

O Οda εχει στο μυαλο του περιπου πως θα του βγει ομως οταν ερθει η ωρα να βγει στο χαρτι αυτο που εχει στο μυαλο του ολα ειναι τελειως διαφορετικα

Santouryuu

Santouryuu

κι ομως λες με σιγουρια 60% συν/πλην δυο κιολας... που ξερεις οτι δεν ειναι 40% τοτε;

Qaaz

Qaaz

Santouryuu έγραψε:κι ομως λες με σιγουρια 60% συν/πλην δυο κιολας... που ξερεις οτι δεν ειναι 40% τοτε;

Εκανα προσωπικη εκτιμηση και ειπα "γυρω" στο 60%

Τι σιγουρια που την ειδες δε ξερω

Santouryuu

Santouryuu

και γιατι να πιστεψω τοτε τη δικη σου εκτιμηση και οχι αυτη του εντιτορ;

Qaaz

Qaaz

Δε σου ζητησα να πιστεψεις την δικια μου εκτιμηση, αυτο που ειπα ειναι οτι ο editor κανει μια εκτιμηση και τιποτα παρα πανω. Δεν ειναι fact

Aν θες το δεχεσαι, αν θες δε το δεχεσαι

Santouryuu

Santouryuu

θα με τρελανεις βραδυατικα... ειπε κανεις ποτε οτι ειναι fact; oλοι για εκτιμηση καναμε λογο!

Qaaz

Qaaz

Οκ, εγω οτι ειχα να πω το ειπα, δε θα παιζω αλλο την κολοκυθια

Για να μην σε τρελανω λοιπον βραδυατικα παω να κανω τπτ αλλο απ' αυτα που εχω να κανω

Santouryuu

Santouryuu

Νταξ ρε παιδι μου, μια κουβεντα ειπαμε...

Aldark

Aldark

Χαλαρώστε παιδιά , εκτιμήσεις κάνουμε , ούτε ο Έντιτορ , πόσο μάλλον εμείς , δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς (ούτε ο Όντα πιθανά ) πόσο ακόμα θα κρατήσει. Εγώ προσωπικά πιθανολογώ ότι είναι γύρω στο 60%.

Tcixlas

Tcixlas

εδώ δεν ξέρει ο ίδιος ο όντας πλάκα με κάνετε???? να είστε σίγουροι ότι και όντας ο ίδιος να βγει να πει ότι μένουν ακόμα 7-8 χρόνια ας πούμε... μπορεί να δείτε να γίνουν αυτά 3 ή και 10 με τον όντα ποτέ δεν ξέρεις και με την έκρηξη ιδεών που έχει... ποτέ δεν του βγαίνει ακριβώς αυτό που σκέφτηκε στην αρχή

uchiha1991

uchiha1991

Qaaz έγραψε:Αυτο για το 70% ειναι προσωπικη εκτιμηση του Editor για οσους δεν ειναι καλοι στα αγγλικα

Δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση για κατι τετοιο περα του 50% πριν 5-6 χρονια

Το οτι το πρωτο 50% πηρε 15 χρονια δε σημαινει οτι αλλα 15 θα ειναι το αλλο 50% μπορει να ειναι λιγοτερο μπορει και περισσοτερο

Ουτε θα ειναι 597 chapters ακομα

Απλα το λεω για οσους δε το εχουν κατα νου τους αυτο
Δεν καταλαβαινω αυτο που λες με το 50 %..Αν ο οντα ειπε για παραδειγμα οτι το 50% ηταν στα πρωτα 15 χρονια γιατι το υπολοιπο 50 να μην κρατησει 15 χρονια..Αν υποθεσουμε βεβαια οτι ο αριθμος των τσαπτερ που βγαινει καθε χρονο  παραμενει σταθερος και ιδιος με αυτο των προηγουμενων χρονων.(Σε ρωταω απλα για να καταλαβω τι εννοεις)Με ποιο κριτηριο δλδ ειπε ο οντα οτι ειμαστε περιπου στα μισα?Εγω καταλαβαινω οτι λεγοντας στα μισα εννοει οτι εχουν βγει περιπου τα μισα τσαπτερ απο αυτα που θα βγουν συνολικα. Εννοειται βεβαια οτι του οντα μπορει να του καρφωθει να κανει οτι να ναι και τελικα να κρατησει αλλα 20 χρονια το μανγκα(τοτε ομως δεν θα ηταν συνεπης με το 50 που ειπε)..Αλλα αν ισχυει αυτο που ειπε οτι πριν 5-6 χρονια ειμασταν στα μισα τοτε καλα τα ειπε ο βοηθος του.

Santouryuu

Santouryuu

Εγω ειμαι βεβαιος οτι ειναι πανω απο 70%... και αυτη τη μαλακια δε σχεδιαζω ολα οσα εχω στο μυαλο μου ειναι τριχες... τοτε γιατι εχει συνεχεια μπρεϊκ και τσαπτερακια των 14ων σελιδων; γιατι δεν τον χωρανε 20; πιστευω θα ανεβει απο δω και περα ο ρυθμος... ο τυπος κουραστηκε και θελει να τελειωνει...

uchiha1991

uchiha1991

αν οντως ισχυει οτι ειμαστε στο 70 τοτε πιστευω ο οντα δεν εκανε πολυ καλη διαχειριση του υλικου του..θα επρεπε για μενα να εχει εξελιχθει η ιστορια πολυ πιο νωρις στα σημαντικα ζητηματα που απομενουν.αν αφιερωσε 15 χρονια σαυτα που ειδαμε στην αρχη τοτε γιαυτα που εμεναν να δειξει θα επρεπε να ασχοληθει 30 χρονια..θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον το μανγκα νομιζω..

Santouryuu

Santouryuu

Ειναι μονο ψευδαισθηση αυτο... αν βγαζει καθε βδομαδα καλα τσαπς και οχο αυτες τις ανουσιες βλακειες τοτε ειναι υπεραρκετο...

uchiha1991

uchiha1991

ισως να χεις δικιο..γιατι εχει ακομη αρκετα χρονια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης