ας βγαλουμε τον ρουφιανο ρε παιδια που δεν ειναι τιποτα και ας βαλουμε τον πουστη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
27 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:18
Patty D.Luffy
μανια εσυ με τον πουστη....
28 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:21
Santouryuu
γκεϋ... ειμαστε οουπεν μαϊντεντ
29 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:30
NikosV20
Θα συμμετάσχω και γω με τον L.
30 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:34
Santouryuu
ρε μην μπαινετε με τα νταμπλ ακκαουντ σας... δεν εχει πλακα ετσι!
31 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:39
Tcixlas
μπορεί να γίνει και μια αναλυτική εξήγηση του παιχνιδιού πριν ξεκινήσει για να είμαστε ξεκάθαροι?
32 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:43
Hawkins
ημουν σιγουρος οτι καποιος θα νομιζει αυτο αλλα δεν ισχυει σημερα ελειξε το μπαν στους σικ και ειπα στον νικο να μπει σε αυτο το φορουμ...
ειναι λατρεις του παλερμο
ειναι σπαμμερ
και γουσταρει να βριζει
ειναι οκ σε ολλα τα κρητιρια που ζηταμε
ειναι λατρεις του παλερμο
ειναι σπαμμερ
και γουσταρει να βριζει
ειναι οκ σε ολλα τα κρητιρια που ζηταμε
33 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:45
Santouryuu
Ποιο μπαν; τι ειναι το σικ;
34 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:46
Hawkins
ειχα ενα μηνα μπαν στους sick fansubs
35 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:50
Patty D.Luffy
Είμαι party pooper... αλλα σόρρυ...
36 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:53
Tcixlas
ωωωωπ και σε στήριξα γιατί ορθογραφεί???
37 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:56
NikosV20
Τι είναι μπαν ?? χαχαχαχαχα σοβάρα τώρα ??
38 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 01:59
Patty D.Luffy
Θα μάθεις σε λίγο..
39 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:03
Tcixlas
κάτι που τρώς απο ότι φαίνεται πολύ συχνά χαχαχα και ήθελες πάλι χχαχαχα
40 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:04
NikosV20
Oxi δεν κατάλαβες εγώ ξέρω τι έιναι μπαν για τον άλλο απορώ !!!
41 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:06
Tcixlas
να σε ρωτήσω ρε απο μας ποιός έιναι ο αγαπημένος σου?
42 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:09
NikosV20
από σας? δεν ξέρω κανένα από εδώ ρε
43 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:10
Hawkins
ρε δεν εχω δευτερο ακ μην με τρελενετεεεεε μην δωσετε μπαν σοβαρα μιλαω μπητε σικ και δειτε δεν κανω πλακα τωρα? δηλαδη wtf μας εβγαλε οτι γραφουμε απο ιδια ip?
44 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:54
Dr. Jimalicious
Σβήνονται τα πόστς γιατί είπαμε να οργανωθούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι.
45 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 02:56
Patty D.Luffy
Κριμα και ηταν ωραια. Αντε ας οργανωθουμε ομως!!
46 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:00
Santouryuu
Αντε αφηγητη, αβαντι!
47 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:01
Dr. Jimalicious
Λοιπόν, οι βασικοί ρόλοι είναι
2 δολοφόνοι
1 επιθεωρητής
1 γιατρός
1 αλεξίσφαιρος
5 με ρόλους και τουλάχιστον 5 χωρίς. Από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Επίσης, κάθομαι και διαγράφω πόστς 1-1 με το φόρουμ σε αυτή την κατάσταση. Α ρε Χόκινς τι μας κάνεις. :xD:
Patty ο Νικός είναι διπλό του Χοκ ε; Θέλω να πω δεν τον μετράω;
2 δολοφόνοι
1 επιθεωρητής
1 γιατρός
1 αλεξίσφαιρος
5 με ρόλους και τουλάχιστον 5 χωρίς. Από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Επίσης, κάθομαι και διαγράφω πόστς 1-1 με το φόρουμ σε αυτή την κατάσταση. Α ρε Χόκινς τι μας κάνεις. :xD:
Patty ο Νικός είναι διπλό του Χοκ ε; Θέλω να πω δεν τον μετράω;
48 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:15
Patty D.Luffy
Μεχρι να μας δώσει πειστηρια πως δεν ειναι δεν τον μετρας..
Αν και ενταξει, την ιδια ΙΡ εχει, τι κανει νιαου νιαου..
Αν και ενταξει, την ιδια ΙΡ εχει, τι κανει νιαου νιαου..
49 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:25
NikosV20
Τι λέτε ρε σεις πάτε καλά τι αποδείξεις θέλετε ....θα με τρελάνετε !!!! χαχαχαχαχα πω ρε τι μου κάνεις ρε χοκ με την τρέλα σου
Από ότι φαίνεται η Patty μας τρολάρει τελείως ......βάλε με στο παιχνίδι ρε σε τρολάρει η PAtty και συ το πιστεύεις ....καταρχάς εγώ ορθογραφώ ενώ αυτός σας βγάζει τα μάτια σε κάθε ποστ και δεύτερων εγώ είμαι πιο φλύαρος απ΄αυτόν !!!
Από ότι φαίνεται η Patty μας τρολάρει τελείως ......βάλε με στο παιχνίδι ρε σε τρολάρει η PAtty και συ το πιστεύεις ....καταρχάς εγώ ορθογραφώ ενώ αυτός σας βγάζει τα μάτια σε κάθε ποστ και δεύτερων εγώ είμαι πιο φλύαρος απ΄αυτόν !!!
50 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:28
Dr. Jimalicious
- Τσίχλα αυτό είναι το παιχνίδι:
Γενικοί Κανόνες:- Σπόιλερ:
- Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους. Ο κάθε γύρος έχει δύο φάσεις.
Η πρώτη φάση είναι η Ημέρα. Τότε οι παίκτες αποφασίζουν κ ψηφίζουν ποιος είναι ο δολοφόνος ώστε να εκτελεστεί. Οι ψήφοι να γράφονται με κόκκινο χρώμα κειμένου. Όποιος έχει τις περισσότερες ψήφους, βγαίνει από το παιχνίδι.
Η επόμενη φάση είναι η Νύχτα. Τότε οι Δολοφόνοι αποφασίζουν ποιον θα σκοτώσουν και ενημερώνουν τον Αφηγητή.
Όταν γίνει και αυτό ο Αφηγητής δίνει το έναυσμα για την επόμενη Ημέρα. Και ούτω καθ'εξής...
Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι
Α. Όλοι οι Δολοφόνοι πιαστούν/σκοτωθούν
Β.Οι Δολοφόνοι ελαττώσουν τον αριθμό των μη-Δολοφόνων ίσο με το δικό τους.
Ρόλοι:- Σπόιλερ:
- Πολίτης - Είσαι ένας απλός πολίτης. Δουλειά σου είναι να μείνεις ζωντανός. Και να μπορέσεις να βρεις τους Δολοφόνους. Το πρωί ψηφίζεις ποιος νομίζεις ότι είναι ο Δολοφόνος, το βράδυ δεν κάνεις τπτ.
Γιατρός: κάθε νύχτα διαλέγει ένα άτομο, αν το άτομο που διάλεξε τύχει να είναι και το άτομο που διάλεξαν οι δολοφόνοι τότε το σώζει, και δεν γίνεται δολοφονία τη νύχτα.
Αλεξίσφαιρος: μπορεί να σώσει τον εαυτό του μόνο 1 φορά και μόνο νύχτα..η ταυτότητα του είναι κρυφή..στη μέρα θα αποκαλύπτεται ότι δεν έγινε δολοφονία τη νύχτα αλλά το γιατί θα είναι άγνωστο.
Επιθεωρητής - Με το που πέφτει η νύχτα στέλνεις μήνυμα στον Αφηγητή. Μπορείς να ρωτήσεις τι είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Η απάντηση είναι είτε Πολίτης είτε Δολοφόνος. Και να σπρώξεις τις έρευνες προς τα εκεί αν νομίζεις. Μπορείς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σου...
Δολοφόνος - Δουλειά σου είναι κατά την Ημέρα να ξεγελάς τους Πολίτες ώστε να μη σε ψηφίζουν Και κατά την Νυχτα να δολοφονείς. Αν υπάρχει πάνω από ένας Δολοφόνος, τότε μπορούνε να συννενοούνται με ΠΜ για τον ποιον θα "φάνε" τη Νύχτα
Ειδικοί Κανόνες:- Σπόιλερ:
- - Οι Επιθεωρητές είναι ενας [1].
- Ο Επιθεωρητής μπορεί να ρωτήσει από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχει μια ιδέα.
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.
- Χρειάζεται συμμετοχή. Χαρακτήρας που δε συμμετέχει με τουλάχιστον 2 ποστ/ημέρα κινδυνεύει να "εκτελεστεί" και ας μην τον έχουν ψηφίσει.
- ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ να έχει ψήφο με κόκκινα γράμματα [μόνο ένα όνομα]. Αποφύγετε τις λίστες...
- Πιθανόν να υπάρξει και "χάρτης" της πόλης και πως κάθεστε ο καθένας.
Και μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας:
Α) Διαλέγετε έναν χαρακτήρα της αρεσκείας σας που θέλετε να υποδυθείτε. Στην αρχή του κάθε post σας γράφετε το όνομά σας και το username σας με μπλε χρώμα. Μπορείτε να έχετε και μια μικρή εικόνα του χαρακτήρα σας σαν avatar σε κάθε post όμως δεν είναι απαραίτητο.
Β) ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ πρέπει να περιέχει ψήφο. Μπορείτε να την αλλάξετε σε μετέπειτα post σας, όμως το κάθε post πρέπει να περιλαμβάνει ένα (και μόνο ένα) όνομα γραμμένο με κόκκινο χρώμα.
Γ) Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εκτός παιχνιδιού όσον αφορά προτάσεις παρατηρήσεις κλπ, το κάνει στο κάτω μέρος του post του με italics διαφορετικού χρώματος ώστε να μην εμποδίζει τη ροή του παιχνιδιού.
Δ) Ο αφηγητής γράφει πότε είναι μέρα και πότε νύχτα. Ο κάθε γύρος δεν είναι ανάγκη να κρατάει μια κανονική μέρα. Θα ξεκινήσουμε με τον κάθε γύρο να κρατάει ~2 κανονικές μέρες, και μετά ανάλογα με το πως θα πάει το πράμα, κανονίζουμε καταλλήλως. Όποτε λέω πως είναι μέρα κάνετε τα ντιμπέητ σας και ψηφίζετε, όταν λέω πως είναι νύχτα περιμένω ΠΜ από τους αντίστοιχους ρόλους.
Ε) Το παιχνίδι θέλει συμμετοχή. Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε με τουλάχιστον ~2 post ανά μέρα, ας μην πάρετε μέρος. Άτομα που δεν παίρνουν μέρος θα κινδυνεύουν να "εκτελεστούν", ακόμα και αν δεν έχουν ψηφιστεί, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης